- Konu Sahibi renkliatlas
-
evet teselimiz bu da ben artık kavuşamadığım içinde üzülüyorum 17 ay denedik ya hala olmuyorcanım nolur üzülme artık bende hala isyter istemez çok üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyo birbirimizi destekleyip yolumuza bakacağız bunları düşündükçe o üzüntüden kurtulamıyosun ama allah hayırlısını versin demek böle hayırlıymış bebeklerimiz problemliymiş ki kısmet olmamış böle teselli ediyorum kendimi
canım benim yagünaydın herkese...
biraz sonra en yakın arkadaşımın çocuğunun 1.yaş gününe gideceğim. Her gün zorlu bir sınav benim için...her gün! İnsanlar acıma ifadesiyle yine yüzüme bakıp yine darısı sana diyecekler. Onu bile yarım ağız söyleyecekler belki gücenirim diye. İnsanlar da şaşırdı bana nasıl davranmaları gerektiğini.
kafta sonu nedeniyle tatildeyik :)) yavas yavas toplaniriz gene
herkese gün aydinlarrrr
iyiyim canim saol sen nasilsin.evet :) nasılsın canım ?
mrb arkadaşlar ben de 20 martta kürtaj oldum daha çok yeni. bebebğim 9 haftalıktı ama 6 haftalıkken gelişimi durmuş. dr bana 2,5 ay sonra hamile olabileceğimi söyledi. hala kanamam devam ediyo. ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum. bu arada hepimize geçmiş olsun. Allah bize bu acıyı unutturacak başka acılar vermesin. hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.
bende iyiyim, yani eh işte.adet olmuştum cuma günü, yarın hormon testi yaptırcam, ardındanda rahm testide.of bi düzgün dr bulamadımiyiyim canim saol sen nasilsin.
mrb arkadaşlar ben de 20 martta kürtaj oldum daha çok yeni. bebebğim 9 haftalıktı ama 6 haftalıkken gelişimi durmuş. dr bana 2,5 ay sonra hamile olabileceğimi söyledi. hala kanamam devam ediyo. ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum. bu arada hepimize geçmiş olsun. Allah bize bu acıyı unutturacak başka acılar vermesin. hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah.
bende iyiyim, yani eh işte.adet olmuştum cuma günü, yarın hormon testi yaptırcam, ardındanda rahm testide.of bi düzgün dr bulamadım
geçmiş olsun canım, amin.inş hayırlısıyla yeniden bebeğine kavuşur anneliği sonsuza dek tadarsın.maalesf ki hoşgeldin aramıza.
günaydın kızlarrr....renklim topiğin hayırlı olsun:)şans getirsin sana bana bizeeeeeeeeee:)
canım benim yaallah gönlüne göre versin, gittin doğum gününe ? zor gerçekten. QUOTE]
selam candascim. doğum gününe gittim. beklediğim kadar kötü geçmedi. iyi idare ettim. ama bu ara yine geceleri uykumda hamile eltime sarıyorum. onun doğumu zamanı nasıl olacak diye düşünüp ağlayarak uykuya dalıp rüyamda da hep onunla uğraşıyorum kaç gecedir. doktorum bana psikolog tavsiye edeyim mi dedi, istemedim. akupunktur önerdi bi de. alternatif tıp olarak çok iyi oranda sonuç alıyorlarmış. benim bi arkadaşım da düşükten sonra 3 yıl hamile kalamadı. tam tüp bebeğe karar vermişti, doktoru en son akupunktur önerdi ve akupunkturun ilk ayında hamile kaldı kız. 3 sene sonra yani...strese falan çok iyi geliomuş. önümüzdeki ay şu rahim filmiyle spermiogram da geçsin de belki denerim ben de. çok merak ediyorum akıbetimi gerçekten. önümüzdeki birkaç ay içinde nasıl gelişecek olaylar diye.
geçmiş olsun arkadaşım. Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah. korunmayı bıraktığın an hemen yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
bende iyiyim, yani eh işte.adet olmuştum cuma günü, yarın hormon testi yaptırcam, ardındanda rahm testide.of bi düzgün dr bulamadım
geçmiş olsun canım, amin.inş hayırlısıyla yeniden bebeğine kavuşur anneliği sonsuza dek tadarsın.maalesf ki hoşgeldin aramıza.
candas sen istanbulda mısın? bi de özel sigortan var mı? benim bu yeni doktor müthiş bi adam onu önerebilirim ama özel klinik, ssk geçmiyo...
