bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canım sabah kalkar kalkmaz banyoda git ölç hemen..eşin görmez..
saol canım bir birimizi en iyi biz anlarız zaten..çok uzun süre bekledik senle ben zaman geçtikçe sabırlar tükeniyor niye niye diye soruyorum.. inan ki bazen isyan edecek hale geliyorum, namaz bile kılasım gelmiyor Allah affetsin, namazı kılıp bazen dua bile etmeden kalkıveriyorum ama bilinçsizce bi kalkış..öyle işe güce yemeğe felan veriyorum kendimi..sürekli ev temizliyorum hergün süpürge yapıyorum..yeterki düşünmeyeyim diye..eşim diyoki annene kızıyorsun sende onun gibi oldun diyo, sürekli ortaalığı dağıttım diye bana kızıyorsun diyo, eskiden öyle değildin diyo.. yaşlanıyorum canım dedim, yaşlandıkça annemleşiyorum.. bazen temizlik yaparken özellikle yerleri silerken (kazırken!!) kendimi annem gibi hareketler yaparken görüyorum.. bazen perdeleri sürekli böyle düzeltirken yakalıyorum kendimi bazende yastıkları kabartırken durmadan pat pat pat aynı annemin hareketleri..hep kızardım anneme bende onun gibi oldum.. insan bazı sıkıntılar dertler yaşayınca normalmiş..anneminde bi ton derdi vardı zavallı..şimdi çok iyi anlıyorum..insan yaşamadan bilemiyor..
canım rahim filmi istemen iyi olmuş bende bu ay adette tahlil yaptırınca isteyecem ,ama çok korkuyorum... benim eşimin tahlilleri farklı çıktı ya 3 de birbirinden farklı çünkü, o yüzden dr öncelik olarak eşime yöneldi tekrar tahlil yapılmasını istedi.. bakalım bu ay sonu yaptıracak ama onun da işleri çok yoğun odaklanamadı şu sıralar.. ama ameliyat olmaya karar verdi varikosel çıktı ya eşimde..belki düzelir varikoselden sonra..

canım bende gördüm onun ikizlerini,çok tatlılar..ikiz görünce benimde aklıma hemen sen geliyorsun.. inşallah ikizlerini kucağına alırsın canım yaa.. insan hem seviyor hem üzülüyor, benimde küçük halam var onun kızı var bir tatlı ki hem seviyorum hem gözlerim doluyor..insan üzülüyor ya kıskançlık değil bu..farklı bişe, ezikli hissediyorum kendimi..en iyisi hiç bebekli ortamlara girmemek.. sanırım..

yataktan kalkmadan diyin ce bende sandim uyanir uyanmaz ayaga kalkmadan ölccen :)) ne bilim simdi en ufak seyleri düsünür oldum yanlis yapmamak icin :)) o zaman olur tabi zaten önce ben kalkiyorum kahvalti icin tamam canim yarindan itibaren öylesine bi baslicam bu ay bosa gitmesin :) ama öteki ay SIKI takip yaparim

canım kalkar kalkmaz hemen ölç banyoya git.. eşin anlamasın diyorsan öyle yaparsın.. yataktan çıkmadanda ölçebilirsin.. 7 ile 8 arası ama hep aynı saatte

canım kalkar kalkmaz hemen ölç banyoya git.. eşin anlamasın diyorsan öyle yaparsın.. yataktan çıkmadanda ölçebilirsin.. 7 ile 8 arası ama hep aynı saatte

esimin isi nedeniyle 8 de kalkiyorum genelde hemen 8 de ölcerim. zaten ilk adet olana kadar umudum zaten yok ta amac bisilerle ugrasmak ne bilim herkes bisiler yapiyo sat ti bat ti bende öyle bakiyom ne sat var ne bat :) amac oyalanmak iste canim napim bisi yapmamaktan iyidir

