bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

hoşgeldin canım bizlerde 2. bebeğini dört gözle bekleyenleriz..
canım iyiyim tatlım sen nasılsın??
canım ben 100 tane daha okudum ceza için. 400 tane oldu.. ne zaman son?? eğer haftaya da devam edecekse 200 daha okurum canım..yollarda çok rahat okuyorum çünkü..

diğer topikteki tartışma kasıtlı değildi belki ama canım ben kişi belirtmedim sadece tablolardan buruluyorum dedim, neden tek kişi üzerine alınıp sataştı? daha öncede nazarboncuğu felan diye saçma sapan bişeyden çıngar çıkarıp özellikle ona nazar boncuğu koymadğumı iddia etti ama hakkıma girdi,çünkü tablo benim özel msj kutumda duruyordu ordan alıp yolluyordum, yani ordan eksik kaydolmuş bi kaç kere düzelttim , 2 kerede düzeltmemişim, hemen sataştı...yani ben diyorum ki oraya nazarlık koyunca nazardan mı koruyacak? anlamıyor özellikle koymadın, ben koymasını bilirim tarzından konuştu.. çok çirkefçe bişeydi..şimdide çok çirkefçeydi tarzı..
ben rahatsız oldum demedim buruluyorum üzülüyorum dedim..kimseye bu topikten çıkın tablo koymayın demedim ben çıkıcam dedim..
çünkü tablolarda hamileliklerinin haftaları yazıyor haftalar bir bir ilerliyor bende bişe yok hala!! acaip strese giriyorum gördükçe kendimi strese sokuyorum doğumları geldi, yola birlikte başladık ama onlar nerdeyse doğuracak bende bişe yok diye diye strese giriyorum.. kendimi strese sokmak istemediğimden mümkünse tablosu olmayan hamilesi olmayan bi topiğim olsun istedim..

hello ya çok çok ama çok kırıldım. beni face den silmiş arkadaşlığından, başından beri en sevdiğim hiç rahatsız olmadığım kişilerden biriydi ,hatta tablo bile koymamştı en çok dikkat edenlerden biridir, aslında onu hepsinden çok çok ayrı tutuyorum,ondan hiç rahatsız olmadım ve kırılmadım, neden üzerine alındı ki..üzerine alınacak en son kiişi oydu ..ona çok üzüldüm facede görürsen iletirsen sevinirim..

yani ben kendim direk tablo koymayın buraya girmeyin desem kızmakta haklılar, prolaktinim yüksek kendimi strese sokmamam lazım diyorum , ordaki yeni çıkan tablo var ya anne karnıını gösteren açıkcası en çok o üzüyor beni.. hamilelerin haftaları ilerledikçe benimde ömrüm ilerliyor.. karnım boş kucağım boş..ne yapayım üzülmeyeyimde.. insanlar çektikleri sıkıntıları çok kolay unutuyorlar..
ve bilinçsizce anlamadan anlamak istemeden kadınsal bazı egolarla sataşıyorlar.. evet ben hamile kalamıyorum sen kalıyorsun yüce insan büyüksün benden üstünsün.ve sen haklısın bu yüzden.müü demeliyim..çünkü bazıları başkalarını ezerek mutlu oluyor.. ben o kişide bunu gördüm ilk tartışmasından beri hissettim.ilkide gereksizdi ama kendini haklı çıkardı şimdide kendini haklı çıkardı.. ve ona destekleri için herkese teşekkür etti? kim destekledi onu ? diğer hamileler :) olay bu kadar basit.. çünkü hamile olmayanlar o tablolara burulmuyorum üzülmüyorum deseler yalan olur..
ben görmek istemedim çıktım,başkaları üzülsede takmaz ama ben şuan takacak durumdayım, çünkü başka sıkıntılarım var yoksa bende sallamıyordum canım biliyorsun.. bende mutlu oluyorum hamile kalınca arkadaşlarım.. ama işte ilerleyen haftalarını görmek beni strese sokuyor.. eşim bile dedi artık girme şu topiğe oraya girdikçe sana bişe oluyor geriliyorsun hiç mutlu değilsin diyordu.. şimdi inanki daha rahatladım..
renkli nasılsın canım. ne var ne yok. net bağlanmadı sanırım daha. arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

saol canım yaa amin inşallah hepimiz gülelim ... benim evime daha internet bağlanmadı yaza kadarda bağlanmaz biliyorsun maddi sıkıntılar çok kayganamın borçları gırtlakta.. perişanız .. bizimde eşyalarımızın taksitleri felan derken çöküşlerdeyiz... sen nasılsın pek gelmiyorsun ?

