bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

 
 
 
kızlar eve internet bağğlatmadığımdan sadece okulda olduğum zamanlar girebiliyorum nete.. sadece 3 gün derse geliyorum ..diğer günler boş bırakmayın topiğimizi..tablo içinde değişiklikler olursa isteyen alıntı yapıp değiştirsin, eklenmek isteyenlerde tabloyu yine alıntı yapıp kendilerini eklesinler.. böylece güncelleme sık sık olmuş olur..bazen takip edemiyorum çünkü çok sık giremiyorum, girsemde derste boş zamanım olunca işte..kimse alınmasın eklemedim diye ,kendinizi ekleyiverin bacılarım..:26:
 
 
 
beyazcım siz hangi ülkedesiniz? benim eşimde yeni döndü ocakta işte.. bende ücretsiz izine ayrılmıştım yanına gitmiştim, yeni döndük yani ..yeni düzen kurduk.. 3 senede ayrı kaldık mecbur..işte anca başladık bebek denemelerine.. önceki sene yaz tatilinde gitmiştim yanına orda hamile kaldım türkiyeye döndüğümden 2 hafta sonra düştü bebeğim.. isveçteydik biz..
 

ben avusturyadayim canim viyanada. agustosda 3 sene olacak iste buraya geleli. senin demek tutabiliyo hemen bebek :) bi yaz tatilinde tutturmusun iste hehe ben 2 senede anca tutturmustum.burda yalniz sayilirim.esim vat elbette yanimda ama calisiyo gece gec geliyo eger bi cocugum olursa yanimda yoldasim olur.
bu arada sen ne ögretmenisin canim. bende türkiyede okulöncesiögretmenligini bitirdim hemen buraya geldim. simdi dil ögreniyorum birazdanda kursa gitcem :))
dili ögrenirsem meselegime burda baslicam ama bi kac seneyi daha bulur herhalde iyice ögrenmem
 
allah akıl fikir versin öylesinede , sende çok haklısın kızmakta.allah inş tez zmanda sanada nasip eder, ben bu ara incir yiyorum günde 2 tane.yumurtlamaya iyi geliyor ya, gerçi onda problem yokmuş ama olsun.
hayırlısı inş belli olmaz belki ümitsiz anında çıkıp geliverir bebeğin :) bende çok bekledim ya inş artık son aylarımdır.seninde az kalmış, şafak 3.. hadi hayırlısı
 

selam candascim...ben dün yine ufak çaplı sinirsel buhranlar geçirdim kendi kendime. kesin kırmızılar yolda. rahim filmi kaçınılmaz oldu. sen yaptırdın mı hiç öyle birşeyler bu arada? yoksa sadece normal yoldan deniyo musunuz? daha önce sorduysam kusura bakma. o kadar çok insanla konuştum ki kimle ne konuştuğumu karıştırıyorum artık bazen :))
 
kızlarrrr hepnize merhaba

allah size sabır versin kaynanalar yüzünden zormuş be işinizzz kuzularımmmm

bende iyiyim işte işler çok yoğunnnn

bu ara yine ben adet olcam galiba belirtilerden belli(( bu ayıda boş geçirdikkkk(((
 

canım ya inş şaşırtsa seni biz normalden deniyoruz, bu ay yani cumartesi rahim filmi çekincem inş iyi çıkar sonuçlar ve uğur getirir.benim bi sorunum var ki eşimle tayinciyiz haftada 1 ancak görüşüyoruz.denkte getiremiyoruz, diğeri nasıl geldi onuda bilmiyorum hiç.


canım inş olmazsın ya, baskı yapalım kaçmasın.boş değildir inş...
 

inşallah kuzummmm
 
selam kızlar nasılsınız.

renkli canım kaynana yine yapmış yapacağını allah yardımcın olsun canım zor gerçekten.

bu arada topikteki herkesle tanışamadım ancak bat bekleyenelr var inşallah son bekleyişleri olur. ben de beklemedeyim .allhım en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü inşallah.
 
merhaba beyazz.bende de durumlar çok karışık adet oldum test yaptım çift çizgi.ama 10 gün önce kanda çıkmamıştı.böyle şey olur mu iki farklı markanınkini yaptım hem de.

merhaba canım eğer güvendiğin iki farklı test yaptıysan ve çıktıysa pozitif olabilir gerçekten. üstüne görmüş olabilirsin. geç döllenme olduysa kanda erken olduğu için çıkmamış olabilir. ancak bazı hormonların yüksekliği ya da inşallah değildir tabi ancak kistin olması da testi pozitif gösteriyor olabiliyormuş diye duymuştum. en kesin sonuç için kan testini tekrarlaman iyi olur bence.bayağı olmuş çünkü yaptıralı.inşallah bebeğin seninledir:)))
 
merhaba beyazz.bende de durumlar çok karışık adet oldum test yaptım çift çizgi.ama 10 gün önce kanda çıkmamıştı.böyle şey olur mu iki farklı markanınkini yaptım hem de.

venuss çok heyecanlı bir durummuş seninki de. olur olur yani. duyuyoruz hamileyken adet olunabiliyo diye. bir kan testi daha yaptır istersen.


selam hilal. inşallah hepimizin son bekleyişi olurr...artık gelsin bebişlerimiz...
 
merhaba beyazz.bende de durumlar çok karışık adet oldum test yaptım çift çizgi.ama 10 gün önce kanda çıkmamıştı.böyle şey olur mu iki farklı markanınkini yaptım hem de.
canim hemen tekrar bi kan testi yaptir bence eger hamileysende bi doktora git hemen kanama neden olabilir bi sor. ins saglikli bi bebisin vardir canim bekliyorum haberini
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…