off ya sizin sistemde kötüymüşAynen canim bende bulamadim iyi bi doktor. Ve oyle bisi ki burda gittigin doktora 3 ay mecbur gidiyosun degistiremiyosun. Ilac bitiminde baska doktora gitcem bende ama hangi doktora gideyim bilmiyorum
selam candascim. doğum gününe gittim. beklediğim kadar kötü geçmedi. iyi idare ettim. ama bu ara yine geceleri uykumda hamile eltime sarıyorum. onun doğumu zamanı nasıl olacak diye düşünüp ağlayarak uykuya dalıp rüyamda da hep onunla uğraşıyorum kaç gecedir. doktorum bana psikolog tavsiye edeyim mi dedi, istemedim. akupunktur önerdi bi de. alternatif tıp olarak çok iyi oranda sonuç alıyorlarmış. benim bi arkadaşım da düşükten sonra 3 yıl hamile kalamadı. tam tüp bebeğe karar vermişti, doktoru en son akupunktur önerdi ve akupunkturun ilk ayında hamile kaldı kız. 3 sene sonra yani...strese falan çok iyi geliomuş. önümüzdeki ay şu rahim filmiyle spermiogram da geçsin de belki denerim ben de. çok merak ediyorum akıbetimi gerçekten. önümüzdeki birkaç ay içinde nasıl gelişecek olaylar diye.
geçmiş olsun arkadaşım. Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah. korunmayı bıraktığın an hemen yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
candas sen istanbulda mısın? bi de özel sigortan var mı? benim bu yeni doktor müthiş bi adam onu önerebilirim ama özel klinik, ssk geçmiyo...
senin ne kadar olmultu canım deneme süren ? hepimiz vahim durumlara ilerliyoruz galibaallah sonumuzu hayır etsin inş.bende hep kendimi hamile görüyoruö ama maalesefki rüya işte vay be 3 sene hee ? sonunda olsunda onada razıyız, akupunkturun ne özelliği var ki ? sadee kilo verdiriyo diye biliyodum, aksi gibi bende çok zayıfım valla hemen denerdim denemkte fayda var canm az daha bekle bakalım.ben ank dayım ( iyi olurdu ya tavsiye ettiğin dr.özel sigortam yok maalesef
çok ilginç canım akupunktur un ona da mı faydası varmış... doğum günlerine gitmiyorum ben artık... kuzenim doğum yaptı geçmiş olsuna gitmedim.. gitmeyide düşünmüyorum , ailede 4 tane daha doğum yapacak var hiçbirine gitmeyi düşünmüyorum..insanlarla yüzgöz oldukça hadlerini aşıyolar , o yüzden şöyle tepeden bakmaaya herkese gitmemeye karar verdim..hepsi kara cahil insanlar çünkü! bana geçen bi akraba ee sende bebeğini çöpe atmasaydın kocaman olmuştu şimdi dedi...düşünsene böyle öküzler var çevremde , o yüzden uzak durmakta fayda görüyorumcanım benim yaallah gönlüne göre versin, gittin doğum gününe ? zor gerçekten. QUOTE]
off ya sizin sistemde kötüymüş
senin ne kadar olmultu canım deneme süren ? hepimiz vahim durumlara ilerliyoruz galiba allah sonumuzu hayır etsin inş.bende hep kendimi hamile görüyoruö ama maalesefki rüya işte vay be 3 sene hee ? sonunda olsunda onada razıyız, akupunkturun ne özelliği var ki ? sadee kilo verdiriyo diye biliyodum, aksi gibi bende çok zayıfım valla hemen denerdim denemkte fayda var canm az daha bekle bakalım.ben ank dayım ( iyi olurdu ya tavsiye ettiğin dr.özel sigortam yok maalesef
atlas canım, dualarım ekliyorum :) nasılsın ?
canım iyiyim saol , kayganamla uğraşıyorduk haftasonu kafayı yedirtti bize iyice.. anlatsam roman olur. gecenin bi yarısı yabancı bi nodan biri aradı polismiş kayganamın üst katında polis oturuyo , çık sen ona deki çok hastayım oğlumu arar mısınız? evde telefonu var, maksaat kaos yaratmak.. bize deli gibi fırladık gittik.. bi geldik oturmuş krep yapmış yiyo ee ne oldu dedik, uçuk çıktı hep dudaklarımda bilmem ne ateşlendim.. bende dedim uçuk herkeste çıkıyor, ne var bunda..iste yemek yiyemedim hiç , felan diyo ayy delirdim..