sağol canım aynı işte koşturma ve beklemeler ve her adetten sonra gelen bekleme süreci allahım hayırlısıyla bu beklemelerin sonucu güzel olsun

kızlar sizler nasılsınız ümitsizlik yok yola devammmm

valla canım bizde çalışma yapmadık gibi bişe, ne ateş ölçtüm ne çalışma günü hesapladım, kendimmi strese sokmamak için takip etmedim açıkcası.. yumurtlamayıda kaçırmış bile olabiliriz.. bilmiyorum valla.. böyle daha iyi canım.. adetin 3. günü yine gidecem işte tahlil için sonrasında rahim filmi gerekirse dr karar verir.. candaşım sormuşsun ben dr a diyemedim rahim filmi çekin diye , o karar verecek.. bu arada 2 dr a birden gidiyorum bi devlette bide üni deki dr a .. ikisinin yorumunuda merak ediyorum..sen ne yaptın canım beklemede misin hala?? belirtin var mı

( çok geçmiş olsun en taze acı inş sağlıcakla bebeğin gelir yeniden.

ordaki mevzu nazra boncuğu olayı garipti, bir çekişme oldu maalesef hep sizin aranızda.şuan kendini çok daha iyi ifade ettin.onun tavrıda sert oldu tabiki, ikinizin açısındanda hak verdim dedim ya.kendimi koydum sizin yerinize.burulmamakta tabiki mümkün değil, kıtty e iletirim.keşke farklı ifade edilseydi, lonelinsein çıkışınıda desteklemedim.ama sonra sanki orda sen ona kasten yapmışsın gibi bişey oldu.ben seni yanlış tanımadığım için mutlu oldum birkez daha.haklısın sende strese girmekte ne bileyim ya allah bizlerede nasip eder inş be atlasım.gerçekten anne olamamak çok acı (

bu arada bende adet oldum, rahim filmi çekincem bu ay.batım 21 nisan ... dua çarşambaya dek bitecek, 200 daha ekleyim mi.

bence 2 dr olayı en iyisi, aklında şüphe kalmaz.inş hayırlısıyla yavruna kavuşursun ...

Son düzenleme:
candascım çok sağol canım kaybettiğim bebeğim planlı değildi ama insan bu haberi alınca mutlu oluyo sağlık olsun önümüze bakmamız lazım çalışmalara devam herkesin iyi haberlerini bekliyoruz allah herkesin gönlüne göre versin

valla canım işte ben kişi belirtmediğim halde insanlar üzerine alındı.. hiç gerek yoktu, nasıl o şekilde algılanıldı aklım da almadı.. özellikle belirttim altını çize çize dedim ki prolaktinim yüksek dr stres yapma dedi, bende strese girdiğimden biraz sakin bi yerde takılmak istiyorum dedim, belirttim ama işte o kişi özellikle başka tarafa çekti insanlarda sadece onun yorumunu okuyarak benim kini okumayarak direk cephe aldı , çok üzüldüm..açık açık dedim aslında inanın içimde ne hasetlik var ne başka bişe, hamile kalmalarına çok seviniyorum, rabbim kucaklarına almayı nasip etsin.. ama işte bu benim meselem keşke strese girmesem keşke kendimi yıpratmasam ama oluyor elimde dğeil.. inan var ya tırnaklarımı kemiriyorum devamlı... nasıl bi stresse ..
kuzenim doğum yapmış annem 2 kere aradı geçmiş olsuna gidelim diye,gitmedim sen git dedim.. inanki orda gitsem iyice gerilirim strese girerim .. benden 5 yaş küçük ve 2. çocuğu ,ilkinde tedavi oldu bi ton , ama işte o bile anlamıyor. benim kucağımdan oğlunu kaçırdı resmen nazar değmesin dedi.. ben niye gideyim ki? beni anlaması gereken kişilerden ama insanlar bazı şeylere kavuşunca çektikleri sıkıntıları unutuyorlar.. hamile kalmayı çocuk doğurmayı bi yetenek özel bi ayrıcalık olarak görüyorlar.. ama veren Allah hemen unutuyorlar işte.. rabbim bize unutturmasın,hamile kalsakta bebeklerimiz olsada bu sıkıntılarımızı hatırlayıp dikkat edelim inşallah...bu ay bi rahatım ki kafam çok dağıldı bu topik çok iyi geldi bana..

