- Konu Sahibi renkliatlas
-
hoşgeldin canım bizlerde 2. bebeğini dört gözle bekleyenleriz..selam kızlar bende bebeğimi kaybettim bi kaç kişiyi isim olarak tanıyorum kimler var kimler yok bakaılm.
benim 5. ayım bebeğim gideli halen 2. bebeğim gelmedi umudumu yitirdim diyebilirim ama
nisan ayında doktora başlıcam yine...
canım iyiyim tatlım sen nasılsın??kızlar merhabalar kusuruma bakmayın canlarım nasılsınız hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
renliatlas canım benim sen nasılsın kuzummm
candaşım ankaralı hemşommm:))) sen yeterki hamile kal ben başka bişi istemem
yeni gelen kızlar sizlerede acı bir hoşgeldiniz inşallah kısa bir zaman sonra hepimiz birer birer hamile kalırızda bu sorunlardan değilde güzel şeylerden bebişlerimizden konuşuruz canlarım benimmm
canım ben 100 tane daha okudum ceza için. 400 tane oldu.. ne zaman son?? eğer haftaya da devam edecekse 200 daha okurum canım..yollarda çok rahat okuyorum çünkü..canım 24 mart batım, ne bileyim ya hiç ümidim yok.bu ay çok stresliyim, çok zor bi adet dönemi olcak kesin
canım yok burdayım hala, netim yoktu dünden beri.yazamdım bi türlü.inş ama hiç sanmıyorum yasenin tahliller ne alemde rahim filmi çekincen mi ?
duaları yazmışsın canım bitirmişsin saol, daha çoğunluk duruyor.ağzına sağlık allah hepimizin gönlüne göre versin.
diğer topikteki tartışma içinde canım ben kasıtlı olduğunu düşünmüyorum, belki bi yanlış anlaşılmadır.tabi hassasiyet gerekli haklısında, insanlar duygularını farklı boyutlarda yaşıyor, sen bir kedi görsen duygulanırsın diğeri ancak ölüm görse duygulanır.kasti değildir diye düşünüyorum yada inanıyorum inanmak istiyorum.gerçekten art niyet varsa allah herkese hesabıı sorar.ah etsekte etmesekte.onunda kendince bi sebebi varmış, ilk bebeğime tablo yapmadım ellerimden uçtu gitti bunda yapcam buna inanmak bunla büyütmek istiyorum diyo.belki tuhaf ama öyle hisstmiş.ben kendi adıma ikinizide haklı buluyorum savunularınıza göre.açıkçası tablodan ben rahatsız olmadım, buruldum elbet ama beni çok etkilemedi, seni etkilemesinide yadırgamadım.normal yani bu da.sanırım bir anda sebab yazmadan topik açmana bozuldular yada şöyle diyeyim kesinlikle hamileler olmasın diye yazmışsın ya ona.onlarda topiğin ilk zamnlarında hamile kaıpta uğramayanlara sitemlerimizi hatırlayınca ee biz napalım, bu kadar paylaşımımız var dertlere dermanlığımız dinlemişliğimiz paylaşmışlığımız var diye tepki verdiler.ben gerçekten herkese hak verdim dışardan göz olarak kimin neye kızdığını soğuklukla izledim.keşke böyle olmasaydı ama neyse.burda konuşmak ne kadar doğru bilmiyorumda sende üzülme artık olan oldu.artık burası uğrun olsun canım ....
inş canım arkadaşım ya
inş umudunu yitirdiğin anında göbeğine konar minik yavrun, allah gönlüne göre versin.bende aynı durumdayım şuan.
