- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Kesinlikle.Çok geçmiş olsun ve lütfen dikkat edin....
Aklınızda olsun, Ocağın ön kısmına da çaydanlık yemek falan Koymayın.
Çocukların erişebileceği hiç bir yerde yanacakları bir şey olmasın. Sonra en çok yine siz üzülürsünüz.
Yanık üniteleri neden kurulmuş acaba? Fotoğraftan yanığın derecesini de ölçmüşsünüz. Hemşiresiniz ama yanık ünitelerindeki süreci bilmiyormuşsunuz. Bu süreci yaşamış ve donanımlı bir hastane ile yanık üniteli hastane arasında farkı birebir gördüğüm İçin yanık ünitesini önerdim. Elindeki ufak yanık İçin değil yüzündeki yanık İçin daha temkinli olması lazım.Sağlık ocağında sokaktan çevrilmiş rastgele insanlar çalışmıyor değil mi? Bu işin uzmanları çalışıyor. Yanık üniteli hastane bilmemne diye abartmaya gerek yok. O kadar derin bir yanık değil bu. Yanık üniteli hastane ne yapsın? Verilen ilacı kullanmaya devam et diyecek sana, alıp yatıracak değil üniteye bunun için. Yoksa gidilen yerde söylerlerdi oraya gitmesini.
Geçmiş olsun. Burada bile bilmemne yağı, falanca kremi, yumurta sür vs söylemişler. Sakın ha sakın. Çocuğunuzu muayene etmiş doktoru değil de ot, çöp öneren insanları dinlemeyin. Size şimdi çevrenizden de söylerler, onu bırak bunu sür diye. Bilinçli ebeveyn olun, bu işin uzmanı dışındakileri dinlemeyin. Bir hemşire olarak söylüyorum bunu. Hem bebek, hem de yüz bu. Öyle her denilen uygulanmaz. Çocuğunuzda öyle şiddetli bir yanık yok, merak etmeyin. Evde temiz temiz bakarsın, ilacını düzenli kullanırsın, geçer gider.
oyyy kuzumm.yaa allahimm.acisini dindirsin insallah kalmaz insallahh
Canım çok geçmiş olsun artık tıp çok ilerledi türlü türlü kremler yöntemler var kalmaz inşallah iz. Lakin bebeklerinizi mama sandalyesinde oturtmaya alıştırın yerde her şey olabilir. Sıcak çorbaya elini daldırır çatala bıçağa uzanır çok sakıncalı bir de iki tane diyorsunuz hangi birini gözünüzden kaçırmayacaksınız ki en iyisi tüm ihtimallere tedbirli davranmakEwet maleseff yoksa yediremiyorum. 2 yaşına az kalmış bi kızımda var o masaya oturamıyor
Plastik cerrahiye git vakit kaybetmeden, yarin sabahtan mesela.Derece söylemedi yakınımda sağlık ocağı vardı bi koşu gittim
Hayır ihmal kaza geliyorum diye bağırmış resmenSaolun kızlar rahatlattınız beni. Dün nişanımız vardı herkes çok sevdi acaba nazar mı dedim saçı Maşşallah çok uzun herkes hayran hayran bakıyordu. Hemn sabahında da öyle bişey olunca nazara daha çok inandım valla
Haklısınız ancak anne hala ihmalden kaynaklandığını kabul etmiyor olayın nazara bağlıyor. Eğer kabul ederse bir daha böyle bi şey yaşanmaz en azındanArkadaşlar hepiniz yaptığınız uyarılarda sonuna kadar haklısınız. Ancak anneyi suçlarcasına kullandığınız ifadeler zaten evladının durumundan dolayı acı çeken bir anneye karşı çok acımasızca geliyor bana. O da biliyordur çocuk büyütürken dikkat edilmesi gereken durumları ama insanın basireti bağlanabiliyor veya dikkatten kaçabiliyor.
Yanık üniteleri neden kurulmuş acaba? Fotoğraftan yanığın derecesini de ölçmüşsünüz. Hemşiresiniz ama yanık ünitelerindeki süreci bilmiyormuşsunuz. Bu süreci yaşamış ve donanımlı bir hastane ile yanık üniteli hastane arasında farkı birebir gördüğüm İçin yanık ünitesini önerdim. Elindeki ufak yanık İçin değil yüzündeki yanık İçin daha temkinli olması lazım.
Canım çok acıyor mu ki yavrum yaKızlar çok kötüyüm. Sabah kahvaltı yaparken bebeğim çaydanlık üstüne düştü görmedim ben yüzü çaydanlık üzerinde bi kaç saniye öylece durdu. Hatırladıkça kötü oluyorum. Daha 9 aylık. Foto atabilirsem atarım göz kapağı şişmiş hastaneye götürdüm 3 krem verdi. Sizce o şişlik önemli bişey mi normal mi? Yüzünde iz kalır mı yardım edin lütfen çok kötüyüm
Ufacık su toplaması mı olmuş sizce çocuğun yüzü? Yanık ünitesinde tedavisi devam eden bir sürü böyle çocuk vardı. Üstelik yatışlı tedavi değil. Süreci bilmediğiniz belli.Hanımefendi yanık üniteleri yarası çok derin ve/veya büyük yanıklar için kullanılır. Evde tedavi edilmesi çok riskli, mümkün olmayacak yaralar için. Yanık üniteleri BU NEDENLE var yani. Bugün de bir şey öğrendiniz. Ufacık su toplamasından kimseyi yatırmazlar. Yanık derecesi ölçtüğüm de yok ayrıca. İzin verin de bari yönlendirirken bir şeyleri sizden daha çok bileyim.
Ufacık su toplaması mı olmuş sizce çocuğun yüzü? Yanık ünitesinde tedavisi devam eden bir sürü böyle çocuk vardı. Üstelik yatışlı tedavi değil. Süreci bilmediğiniz belli.
Hanımefendi yanık üniteleri yarası çok derin ve/veya büyük yanıklar için kullanılır. Evde tedavi edilmesi çok riskli, mümkün olmayacak yaralar için. Yanık üniteleri BU NEDENLE var yani. Bugün de bir şey öğrendiniz. Ufacık su toplamasından kimseyi yatırmazlar. Bu doktorların da "beni aşar, bunu uzmanına, doçentine götür" diye başkasına paslayacağı boyutta da değil. Yanık derecesi ölçtüğüm de yok ayrıca. İzin verin de bari yönlendirirken bir şeyleri sizden daha çok bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?