organik şekerin okuduğu dua çok hoşuma gitti yazdım her namazda okuyorum , eşimede yazdım oda okuyor.. senin verdiğin dualarda çok güzel onlarıda okuyoruz inşallah rabbim tez zamanda göstersin yavrumuzu versin..

adet olmana çok üzüldüm canım yaa.. dün çok meraklandım acaba hamilede test yaptırmaya mı gitti diye düşündüm dua ettim.. senle ben çok bekledik.. ben 7 aydır uğraşıyorum dedim ama benimde senle aynı aslında 16 ay oldu geçti bile.. eşim yanımda olmadığından o ayları saymıyorum , çünkü biz 2 ayda bir görüşebiliyorduk ..keşke zamanı geri alsam ilk evlendiğimizde hiç korunmadan başlasaydık belki daha farklı olurdu herşey.. ama kısmet işte..

dr sana rahim filmi çekecek mi? dedi mi?ben çok korkuyorum rahim filminden dile bile getiremiyorum yaa

canım 200 daha ekle okurum , okul yolum 35 dk okuyorum hemencek.. 2 dr çok iyi bencede ama en çok devlet hastanesinde ki dr a güveniyorum neden bilmiyorum.. içimde böyle ona karşı olumlu duygular var , çok babacan geldi..bide masasında kuranı kerim vardı, oda beni etkiledi,en azından Allah korkusu var dedim..

günaydin arkadaslar ben geldim. nasilsiniz :)
su ates ölcme yöntemini denicem ama nasil oluyo tam bilmiyorum arastircam bilen varsa bi zahmet anlata bilir mi atesimizin yüksek oldugi zaman mi yumurtluyo olcaz :))
dün ates ölcme cihazi aldim esimle birlikte bana diyo napcan bunu demedim atesimi ölcüp yumurtladigim zamani bilcem diye hehe yogurt yapcam derecesini bilmem lazim dedim

cok kafama takiyorum diye kiziyo bana oda bebek istiyo tabide benim bu kadar kafama takmam onu üzüyo bosver olursa olur diyo takma kafana diyo ama iste renkliatlas seninde dedigin gibi hamileleri görünce stress oluyorum. diger topikte problemini tam bilmiyorum ama hissettiklerimiz ayni. 3 arkadas birer hafta arayla ayni zamanda evlendik onlarin cocuklari yasina gircek bende tik yok. gecen sene arkadas evlendi bu sene bebisini kucagina aldi. etrafimdakiler hadi daha dogurmuyon mu diyo fitil oluyorum. tabiki etrafimizdakilerin bebek sahibi olmalari bizi cok sevindiriyo ama bi o kadarda kendimiz icin üzülüyoruz ben acikcasi kiskaniyorum yalan degil ama elimde degil.
hayirlisi bakalim

geçmiş olsun canım yaa.. bende istemeden hamile kaldım eşim yurtdışındaydı , ben türkiyede yalnızdım. hamile olduğumu öğrendiğimde çok ağladım ,ben tek başıma ne yaparım diye... Rabbimin gücüne gitti heralde aldı yavrumu.. şuan çektiğim sıkıntılar belkide o yavruyu istemememden dolayı...bilmiyorum ama istemediğim halde bi bağlanmışım ona.. o hayatıma girer girmez hayatım değişmişti , planlar yapmaya başlamıştım..bağlanmıştım işte. 11 haftalıktı düştüğünde ama sarsıldım.. istemediğim halde inanılmaz sarsıldım canım..Allah bi daha yaşatmasın..

kız bana da diyolar ki sen daha yapmıyon mu bebek ??? diyolar...bende yapıyoruz diyorum ? insanlar çok meraklı ...hadleri olmayan şeylere karışıyolar..

