bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

saol tatlım hepimiz inşallah hayırşlısıyla :)) adı bilem hazır artık gelsin saglıkla dimi ama ;:))

noldu canım doktor nidedi sana

Alttan bakti bisi demedi. Eski hormon sonuclarima bakti. Bogaz icin ilqc kullaniyomusun dedi. Bende hayir dedim. Tsh mi oluyo guatr mi oluyo benim o biraz yuksek gibiydi. Iste bida hormon testi verdi onu yaptirdim. Sonucu yarin postayw vercekler pazartesi yada sali anca gelir elime. Bilmiyorum sonra doktora baktircam. Durum bu canim.

serabımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne ses vermion kız

geldim bebemmmm anam insanlar alemi var starda ona daldım yaaaa....hahahahA ne ediyon bacımmmmm senin arkadaının rüyasını yerimmmmmm oyyyy inşşş inşşş ismide olduuuu geliyoooo desenee bebiş Allahın izniyleee Allahım en kısa zmana nasip etsinnn kızzz inşşş...

ben çıkıyorum kızlar...

ha bu arad nihayet benim kanama bitti.....son 1 haftadır ara ara pembemsi bişiler geliyodu ama 2 gündür gelen giden yok....maşallah tütütü

bakalım 12 sinde adet olabilekmiyim??? Allahım inşallah yaaaa

anam nerdesinn diyonn sen nerdesinn kızzzz yoksunn

kuzummm inşallahhh yaaa allahım hepicigimize nasip etsin bu güzel mükemmekl duyguyu rabbim sagllıklı hayırlı evlatlar versin bizlere inşallah.

kuzum yaa sorma valla kocişim 2 akşamdır eve iş getiriyo (mecburen pc yi ona bırqakıyorum yeni bıraktı ki daha bitiremedi düşün yanü (((((((((((

ohhhhhhhhhhhhh canımn ne güzel benim kanamamda çok azaldı çok şükürrr DDD bitsin zaten kocişimi özledim yahu DDDDDDDDd

Allahim isteyen herkese bol bol cocuk nasip etsin insallah... herkese birgün o duyguyu yasatsin insallah

anladım canım..korunmadan korunmaya fark var tabi..korunupta hamile kalan çokkkk....

işşştt menbeta kız hamiş olmayasın haaa

yok kısss olmam. cunku ben kurtajdan sonra 40 a kadar sadece 1 hafta temız dolastım gerısınde hep kanamam vardı. 5 gundurde yenı yenı temız dolasıyorum. hamıle olmama imkan yoook..

benım kocamda gerı cekılme yontemıyle korunuyor. masallah kocalarımıza kimisi beceremezmiş..

oyyy içim daraldı canım yaa. Allah sana sabır versin ne diyim..onlar sefayı sürmüşler, cefası size kalmıs.. eşin ne diyor peki ? hıc mı kızmadı annesıne kardeşine. bu kadar düşüncesizlik yapılır mı??? kaynın calısmıyor mu?? kredisini felan kendi odese.. yazık yaa...

canımm hayırlısı olsun yaa.. boyle sorunları ogrenmen guzel aslında. ona gore yolunu tutarsın. bosuna aylar gecrmezsin.. insallah carcabuk hamıs kalırsın..

nasıl yanı 12 si yarın mı kısa değil mii ??

günaydin arkadaslarrr cok güzel bisi kesfettim. normalde benim evimde internet yok kapattirmistim. biliyosunuz cepten girmek zor oluyodu. cep telefpnumda wlan hotspot diye bi program varmis. bu nerdirkine diye kurcalarken cep telefonumun internetini laptopta kullanabildigimi gördüm, sonunda kurtuldum kücük ekrandan sükürler olsun :)

ohhhh çok güzel olmuş canım bazı telefonlarda bu olay oluyo modem gibi kullanıla biliyo :)))

kuzular günaydınn naparsınız bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…