- Konu Sahibi renkliatlas
-
canim ya nedir bu kaynanadan cektigimiz. sendeki bi roman olur bendeki ayri bi roman bide alingan bide alingan sorma kücük cocuk gibi ilgi bekliyo. amaaannn ne bilim valla stres yapmamak lazim canim takmicaz artik napalim. bende prolaktin yüksek bide simdi diyorum Allah bilir 2 senedir de bu stres yüzünden olmadi cocugum. simdi kendimi sakin tutmaya calisiyorum ne kadar basarabilirsem...
bu arada herkeslere günaydinnnn :)))
günaydın canım.. valla stres en büyük düşmanımız ama yapacak bişe yok bu kaygana belası yüzünden...kadını yatırım amaçlı aldığımız eve koyduk biz kiraya çıktık , ordan kira gelecekti sözde.. ama hanfendi bi ton borç yapıp maaşına el konulunca böyle üstümüze kaldı oraya koyduk işte.. bide manyak tam tımarhanelik
günaydın canım.. valla stres en büyük düşmanımız ama yapacak bişe yok bu kaygana belası yüzünden...kadını yatırım amaçlı aldığımız eve koyduk biz kiraya çıktık , ordan kira gelecekti sözde.. ama hanfendi bi ton borç yapıp maaşına el konulunca böyle üstümüze kaldı oraya koyduk işte.. bide manyak tam tımarhanelik
haha seninkide ayri bi alemmis. bende kayinvaldemin oturdugu eski eve gelin geldim kaynanam baska yere tasinmis ben gelmeden kendi evini gelin evi gibi düzmüs yeni koltuk yeni esyalar bende türkiyeden geldim ne bilim kaynanamin eski esyalarinin oldugu eve. simdi yeni eve tasincam ev bakiyorum kendi cabalarimla o evi bsatan asagi yeni yapcam ondan bazi ceyiz esyalarimi kullanmadim. cokta ceyizlik malzemem yok bi kac dantelim vardi bir takim danteli ona verdim yeni gelin ya kendisi. kendisi her sene perde degisir simdi bana diyo ki senin yeni evin perde derdi olmaz benim eski perdeler yeter sana
gerci zaten eski degilmismis yikamis benim icin kenara kaldirmis bisi dicem kalbi kirilcak susuyorum icim icimi yiyo.
ama esime dedim yeni eve cikayim hic esyam olmasin minderin üstünde oturayim yerde yatayim ama ondan kullanilmis bisi istemiyorum bunu öyle bil dedim.
haha seninkide ayri bi alemmis. bende kayinvaldemin oturdugu eski eve gelin geldim kaynanam baska yere tasinmis ben gelmeden kendi evini gelin evi gibi düzmüs yeni koltuk yeni esyalar bende türkiyeden geldim ne bilim kaynanamin eski esyalarinin oldugu eve. simdi yeni eve tasincam ev bakiyorum kendi cabalarimla o evi bsatan asagi yeni yapcam ondan bazi ceyiz esyalarimi kullanmadim. cokta ceyizlik malzemem yok bi kac dantelim vardi bir takim danteli ona verdim yeni gelin ya kendisi. kendisi her sene perde degisir simdi bana diyo ki senin yeni evin perde derdi olmaz benim eski perdeler yeter sana
gerci zaten eski degilmismis yikamis benim icin kenara kaldirmis bisi dicem kalbi kirilcak susuyorum icim icimi yiyo.
ama esime dedim yeni eve cikayim hic esyam olmasin minderin üstünde oturayim yerde yatayim ama ondan kullanilmis bisi istemiyorum bunu öyle bil dedim.
ah kıyamam yaa.. sorma bende sen gibi 2. el eşyalarla gelin oldum, eşim yurtdışındaydı bende türkiyede öğretmenim eşya almadık, bekarken ikinci el düzmüştüm işte bi kaç parça şey , öyle geçirdim bende 4 seneyi.. yeni ev kurduk mis gibi yeni aldık ama çok eksiğim var benimde.. alırdık eksikleri ama kayganam saolsun bi ton kredi borcu yıktı üstümüze bide kendi masrafları.. kiraya vereceğimiz eve de koyduk onu.. çok zor duruma düştük.. bide manyaklıkları cabası..tımarhanelik resmen.. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.. valla içimden dua ediyorum keşke ölsede herkes kurtulsa diye.. ne bi namaz var ne bi dua var bu yaşa gelmiş alnı secdeye gelmemiş biri.. hala yeyim iiçiyim geziyim derdinde.. bide bize yük..kendisi kaynanasını sokağa atmış ama nedense bize kendini baktırıyor.. bi ton borçla ortada kalmasa yine yüzüne bakmazdık ama mecbur işte ana yanii..eşimde ve kardeşlerinde annelerine karşı en ufak sevgi kırıntısı yok çünkü evlatlarını sevmiyor ki sevilsin! üstelikte böyle belalar açıyor.. berbat bi kadın dünya üstünde durması bile zarar açıkcası..
