- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.221
tobeguk canım ya cok gecmıs olsun.. kolaylıkla atlatırsın bu ameliyatı insallah.. yaaa bisey cıkmaz diyodum ama şükürki tedavisi var.. sıkıntılarından biran once kurtul insallah..
beyazcım tatlımm sende haber ver gelince durumunu..
ben pek ugrayamıyorum bu aralar. sürtmekten eve gelemiyorum ki anamm.. bugunde evi temizlicem. kızlar hepiniz iyisinizdir insallah. optum hepinizi hoscakalın...
kızlar günaydın vede görüşürükkk :) arkadaşın annesi yasin okutuyomuş benide çagırdılar iyi gelir diye.oraya gidicem bide arkadaşım beni rüyasında görmüş
onlara gitmişim yanımda 1 yaşında çok güzael bi erkek çocugu varmış ama o kadar güzelmişki gözleri simsiyah kocaman mış mutfakta annesi pirinç bulgur falan pişiriomuş bizde bebegi masanın üstüne yatırmışız sonra aglamaklı olmuş çocuk beni göremiomuş bende 3 kere araz araz die seslenmişim sonra arkadaşım bak annen burda demiş gülmeye başlamış ööle uyanmışş :)
yorumlaya bilen yorumlasın bakemm :9
kızlar günaydın vede görüşürükkk :) arkadaşın annesi yasin okutuyomuş benide çagırdılar iyi gelir diye.oraya gidicem bide arkadaşım beni rüyasında görmüş
onlara gitmişim yanımda 1 yaşında çok güzael bi erkek çocugu varmış ama o kadar güzelmişki gözleri simsiyah kocaman mış mutfakta annesi pirinç bulgur falan pişiriomuş bizde bebegi masanın üstüne yatırmışız sonra aglamaklı olmuş çocuk beni göremiomuş bende 3 kere araz araz die seslenmişim sonra arkadaşım bak annen burda demiş gülmeye başlamış ööle uyanmışş :)
Kolay gelsin canim. Benim aksam 4 de randevum. Sonra kayinvaldeme gitcez. Hic gidesim yok ama gitcez iste. Gece uyuyamadim simdi gozumu acamiyorum. Ay midemde bulaniyo. Bunu kime desem hamile olabilirsin dio :) ama malesef bu benim normal halim. Piskolojik bi durum :) ay butun gun uyusam bugun...
serap naber şekerimmmmmmmm ???
iyi şekerim senden naberr kimseciklerr yok bugün burdaa gelinn kızlarr yaaa canım sıkıldıı bakın ıslak kek yaptımm vermem heee gelindee vereyimm hihihihihihhitık tık tıkkk kimsee yokmuuu huuu bacılarımm menbetaa ver tabagını kuzum sana koyayım bari hihihihih...
iyi şekerim senden naberr kimseciklerr yok bugün burdaa gelinn kızlarr yaaa canım sıkıldıı bakın ıslak kek yaptımm vermem heee gelindee vereyimm hihihihihihhitık tık tıkkk kimsee yokmuuu huuu bacılarımm menbetaa ver tabagını kuzum sana koyayım bari hihihihih...
ben geldim..tabağımda hazır hmmmmm
bu arada bende çilekli yaş pasta yaptı..ver tabağını kızzzz :)
benden de iyi canım ne olsun. butun gun evdeydım kocamın gelmesını beklıyorum. azcık ınsan yuzu goremm yaaa... tsk ederım kuzummmmm uzattum tabagımı koy bakemmm..kucuk bi dilim yiyem bare...
ohhh hayat size güzelllll. serap ın kılo derdı yok manken gıbı hatun, senin resmını goremedım facedenbir sürü bebek resmi var o sensin herhalde
benımde canım cekıyor tatlı seyler ama yıyemıyorumm. yesemde doyamıyorummmmm.
suan renkli atlasın yaptıgı tariflere bakıyorum iç geciriyorummm
benden de iyi canım ne olsun. butun gun evdeydım kocamın gelmesını beklıyorum. azcık ınsan yuzu goremm yaaa... tsk ederım kuzummmmm uzattum tabagımı koy bakemmm..kucuk bi dilim yiyem bare...
ohhh hayat size güzelllll. serap ın kılo derdı yok manken gıbı hatun, senin resmını goremedım facedenbir sürü bebek resmi var o sensin herhalde
benımde canım cekıyor tatlı seyler ama yıyemıyorumm. yesemde doyamıyorummmmm.
suan renkli atlasın yaptıgı tariflere bakıyorum iç geciriyorummm
deme öle kızz gel sanada güzel olsunnnn..incecik bi dilimden bişi olmaz.....
benim face imde resim yok ..prensip meselesi koymuyorum..zaten face yeni açtım..eşimin facine takılıyodum....
kocaman bi çicek var profilde :)))
valla kilo sorunuım var ama arada kaçamak iyi oluyo napim canım çekiyoooo
oyyy oyyy oyyy valla bugünn tatlıalrdan gidiyozz ayy çilekli pasta isyiomm bendee hastayım yaa hep tatlı yemek istiorumm ver tabagını yavrumm koymam mı koyarım tabi ayyyy menbeta görende seni 100 kilo sanırr kızz senin neren kiloluu yaaa...yavrum ne mankeni yaa geçti bizden artıkkk benim yemeklee hiç aram yokk hiçç valla gün boyu bişey yemesem bana yemek verin demem ondan heraldee meyve çay sigara verinn yeter hahahahahaahah...ömür boyu deymeeyin keyfimie hahahahaah
oyyy oyyy oyyy valla bugünn tatlıalrdan gidiyozz ayy çilekli pasta isyiomm bendee hastayım yaa hep tatlı yemek istiorumm ver tabagını yavrumm koymam mı koyarım tabi ayyyy menbeta görende seni 100 kilo sanırr kızz senin neren kiloluu yaaa...yavrum ne mankeni yaa geçti bizden artıkkk benim yemeklee hiç aram yokk hiçç valla gün boyu bişey yemesem bana yemek verin demem ondan heraldee meyve çay sigara verinn yeter hahahahahaahah...ömür boyu deymeeyin keyfimie hahahahaah
hadi be ordan mankensin taş taş walla... bende gun boyu yimem yimem aksam kocayla yerimm. gene az yerim ama aksam yedıgım ıcın sorun oluyor işte.. bide nedense bu ara hepp tatlı seyler istiyor canımm bıde hepp uykum var... gorende hamıle sanır. korunurken nasıl hamıle kalacaksam
ama korunurken olması zor tabe
ayyy hayatta açlığıma dayanamam acayip asabi olurum ha bide uykusuzluğuma.
.zaten eşim yüzümü bir karış görse sen açmısın yada uykusuzmusun der..alıştı adamcağız....
senin yemediğin belli anacım..bak yiyenleri gör mesela beni......gerçi benim aram tatlıyla çok iyi..ondan yane....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?