- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.281
günaydin arkadaslarrr cok güzel bisi kesfettim. normalde benim evimde internet yok kapattirmistim. biliyosunuz cepten girmek zor oluyodu. cep telefpnumda wlan hotspot diye bi program varmis. bu nerdirkine diye kurcalarken cep telefonumun internetini laptopta kullanabildigimi gördüm, sonunda kurtuldum kücük ekrandan sükürler olsun :)
tünaydınnnohhhh çok güzel olmuş canım bazı telefonlarda bu olay oluyo modem gibi kullanıla biliyo :)))
kuzular günaydınn naparsınız bakemmm
ay_she kullanıcısından alıntı
Merhabaa kızlarr ben de ocak annesi olucamn inşallaahh bakalımmm :) :) :)
Allah ım bu sefer nasib eder inşallaahhh
kızlarr ayse hamile mii ??? ben mi kacırdım.. ocak annelerinde gorum tesadüfennn.... hamileyse coook sevınırıımmmm...
aaaa bize bisi demedi ki ay ins ya yoksa hamile olunca bizimi birakti :))))
ins hamiledirrrrrr ay ilk hamilemiz olur ay kizlar tablo mu yapsak yeniden heee
evet canım insallah hamiledir.. bugun iki hamile haberi aldım sayılır.. darısı en yakın zamanda basımıza olsun insallah... cabucak bıtse su korunma sürecimizde bebek calısmalarına baslasak. yavrular dısarıya bosa akıyor canımm..
ay kiyamammm gecer canim gecer. doktor bana dedi 6 ay korun. aslinda doktor bana dedi ki yanlis anlamadiysam tam almancam yok ya kontrol sirasinda yeni bebek icin hazirsin dedi sanirim kürtajdan bi ay sonra ama türk danisman dedi genelde doktorlar 3 ay diyo ama 6 ay korunmani öneriyorum dedi. her neyse bende dedim kendi kendime ilk adetten sonra korunmam ben dedim büyük konusmusum ilk adet diye bekleye bekleye 3 ay mecbur korundum hehe simdi 5. aydayim. gecen ay basladim tekrar denemelere tabi benim henüz adet problemi devam biliosun. yani gecio be zaman canim. sen hiic takma
ay cokmu karisik anlattim :=)
yok ben seni anladım cnaımm.. insallah akıntı yerinde adetlerım gelsın dıye beklerken hamile kalırsın canımmm..
bende normal sartlara gore 15-16 sı gibi adet olmam lazım ama ben 40 ıma kadar dengeszi kanama oldugum için tam ne zaman gelir kestiremiyorumm. biliyorsun folik asitede basladım. şimdi bi adet daha olayım hemen doktora gidicem. muayene etsin benı. sonra da korunmayı bırakıcam.. insallah cok bekletmez bebişim beni. hemencik gelir.. 3 sene cok zor gecmıstı benım için ınsallah bu sefer hemen olur 1 bilemedin 1
cok mu sey istiyorum ne ?? Allah tez zamanda hepimizi bebeklerimize kavustursun insallah..
kızlar hepsini okuyamadımm yaaa kim hamileee kim müjdeli haber verdi ayşemiine zmaan yazdı yaww görmedim bennn
yok canim bize demedi. baksa bir topikte bende ocak annesi olcam ins yazmis sanirim. menbeta arkadasimiz görüp bize dedi.
öyle iste
kızlar hepsini okuyamadımm yaaa kim hamileee kim müjdeli haber verdi ayşemii :d :d ne zmaan yazdı yaww görmedim bennn :d
hımmmm anladım canımmm inşş hamiledirrr yaaa güzel haber olurr valla bizede haberr verir inşşş yaaaa...
tamda benden bahsedıyomussunuz
Dün test yaptım evet kzıalr hamişim inşallahh :) :) :) sağlıkla gelrı busefeer
hımmmm anladım canımmm inşş hamiledirrr yaaa güzel haber olurr valla bizede haberr verir inşşş yaaaa...
kızlar hepsini okuyamadımm yaaa kim hamileee kim müjdeli haber verdi ayşemii :d :d ne zmaan yazdı yaww görmedim bennn :d
aaaa bize bisi demedi ki ay ins ya yoksa hamile olunca bizimi birakti :))))
ins hamiledirrrrrr ay ilk hamilemiz olur ay kizlar tablo mu yapsak yeniden heee
kızlarr ayse hamile mii ??? Ben mi kacırdım.. Ocak annelerinde gorum tesadüfennn.... Hamileyse coook sevınırıımmmm...
oleyyyyyy ins saglikla kucagina akmayi nasip ederrrr :)))) olumlu seyler düsün hep canim
Oleyyyyyy ins saglikla kucagina akmayi nasip ederrrr :)))) olumlu seyler düsün hep canim
Ayşeeeeeeee çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimm valla sankii ben kaldımm heeeeoyyyyy oyyyy Allahım saglıklı sıhatli kucagınaa almayı nasip etsinnn anım benimm dularımız seninleeee inşşşş herseyy çokkkkkkkkkkkk güzel olucakkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?