bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Saol canim tavsiyelerin icin. Arkadaslar bugun beni.de ekledi face. Onlardan bulabilirmisin ozelden yazimmi adimi

evet kuzum yaa çok şükür bekletmedi beni gününde geldi...sen nasıl oldunn bebegimm iyimisin geçtimi başının ağrısı çok sevindimm temiz çıkmasınada doktor iyi geçmiş heee...:)

saol bitanemmm çok sagol iyiyim şükürrr daha iyiyim şimdi ama yarın nolur bilmem tabi :)) çok sevindim vazlla adet olmana ne güzelll bekletmedi benide bekletmez inşallahhhhhhhhhhhh

canm ya çok üzüldüm inan ne yapalın kaynananlarda böyleymiş eşinde arada kalmamak için öle yapıyodur oda ne yapsın.tabiki senin en zor gününde böyle bişey yapması affı zor bişey cidden.meraba meraba olsun artık zaten uzak duruyomuşsun ki şükretmemeiz gereki ne kocalar var valla anne lafı dinleyip karısını döven söven.

canım sen söyleyince hatırladım konunuuuu rabbim sana binbir katı sabır versin inşallahhhhh yar ve yardımcın olsun kucagını boş bırakmasın ben biz mm lik bi bebege bu kadar üzülürken senin nasıl içinin yandıgını tahmin edebiliyorum ((((((((((((8
doktorlar için açılan dava ne oldu canım sonuç alabildinizmii

beyazım kaynananla noldu yaaa öyleee umarım telafisi zor bişey degildir ama üzme lütfen kendini tahmin edebiliyorumki şimdi sırtında yaşadıgından dolayı büyük bi yük var allah yazdımcın olsun kuzumm

kızlar kimse yok ama sölimmm ben :))) kocişin pcde işi var ben anca 12 gibi falan gelirim sanırsammm görüşürükkk

kızlar merhaba.
pek hayırlı haberlerle gelmedim malesef. hamilelikte artan hormonlar yüzünden yeni meme hücreleri oluşuyo ya hani, hatta gögüsler büyüyor falan. benim o hücreler hızını alamamış çoğalmaya devam etmiş!! kontrolsüz hücre bölünmesi dedi dr. en kısa sürede ameliyat olmam gerekiyormuş. çok basit bir ameliyatmış. oradaki doku ve süt kanallarım alınacak. ameliyat olmazsam kansere çevirme olasılığı yüksekmiş. o yüzden kabul ettim ameliyatı. pazartesi kan değerlerine ve kandan kanser değeri mi neymiş ona bakılacak. çarş. ya da cuma renkli doplerle tam yerleri tespit edilip ameliyat günü alınacak. sonra biyopsiye mi ne gönderecekler galiba. ameliyattan sonra da 6 ayda bir kontrol...
4 ayda 3 kez hastaneye yatarak en çok doğum sonrası komplikasyon rekorunu elimde bulunduruyorum galiba!!!
çooooooook duaya ihtiyacım var kızlar

ah bebeg,m ahhh kendi derdime daldım i,nan bugün hastaneye gidecegini unuttummm (((((((((((canım çok üxüldüm allahım yardımcın olsun eminim hiç bişi çıkmıycaktır kötü bişi yani ama yi,nede ufakta olsa işte zor bi durum malesef (( umarım hemencik atlatırsın canım özelden numaramı yazıcam sana sende bana vermek istersen eger beklerim.hastaneden giremezsin şimdi hiç degilse arar haber alırız senden .duaların seninle tatlım biliosunn

tatlım özel meaj kutun doluymuş atamadım telimi

canım bnim yaaa çok gçmiş olsunn çok basitmiş ameliyat oda güzel bir haber Alahım biranönce iyileşmeni nasip etsinn tatlımm dualarımız seninleee kuzucummm

Aman canim her zamann ki hali. Hayirlisi bakalim bi haber bekliyorum kayinvaldemde. Bi karar almisti gerceklestirise bi nebze rahatlicam sanirik. Bu arada mesaj attim canim sana

Atlascim kabul.eiyorum canim.seni.

ah canım yaaa...
çok geçmiş olsun...inşallah ameliyatın sorunsuz geçer ve güzel haberlerle gelirsin bize...
çok zor bi durum ve sende malesef hepsi arka arkaya gelmiş....
inşallah bu son olur..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

ha bu arada kayganalar çekiştirilmiş..ben yorum yapmıyorum..benim ki alt katta duyar muyar alimallah

Allahım rahmet eylesinn hi çtanıma fırsatımm olmadı mekanı cennet olsunn ama en rahatı benim galiba hihihihhih valal sizin kaynanalardan benimde sinirlerim oynuyoo heee ama böyle kadınlar var biliyorumm sagolsunn halam üvey anne sendromu yaşatmıştıı tam bir kaynanaydıı bu kadınlarr fenaa fenaaaa fenaaa.....

canlarım ben yatıyorum..biraz yorgunum sanırım..duyanda bi iş yaptım sanacak

öpüyorum sizi gece kuşlarımmm.yarın görüşmek üzere inşallah....

valla bu kadınlardan korkulur......
Alalha şükür yinede iyidir kaynanam her ne kadar bazen beni sinir etsede..ne yalan söyliyim kötü bir sözünü duymadım daha...

Tobeguk cok gecmis olsun tatlim. Ins bu ugraslarinin eziyetlerinin karsiligini alirsin canim. Bizleri haberdar et herseyden.
Kizlar bende yarin ogleden sonra gidicem doktora. Bakalim neler olcak. Sebebini anlicakmi adetim neden gelmio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…