- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.241
bencede anam ama korunmadan korunmaya fark var şimdi dimi hahahahahaha nasıl korunduguna bağlı yaniii anladın sen benii olabilirsindee gari hahahahaha....
ama korunurken olması zor tabe
bencede anam ama korunmadan korunmaya fark var şimdi dimi hahahahahaha nasıl korunduguna bağlı yaniii anladın sen benii olabilirsindee gari hahahahaha....
ahahahah oda güzelmişş anam bende uykucuyumm hiç ama hiç gelememçok erken kalksamm hemen midem bulanır uykumu almam lazımm hasta gibi oluyorumm hiçbirseyden zevk almıyorumm ama yemeğe gelince öyle degil iştee neyseki salata varr salata baş tacımm önceki hayatımda kesinliklee ben bir hayvandımm nerde ot varr hiç fark etmezzz yirimm hahahahaha her aksamm kıvırcık roka ne varsa olur yanii o derece vahim durumm kocamm otluycanmı gene deyip duruyo valla bıktı adam ....:d
bacılarrrr naberr... tariflerime mi bakıyorsun kızbeğendin mi bari bende okuldan eve bi geldim kayganam bizim evde , hiç güvenmiyorum o kadına eşiyalarımı karıştrır diye yapıyor çünkü öyle şeyler, görümcem gelmişti bi kere yatak odamda çekmecelerimi kurcalarken yakaladım üstelik o zaman daha nişanlıydım, bana gelmişti yalnız yaşadığım için bi kaç gün gel bana şenlik olur demiştim ama ağzımın payını taa o günlerde aldım .. çamaşırlarını yıkamaya gelmiş, çamaşır makinesi yok ta bizde yıkıyor.. benim kendime ait 1 +1 evim var oraya koyduk onu, kendisi borç batağına battığı için kredi borçlarından haciz geldi ona, biz el attık aldık işte yanımıza benim evi kiraya verecektim ben maalesef başımıza bela oldu kadın..maaşı hep kredilere gidiyo.. ocağa kadar böyle idare edicez ,sonra inşallah gider gitcem diyo zaten ödemişte ev tutacakmış ..inşallah..yine borç batağına batar diye eşim yollamaz ama ben gitmesini istiyorum yada huzur evine koyalım diyorum..eşim bişe demiyor..
kızlar ben ilk gebeliğimde korunurken kaldımkorunmadan korunmaya fark var.. eşim korunuyordu yani geri çekilme yöntemi ama 3 sene öyle korunmuştuk zaten, benim tayinim tekirdağa çıkmıştı aileme yakın , sonra eşimin yanına gittim tatile eşim yurtdışındaydı yazları yanına gidiyordum.. ailemin yakınına geldim diye eşim denemek istemiş,sonra ben bi bağırdım ne yapıyon sen dedim insanlar böyle kazalar yüzünden hamile kalıyor diye... gittim yıkadım ettim bi ton..hamile kaldım o kazadan... sonra 11 haftalıkken düştü, sonrasında uğraşıyoruz işte olmadı yanii.. o nasıl tuttu hala aklım almıyor
ay uykusuzluk bende de aynı..az uyusam midem ekşir başım bi tuhaf olur..çatacak yer ararım valla bide buna açlık eklenirse çekilecek çile değilim
allahtan eşim sakin sabırlıda dengeliyoruz...
bende salata severim ama yemek olmadan olmazzzz.....sen eşine yap yemekleri sen otla gariiii :))))
bacılarrrr naberr... tariflerime mi bakıyorsun kızbeğendin mi bari bende okuldan eve bi geldim kayganam bizim evde , hiç güvenmiyorum o kadına eşiyalarımı karıştrır diye yapıyor çünkü öyle şeyler, görümcem gelmişti bi kere yatak odamda çekmecelerimi kurcalarken yakaladım üstelik o zaman daha nişanlıydım, bana gelmişti yalnız yaşadığım için bi kaç gün gel bana şenlik olur demiştim ama ağzımın payını taa o günlerde aldım .. çamaşırlarını yıkamaya gelmiş, çamaşır makinesi yok ta bizde yıkıyor.. benim kendime ait 1 +1 evim var oraya koyduk onu, kendisi borç batağına battığı için kredi borçlarından haciz geldi ona, biz el attık aldık işte yanımıza benim evi kiraya verecektim ben maalesef başımıza bela oldu kadın..maaşı hep kredilere gidiyo.. ocağa kadar böyle idare edicez ,sonra inşallah gider gitcem diyo zaten ödemişte ev tutacakmış ..inşallah..yine borç batağına batar diye eşim yollamaz ama ben gitmesini istiyorum yada huzur evine koyalım diyorum..eşim bişe demiyor..
