bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

günaydınnn bacılarım anam denk gelemiyoz yaaa....nasılsınız tatlişlerrr aferin beyazım valla süpersinnn..akıl akıldan üstündür iştee çalışıyo canımın kafasıı .......yelizimmmmm latteeee güzelimmmmm oyyy kıyamam kocan işmi getiriyoo olsunn napcenn bee kuzum çlışsınn para getirsinn iyimisinn lattem özledimm lennnn

ohh rahat rahat laf yetiştirirsin artık bize sevindim

ohhhh çok güzel olmuş canım bazı telefonlarda bu olay oluyo modem gibi kullanıla biliyo :)))

kuzular günaydınn naparsınız bakemmm
tünaydınnn
ben grip oloooom yaaaaa. insallah tam yakalanmammmm...
ne yapsam ne iyi gelir bilen var mı kine ??? :26::26:

ay_she kullanıcısından alıntı
Merhabaa kızlarr ben de ocak annesi olucamn inşallaahh bakalımmm :) :) :)

Allah ım bu sefer nasib eder inşallaahhh

kızlarr ayse hamile mii ??? ben mi kacırdım.. ocak annelerinde gorum tesadüfennn.... hamileyse coook sevınırıımmmm...

aaaa bize bisi demedi ki ay ins ya yoksa hamile olunca bizimi birakti :))))
ins hamiledirrrrrr ay ilk hamilemiz olur ay kizlar tablo mu yapsak yeniden heee

evet canım insallah hamiledir.. bugun iki hamile haberi aldım sayılır.. darısı en yakın zamanda basımıza olsun insallah... cabucak bıtse su korunma sürecimizde bebek calısmalarına baslasak. yavrular dısarıya bosa akıyor canımm..

ay kiyamammm gecer canim gecer. doktor bana dedi 6 ay korun. aslinda doktor bana dedi ki yanlis anlamadiysam tam almancam yok ya kontrol sirasinda yeni bebek icin hazirsin dedi sanirim kürtajdan bi ay sonra ama türk danisman dedi genelde doktorlar 3 ay diyo ama 6 ay korunmani öneriyorum dedi. her neyse bende dedim kendi kendime ilk adetten sonra korunmam ben dedim büyük konusmusum ilk adet diye bekleye bekleye 3 ay mecbur korundum hehe simdi 5. aydayim. gecen ay basladim tekrar denemelere tabi benim henüz adet problemi devam biliosun. yani gecio be zaman canim. sen hiic takma
ay cokmu karisik anlattim :=)

yok ben seni anladım cnaımm.. insallah akıntı yerinde adetlerım gelsın dıye beklerken hamile kalırsın canımmm..

bende normal sartlara gore 15-16 sı gibi adet olmam lazım ama ben 40 ıma kadar dengeszi kanama oldugum için tam ne zaman gelir kestiremiyorumm. biliyorsun folik asitede basladım. şimdi bi adet daha olayım hemen doktora gidicem. muayene etsin benı. sonra da korunmayı bırakıcam.. insallah cok bekletmez bebişim beni. hemencik gelir.. 3 sene cok zor gecmıstı benım için ınsallah bu sefer hemen olur 1 bilemedin 1

cok mu sey istiyorum ne ?? Allah tez zamanda hepimizi bebeklerimize kavustursun insallah..

aminnnn :)
folik asit demisken. ben hamile iken doktor elevit vermisti kürtajdan sonra doktor ilaci birakma devam et dedi ben ilk iki ay icmedim depresyon durumlari iste :))) iki aydirda devam kullaniyorum acaba yeterli midir yoksa ek bisiler daha mi alsam.

hımmmm anladım canımmm inşş hamiledirrr yaaa güzel haber olurr valla bizede haberr verir inşşş yaaaa...

kızlar hepsini okuyamadımm yaaa kim hamileee kim müjdeli haber verdi ayşemii :d :d ne zmaan yazdı yaww görmedim bennn :d

aaaa bize bisi demedi ki ay ins ya yoksa hamile olunca bizimi birakti :))))
ins hamiledirrrrrr ay ilk hamilemiz olur ay kizlar tablo mu yapsak yeniden heee

kızlarr ayse hamile mii ??? Ben mi kacırdım.. Ocak annelerinde gorum tesadüfennn.... Hamileyse coook sevınırıımmmm...

ay kızlar ya valla çok duygulandım bırakır mıyım hiç anca yetısıyırum daha haberı olmayan

çok ınsan var valla yavastan alıyorum bıraz her an bişi olcak die korkuyorum malum

ama ınsallah bu sefer allah ım bağışlar bize aynı acıalrı yasattmaz ınsallahh hayırlısı olsun hakkımızda

oleyyyyyy ins saglikla kucagina akmayi nasip ederrrr :)))) olumlu seyler düsün hep canim

Ayşeeeeeeee çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimm valla sankii ben kaldımm heeee oyyyyy oyyyy Allahım saglıklı sıhatli kucagınaa almayı nasip etsinnn anım benimm dularımız seninleeee inşşşş herseyy çokkkkkkkkkkkk güzel olucakkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkk...

Bi de kızalr bişi dicem ben garip bi hamılelık belritisi buldum O da şu

malum bu benım 4. Hamılelıgım....hepsinde en bariz yasadıgım belriti bu sabah pat die gölzeırmı acıyorum yanı

öle uykus ersemı vs vs değil gayet bildiğin rahat saatı gelmsı de kalkcak bi robot gibi açıyorum gözleırmı

bu her hamılelıgımde oldu aslıdna ben perşembe sabah tets yapmıycaktım cuma yapıcaktım ama perşembe sabahı

bus ekılde uyandıgım ıcın dedım tets yapoayım ve çift çzigiyi gördüm eheueheu çok garipp bi belriti

Oleyyyyyy ins saglikla kucagina akmayi nasip ederrrr :)))) olumlu seyler düsün hep canim

amın ınsallah canım :) iyiym ya gayet relaxım :) çok sukur

gercekten acaip rahatım nedne böle bılmıyorum ama :)

canım Allah razı olsunn ınsallah sağlıkla tamamalrım dokuz ayı :) kucaghıam alrıım bebısımı

hayal gibi rüya gibi benım için bakalım ne olucak nası gecıcek ınsallah göz açıp kapayana kadar gecer ehehe :)

en kısa zamanda Allah ım ısteyen herkese versın ınsallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…