- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.201
ay canım keşke aynı şehirde olsaydık ne güzel gelirdin çayla yerdik bide lak lak mis gibi
Canım sen çok dolmuşsun sen yine saygıda kusur etme ama yaranmaya çalışma çünkü ne etsende yaranılmıyor..sonuçta üzülen itilen sen oluyorsun yıpranıyorsun.. kendini yıprattırma mesafeni koy, resmi ol çok içli dışlı olma.. kendini ezdirme, saygıdanda ödün verme bunları yaparsan mesafeli olursan bişecik olmaz.. tecrübelilerden öğrendiğim bunlar ben hep mesafeli oldum ama benim kayınvalidem normal biri deil ciddi psikolojik sorunları var kocasını boşadı bu yaşta, ciddi travmatik bi durumu var kızıda onun gibi, evlerini mok götürüyo pislik içinde yaşıyolar depresif kişşilikler hep mutsuzlar herkesde mutsuz olsun diye uğraşıyolar böyle bi huyları var..mutlu kişi görünce ellerinden ne gelirse yaparlar o mutluluğu emip sömürüp tüketmek için.. Allah bildiği gibi yapsın ..ne diyelim..
kız senin face yok mu?
evet kuzum yaa çok şükür bekletmedi beni gününde geldi...sen nasıl oldunn bebegimm iyimisin geçtimi başının ağrısı çok sevindimm temiz çıkmasınada doktor iyi geçmiş heee...:)
evet canım bende dediğin gibi yapıyorum.uzak durmaya çalışıyorum artık.bunlara iyilik yaramıyor onu anladım.kocam sessizdir .sineye çekelim susalım sen bişey deme ben konuşurum der hep.annenlere git rahat rahat kal ben onla konuşacağım kafası iyi değil demişti.bir de 3 maymunu oynayacakmışım.görme duyma konuşma.bu kadar zor mu der .bu arada hikayemi okumuşun zaten canım yorum da yapmışın.sağolasın..
Saol canim tavsiyelerin icin. Arkadaslar bugun beni.de ekledi face. Onlardan bulabilirmisin ozelden yazimmi adimi
kızlar merhaba.
pek hayırlı haberlerle gelmedim malesef.hamilelikte artan hormonlar yüzünden yeni meme hücreleri oluşuyo ya hani, hatta gögüsler büyüyor falan. benim o hücreler hızını alamamış çoğalmaya devam etmiş!! kontrolsüz hücre bölünmesi dedi dr. en kısa sürede ameliyat olmam gerekiyormuş. çok basit bir ameliyatmış. oradaki doku ve süt kanallarım alınacak. ameliyat olmazsam kansere çevirme olasılığı yüksekmiş. o yüzden kabul ettim ameliyatı. pazartesi kan değerlerine ve kandan kanser değeri mi neymiş ona bakılacak. çarş. ya da cuma renkli doplerle tam yerleri tespit edilip ameliyat günü alınacak. sonra biyopsiye mi ne gönderecekler galiba. ameliyattan sonra da 6 ayda bir kontrol...
4 ayda 3 kez hastaneye yatarak en çok doğum sonrası komplikasyon rekorunu elimde bulunduruyorum galiba!!!
çooooooook duaya ihtiyacım var kızlar
kızlar merhaba.
pek hayırlı haberlerle gelmedim malesef.hamilelikte artan hormonlar yüzünden yeni meme hücreleri oluşuyo ya hani, hatta gögüsler büyüyor falan. benim o hücreler hızını alamamış çoğalmaya devam etmiş!! kontrolsüz hücre bölünmesi dedi dr. en kısa sürede ameliyat olmam gerekiyormuş. çok basit bir ameliyatmış. oradaki doku ve süt kanallarım alınacak. ameliyat olmazsam kansere çevirme olasılığı yüksekmiş. o yüzden kabul ettim ameliyatı. pazartesi kan değerlerine ve kandan kanser değeri mi neymiş ona bakılacak. çarş. ya da cuma renkli doplerle tam yerleri tespit edilip ameliyat günü alınacak. sonra biyopsiye mi ne gönderecekler galiba. ameliyattan sonra da 6 ayda bir kontrol...
4 ayda 3 kez hastaneye yatarak en çok doğum sonrası komplikasyon rekorunu elimde bulunduruyorum galiba!!!
kızlar merhaba.
saol bitanemmm çok sagol iyiyim şükürrr daha iyiyim şimdi ama yarın nolur bilmem tabi :)) çok sevindim vazlla adet olmana ne güzelll bekletmedi benide bekletmez inşallahhhhhhhhhhhh
beyazım kaynananla noldu yaaa öyleeeumarım telafisi zor bişey degildir ama üzme lütfen kendini tahmin edebiliyorumki şimdi sırtında yaşadıgından dolayı büyük bi yük var allah yazdımcın olsun kuzumm
ah canım yaaa...kızlar merhaba.
ha bu arada kayganalar çekiştirilmiş..ben yorum yapmıyorum..benim ki alt katta duyar muyar alimallah
Allahım rahmet eylesinn hi çtanıma fırsatımm olmadı mekanı cennet olsunn ama en rahatı benim galiba hihihihhihvalal sizin kaynanalardan benimde sinirlerim oynuyoo heee ama böyle kadınlar var biliyorumm sagolsunn halam üvey anne sendromu yaşatmıştıı tam bir kaynanaydıı bu kadınlarr fenaa fenaaaa fenaaa.....
canlarım ben yatıyorum..biraz yorgunum sanırım..duyanda bi iş yaptım sanacak
öpüyorum sizi gece kuşlarımmm.yarın görüşmek üzere inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?