sonra demez mi benim maaşım yattı bitti mi o para? ne yaptınız diyo.. o anda bi döndüm ona sen ne maaşından bahsediyorsun maaşın eksi 260 da! faiz binmesin diye 260 tl yatırdık maaş hesabına.. ekstradan kredi kartların ve başka bankalardan çektiğin kredilere yatırdık 700 tl ! ne maaşını soruyon sen dedim.. ocak ayına kadar maaşn sıfır yatacak haberin var mı dedim?? ayy delirdim yaa..! doğru söylüyon kızım diyo bana bakma ben böyle konuşurum gelenler geldi bana diyo.. sustum eşime dedim gidelim ..eşim konuştu bi ton.. inan var ya Allahtan korkmasam götürce atcam balkondan aşağı yaşamaya hakkı olmayan biri ya ! insan ziyanı! asalak kan emici... 16 bin tl kredi çekmiş 1 sene de yemiş zıkkım yesin , küçük kaynımla yemiş içmiş s..mışlar..! borç bize kaldı.. bide bana maaşım bitti mi diyo yuhh ! yaa delircem hala aklıma geldikçe elim titriyo
inş 8. deneme de son bulur bebeğin gelir :) sayende öğrenmiş oldum dediğin gibi zayıfalamadanda yapılabilir belki bi araştırayım bakalım.inş ya 3 yıl filan sürmez.benim zaten 1,5 yılı gitti.ama bi 1,5 yıl daha bekleyemem herhalde.dr önemli gerçekten inş uğuru gelir sanada.benim kürtaj mayıstaydı ama korunmayı bırakıp düzenli ilişkiye başlamamız eylül. yani 7. deneme bitti. ben 3 senede çıldırırım gibi gelio bana. onun için o kadar beklemeyip elimden gelen tedaviyi denemek niyetindeyim. aşılama falan okey de tüp bebeğe kadar gitmek zorunda kalmam inşallahben de bugüne kadar akupunkturu zayıflamak için biliyodum ama bir sürü başka özelliği varmış. herhalde amaca uygun olarak tekniği de farklıdır diye düşünüyorum. sonuçta stres için akupunktur tedavisi isteyen aynı zamanda zayıflamak istemiyor olabilir. stres tedavisi yapıyomuş canım. ben bi de dün akşam internette okudum, regl öncesi ağır ruhsal belirti yaşayanlara da iyi geliomuş ki ben onlardan biriyim. reglden bikaç gün önce canavara dönüşüyorum :)) ruhsal bunalımlar da yaşıyorum. sanki kürtajdan sonra daha da çoğaldı bu durum. artık hormonlarım mı sapıttı bilmiyorum. şimdi şu rahim filmini bi çeksin ne oluyor ne gözüküyor bi görelim sonra karar vercez devamına. ama sana bişey diyyim mi konuyla ilgili bişeyler yapmaya başlamak bile rahatlattı beni. bi de yeni doktor çok iyi geldi. eskisi pek rahatlatmıyomuş beni onu anladım. doktor çook önemli.
çok ilginç canım akupunktur un ona da mı faydası varmış... doğum günlerine gitmiyorum ben artık... kuzenim doğum yaptı geçmiş olsuna gitmedim.. gitmeyide düşünmüyorum , ailede 4 tane daha doğum yapacak var hiçbirine gitmeyi düşünmüyorum..insanlarla yüzgöz oldukça hadlerini aşıyolar , o yüzden şöyle tepeden bakmaaya herkese gitmemeye karar verdim..hepsi kara cahil insanlar çünkü! bana geçen bi akraba ee sende bebeğini çöpe atmasaydın kocaman olmuştu şimdi dedi...düşünsene böyle öküzler var çevremde , o yüzden uzak durmakta fayda görüyorum
canım iyiyim saol , kayganamla uğraşıyorduk haftasonu kafayı yedirtti bize iyice.. anlatsam roman olur. gecenin bi yarısı yabancı bi nodan biri aradı polismiş kayganamın üst katında polis oturuyo , çık sen ona deki çok hastayım oğlumu arar mısınız? evde telefonu var, maksaat kaos yaratmak.. bize deli gibi fırladık gittik.. bi geldik oturmuş krep yapmış yiyo ee ne oldu dedik, uçuk çıktı hep dudaklarımda bilmem ne ateşlendim.. bende dedim uçuk herkeste çıkıyor, ne var bunda..iste yemek yiyemedim hiç , felan diyo ayy delirdim..