diğer topikteki tartışma kasıtlı değildi belki ama canım ben kişi belirtmedim sadece tablolardan buruluyorum dedim, neden tek kişi üzerine alınıp sataştı? daha öncede nazarboncuğu felan diye saçma sapan bişeyden çıngar çıkarıp özellikle ona nazar boncuğu koymadğumı iddia etti ama hakkıma girdi,çünkü tablo benim özel msj kutumda duruyordu ordan alıp yolluyordum, yani ordan eksik kaydolmuş bi kaç kere düzelttim , 2 kerede düzeltmemişim, hemen sataştı...yani ben diyorum ki oraya nazarlık koyunca nazardan mı koruyacak? anlamıyor özellikle koymadın, ben koymasını bilirim tarzından konuştu.. çok çirkefçe bişeydi..şimdide çok çirkefçeydi tarzı..
ben rahatsız oldum demedim buruluyorum üzülüyorum dedim..kimseye bu topikten çıkın tablo koymayın demedim ben çıkıcam dedim..
çünkü tablolarda hamileliklerinin haftaları yazıyor haftalar bir bir ilerliyor bende bişe yok hala!! acaip strese giriyorum gördükçe kendimi strese sokuyorum doğumları geldi, yola birlikte başladık ama onlar nerdeyse doğuracak bende bişe yok diye diye strese giriyorum.. kendimi strese sokmak istemediğimden mümkünse tablosu olmayan hamilesi olmayan bi topiğim olsun istedim..
hello ya çok çok ama çok kırıldım. beni face den silmiş arkadaşlığından, başından beri en sevdiğim hiç rahatsız olmadığım kişilerden biriydi ,hatta tablo bile koymamştı en çok dikkat edenlerden biridir, aslında onu hepsinden çok çok ayrı tutuyorum,ondan hiç rahatsız olmadım ve kırılmadım, neden üzerine alındı ki..üzerine alınacak en son kiişi oydu ..ona çok üzüldüm facede görürsen iletirsen sevinirim..
yani ben kendim direk tablo koymayın buraya girmeyin desem kızmakta haklılar, prolaktinim yüksek kendimi strese sokmamam lazım diyorum , ordaki yeni çıkan tablo var ya anne karnıını gösteren açıkcası en çok o üzüyor beni.. hamilelerin haftaları ilerledikçe benimde ömrüm ilerliyor.. karnım boş kucağım boş..ne yapayım üzülmeyeyimde.. insanlar çektikleri sıkıntıları çok kolay unutuyorlar..
ve bilinçsizce anlamadan anlamak istemeden kadınsal bazı egolarla sataşıyorlar.. evet ben hamile kalamıyorum sen kalıyorsun yüce insan büyüksün benden üstünsün.ve sen haklısın bu yüzden.müü demeliyim..çünkü bazıları başkalarını ezerek mutlu oluyor.. ben o kişide bunu gördüm ilk tartışmasından beri hissettim.ilkide gereksizdi ama kendini haklı çıkardı şimdide kendini haklı çıkardı.. ve ona destekleri için herkese teşekkür etti? kim destekledi onu ? diğer hamileler :) olay bu kadar basit.. çünkü hamile olmayanlar o tablolara burulmuyorum üzülmüyorum deseler yalan olur..
ben görmek istemedim çıktım,başkaları üzülsede takmaz ama ben şuan takacak durumdayım, çünkü başka sıkıntılarım var yoksa bende sallamıyordum canım biliyorsun.. bende mutlu oluyorum hamile kalınca arkadaşlarım.. ama işte ilerleyen haftalarını görmek beni strese sokuyor.. eşim bile dedi artık girme şu topiğe oraya girdikçe sana bişe oluyor geriliyorsun hiç mutlu değilsin diyordu.. şimdi inanki daha rahatladım..
renkli nasılsın canım. ne var ne yok. net bağlanmadı sanırım daha. arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
saol canım yaa amin inşallah hepimiz gülelim ... benim evime daha internet bağlanmadı yaza kadarda bağlanmaz biliyorsun maddi sıkıntılar çok kayganamın borçları gırtlakta.. perişanız .. bizimde eşyalarımızın taksitleri felan derken çöküşlerdeyiz... sen nasılsın pek gelmiyorsun ?