bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

aynen öyle valla yaaaa.bide ev hanımlarını evde oturuyo sanırlar

yemek tamam ama temizlik lazım

ama bu günlük paydos valla..

valla canım bende sabah öylee yalap şap süpürdüm sill dipsiz köşesizz bide toz aldımm hahahaha yemek yapmam lazım ama hiç canım istemiyoo bakalımm eyyy ruhi güç beni kaldırdaa yemek pişiremm hahahahahaha....anamm vallaaa hergün ne pişircem derdii valla yapmaya üşenmiyomda ne pişirsemm diye düşünmek öldürüyoo hihihihih ne pişirdinn kızzzzz akıl verrr hahahahah dün mücver makarna salata vardı bugünn bişey yokk valla hihihihih...

oo sen çok iş yapmışşsın hamarat...ben bi yemek yaptım valla.
süpürge falan genelde c.tesi yapıyom yarına bıraktım..
yarın boş oturmayayım demi ama

mercimek çorbası
pırasalı peynirli börek
komposto
kızıma makarna
menü bu canım..salladım valla bu gün yeter..Allahıma şükürler olsun.

oyyy oyyy bu sallamış menüyseee fıstık gibi menü valla ellerine saglıkk çok şükür tabii kızz daha ne olcakk...heee bende süzme mercimek çorbası yapıyımm kızz iyi olurr kociş seviyoo bide semizotu pişiriyimm hahahahah yeter yaaa tabi salata bidee yiterrr...:) yaırna Allah kerimmm

otsuz olmaz diyosun yineee

pişir valla..ohh mis...

bugünlük yeter yarında buluruz bişiler canım...

otsuz olmaz diyosun yineee

pişir valla..ohh mis...

bugünlük yeter yarında buluruz bişiler canım...

yok yavrumm yeşilliksiz olmazz folik asit kuzum valal eşimm yeterr artık yeşillik diyoo bende yeee yeee bol bol folik ait alıyoruzz bebege hazırlık diyorumm yiyo valla hahahahahahahaha napalımm tek hapla olmazkii yawwww folik asit şartt :d

şart gülüm şart yimek lazım...

kız bende çok severim yeşillik ama yıkamak zor geliyoooo valla..ne üşengeç karıyım demiii

eşimde bende yeriz yeşillik.hele bazı gece sadece salata yemek niyetine....eşimde bende diyetteyiz yaaaa...eşim 3 bende 3 kilo vermişim

ha bu arada diyebilirsinki peki bugünkü börek ne alaka.....ha bide dünkü pastaaa varrr

onlar kaçamak oluyooo

Son düzenleme:
canım estf....

ilki 11 hafta kalp durdu kürtaj

ikincisi 28 hafta kalp durdu bırden nromal doğum

üçüncüsü 5 hafta kendiliğinden düşük

böle canım

Allahıım tekrar yaşatmasın inşallah.....
bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..hayırlı ömürlü sağlıklı olsun inşallah canım.....

benim kaybım 22 haftada..normal doğum ve kürtaj oldum...

28 haftalık kaybından sonra kaç ay korunsun?
kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldığını merak ettim....

çok mu oldu yaa..:26::26::26::26:

ohhhh helal size vllla çok saglıklı kuzum yaa heee bide şu yıkaması olmasa dedigin gibi bide sirkeli suya koyuyorumm bnn uzun işşş yavrum okadar kaçamak olcak tabii ot gibimi yaşıycaz hahaahahahahahaha onlarda yencekk hayatınn tadıııı oaman bu azimlee kilololara vedaaa

canım ılk kaybımdan yanı kurtajdan sonra korunuyroduk ama korunurken hamıel kaldfım

yanı kurtajdan 3 ay sonra hamıel kaldım doğumdna sonra da arastırma ıcın bekeldım o sırada üzüntüden

safra kesem tas yaptı ağrıalrım cok oldugu ıcın amelıyata alındım dinlendım kilo verdım manevı olarak toparlandım

yanı 2010 hazirandan 2011 aralığa kadar dınlendın 1,5 sene

2011 aralıkta tekrar denemeye basladık 2012 subatta hamıel kaldım 2012 martta düşük yaptım

