bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ayyy canım benimmmmm inşş inşşş çokk çok rahat ve relax ol böylee oldugun gibi su gibi geçicek inşşşşş hiç korkmaa korksandan kormasanda olan oluyo zatenn pozitif ol hamileliginin tadını çıkarrr çok çokk çok sevindimm bol bol dua edicemm sana kuzum inşş alıcaksınn minnoşunu kucagınana inşşşş.......

canım Allah razı olsun evet aynen öyle korksanda korkmasan da olan oluyo

onun için takmıyorum kafaya :) önumuzdekı cuma ıcın randevu aldım

hem hematolojı testlerımı hem de hormon kan tetsleırmı yaptırırım kesemızede ınsallah bakarlar

ınsallah bi sorun cıkmaz canım su an tam 4 haftalık sata göre onumuzdekı cuma 5 haftalıkk olucak ınsallah :)

Ayşe canım, hayırlı olsun gebeliğin, saglıkla tamamına ersin, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. hıcc stres yapma. kendini sıkma.. hayırlısyla cabucak gecıcek kalan 8 ayın ve sagsalım bebişini kucagına alıcaksın. cok güzel bir zamanda dogumun olcak insallah. yazın rahat rahat dolasırsınız bebegınle.. cok sevındım.. darısı bizlere olsun insallah..

canım çok çok sağol amın ınsallahhh :)

cidden dediğin gibi yazın bo bol gezeriz bebısımlee 6-7 aylk falan olur ayy bak ben bunalrı dusunmemıstım

içim sıcacık oldu ınan kı.....inşallahh en kısa zamanda size de nasib eder Allah ım darısı basınzıa canım

canıkom yaa eleviti 10.haftadan itibaren doktorum vermişti. düşükten sonra kullanma dmeişti. sen neden kullanıyorsun ki acep?? baska bır nedenle mi verdi acaba ?? doktora gidince soraydın keske..

canım 12 sinde kürtaj olmuştum ya ben..
bu ayın 12 sinde adet olmam lazım..ama ben daha yeni kurtuldum kanamadan olurmu olmazmı bilmiyorum hiçççç...
4-6 hafta sonra adet görülmesi gerekiyormuş..bakalım ne zamn gelecek...inşallah çok bekletmez sorunsuz gelir yaaaa.gerçi hiç gelecekmiş gibi değil..belirtiler yok

canım hamileymişşin..tebrik ederim...
Allahım hayırlı kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah...

ve inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...

çok sevindim yaaaa...nasıl heveslendim bende şimdi..ay bu haberi buradan verebilecekmiyim acep???

hahh canım anladım.. bende senle aynı durumdayım.. işte bende cok kanama gordum ancak kurtuldum sayılır. dongume gore 4-5 gun sonra gelmesı lazım. acaba gelır mı dıye merak edıyorumm. insallah gelırde bir an once dktra gderım ve bebek cAlısmalarına baslarız..

ben aydan aya goremıyorum adet.. benım 1 hafta one atar her zaman ama duzenlıdır.. bakalım ne olcekk..

canım ınsallahhhh :) ınsallahh :) ilk maueyenyı iple çekıyorum ya nolcak acaba die

en son hamılelıgımde 3+6 da heemncık kese gozukmsutu ınsallah bus eferde ıı gelsımıstır de

5. haftada net bı sekılde gorebılırız keseyi :) Allahrazı oslun canımmm

düzelir inşallah canım yaaa..ben ilk adeti görseydim hayırlısıyla bakalım sonrakiler nasıl devam edecek????

bu arada benim demir ilacı bitiyor folik başlamak istiyorum bende hemencik inşallah....

eee kızlar siz nasılsınız bakem..
menbeta,black canlarım..başak kimse yokk

iyiyiz kuzum çok şükürrr sevinçli bir haberde aldıkk nasıl iyi olmuyalım darısı başımızaaa inşşşşşş...bizede zaman su gibi akıp gitsede bizde müjdeli haberlerr versekk bakk bir haberr bilee bize ummut oluyoo inşşş inşşş Allahım hepimizin yüzünü güldürsünn inşşşşş sen nasılsınn tatlımmm iyimisinnn...

canım aminn ınsallahh :) ınsallahhh :) tesekkur ederım

en kısa zamanda darısı basınzıa canımmm

Son düzenleme:

düzelir inşallah canım yaaa..ben ilk adeti görseydim hayırlısıyla bakalım sonrakiler nasıl devam edecek????

bu arada benim demir ilacı bitiyor folik başlamak istiyorum bende hemencik inşallah....

iyiym canım ne olsun iş güç koştur dur..haa ortada bişi yok valla..
eşek arısı gibi çalış çalış bal yok
ama yoruldum yaaa..daha anca dötümü yere koydum valla

iyiym canım ne olsun iş güç koştur dur..haa ortada bişi yok valla..
eşek arısı gibi çalış çalış bal yok
ama yoruldum yaaa..daha anca dötümü yere koydum valla

aynen öyle kuzum yaa yap yap yap aynıı bende anlamıyorumm bişeyi bitiriyosunn bişey çıkıyooo vlla ev hanımı olmak zorr zanaat hihihihi temizlik bitiyoo yemek çıkıyoo bakk ne yapcamm derdi var şimdii düşün düşün durr....

aynen öyle valla yaaaa.bide ev hanımlarını evde oturuyo sanırlar

yemek tamam ama temizlik lazım

ama bu günlük paydos valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…