kızlar tekrar merhaba çok moralim bozuldu size bişi anlatacam bugün adetimin 22.günü yani aslında her şey belli içimde bir yerde ya bir bebek var yada yumurtam döllenmedi dışarıya atılmayı bekliyor arkadaşımla konusuyorum bugün. diyorumki ne biliyim bu ay da pas geçecem gibi onun cevabını söylüyorum kızlar evet banada hamile kalamıyacaksın gibi geliyo ne biliyim kötü bir niyetle söylememiştir belki ama acayip üzüldüm demekki kimsenin benden ümidi yok ben tek başına ümit ederek geziiyormuşum kızlar benim yaşım 37 çok geç kaldım herşeye evlenmeye bebek sahibi olmaya korkuyorum çok korkuyorum şimdi arkadaşlarım noldu sana pozitif insan diyecekler ama inanınki sizler için hala pozitif düşünüyorum bu topiktekilerde diğer topiklerdeki lerde hamile kalacaksınız inanıyorum ve dua ediyorum canlarım benim.

bende bu aynı durumdaydım ibadetler yoktu bile.annene benzemenin sebeini anladın demek, düşündüöde öyle gerçekten gün geçtikçe onlara benziyoruz.allah cümlesyle beraber bizimde dertlerimize derman olsun.eşinin ameliyatından sonra bence ihtimal çok çok artacak canım eminim, peki ne zmana düşünecek ameliyatı ? ve korunma gerekecek mi bir süre ? bencede en mantıklısı bebekli ortamlara girmemek, ballandıranları dinlememek.benimde daireden ark.ın oğlu var, o anlatıyo sürekli, çocuğuda çok seviyorum ama ne bileyim ya burulmuyorum desem yalan.mesela biraz önce diyor ki kış en çok bana zor geçti, çocuğum hastalanacak diye.ah keşke bana da öyle zor geçseydi, benim koca yok çocuk yok, yollar kapandı aylarca gidemedim.işte herkes kendini dertli görüyo nolcakki, keşke derdim olsa da tek çocuğun sıradan hastalıkları gribi nezlesi olsa.biride netten yavrum benim iyiki doğurmuşum seni olmasaydın ne yaparmışım yazmış akraba.diyecektim ne mutlu sanada, nispet niye.olmayanları bi düşün idye.dedim bırak ya anlamayacak zaten salak ...

allahım ya rabbim şuna bak ya, bunu art niyetle söylemesede düşünmeli, çocuk isteyen birine denmez ya.ne demek banada hamile kalamayacaksın gibi geliyor.kalcaksın tabiki allahın izniyle, geç kaldım deme.millet 50 sinde bile doğuruyor, hani sabah bana demiştin ya en kötü ihtimal 6 aya kadar filan beklersin olmadı direk tüp bebek denersin, hem şans daha fazla.allah merhamet versin herkese.insanlar maalesef ki çok bencil.kimse anlamıyor.allah yardımcın olsun moral deposu arkadaşım, üzülme üzmelerinede izin verme.bak bence şu 6 ay işini düşün.sürecide hızlandırmış olursun hem 1 kere hamile kalmadın mı ne demek banada öyle geliyor.Allahım inş onlara inat göbeğini doldursun da alsın hepsi cevaplarını.ne zevk alıyorlar ki can yakmakta !!

kuzummmm benim sağol allah razı olsun senden canım benim.işte bu yüzden burayı çok seviyorum birimiz düştükmü diğerimiz koşarak geliyo elinden tutuyo ve düştüğü yerden kaldırıyo elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum ama taştan değiliz işte üzülüyoruz ama iyiyim şimdi daha iyiyim sözlerin çok iyi geldi tatlım benim bizi bizden başka anlayan yok seni çokkk seviyorummm ben yaaa