oyyy oyyy oyy valla senin gibi gelini başının üstüne koymasıı lazımmmm ne yaptıda öyleee borç bataşına düştü bu kadınn şaştım kaldımm valla Allahım sbr versinn canım benim çok zorr bir durumm
valla nasip kısmet canım benim tuttumu tek ilişkide tutuyo tutmadımı hergün yapsan boş..allah ne zamn nasip ederse o zaman yaniii...
bende ilaç falan vs kullanmadım hiç..hep dediğin gibi eşim korunuyortabi yumurtlama günlerine dikkat ediyoruz...kaza neyin olmadı bizde..
2 hamileliğimde de korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım...maşallah diyim...
inşallah şu bekleme dönemi geçince çalışmalara başlıcaz....
16 milyar kredi çekmiş küçük kaynımla yemiş içmiş gezmişler.. kredi kartları ödenmemiş faturalar, bakkal borcuda cabası..hepsi bize kaldı.. sokakta kalacaktı mecbur aldık canım yaa..çok üzülüyorum daha eşimle yeni kavuştuk anca yuvamızı kurduk eşyamızı aldık birsürü eksiğim var ama bu kadın zevki için yedi içti gezdi yine bize patladı kabak.. kaderimiz buymuş..diyecek bişe yok..huzur bulacaz derken daha beter olduk ..evliliğimizin tadını çıkaramadık.. bde bebek mevzusu oda tuzu biberii
aynen valla bizde öylee çek bırak yöntemiylee korunuyoruzz altı senedirr evliyim çok şükür hiç kaza falan olmadıı hihihihih ama tabi tehlikesi yüksek bu birazz erkeğe bağlıı inşşş canım yaa inşşş hemen tutarda kalırsınn bende tabii ama düşünüce bilee korkuyorumm yaaa
korkma gülüm korkma..
hem korkunun ecele faydası yok...
Allah nasıl nasip ederse öyle olacak elimizde olan bişi değil...
inşallah bu sefer sorunsuz hamileliklerimiz ve hayırlı ömürlü sağlıklı bebişlerimiz olurrrr
oyyy oyyy canım yaa çok üzüldümm yaaa bunalrr nasıl insan böyleee biz neden yapamıyoruzz böylee yiyelim içleimm ohhh valla yedikleri içtikleri yanlarına kaldıı işte diyorumm şükretsinki sizin gibi inan gibi insanların elinde ne evlatlar gelinlerr varr öylece bırakırdı kapının önünee akıllandımı bariii hala aynımı huylu huyundan vazgeçmez derler yaaa hala öylemi kadınn yoksa yedigi halttan dolayı pişman mı afedersin kaba konuştumm ama hiç gelemiyorumm böyle seylere sizin günahınız neee Allahım büyükk kuzum yaa bununda mükafatını alırsınızz inşşş
öyle canım yaa haklısın.. bizim günahımız ne diyoruz.. o kadar sıkıntı çektik ayrı kaldık, iki kuruşun hesabını yapıyruz karı koca çalıştığımız halde idare edelim borçları bitirelim diye bi çok ihtiyacımızdan feragat ediyoruz ama onlar zengin insanlar gibi yeyip içip gezmek için olmayan parayı harcıyolar , demekki biz gibi çalışan insan olsalar kimbilir dünyayı çeker yerler.. eşim yrd. doç dr elindeki telefon 4 senelik dandik tlf, ama küçük kaynım işi yok gücü yok cebinde iphone 4 var düşün yani çekip çekip kredileri böyle şeylere harcamışlar , bide ttnet faturlarını ödememişler haciz geldi..anlatsam roman olur valla.. herkes almak yemek gezmek ister ama olan para harcanır, bunların gözü yükseklerde ondan doğrulamıyolar batağa batmışlar..bu kadın ders almaz canım asla pişman olmaz nasılsa enayi oğlu gelini var küçük oğluna yedirsin ceremesini biz çekelim.. bizimde bi hayatımız var gençliğimizi yaşamadık evliliğimizi yaşamadık senelerdir ayrıydık ama düşünen yok..bencil insan..! of of... dertlendim yine..
