bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

merhaba arkadaşlaaar, güzel bi topik olmuş inşallah herkese uğurlu gelir hepiniz birer birer kavuşursunuz bebeğinize tabiki bendee:)

evet canım ya sorma.. hala aynı iyice sıyırdı kafayı.. polisi arayıp şikayet edecekmiş bizi , onu zorla tutuyormuşuz burda evine gitmek istiyormuş. ne evi var ne parası??? bide diyoki ne oldu benim maaş kafayı yedirtcek bizede..

kızlar herkese günaydın ben çok stresliyim yaa bu halde ne bebek olur ne de bişe, gerçekten kötü durumdayım..dua edin ne olur

günaydın canım...
hangimiz stressiziz ki?? herkesin var işte böyle birşeyleri. birbirimiz için dua edcez işte napalım...

merhaba beyazz.bende de durumlar çok karışık adet oldum test yaptım çift çizgi.ama 10 gün önce kanda çıkmamıştı.böyle şey olur mu iki farklı markanınkini yaptım hem de.
canım bencede sen bi kan ver, inş üstüne görüyosundur.

allah yardımcın olsn canım, sınanıyoruz işte. Bu hafta nazlıma tefriciye okuyoruz.haberin olsun tamam mı ? duymak istersin diye düşünere söylüyorum chnb hamile galiba .. darısı başımıza.
günaydın canım...
hangimiz stressiziz ki?? herkesin var işte böyle birşeyleri. birbirimiz için dua edcez işte napalım...

günaydın.haklısın.tek çare dualar.nasılsın ?

günaydın canım. ben çok şişim candaş :)) yani bütün vücusum şişti, patlıycam sanki. göğüslerim de çok acıyo, dokunamıyorum bile. bat'a 2 gün kaldı. kırmızılar yolda. umutlarımız önümüzdeki aya kaldı anlıycaan. sen nasılsın?

günaydın canım. ben çok şişim candaş :)) yani bütün vücusum şişti, patlıycam sanki. göğüslerim de çok acıyo, dokunamıyorum bile. bat'a 2 gün kaldı. kırmızılar yolda. umutlarımız önümüzdeki aya kaldı anlıycaan. sen nasılsın?

renklim şimdi sana bir soru sorucam, hazır mısın? :) hani diodun ya yazılarının altına koskocaman hamilelik takvimi koyuyolar, şu açıklamalı olandan diodun. sinir oluyosun. şimdi sen hamile kalınca ondan koymıycan mı yani?? hadi söyle bana doğruyu söyle :))) inşallaaaaaaah bu ay hamile kalırsın da o takvimi koyarsın ben de hani sinir oluyodun derim :)

aha aşağıda nazlımı gördüm. nazlımm bak takıl bu foruma hareketlendirelim burayı. dumana da dedim ama ceee yapıp gitmiş dün akşam. bu arada fark ettiniz herhalde benim bi çenem düştü bu ara. forumun ana sayfasına bakıyorum, son yazanda genelde hep benim ismim gözüküo :))

canım 600 tane yaz bana... evet nazlım söyledi rabbim daim etsin darısı başımıza..chnb zaten çok kolay hamile kalıyordu tüp bebek nasıl tutmadı ilginç ama demekki zamanı varmış..

canım ben dedim zaten daha önce ben hamile kalırsam tablo koymayacam .. diğer topikte bi arkadaş avrdı hello kity o tablo hiç yapmadı mesela ,, çok takdir etmişimdir.. bende özeniyorum tablolara ama eğer illede eklemek istersem ayrı bi nick alırım ordan eklerim tablo ama buralara felan takılırsam bu renkli olarak takılırım, ne tablo eklerim nede ultrason görüntüleri ..kimse üzülsün istemem çünkü bacıım

bacım bende aynıyım biri değecek yanlışlıkla diye ödüm patlıyor, benimde kırmızılar yolda..

