- Konu Sahibi renkliatlas
-
canım sabah kalkar kalkmaz banyoda git ölç hemen..eşin görmez..tüh sabahleyin ölcülüyo ha benimki dicek bizim kari kafayi yedi hehe o ise gittikten sonra ölcerim diyodum ya neyse ins nisanda adetim tam anlamiyla gelirde ben de bilirim hangi gün adet baslangicim olacak. benim telefonda kadintakvimi diye bi program var oraya adet günlerini yazion bide adet araligini yazion iste 28 günmü 30 günmü falan iste oda tahmini yumurtlama zamanlarini yazio. bende iste gecen akintimin baslangic tarihini yazdim ümit dünyasi iste. orda cikti tahmini yumurtlama günlerim. esim kurcalamis telefonu. yumurtlama günleri icin diyo bugünlerde mi caliscaz :)))
dün atesimi ölcüyom diyo onuda mi yazcan oraya dedim sadece kontrol ediyom calisiyomu diye. :26::26::26:
dedigin siteye bi bakayim canim anca öteki ay baslarim ben o zaman ins tabi o zamana kadar düzeltir hap adetimi
saol canım bir birimizi en iyi biz anlarız zaten..çok uzun süre bekledik senle ben zaman geçtikçe sabırlar tükeniyor niye niye diye soruyorum.. inan ki bazen isyan edecek hale geliyorum, namaz bile kılasım gelmiyor Allah affetsin, namazı kılıp bazen dua bile etmeden kalkıveriyorum ama bilinçsizce bi kalkış..öyle işe güce yemeğe felan veriyorum kendimi..sürekli ev temizliyorum hergün süpürge yapıyorum..yeterki düşünmeyeyim diye..eşim diyoki annene kızıyorsun sende onun gibi oldun diyo, sürekli ortaalığı dağıttım diye bana kızıyorsun diyo, eskiden öyle değildin diyo.. yaşlanıyorum canım dedim, yaşlandıkça annemleşiyorum.. bazen temizlik yaparken özellikle yerleri silerken (kazırken!!) kendimi annem gibi hareketler yaparken görüyorum.. bazen perdeleri sürekli böyle düzeltirken yakalıyorum kendimi bazende yastıkları kabartırken durmadan pat pat patşimdi çok daha iyi anladım canım duygularını, belkide o çekilen sıkıntılar unutuldu bilemiyoruz ki.allah unutturmasın ama ende böyle dua ediyorum hep. yoksa karşındakinin incinmesini hat safhada olabiliyor.inan şuan gözümün önünde bebeğinle (oğlunla) parkta koştuuyosunuz gibi geldi.olacak inş.sabredelim yapcak hiç bişeyimiz yok. birgün bizde anne olursak inş inanıyorum ki layığını vereceğiz.gitmediğin iyi olmuş kuzenine, gerçekten yaşamayan anlayamaz.kafan yerine gelmişken hiç dağıtma kendini. yok canım ya nerde, keşke o ihtimal olsa ama ende ciddi anlamda endişe duymaya başladım.sorun çıkmasada hamile kalamayan kalamıyo işte sebepsizce yıllar geçiren var, inş bizlerde bi şekilde sağlıkla evlatlarımızı kucaklarız.evet aynı sayılır sürelerimiz çok bekledik, bugün ne hesaplar yaptın bi bilsen. dediğin gbi herkesin kucağında bebeği, daireden ark larım bebek istiyolar 2. , yaza başlayacaklarmış biliyorum ki ilk aydan hamile kalacaklar.sevincem tabiki ama kedim içinde üzülcembende diyorum keşke zamanı geri alabilsem , korunmazdım hiç.eşimden ayrı büyütmeyede razı gelirdim.en fazlası babasından 2 sene ayrı kalırdı sonra kavuşurdu.chnb de öyle değilmiydi.ama keşkeler oldu şimdi, iinş canım hayırlısıyla kucağımıza alırda rahatlarız.bu korku bambaşka...benden rahim filmi alınacak drdan ben istedim, sürede çok olunca onayladı tamam yapalım diye, banada duyarlı anlayışlı geldi kadın, ünlü filan değil hiçte bilgi yok ne iyi ne kötü.bende eşimde sevdik ya bakalım.dualrımızı rabbim kabul eylesin bende onların hepsini okuyorum dilerimki bizlerde mükafatını alırız.her adımım dua oldu inanki gezerken, ark ı dinlerken, faks çekeren fotokobi alrıken yazı incelerken her anım, dilerim allahım sesimizi duyar....
tamam canım ekliyorum çok sağol.dr a güvenmen çok iyi, inş uğruda hemen gelir canım benim ya...
ooofff offf, ne acımasız bu insnalr. ben şimdi eşimle ayırıyım iş dolayısyla.şimdi bile soruyolar bahanem var gelince ne diycem diye düşünüyorum 4 yıllıkta evliyim, yeniyimde diyemem borcumda yok ne diycem.bu stres çıktı, direk desem olmuyo diye sevinen olduğu gibi acıma bakışlarnıda çekemem.allah yardımcımız olsun.bizimde eşimin kuzeni bizle aynı evlendi, hamile kaldı 6. ayında.çocuk 3 yaşını bitirecek.görünce o kadar üzülüyrum ki ama çaremiz yok işte.allah hepimzie yardım etsin be canım . yürekler yanıyo ama elden bişey gelmiyo...
canım rahim filmi istemen iyi olmuş bende bu ay adette tahlil yaptırınca isteyecem ,ama çok korkuyorum... benim eşimin tahlilleri farklı çıktı ya 3 de birbirinden farklı çünkü, o yüzden dr öncelik olarak eşime yöneldi tekrar tahlil yapılmasını istedi.. bakalım bu ay sonu yaptıracak ama onun da işleri çok yoğun odaklanamadı şu sıralar.. ama ameliyat olmaya karar verdi varikosel çıktı ya eşimde..belki düzelir varikoselden sonra..
benimde aynı şekilde, plansız girmişti hayatımızao kadar garipti ki sevndim üzüldüm, korktum.karıştım yani.zaten hamielik ihtimalini düşünmediğim için 2 hafta geç öğrendim, derken 2-2,5 hafta sonrada kürtaj oldum. o mutluluk rüyada sanki yaşanmış, bi umut daha olur inş hepimize .. üstelik ikizdi bizimkiler (
Atlas, sabah tuba büyüküstünle eşini kızlarnı gördüm, o kadar kötü oldum ki... bizimde böyle olabilirdi diye, zaten ikizlere bi özentim vardı hep ve dünde bi kadını gördüm ikizlerini gezdiriyodu minciklerdi.artık acı vermeye başlamışş bebekler bana , sevmeden duramıyorum ama çok acıyo yüreğim onları severken.zor beee !
canım bende gördüm onun ikizlerini,çok tatlılar..ikiz görünce benimde aklıma hemen sen geliyorsun.. inşallah ikizlerini kucağına alırsın canım yaa.. insan hem seviyor hem üzülüyor, benimde küçük halam var onun kızı var bir tatlı ki hem seviyorum hem gözlerim doluyor..insan üzülüyor ya kıskançlık değil bu..farklı bişe, ezikli hissediyorum kendimi..en iyisi hiç bebekli ortamlara girmemek.. sanırım..