1 ay korunduk sadece ıste tekrar bu ay ovulasyon testı ile hamıel kaldım canım :)

valla arada kaçamak oluyo...olcak okadar demi ama...

inşallah kilolar gider canım yaaaa..
gerçi hamile kalmadan önceki kiloma döndüm sayılır..1-2 kilo daha tamamdır...inşallah yeni bebek çalışmalarına kadar veririm kilolarımı...ozman bide bebk geldimi süper olcek....

ha bu arada soğan suyu kürü diye bişi duydum araştırıyorum..rahimi temizliyomuş..iltihap vs varsa..hamile kalmak içinmiş...

yapsammı diyorum...allaha şükür bi sorunumuz yok..içip daha çok karışıklık yaratmasam mı diyorum???? ne dersin:26:

valla arada kaçamak oluyo...olcak okadar demi ama...

inşallah kilolar gider canım yaaaa..
gerçi hamile kalmadan önceki kiloma döndüm sayılır..1-2 kilo daha tamamdır...inşallah yeni bebek çalışmalarına kadar veririm kilolarımı...ozman bide bebk geldimi süper olcek....

ha bu arada soğan suyu kürü diye bişi duydum araştırıyorum..rahimi temizliyomuş..iltihap vs varsa..hamile kalmak içinmiş...

yapsammı diyorum...allaha şükür bi sorunumuz yok..içip daha çok karışıklık yaratmasam mı diyorum???? ne dersin:26:

canım estfagfurullah :) ılk kaybımdan yanı kurtajdan sonra korunuyroduk ama korunurken hamıel kaldım

yanı kurtajdan 3 ay sonra hamıel kaldım doğumdna sonra da arastırma ıcın bekeldım o sırada üzüntüden

safra kesem tas yaptı ağrıalrım cok oldugu ıcın amelıyata alındım dinlendım kilo verdım manevı olarak toparlandım

yanı 2010 hazirandan 2011 aralığa kadar dınlendın 1,5 sene

2011 aralıkta tekrar denemeye basladık 2012 subatta hamıel kaldım 2012 martta düşük yaptım

1 ay korunduk sadece ıste tekrar bu ay ovulasyon testı ile hamıel kaldım canım :)

Allahım nazarlardan saklasın canım benim..maşallah kolay hamile kalıyorsun demekki...
ben kürtaj sonrası endişeliyim sanki olmayacak diye ama nasip kısmet canım...
doktorum kürtaj sonrası 3 ay korunma verdi zaten..bebek 22 haftalık ama çok büyük gebelik haftasında daeğil sorun olmaz dedi..
zamanın dolmasını bekliyoruz..inşallah çok bekletmez rabbim.

araştırmalarda bi sorun yoktur inşallah bu bebişin sağlıkla gelir

senin adına çok sevindim tekrar tebrikler canım

düzelir inşallah canım yaaa..ben ilk adeti görseydim hayırlısıyla bakalım sonrakiler nasıl devam edecek????

bu arada benim demir ilacı bitiyor folik başlamak istiyorum bende hemencik inşallah....

basla canımm, ben 4 gundur içiyorumm..

içim içime sıgmıyor yahuu.. bebek istoooommm..bana kalsa giderim doktorada daha 1,5 ay oldu. kızar diye korkuyorumm.. kırmıızların yolunu gozler oldum... Allah yüzümüze baksın insallah..

canım senıdne basın sağolsun cok gecmıs olsun 22 hafta cokta kuycuk dğeil baya alısmıs oluo ınsan

en ksıa zamanda sağlıklı hayırlı bebekelrın olru ınsallahh canımm

korkma hıc nasib kısmett gene veriri Rabbımmm

valla canım benimm bu soğan kürünü çok tavsiye ediyolarr ama ne biliyimm hrsey temiz çıktıı bir sorunda gözükmedii o yüzdenn ben pek yanaşmıyorumm öyle seyleree adeti falanda söküyo diyolarr şimdidlik hersey normla gibi göüzüküyo kuzum bende karışıklık yaratmıyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…