bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

tobeguk canım ya cok gecmıs olsun.. kolaylıkla atlatırsın bu ameliyatı insallah.. yaaa bisey cıkmaz diyodum ama şükürki tedavisi var.. sıkıntılarından biran once kurtul insallah..

beyazcım tatlımm sende haber ver gelince durumunu..

ben pek ugrayamıyorum bu aralar. sürtmekten eve gelemiyorum ki anamm.. bugunde evi temizlicem. kızlar hepiniz iyisinizdir insallah. optum hepinizi hoscakalın...

Kolay gelsin canim. Benim aksam 4 de randevum. Sonra kayinvaldeme gitcez. Hic gidesim yok ama gitcez iste. Gece uyuyamadim simdi gozumu acamiyorum. Ay midemde bulaniyo. Bunu kime desem hamile olabilirsin dio :) ama malesef bu benim normal halim. Piskolojik bi durum :) ay butun gun uyusam bugun...

kızlar günaydın vede görüşürükkk :) arkadaşın annesi yasin okutuyomuş benide çagırdılar iyi gelir diye.oraya gidicem bide arkadaşım beni rüyasında görmüş
onlara gitmişim yanımda 1 yaşında çok güzael bi erkek çocugu varmış ama o kadar güzelmişki gözleri simsiyah kocaman mış mutfakta annesi pirinç bulgur falan pişiriomuş bizde bebegi masanın üstüne yatırmışız sonra aglamaklı olmuş çocuk beni göremiomuş bende 3 kere araz araz die seslenmişim sonra arkadaşım bak annen burda demiş gülmeye başlamış ööle uyanmışş :)

yorumlaya bilen yorumlasın bakemm :9

oyy Alalhım kabul etsinn canım benimm yasin iyi gelirr git kuzum gitt....bizler içinde bol bol dua edin.. hayırdır inş yaaa Allahım hayıra çıkartsınn inşşşş gelecek bebeğimi gördü acabaa...

hayra yoralım hayır olsun inşallah...
ama bukadar güzel bi rüyadan şer gelmez canım benim.....

inşallah bence yani bu bebek müjdesi olmasın kızzzzz

evet olabilirsin neden hamile olmayasınki... benım diğer topikten bi arkadasım vardı. o da senın gibi boyle regl olması donemde kahverengimsi bir akıntısı vardı. sonraki ay doktora gitti muayene oldu felan dktrda rahimde kalınlasma var diye kan tahliili istiyor bide ne gorsun bhcg 53 lü birseylerdi sanırsammm. değeri yanlısta hatırlıyor olabilirim.. sonuc olarak hamıleydı. hazıranda dogum yapıcak. ınsallah senınde boyledır..

hayırlara gıtsın ruyan canım benım. insallah yakın zamanda gelıcek olan bebişinin habercisidir..

ben geldim..tabağımda hazır hmmmmm

bu arada bende çilekli yaş pasta yaptı..ver tabağını kızzzz :)

benden de iyi canım ne olsun. butun gun evdeydım kocamın gelmesını beklıyorum. azcık ınsan yuzu goremm yaaa... tsk ederım kuzummmmm uzattum tabagımı koy bakemmm.. kucuk bi dilim yiyem bare...

ben geldim..tabağımda hazır hmmmmm

bu arada bende çilekli yaş pasta yaptı..ver tabağını kızzzz :)

ohhh hayat size güzelllll. serap ın kılo derdı yok manken gıbı hatun, senin resmını goremedım faceden bir sürü bebek resmi var o sensin herhalde

benımde canım cekıyor tatlı seyler ama yıyemıyorumm. yesemde doyamıyorummmmm.

suan renkli atlasın yaptıgı tariflere bakıyorum iç geciriyorummm

deme öle kızz gel sanada güzel olsunnnn..incecik bi dilimden bişi olmaz.....

benim face imde resim yok ..prensip meselesi koymuyorum..zaten face yeni açtım..eşimin facine takılıyodum....
kocaman bi çicek var profilde :)))

valla kilo sorunuım var ama arada kaçamak iyi oluyo napim canım çekiyoooo

oyyy oyyy oyyy valla bugünn tatlıalrdan gidiyozz ayy çilekli pasta isyiomm bendee hastayım yaa hep tatlı yemek istiorumm ver tabagını yavrumm koymam mı koyarım tabi ayyyy menbeta görende seni 100 kilo sanırr kızz senin neren kiloluu yaaa...yavrum ne mankeni yaa geçti bizden artıkkk benim yemeklee hiç aram yokk hiçç valla gün boyu bişey yemesem bana yemek verin demem ondan heraldee meyve çay sigara verinn yeter hahahahahaahah...ömür boyu deymeeyin keyfimie hahahahaah

kucucuk alammm barii. hatrın kalmasınn kendimi tutamıyorummm tesekkür ederim canıkommmmmmmmm

hımmm demek resım koymuyonn.. kırmızı güllü olan sensin o vakit anladım

hadi be ordan mankensin taş taş walla... bende gun boyu yimem yimem aksam kocayla yerimm. gene az yerim ama aksam yedıgım ıcın sorun oluyor işte.. bide nedense bu ara hepp tatlı seyler istiyor canımm bıde hepp uykum var... gorende hamıle sanır. korunurken nasıl hamıle kalacaksam

ayyy hayatta açlığıma dayanamam acayip asabi olurum ha bide uykusuzluğuma.
.zaten eşim yüzümü bir karış görse sen açmısın yada uykusuzmusun der.. alıştı adamcağız....

senin yemediğin belli anacım..bak yiyenleri gör mesela beni......gerçi benim aram tatlıyla çok iyi..ondan yane....

ama korunurken olması zor tabe

bacılarrrr naberr... tariflerime mi bakıyorsun kız beğendin mi bari bende okuldan eve bi geldim kayganam bizim evde , hiç güvenmiyorum o kadına eşiyalarımı karıştrır diye yapıyor çünkü öyle şeyler, görümcem gelmişti bi kere yatak odamda çekmecelerimi kurcalarken yakaladım üstelik o zaman daha nişanlıydım, bana gelmişti yalnız yaşadığım için bi kaç gün gel bana şenlik olur demiştim ama ağzımın payını taa o günlerde aldım .. çamaşırlarını yıkamaya gelmiş, çamaşır makinesi yok ta bizde yıkıyor.. benim kendime ait 1 +1 evim var oraya koyduk onu, kendisi borç batağına battığı için kredi borçlarından haciz geldi ona, biz el attık aldık işte yanımıza benim evi kiraya verecektim ben maalesef başımıza bela oldu kadın..maaşı hep kredilere gidiyo.. ocağa kadar böyle idare edicez ,sonra inşallah gider gitcem diyo zaten ödemişte ev tutacakmış ..inşallah..yine borç batağına batar diye eşim yollamaz ama ben gitmesini istiyorum yada huzur evine koyalım diyorum..eşim bişe demiyor..

ahahahah oda güzelmişş anam bende uykucuyumm hiç ama hiç gelemem çok erken kalksamm hemen midem bulanır uykumu almam lazımm hasta gibi oluyorumm hiçbirseyden zevk almıyorumm ama yemeğe gelince öyle degil iştee neyseki salata varr salata baş tacımm önceki hayatımda kesinliklee ben bir hayvandımm nerde ot varr hiç fark etmezzz yirimm hahahahaha her aksamm kıvırcık roka ne varsa olur yanii o derece vahim durumm kocamm otluycanmı gene deyip duruyo valla bıktı adam ....:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…