sonra demez mi benim maaşım yattı bitti mi o para? ne yaptınız diyo.. o anda bi döndüm ona sen ne maaşından bahsediyorsun maaşın eksi 260 da! faiz binmesin diye 260 tl yatırdık maaş hesabına.. ekstradan kredi kartların ve başka bankalardan çektiğin kredilere yatırdık 700 tl ! ne maaşını soruyon sen dedim.. ocak ayına kadar maaşn sıfır yatacak haberin var mı dedim?? ayy delirdim yaa..! doğru söylüyon kızım diyo bana bakma ben böyle konuşurum gelenler geldi bana diyo.. sustum eşime dedim gidelim ..eşim konuştu bi ton.. inan var ya Allahtan korkmasam götürce atcam balkondan aşağı yaşamaya hakkı olmayan biri ya ! insan ziyanı! asalak kan emici... 16 bin tl kredi çekmiş 1 sene de yemiş zıkkım yesin , küçük kaynımla yemiş içmiş s..mışlar..! borç bize kaldı.. bide bana maaşım bitti mi diyo yuhh ! yaa delircem hala aklıma geldikçe elim titriyo
çok ilginç canım akupunktur un ona da mı faydası varmış... doğum günlerine gitmiyorum ben artık... kuzenim doğum yaptı geçmiş olsuna gitmedim.. gitmeyide düşünmüyorum , ailede 4 tane daha doğum yapacak var hiçbirine gitmeyi düşünmüyorum..insanlarla yüzgöz oldukça hadlerini aşıyolar , o yüzden şöyle tepeden bakmaaya herkese gitmemeye karar verdim..hepsi kara cahil insanlar çünkü! bana geçen bi akraba ee sende bebeğini çöpe atmasaydın kocaman olmuştu şimdi dedi...düşünsene böyle öküzler var çevremde , o yüzden uzak durmakta fayda görüyorum
ya renklicim, herşeyi bi deneyelim de en son akupunktura geçeriz. ben anladım sen ve ben arızaya bağlanmışız bu konuda :)) son derece öküz insanlar var bu konuyla ilgili öküzce yorumlar yapan. ama ne biliyo musun, oturup sakince düşündüğüm zaman bunların büyük kısmının kötü niyetle değil de cidden empati kuramayacak kadar ahmak oldukları için bunları söylediklerine inanıyorum. çünkü mesela eltim benim deli gibi uğraşıp hamile kalamadığımı bildiği halde bana ay ayda bir kereyle de hamile kalınır mıymış kalınıyomuş işte diodu. sanki onların ayda kaç kere şey ettikleri benim çok umrumdaymış gibi. sonra çocuğunun cinsiyetini öğrenmişti bi gün, benimle paylaşmak için aradı. dio ki sen napıyosun bu arada, dedim uğraşıyorum. dedi benim bi arkadaşım var o 5 aylıkken düşük yaptı, sonra yine hamile kaldı, o da düştü, şimdi tedavi görüyo. beyinsize bak, sen şimdi niye başarıyla sonuçlanmamış bişeyi anlatıyosun. bu bahsi geçen elti benim düşüğimden 2 ay sonra yanlışlıkla! hamile kaldı, rahatlamak için onlarla birlikte gideceğimiz tatile yola çıkmadan 1 gün önce bana hamile olduğunu müjdeledi. ben o gün bugündür akıl hastasıyımtöbe ya rabbim. ondan sonra bi de ilgi beklio, yok kansız çıkmış yok düşük tehlikesi varmış. nerdeyse doğuracak, mayısta doğumu offf neyse. diyorum ya sağlıkla doğursun benden uzak olsun yeter ki. bi de bu olaydan önce aramızdan su sızmıyordu. her hafta sonu birbirimizde yatıya kalıyoduk. zannetmeyin ki aramızda haset vardı. ama varmış benim haberim yokmuş.
inş 8. deneme de son bulur bebeğin gelir :) sayende öğrenmiş oldum dediğin gibi zayıfalamadanda yapılabilir belki bi araştırayım bakalım.inş ya 3 yıl filan sürmez.benim zaten 1,5 yılı gitti.ama bi 1,5 yıl daha bekleyemem herhalde.dr önemli gerçekten inş uğuru gelir sanada.
canim ya nedir bu kaynanadan cektigimiz. sendeki bi roman olur bendeki ayri bi roman bide alingan bide alingan sorma kücük cocuk gibi ilgi bekliyo. amaaannn ne bilim valla stres yapmamak lazim canim takmicaz artik napalim. bende prolaktin yüksek bide simdi diyorum Allah bilir 2 senedir de bu stres yüzünden olmadi cocugum. simdi kendimi sakin tutmaya calisiyorum ne kadar basarabilirsem...
bu arada herkeslere günaydinnnn :)))
merhabalar arkadaşlar.listeyi gördüm de.ben de3,5 yıllık evliyim.1 boş gebelik geçirdim kürtaj oldum.bu 3. ayım olacak korunmadığımız.inşallah bu ay olur ya.tahminen 15 nisan bat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?