canım ateş ölçme konusunda yardımcı olurum.. fertilty friend diye bi site var oraya üye ol, takvim çıkıyor hergün ateşini sabah 7 ve 8 arası ölçeceksin yataktan çıkmadan(ağızdan)..oraya yazacaksın , adetlerinde yazacaksın.. ateş derecene göre o zaten sana yumurtladığın günü gösterir.. ama ateşşinin en düşük olduğu gün yumurtluyorsun, ertesi gün bi anda yükselir ateşin o zaman önceki gün yumurtladın demektir.. sen adetten itibaren hergün sabah ölç yaz ben yardımcı olurum canım..fertility e kesin üye ol

tüh sabahleyin ölcülüyo ha benimki dicek bizim kari kafayi yedi hehe o ise gittikten sonra ölcerim diyodum ya neyse ins nisanda adetim tam anlamiyla gelirde ben de bilirim hangi gün adet baslangicim olacak. benim telefonda kadintakvimi diye bi program var oraya adet günlerini yazion bide adet araligini yazion iste 28 günmü 30 günmü falan iste oda tahmini yumurtlama zamanlarini yazio. bende iste gecen akintimin baslangic tarihini yazdim ümit dünyasi iste. orda cikti tahmini yumurtlama günlerim. esim kurcalamis telefonu. yumurtlama günleri icin diyo bugünlerde mi caliscaz :)))
dün atesimi ölcüyom diyo onuda mi yazcan oraya dedim sadece kontrol ediyom calisiyomu diye. :26::26::26:
dedigin siteye bi bakayim canim anca öteki ay baslarim ben o zaman ins tabi o zamana kadar düzeltir hap adetimi

şimdi çok daha iyi anladım canım duygularını, belkide o çekilen sıkıntılar unutuldu bilemiyoruz ki.allah unutturmasın ama ende böyle dua ediyorum hep. yoksa karşındakinin incinmesini hat safhada olabiliyor.inan şuan gözümün önünde bebeğinle (oğlunla) parkta koştuuyosunuz gibi geldi.olacak inş.sabredelim yapcak hiç bişeyimiz yok. birgün bizde anne olursak inş inanıyorum ki layığını vereceğiz.gitmediğin iyi olmuş kuzenine, gerçekten yaşamayan anlayamaz.kafan yerine gelmişken hiç dağıtma kendini. yok canım ya nerde, keşke o ihtimal olsa ama ende ciddi anlamda endişe duymaya başladım.sorun çıkmasada hamile kalamayan kalamıyo işte sebepsizce yıllar geçiren var, inş bizlerde bi şekilde sağlıkla evlatlarımızı kucaklarız.evet aynı sayılır sürelerimiz çok bekledik, bugün ne hesaplar yaptın bi bilsen. dediğin gbi herkesin kucağında bebeği, daireden ark larım bebek istiyolar 2. , yaza başlayacaklarmış biliyorum ki ilk aydan hamile kalacaklar.sevincem tabiki ama kedim içinde üzülcembende diyorum keşke zamanı geri alabilsem , korunmazdım hiç.eşimden ayrı büyütmeyede razı gelirdim.en fazlası babasından 2 sene ayrı kalırdı sonra kavuşurdu.chnb de öyle değilmiydi.ama keşkeler oldu şimdi, iinş canım hayırlısıyla kucağımıza alırda rahatlarız.bu korku bambaşka...benden rahim filmi alınacak drdan ben istedim, sürede çok olunca onayladı tamam yapalım diye, banada duyarlı anlayışlı geldi kadın, ünlü filan değil hiçte bilgi yok ne iyi ne kötü.bende eşimde sevdik ya bakalım.dualrımızı rabbim kabul eylesin bende onların hepsini okuyorum dilerimki bizlerde mükafatını alırız.her adımım dua oldu inanki gezerken, ark ı dinlerken, faks çekeren fotokobi alrıken yazı incelerken her anım, dilerim allahım sesimizi duyar....
tamam canım ekliyorum çok sağol.dr a güvenmen çok iyi, inş uğruda hemen gelir canım benim ya...