ah kıyamam yaa.. sorma bende sen gibi 2. el eşyalarla gelin oldum, eşim yurtdışındaydı bende türkiyede öğretmenim eşya almadık, bekarken ikinci el düzmüştüm işte bi kaç parça şey , öyle geçirdim bende 4 seneyi.. yeni ev kurduk mis gibi yeni aldık ama çok eksiğim var benimde.. alırdık eksikleri ama kayganam saolsun bi ton kredi borcu yıktı üstümüze bide kendi masrafları.. kiraya vereceğimiz eve de koyduk onu.. çok zor duruma düştük.. bide manyaklıkları cabası..tımarhanelik resmen.. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.. valla içimden dua ediyorum keşke ölsede herkes kurtulsa diye.. ne bi namaz var ne bi dua var bu yaşa gelmiş alnı secdeye gelmemiş biri.. hala yeyim iiçiyim geziyim derdinde.. bide bize yük..kendisi kaynanasını sokağa atmış ama nedense bize kendini baktırıyor.. bi ton borçla ortada kalmasa yine yüzüne bakmazdık ama mecbur işte ana yanii..eşimde ve kardeşlerinde annelerine karşı en ufak sevgi kırıntısı yok çünkü evlatlarını sevmiyor ki sevilsin! üstelikte böyle belalar açıyor.. berbat bi kadın dünya üstünde durması bile zarar açıkcası..
dünya bunlarin etrafinda dönüyo ya. Allah islah etsin hepsini yüreklerine sevkat ve merhamet versin demekten baska care yok. idare etcez artik naparsin. Allah bizede bol bol sabir versin :)))
bende elimden geldigince girmeye calisiyorum canim evden olmasa cepten girmeye calisiyorum bende topige gözün arkada kalmasin ben bekci olurum :)))
dünya bunlarin etrafinda dönüyo ya. Allah islah etsin hepsini yüreklerine sevkat ve merhamet versin demekten baska care yok. idare etcez artik naparsin. Allah bizede bol bol sabir versin :)))
bende elimden geldigince girmeye calisiyorum canim evden olmasa cepten girmeye calisiyorum bende topige gözün arkada kalmasin ben bekci olurum :)))
saol tatlım..bende cepten okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazamıyorum cepten..maalesef...ama takip ediyorum süreklişimdide deneme sınavı var sınav başında duruyorum , ders olmadığından rahat girdim bugün.. yani yanlış anlamayın bu renkli nasıl giriyor derste diye aralarda boş saatlerimde var işte girmeye çalışıyorum.. bi kaç ay sonra bağlatcaz evimize interneti..inşallah başka bela çıkmazsaaa..bazen diyorum ki bu kadar derdin borcun içine bi de bebek gelse ne oluruz acaba ama gelsin gelen bereketiyle gelio razııyım yaa yeterki gelsin kuzummm...
beyazcım siz hangi ülkedesiniz? benim eşimde yeni döndü ocakta işte.. bende ücretsiz izine ayrılmıştım yanına gitmiştim, yeni döndük yani ..yeni düzen kurduk.. 3 senede ayrı kaldık mecbur..işte anca başladık bebek denemelerine.. önceki sene yaz tatilinde gitmiştim yanına orda hamile kaldım türkiyeye döndüğümden 2 hafta sonra düştü bebeğim.. isveçteydik biz..
allah akıl fikir versin öylesinede , sende çok haklısın kızmakta.allah inş tez zmanda sanada nasip eder, ben bu ara incir yiyorum günde 2 tane.yumurtlamaya iyi geliyor ya, gerçi onda problem yokmuş ama olsun.ya renklicim, herşeyi bi deneyelim de en son akupunktura geçeriz. ben anladım sen ve ben arızaya bağlanmışız bu konuda :)) son derece öküz insanlar var bu konuyla ilgili öküzce yorumlar yapan. ama ne biliyo musun, oturup sakince düşündüğüm zaman bunların büyük kısmının kötü niyetle değil de cidden empati kuramayacak kadar ahmak oldukları için bunları söylediklerine inanıyorum. çünkü mesela eltim benim deli gibi uğraşıp hamile kalamadığımı bildiği halde bana ay ayda bir kereyle de hamile kalınır mıymış kalınıyomuş işte diodu. sanki onların ayda kaç kere şey ettikleri benim çok umrumdaymış gibi. sonra çocuğunun cinsiyetini öğrenmişti bi gün, benimle paylaşmak için aradı. dio ki sen napıyosun bu arada, dedim uğraşıyorum. dedi benim bi arkadaşım var o 5 aylıkken düşük yaptı, sonra yine hamile kaldı, o da düştü, şimdi tedavi görüyo. beyinsize bak, sen şimdi niye başarıyla sonuçlanmamış bişeyi anlatıyosun. bu bahsi geçen elti benim düşüğimden 2 ay sonra yanlışlıkla! hamile kaldı, rahatlamak için onlarla birlikte gideceğimiz tatile yola çıkmadan 1 gün önce bana hamile olduğunu müjdeledi. ben o gün bugündür akıl hastasıyımtöbe ya rabbim. ondan sonra bi de ilgi beklio, yok kansız çıkmış yok düşük tehlikesi varmış. nerdeyse doğuracak, mayısta doğumu offf neyse. diyorum ya sağlıkla doğursun benden uzak olsun yeter ki. bi de bu olaydan önce aramızdan su sızmıyordu. her hafta sonu birbirimizde yatıya kalıyoduk. zannetmeyin ki aramızda haset vardı. ama varmış benim haberim yokmuş.
