bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

evet teselimiz bu da ben artık kavuşamadığım içinde üzülüyorum 17 ay denedik ya hala olmuyor allah hepşimizin gönlüne göre versin.
canım benim ya allah gönlüne göre versin, gittin doğum gününe ? zor gerçekten.
kafta sonu nedeniyle tatildeyik :)) yavas yavas toplaniriz gene
herkese gün aydinlarrrr

evet :) nasılsın canım ?

mrb arkadaşlar ben de 20 martta kürtaj oldum daha çok yeni. bebebğim 9 haftalıktı ama 6 haftalıkken gelişimi durmuş. dr bana 2,5 ay sonra hamile olabileceğimi söyledi. hala kanamam devam ediyo. ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum. bu arada hepimize geçmiş olsun. Allah bize bu acıyı unutturacak başka acılar vermesin. hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.

cok gecmis olsun canim vede hos geldin diyeyim. doktorlar genelde kürtaj gününü adet baslangici olarak kabul ediyolar yani normal adetinin olmasi gereken zamanda olursun ama 6 haftaya kadarda uzayabilirmis (ben haric) umarim iki ay sonra yeni hamilelik haberlerini aliriz canim.

iyiyim canim saol sen nasilsin.
bende iyiyim, yani eh işte.adet olmuştum cuma günü, yarın hormon testi yaptırcam, ardındanda rahm testide.of bi düzgün dr bulamadım

geçmiş olsun canım, amin.inş hayırlısıyla yeniden bebeğine kavuşur anneliği sonsuza dek tadarsın.maalesf ki hoşgeldin aramıza.

Aynen canim bende bulamadim iyi bi doktor. Ve oyle bisi ki burda gittigin doktora 3 ay mecbur gidiyosun degistiremiyosun. Ilac bitiminde baska doktora gitcem bende ama hangi doktora gideyim bilmiyorum

günaydın kızlarrr....renklim topiğin hayırlı olsun:)şans getirsin sana bana bizeeeeeeeeee:)

saol canım... hepimize uğurlu gelir inşallah..

kızlar herkese günaydın.. nasılsınız?? yeni gelen arkadşlara hoşgeldiniz diyorum..

candaşcım tefriciye bitti 600 tane bende...ekle canım..

Aynen canim bende bulamadim iyi bi doktor. Ve oyle bisi ki burda gittigin doktora 3 ay mecbur gidiyosun degistiremiyosun. Ilac bitiminde baska doktora gitcem bende ama hangi doktora gideyim bilmiyorum
off ya sizin sistemde kötüymüş

senin ne kadar olmultu canım deneme süren ? hepimiz vahim durumlara ilerliyoruz galiba allah sonumuzu hayır etsin inş.bende hep kendimi hamile görüyoruö ama maalesefki rüya işte vay be 3 sene hee ? sonunda olsunda onada razıyız, akupunkturun ne özelliği var ki ? sadee kilo verdiriyo diye biliyodum, aksi gibi bende çok zayıfım valla hemen denerdim denemkte fayda var canm az daha bekle bakalım.ben ank dayım ( iyi olurdu ya tavsiye ettiğin dr.özel sigortam yok maalesef

atlas canım, dualarım ekliyorum :) nasılsın ?

Son düzenleme:

benim kürtaj mayıstaydı ama korunmayı bırakıp düzenli ilişkiye başlamamız eylül. yani 7. deneme bitti. ben 3 senede çıldırırım gibi gelio bana. onun için o kadar beklemeyip elimden gelen tedaviyi denemek niyetindeyim. aşılama falan okey de tüp bebeğe kadar gitmek zorunda kalmam inşallah ben de bugüne kadar akupunkturu zayıflamak için biliyodum ama bir sürü başka özelliği varmış. herhalde amaca uygun olarak tekniği de farklıdır diye düşünüyorum. sonuçta stres için akupunktur tedavisi isteyen aynı zamanda zayıflamak istemiyor olabilir. stres tedavisi yapıyomuş canım. ben bi de dün akşam internette okudum, regl öncesi ağır ruhsal belirti yaşayanlara da iyi geliomuş ki ben onlardan biriyim. reglden bikaç gün önce canavara dönüşüyorum :)) ruhsal bunalımlar da yaşıyorum. sanki kürtajdan sonra daha da çoğaldı bu durum. artık hormonlarım mı sapıttı bilmiyorum. şimdi şu rahim filmini bi çeksin ne oluyor ne gözüküyor bi görelim sonra karar vercez devamına. ama sana bişey diyyim mi konuyla ilgili bişeyler yapmaya başlamak bile rahatlattı beni. bi de yeni doktor çok iyi geldi. eskisi pek rahatlatmıyomuş beni onu anladım. doktor çook önemli.

BEBEKLERİMİZE KOŞAR ADIM....
renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,8 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,16 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mart
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 6 senelik evli, 1 düşüğü var,12 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 25 mart
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan
baharın kızı 5 senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 29 mart
skyline 1 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var,2 aydır bebek için uğraşıyor.bat: ?
mirage79 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 31 mart
peri3533 3 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var, korunma sürecinde.bat: ?

inş 8. deneme de son bulur bebeğin gelir :) sayende öğrenmiş oldum dediğin gibi zayıfalamadanda yapılabilir belki bi araştırayım bakalım.inş ya 3 yıl filan sürmez.benim zaten 1,5 yılı gitti.ama bi 1,5 yıl daha bekleyemem herhalde.dr önemli gerçekten inş uğuru gelir sanada.

canım ya allah kolaylık versin zor gerçekten ama kadında artık kendinde tuhaflık olduğunu anlamış anlaşılan.işte millet anlamayabilir yazık kadına bakmıyolar diyebilirler çünkü tanımıyolar.allah kolaylık versin zaten sizin derdiniz siz yeter

Canım birde benim artık 17. denemem, düzenlediğinde aklına gelirse değiştirsin.inş siz adet olmazsınız ya :)

Son düzenleme:

inşallah canım, çok ümitli değilim bu aydan. önce kasıklarım ağrıdı, şimdi göğüslerim ağrıyo. bu regl oluyorum demek. yumurtlama takibi yapıldığı için bu ay daha net biliyorum regl olacağım tarihi. 31 mart, ama Allahtan ümit kesilmez tabi. sen de epey yorulmuşsundur onca zamandır. inşallah senin de bebişin hemencik gelir artık.

merhabalar arkadaşlar.listeyi gördüm de.ben de3,5 yıllık evliyim.1 boş gebelik geçirdim kürtaj oldum.bu 3. ayım olacak korunmadığımız.inşallah bu ay olur ya.tahminen 15 nisan bat.

BEBEKLERİMİZE KOŞAR ADIM....
renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,8 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 4 nisan
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,17 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 nisan
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 6 senelik evli, 1 düşüğü var,12 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 25 mart
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan
baharın kızı 5 senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 29 mart
skyline 1 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var,2 aydır bebek için uğraşıyor.bat: ?
mirage79 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 31 mart
peri3533 3 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var, korunma sürecinde.bat: ?

hatalar varsa düzeltelim kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…