kızlar bu çek bırak yöntemi gerçekten işe yarıyor ama erkeğe bağlı risklri yüksek , biz full 8 ay deniyoruz tutturamadık.. ama 1 ,5 sene önce hafif bi kaçakta tuttu nasıl iştir bu anlamadık.. bakalım ameliyat sonrsı düzelir diyolar ama inşallah düzelir yoksa yaza tüp bebek yapacaz.. benim eşimde sorun var morfoloji bozukluğu var spermlerinde şekil bozukluğu var herifin
ahhh canım ahh böylee insanlar ne yazıkki varr Allahım akıl fikir versin ne diyimm bir laf var bunlara ama neyse degmezz Allaha havalee benim kaynımda öylede çok ama çok iyi anlıyorumm biz nişanlıylenn eşimi yedi bitirdiii eşimin annesi babası vefat etti kimsesi yokk olan bir abi ama onlada görüşmüyolarr iştee okadar paracıki hiçbir işte duramıyoo ama eşimde dayanamadı tabi resti çektii aman yaaa Allahım ıslah etsinn ne diyimm inşş en kısa zamandaa bir hal çaresi bulunurdaa kurtulursunuz ne eidyim canımm sıkmaa canını sen kendi ailene mutluluguna bakk onlarr zatenn burda olmasa öbür tarafta vericeklerr hesaplarını sen rahat oll inşş en kısa zamandada alırsın bebegini kucagına Allahım güldürsün yüzünü tatlımm
amin canım bi bebeğimiz olsaydı onla avunur uğraşırdık,evimize şenlik neşe gelirdi.. oda olmuyor iyice stres bastı bizi.. ameliyattan sonrada eşimin sonuçları düzelir mi düzelmez mi belli değil beklemedeyiz ,Rabbim sıkmadan bunaltmadan tez elden yollasın yavrularıımızı inşallah[/QUO
yavrum sizin birbirnize bağlılığınız sevginiz olduktan sonra oda olurr böyle iyi niyetin zaten mükafatını alırsınızz Allahım birsekilde sınıyo sabrımızı ölçüyo iştee çok şükür yaradana bağlılığımız olmasa katlanılırmı zaten olurr canım hersey olurr yeterki güçlü kuvvetli olunnn Allahım ol dediim mi hersey oluyoo Allahım nasip etcek inşş nazlı bebegini kucagınaa burda birbirimize bol bol dua ediyoruzz Allahım kabul etsinn hep olumlu düşünn Allahım eşine sana saglık versinn nelerr hallolmuyoki dualarım seninlee canımm inşş eşinn biran önce saglıgına kavuşsunnnda gerisi gelirr.....
evet olabilirsin neden hamile olmayasınki... benım diğer topikten bi arkadasım vardı. o da senın gibi boyle regl olması donemde kahverengimsi bir akıntısı vardı. sonraki ay doktora gitti muayene oldu felan dktrda rahimde kalınlasma var diye kan tahliili istiyor bide ne gorsun bhcg 53 lü birseylerdi sanırsammm. değeri yanlısta hatırlıyor olabilirim.. sonuc olarak hamıleydı. hazıranda dogum yapıcak. ınsallah senınde boyledır..
hayırlara gıtsın ruyan canım benım. insallah yakın zamanda gelıcek olan bebişinin habercisidir..
kızlar ben geldümmmm. :)))) çok güzel geçti çok şükür dualar edildi ölmüşlkerimizin ruhunada çok şükürrr hepimizin kucagı boş kalmasın die de dua ettim.yedik içttik muhabbet ettik çok güzeldi arkadaşım rüyasından çok etkilenmiş ben hayatımda öyle güzel bebek görmedim dio :)) adıda arezmiş ntten baktımmm çok güzel anlamı mutluluk esenlik demekmişşş :) bide 3 kere arez arez arez die seslenmişim bide ismin anlamında hem kıza hem erke koyulabiliomuş allah kısmet eder bi oglum veya kızım olursa adı belli çünkü 3 kere ttekrarlamam çok enteresan bebegin kulagına ezanla ismi okunurken de 3 kere seslenilir :) ben bilem çok etkilendim vallaa :)))
siz neler yaptınız bakemmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?