hayırlısı inş belli olmaz belki ümitsiz anında çıkıp geliverir bebeğin :) bende çok bekledim ya inş artık son aylarımdır.seninde az kalmış, şafak 3.. hadi hayırlısıinşallah canım, çok ümitli değilim bu aydan. önce kasıklarım ağrıdı, şimdi göğüslerim ağrıyo. bu regl oluyorum demek. yumurtlama takibi yapıldığı için bu ay daha net biliyorum regl olacağım tarihi. 31 mart, ama Allahtan ümit kesilmez tabi. sen de epey yorulmuşsundur onca zamandır. inşallah senin de bebişin hemencik gelir artık.
allah akıl fikir versin öylesinede , sende çok haklısın kızmakta.allah inş tez zmanda sanada nasip eder, ben bu ara incir yiyorum günde 2 tane.yumurtlamaya iyi geliyor ya, gerçi onda problem yokmuş ama olsun.
hayırlısı inş belli olmaz belki ümitsiz anında çıkıp geliverir bebeğin :) bende çok bekledim ya inş artık son aylarımdır.seninde az kalmış, şafak 3.. hadi hayırlısı
selam candascim...ben dün yine ufak çaplı sinirsel buhranlar geçirdim kendi kendime. kesin kırmızılar yolda. rahim filmi kaçınılmaz oldu. sen yaptırdın mı hiç öyle birşeyler bu arada? yoksa sadece normal yoldan deniyo musunuz? daha önce sorduysam kusura bakma. o kadar çok insanla konuştum ki kimle ne konuştuğumu karıştırıyorum artık bazen :))
kızlarrrr hepnize merhaba
allah size sabır versin kaynanalar yüzünden zormuş be işinizzz kuzularımmmm
bende iyiyim işte işler çok yoğunnnn
bu ara yine ben adet olcam galiba belirtilerden belli(( bu ayıda boş geçirdikkkk (((
canım ya inş şaşırtsa senibiz normalden deniyoruz, bu ay yani cumartesi rahim filmi çekincem inş iyi çıkar sonuçlar ve uğur getirir.benim bi sorunum var ki eşimle tayinciyiz haftada 1 ancak görüşüyoruz.denkte getiremiyoruz, diğeri nasıl geldi onuda bilmiyorum hiç.
canım inş olmazsın ya, baskı yapalım kaçmasın.boş değildir inş...
Herkese selamlar
hosgeldin topik arkadasim :)))
umarim bu ay senden güzel haberleri aliriz
merhaba beyazz.bende de durumlar çok karışık adet oldum test yaptım çift çizgi.ama 10 gün önce kanda çıkmamıştı.böyle şey olur mu iki farklı markanınkini yaptım hem de.
merhaba beyazz.bende de durumlar çok karışık adet oldum test yaptım çift çizgi.ama 10 gün önce kanda çıkmamıştı.böyle şey olur mu iki farklı markanınkini yaptım hem de.
selam kızlar nasılsınız.
renkli canım kaynana yine yapmış yapacağını allah yardımcın olsun canım zor gerçekten.
bu arada topikteki herkesle tanışamadım ancak bat bekleyenelr var inşallah son bekleyişleri olur. ben de beklemedeyim .allhım en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü inşallah.
canim hemen tekrar bi kan testi yaptir bence eger hamileysende bi doktora git hemen kanama neden olabilir bi sor. ins saglikli bi bebisin vardir canim bekliyorum haberinimerhaba beyazz.bende de durumlar çok karışık adet oldum test yaptım çift çizgi.ama 10 gün önce kanda çıkmamıştı.böyle şey olur mu iki farklı markanınkini yaptım hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?