ooofff offf, ne acımasız bu insnalr. ben şimdi eşimle ayırıyım iş dolayısyla.şimdi bile soruyolar bahanem var gelince ne diycem diye düşünüyorum 4 yıllıkta evliyim, yeniyimde diyemem borcumda yok ne diycem.bu stres çıktı, direk desem olmuyo diye sevinen olduğu gibi acıma bakışlarnıda çekemem.allah yardımcımız olsun.bizimde eşimin kuzeni bizle aynı evlendi, hamile kaldı 6. ayında.çocuk 3 yaşını bitirecek.görünce o kadar üzülüyrum ki ama çaremiz yok işte.allah hepimzie yardım etsin be canım . yürekler yanıyo ama elden bişey gelmiyo...

benimde aynı şekilde, plansız girmişti hayatımıza o kadar garipti ki sevndim üzüldüm, korktum.karıştım yani.zaten hamielik ihtimalini düşünmediğim için 2 hafta geç öğrendim, derken 2-2,5 hafta sonrada kürtaj oldum. o mutluluk rüyada sanki yaşanmış, bi umut daha olur inş hepimize .. üstelik ikizdi bizimkiler (

Atlas, sabah tuba büyüküstünle eşini kızlarnı gördüm, o kadar kötü oldum ki... bizimde böyle olabilirdi diye, zaten ikizlere bi özentim vardı hep ve dünde bi kadını gördüm ikizlerini gezdiriyodu minciklerdi.artık acı vermeye başlamışş bebekler bana , sevmeden duramıyorum ama çok acıyo yüreğim onları severken.zor beee !

canim keske demissin korunmasaydik ben ilk bi ay korundum ona ragmen 2 sene olmadi o nasip isi herhalde adamlar korundugu halde hamile kalabiliyo. bi yandan düsünüyorum benim icin henüz hayirli zaman degil aslinda su zamana kadar pekte takmiyodum. ama yurt disindayim burda öyle bisi varki eger cocuk sahibi degilsen 3 odali eve tasinamiyosun. sonra kendi sigortami kendim ödemek zorundayim eger calismiyor yada cocuk sahibi degilsen esimin sigortasiyla bile hastaneye falan gidemiyorum saglik sigortasi ödüyorum cocugum olunca devlet ödüyo. zaten stresliyim bide her ay sigorta ödeyince kendimi iyice ise yaramz görüyorum cocugun yok madem öde ssigortani der gibiler yaa

demekki nasip işi.. ne kadar saçma bi uygulama senin kendi derdn yetmez gibi birde devlet dert yüklüyor, kadın sadece çocuk doğuran bi varlık mı ? ne mantıkmı .. pes yani ! allah hayırlısıyla evladını göndersin be arkadaşım, eminim çok daha farklıdır bu şekilde stresin.işe yaramaz hissetme kendini sakın, inş olacak.. sen ne zman düşük yapmıştın ?

5 aralikta kürtaj oldum. o degil sigortayida öderim sorun degil ama ne bilim bi haktan yararlanmak istiyorum gidiyorum bas vurmaya diyo cocuk varmi diyorum yok o zaman faydalanamazsin diyo baska sebep gösterseler hani o kadar zoruma gitmez ama böyle olunca insan daha bi üzülüyo
tabi bunlarin kurallarin sebebi avrupadaki gencler cocuk yapmak istemiyo ya onlari tesvik etmek amac ama isteyipte olmayanlarda böyle SIKINTI YAPIYO kendine

kızlr selam nasılsınızz

ben kürtajdan sonraki ikinci adetimi oldum bugün..bu da 35. gün geldi

benım duzenım artık 35 gun mü olmuştur acaba ??

bu aydan sonra ben de denemeye baslıyorum hayırlısyla ıkı adet yeterli diyorlar ..doktorumu da aradım ıkı kez adet olduktan sonra basla dedi..

bu ay yumurtlama testi amayı düşünüyorum 35 gün olduguna göre ben 14. gün yumurtlamıyorumdur değil mi? zaten bu ay o yumurta akı gıbı sıvı baya sonra geldi 20.günde filan..

istersende sende bu ay su ates ölcme yöntemini dene belki o zaman yakalarsin yumurtlama gününü :)))

benım atesım cok degısken canım zaten atesı yüksek biriyim :))

bır kac kez denemıstım onceden pek anlayamamıştım ben yumurta akı gıbı olan sıvıdan anlıyorum ama tabi kesın olmuyor o yüzden şu yumurtlama kitlerinden alcam bakalım

hmm o zaman onlrdan al bakaim :) ins hersey gönlüne göre olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…