Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüzü yandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ilk elma rendesi yapsaydın kalmazdı inş kalmaz benim ayağımada çay dökülmüştü şükür iz yok ilk okul 2. sınıfa gidiyodum çaydanlıkla dökülmüştü

Muhakkak plastik cerrahiye gidin. Birde yumurta yağı çıkartın ocakta soğuyunca sürün... Kızım iki yaşındayken kolunu yaktı biz plastik cerrahide tedavi gördük sonrasında yumurtayi yakıp yağını çıkardım iz kalmadı çok Şükür.. çok üzüldüm hemen iyileşir ins prenses... (Malesef ki yanık noktasında fazlaca tecrübeliyim,kesinlikle yumurta yağını yapın derim.)

geçmiş olsun çok üzüldüm yavrucağa

Şimdi dr’un verdiği kremlere devam edin ama ara da bir elma suyu hatta rendelenmişini de koyun iz kalmaz inşaAllah

Ayrıca bundan sonra her defasında mutfağa gitmek zorunda bile kalsanız şu çaydanlığı oda’ya getirmeyin yahu

rica ediyorum hicbir yag surmeyin. bilinenin aksine yag surmek iyilesmesini daha da uzatiyor. halk efsanesi yani

Yanık üniteleri neden kurulmuş acaba? Fotoğraftan yanığın derecesini de ölçmüşsünüz. Hemşiresiniz ama yanık ünitelerindeki süreci bilmiyormuşsunuz. Bu süreci yaşamış ve donanımlı bir hastane ile yanık üniteli hastane arasında farkı birebir gördüğüm İçin yanık ünitesini önerdim. Elindeki ufak yanık İçin değil yüzündeki yanık İçin daha temkinli olması lazım.

Ewet maleseff yoksa yediremiyorum. 2 yaşına az kalmış bi kızımda var o masaya oturamıyor
Canım çok geçmiş olsun artık tıp çok ilerledi türlü türlü kremler yöntemler var kalmaz inşallah iz. Lakin bebeklerinizi mama sandalyesinde oturtmaya alıştırın yerde her şey olabilir. Sıcak çorbaya elini daldırır çatala bıçağa uzanır çok sakıncalı bir de iki tane diyorsunuz hangi birini gözünüzden kaçırmayacaksınız ki en iyisi tüm ihtimallere tedbirli davranmak

Evet çaydanlığı çocuğun yanında tutmanız büyük bir ihmalkarlık fakat şuan sadece sağlık ocağı ile yetinip düzgün bir hastaneye gitmemeniz bana göre daha büyük bir ihmal... neyi bekliyorsunuz iz kalabilme ihtimali olan bi yer ve sağlık ocaklarında yalnızca pratisyenler çalışıyor bu işin uzmanı insanlar varken nasık bununla yetinebiliyorsunuz anlamadım

Hayır ihmal kaza geliyorum diye bağırmış resmen

Haklısınız ancak anne hala ihmalden kaynaklandığını kabul etmiyor olayın nazara bağlıyor. Eğer kabul ederse bir daha böyle bi şey yaşanmaz en azından

Çok geçmiş olsun ve lütfen dikkat edelim. Yanık ünitesi olan bir hastaneye gidin ve burdaki önerileri de uygulamayın.
Ve lütfen kimse de ilaç vs önerisi yapmasın. Marka olur diye gittiğiniz marketlerin bile adını yazmıyorsunuz ama ilaçları bu kadar rahat nasıl yazabiliyorsunuz hayret?!

Hanımefendi yanık üniteleri yarası çok derin ve/veya büyük yanıklar için kullanılır. Evde tedavi edilmesi çok riskli, mümkün olmayacak yaralar için. Yanık üniteleri BU NEDENLE var yani. Bugün de bir şey öğrendiniz. Ufacık su toplamasından kimseyi yatırmazlar. Bu doktorların da "beni aşar, bunu uzmanına, doçentine götür" diye başkasına paslayacağı boyutta da değil. Yanık derecesi ölçtüğüm de yok ayrıca. İzin verin de bari yönlendirirken bir şeyleri sizden daha çok bileyim.

Canım çok acıyor mu ki yavrum ya

Ufacık su toplaması mı olmuş sizce çocuğun yüzü? Yanık ünitesinde tedavisi devam eden bir sürü böyle çocuk vardı. Üstelik yatışlı tedavi değil. Süreci bilmediğiniz belli.

Ufacık su toplaması mı olmuş sizce çocuğun yüzü? Yanık ünitesinde tedavisi devam eden bir sürü böyle çocuk vardı. Üstelik yatışlı tedavi değil. Süreci bilmediğiniz belli.

Zaten sizler varken meslek eğitimi almış insanlar bilecek değil ya, haklısınız. Sağlık ocağındakiler de bilememiş baksanıza.
:)
Sizler doktordan da doktorsunuz, hemşireden de hemşire, öğretmenden de öğretmen. Sizden çok var burada.

Benimde elime sicak su dökülmustu.
Eskisi plastik cerrah'di.
Bir krem getirdi, hic iz kalmadi.
Hergün duzenli surdum ki iz kalir demişti hastahanedeki doktor.

Ama bebek oldugu icin birde kuzunun yüzü oldugu icin risk alip kremin adını söylemek istemedim.

Plastik cerrahi servisine gidip bir danisin lütfen.

9 aylık bir bebek için yardımcı olurlar korkmayın, kimse yanık ünitesini acil niyetine kullan demiyor, ayrıca büyük insan dayanamazken o koca yanığa ufacık bi su toplanması diyorsunuz ya valla yazık bebeğe.

Çok çok geçmiş olsun Asbei hiç kıyamadım yavrucağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…