- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.261
Cok guzel bir ruya canim. Ins ruyada ki gibi en kisa zamanda bebisini alirsin kucagina :)
Bende doktordan geldim. Kan verdik esimle evde oturuyoruz
saol tatlım hepimiz inşallah hayırşlısıyla :)) adı bilem hazır artık gelsin saglıkla dimi ama ;:))
noldu canım doktor nidedi sana
ohh hadi bakalım canımm inşallah bişicik çıkmaz .
kızlarr ben cartedor yiyommm :))))))))))9ne uyuzum yaaaaaaaaaaaa
Ask olsunnnnnnn. Ya bu bana yapilmazzzz. Bak ya gitcem bi kilo dondurma alcam haaaaa. Ay kilo aldi basini gidio zaten.
anammmmm boşver kız cangelirmiş bogazdan
serabımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne ses vermion kız
geldim bebemmmm anam insanlar alemi var starda ona daldım yaaaa....hahahahA ne ediyon bacımmmmm senin arkadaının rüyasını yerimmmmmm oyyyy inşşş inşşş ismide olduuuu geliyoooo desenee bebiş Allahın izniyleee Allahım en kısa zmana nasip etsinnn kızzz inşşş...
geldim bebemmmm anam insanlar alemi var starda ona daldım yaaaa....hahahahA ne ediyon bacımmmmm senin arkadaının rüyasını yerimmmmmm oyyyy inşşş inşşş ismide olduuuu geliyoooo desenee bebiş Allahın izniyleee Allahım en kısa zmana nasip etsinnn kızzz inşşş...
ben çıkıyorum kızlar...
ha bu arad nihayet benim kanama bitti.....son 1 haftadır ara ara pembemsi bişiler geliyodu ama 2 gündür gelen giden yok....maşallah tütütü
bakalım 12 sinde adet olabilekmiyim??? Allahım inşallah yaaaa
anladım canım..korunmadan korunmaya fark var tabi..korunupta hamile kalan çokkkk....
işşştt menbeta kız hamiş olmayasın haaa
16 milyar kredi çekmiş küçük kaynımla yemiş içmiş gezmişler.. kredi kartları ödenmemiş faturalar, bakkal borcuda cabası..hepsi bize kaldı.. sokakta kalacaktı mecbur aldık canım yaa..çok üzülüyorum daha eşimle yeni kavuştuk anca yuvamızı kurduk eşyamızı aldık birsürü eksiğim var ama bu kadın zevki için yedi içti gezdi yine bize patladı kabak.. kaderimiz buymuş..diyecek bişe yok..huzur bulacaz derken daha beter olduk ..evliliğimizin tadını çıkaramadık.. bde bebek mevzusu oda tuzu biberii
Ay ne bilim canim simdi doktordan geldim benden de bhcg istedi :) ehehe. Ya bende hic umut yok. Altan muyane etti bilmiyorum hersey yolunda.sanirim. eski kan tahlilike bakti guatr dan suphelendi sanirim. Tekrat kan tahlili istedi istedigi tahliller arasinda bhcg da vardi. Ama son hesaplarima gore son adetten bu yana iki hafta gecti. Hamile kalma riski olan hafta bu hfta henuz hamile olabilcegimi sanmiorum
ben çıkıyorum kızlar...
ha bu arad nihayet benim kanama bitti.....son 1 haftadır ara ara pembemsi bişiler geliyodu ama 2 gündür gelen giden yok....maşallah tütütü
bakalım 12 sinde adet olabilekmiyim??? Allahım inşallah yaaaa
günaydin arkadaslarrr cok güzel bisi kesfettim. normalde benim evimde internet yok kapattirmistim. biliyosunuz cepten girmek zor oluyodu. cep telefpnumda wlan hotspot diye bi program varmis. bu nerdirkine diye kurcalarken cep telefonumun internetini laptopta kullanabildigimi gördüm, sonunda kurtuldum kücük ekrandan sükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?