- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.301
canım Allah razı olsunn ınsallah sağlıkla tamamalrım dokuz ayı :) kucaghıam alrıım bebısımı
hayal gibi rüya gibi benım için bakalım ne olucak nası gecıcek ınsallah göz açıp kapayana kadar gecer ehehe :)
en kısa zamanda Allah ım ısteyen herkese versın ınsallahh :)
ayyy canım benimmmmm inşş inşşş çokk çok rahat ve relax ol böylee oldugun gibi su gibi geçicek inşşşşş hiç korkmaa korksandan kormasanda olan oluyo zatenn pozitif ol hamileliginin tadını çıkarrr çok çokk çok sevindimm bol bol dua edicemm sana kuzum inşş alıcaksınn minnoşunu kucagınana inşşşş.......
kislar ben kursa gidiorum gelince görüsürüz
Ayşe canım, hayırlı olsun gebeliğin, saglıkla tamamına ersin, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. hıcc stres yapma. kendini sıkma.. hayırlısyla cabucak gecıcek kalan 8 ayın ve sagsalım bebişini kucagına alıcaksın. cok güzel bir zamanda dogumun olcak insallah. yazın rahat rahat dolasırsınız bebegınle.. cok sevındım.. darısı bizlere olsun insallah..
aminnnn :)
folik asit demisken. ben hamile iken doktor elevit vermisti kürtajdan sonra doktor ilaci birakma devam et dedi ben ilk iki ay icmedim depresyon durumlari iste :))) iki aydirda devam kullaniyorum acaba yeterli midir yoksa ek bisiler daha mi alsam.
canım Allah razı olsun evet aynen öyle korksanda korkmasan da olan oluyo
onun için takmıyorum kafaya :) önumuzdekı cuma ıcın randevu aldım
hem hematolojı testlerımı hem de hormon kan tetsleırmı yaptırırım kesemızede ınsallah bakarlar
ınsallah bi sorun cıkmaz canım su an tam 4 haftalık sata göre onumuzdekı cuma 5 haftalıkk olucak ınsallah :)[/Q
oyyy kurban olurumm ben onaa inşşş doya doyaa rahat rahat geçirirsinn kuzum benimm geç git zatenn kese iyice çıksınnnhiç bir sorun çıkmıycak Allahın izniylee bol bol dua edicemm sana hepinizeeee...umut oldun bizeee inşş Allahım su gibi geçirsinn zamanı
yok kısss olmam. cunku ben kurtajdan sonra 40 a kadar sadece 1 hafta temız dolastım gerısınde hep kanamam vardı. 5 gundurde yenı yenı temız dolasıyorum. hamıle olmama imkan yoook..
benım kocamda gerı cekılme yontemıyle korunuyor.masallah kocalarımıza kimisi beceremezmiş..
oyyy içim daraldı canım yaa. Allah sana sabır versin ne diyim..onlar sefayı sürmüşler, cefası size kalmıs.. eşin ne diyor peki ? hıc mı kızmadı annesıne kardeşine. bu kadar düşüncesizlik yapılır mı??? kaynın calısmıyor mu?? kredisini felan kendi odese.. yazık yaa...
canımm hayırlısı olsun yaa.. boyle sorunları ogrenmen guzel aslında. ona gore yolunu tutarsın. bosuna aylar gecrmezsin.. insallah carcabuk hamıs kalırsın..
nasıl yanı 12 si yarın mıkısa değil mii ??
canım 12 sinde kürtaj olmuştum ya ben..
bu ayın 12 sinde adet olmam lazım..ama ben daha yeni kurtuldum kanamadan olurmu olmazmı bilmiyorum hiçççç...
4-6 hafta sonra adet görülmesi gerekiyormuş..bakalım ne zamn gelecek...inşallah çok bekletmez sorunsuz gelir yaaaa.gerçi hiç gelecekmiş gibi değil..belirtiler yok
oyyy kurban olurumm ben onaa inşşş doya doyaa rahat rahat geçirirsinn kuzum benimm geç git zatenn kese iyice çıksınnnhiç bir sorun çıkmıycak Allahın izniylee bol bol dua edicemm sana hepinizeeee...umut oldun bizeee inşş Allahım su gibi geçirsinn zamanı
hahh canım anladım.. bende senle aynı durumdayım.. işte bende cok kanama gordum ancak kurtuldum sayılır. dongume gore 4-5 gun sonra gelmesı lazım. acaba gelır mı dıye merak edıyorumm. insallah gelırde bir an once dktra gderım ve bebek cAlısmalarına baslarız..
ben aydan aya goremıyorum adet.. benım 1 hafta one atar her zaman ama duzenlıdır.. bakalım ne olcekk..
eee kızlar siz nasılsınız bakem..
menbeta,black canlarım..başak kimse yokk
canım hamileymişşin..tebrik ederim...
Allahım hayırlı kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah...
ve inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...
çok sevindim yaaaa...nasıl heveslendim bende şimdi..ay bu haberi buradan verebilecekmiyim acep???
hahh canım anladım.. bende senle aynı durumdayım.. işte bende cok kanama gordum ancak kurtuldum sayılır. dongume gore 4-5 gun sonra gelmesı lazım. acaba gelır mı dıye merak edıyorumm. insallah gelırde bir an once dktra gderım ve bebek cAlısmalarına baslarız..
ben aydan aya goremıyorum adet.. benım 1 hafta one atar her zaman ama duzenlıdır.. bakalım ne olcekk..
iyiym canım ne olsun iş güç koştur dur..haa ortada bişi yok valla..iyiyiz kuzum çok şükürrr sevinçli bir haberde aldıkk nasıl iyi olmuyalım darısı başımızaaa inşşşşşş...bizede zaman su gibi akıp gitsede bizde müjdeli haberlerr versekk bakk bir haberr bilee bize ummut oluyoo inşşş inşşş Allahım hepimizin yüzünü güldürsünn inşşşşş sen nasılsınn tatlımmm iyimisinnn...
iyiym canım ne olsun iş güç koştur dur..haa ortada bişi yok valla..
eşek arısı gibi çalış çalış bal yok
ama yoruldum yaaa..daha anca dötümü yere koydum valla
aynen öyle kuzum yaa yap yap yap aynıı bende anlamıyorumm bişeyi bitiriyosunn bişey çıkıyooo vlla ev hanımı olmak zorr zanaat hihihihi temizlik bitiyoo yemek çıkıyoo bakk ne yapcamm derdi var şimdii düşün düşün durr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?