Canim 37 yas o kadar gec bir yas degil ümitsizlik yok etrafimda kirkindan sonra doguran insan cok. Olumlu dusun olumlu olsun sen ona buna bakma. enson kayinvaldem bana demisti ki hamile kalmadan once bir senelik evliyken. Bizim ailede cocugu olmayan yok ben evlendim bi ay sonra hamile kaldim dedi, sizde mi ki problem dedi me kadar zoruma gitmisti. Sabaha kadar aglamistim. Hic degmezmis valla ben kendim ve esiminden sorumluyum. Millet agzina geleni soyluyo.

canımsın ya çok teşekkür ederim tatlım.onlar gibilerini çok iyi biliyorum tatlım benim arkadaşlarımda hamile kürtajdan önceki hamileleiğimde 3 ay denedik 3.ayda tutmuştu.işte ilk ay geçti hemen ne dediler biliyormusun aman bizim ilk denememizde tuttu falan dediler böyle üsten üsten bakıslar ne diyimki canım sende üzülme

sanada geçmiş olsun bitanem ewt insan ister istemez planlar yapıyo doğum tarihine bakıyo arkadaşlara ailelere haber veriliyo bağlanıyosun bi şekilde.. ben yazı geçirdikten sonra düşünüyordum ama haberi aldığımda çook mutlu olmuştum eşim de beklemediğim kadar sevinmişti kendimizi kaptırdık ve zaten 10 gün sürmeden sewincimiz kursağımızda kaldı şimdi hem tekrar istiyorum hem de çok korkuyorum allah düşmanıma bile yaşatmasın çok zormuş gerçekten ki bizimkiler küçükmüş insanlar doğuma yaın kaybediyo onlar nasıl dayanıyo bilmiorum yaşamadan nasıl bir acı olduğunu bilmiyorsun gerçekten

Aynen canim insanlarin dertleri yetiyo bide milleti neden kuxuk dusrmek isterler anlamiyorum. Rabbim hayirli zamanda hayirli evladi verecektir elbet.onlar Rabbimden iyimi bilecekler

canım nolur üzülme artık bende hala isyter istemez çok üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyo birbirimizi destekleyip yolumuza bakacağız bunları düşündükçe o üzüntüden kurtulamıyosun ama allah hayırlısını versin demek böle hayırlıymış bebeklerimiz problemliymiş ki kısmet olmamış böle teselli ediyorum kendimi

yok daha neler artık. merak etme senin de olacak canıım. tıp çok ilerledi bu konuda ama hepimiz de korkuyoruz işte. çok tuhaf bişey bu.

renkliatlas ben de önümüzdeki ay rahim filmi çekilcem ama korkmuyorum artık. bebeğimi istiyorum çünkü. ona ulaşmak için ne gerekiyosa yapacağız başka yol yok.

önümüzdeki iki ay boyunca 4 tane doğum yapan kişi olacak gözaydına gitmem gereken. bunların birisi eltim. ne yapacağımı bilmiyorum. o günkü duruma göre karar vericem, canım istemiosa gitmiycem. kimin ne düşüneceği umrumda değil. keşke o zamana kadar ben de hamile kalsam da rahat rahat gidebilsem...

canım benimmm desteğin için çok teşekkür ederim inşallah hepimizin birer bebişi olacak

günaydın herkese...

biraz sonra en yakın arkadaşımın çocuğunun 1.yaş gününe gideceğim. Her gün zorlu bir sınav benim için...her gün! İnsanlar acıma ifadesiyle yine yüzüme bakıp yine darısı sana diyecekler. Onu bile yarım ağız söyleyecekler belki gücenirim diye. İnsanlar da şaşırdı bana nasıl davranmaları gerektiğini.

allah yardımcımız olsun canım bende korunma sürecindeyim şu an 2 aralıkta kaybettim bebeğimi 31 haftalık nisanın son haftası doluyo inşallah korkular var ama denemekten başka çaremiz de yok allahım bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah çoookkk zor

günaydın kızlarrr....renklim topiğin hayırlı olsun:)şans getirsin sana bana bizeeeeeeeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…