nazlım bakıp bakıp kaçıyor..gelmiyo bi türlü

bacım bende aynıyım biri değecek yanlışlıkla diye ödüm patlıyor, benimde kırmızılar yolda..

nazlım bakıp bakıp kaçıyor..gelmiyo bi türlü

ahanda ben geldim 3.topiğim hayırlı olsun:)kovulcam kesin bebeğimmm sen istersinde ben gelmemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi ya her hamilelik farklıdır derler ya sana inş onu yaşatsın bebeğin, adet olmayı beklerken umudun gelsin in inş.bende iyiyim.cumartesi rahim filmim var, ilaçlı hsg acısız mı oluyor ? ilacı vajenden koyuyomuşsun o mu acaba ilaçlı hsg, benimki öyle olcakta merak ettim.
yadım canım, bende şaşırmıştım ama burdaki dr da demiş normal hamile kalmn imkansız gibi, tüpte çok zor demiş ama veren allah veriyo.inş sağlıcakla doğar.
ahanda ben geldim 3.topiğim hayırlı olsun:)kovulcam kesin bebeğimmm sen istersinde ben gelmemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldin, atarlarsa valla hem kayıp hem ayıp olur :)

canım hoşgeldin yaaa..bak gözüm yollarda kaldıydı...daha bırakmam seni ahanda burda kalacaksın artık

merhaba
ben de 11 gün önce 46 günlük oğlumu kaybettim.

canım başın sağolsun olsun , anlayamadım doğum yaptıktan sonra mı bebeğin vefat etti?? Rabbim sabır versin çok zor canım yaa..biz doğurmadğımız halde yavrularmız aklımızdan çıkmıyor şimdi olsaydı şu kadar olurdu böyle olurdu diye diye mahvoluyoruz.. Rabbim sabır versin diyecek bişey yok.. cennette bizi bekleyecekler orda sonsuza kadar seveceğimiz bebeğimiz olacak inşallah

Son düzenleme:
kalırım bebeem sen iste yeterki anam kovulursam da candaşla sen bakarsınız bana artık allahım patronum hergün olmasın hergün işte olmasın yoruldum yaw bende insanım
candaşım valla kayıp olur 3 işi birden yapan bi elemanı kaybetmek istemezler heralde anamm amma övdüm kendimi terbiyesiz ben

Başın sağolsun canım ( çok üzüldüm, erken doğm mu oldu ( rabbim sabırlar versin inş eşine ve sana (

evet kızlar erken doğum oldu 26 haftalık doğum yaptım, 940 gr doğdu oğlum, 1500 gr a kadar çıkıp sonra hidrosefali oldu, kafasında büyüme başlamıştı 1240gr a düştü, beyin ameliyatı oldu genel anestezi aldı şant takıldı ve 1,5 gün sonra, 46. günü tamamladı ve doğduğu saatte gece 1 de melek oldu oğlum, evimize getirdik, odasında yatırdık, aldık yıkanması için götürdük namazı kılındı,defnettik ve geldik...
tek tesellimiz ahirette sonsuz mutluluğu tadıp bebeğimizin şefaatine erebilmek, onu sonsuza kadar doya doya sevmek... hepimize Rabb'im sabır versin, bu dünya için en zor acı belki de ahiretimizi kazandıracak. sabır, sabır, sabır....

Herkese selamlar. Esim bu hafta evde o yuzden bu hfta online pek olamiyorum ama takipteyim sizi. Renklicim senin kaynana baya siyirtmis ya bi doktora mi gosterseniz. Sen takma kafani anlattigina gore akli basinda degil. Stres olma sakin

selam kızlar. mirage inşalah canım benim ya çok bekletmesinler gelsinler artık. kırmızıları görmeden ümit kesmek yok.

dilsa canım ne denir ki. hangi teselli acını dindirir ki. allahım sabırlar versin. çok zor bi durum gerçekten. allah yardımcın olsun canım. kendine çok dikkat et lütfen. tekrar anne olmak için sana ihtiyacımız var.

renkli canım stres yapma dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…