- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.321
aynen öyle valla yaaaa.bide ev hanımlarını evde oturuyo sanırlar
yemek tamam ama temizlik lazım
ama bu günlük paydos valla..
canım aminn ınsallahh :) ınsallahhh :) tesekkur ederım
en kısa zamanda darısı basınzıa canımmm
valla canım bende sabah öylee yalap şap süpürdüm sill dipsiz köşesizz bide toz aldımm hahahaha yemek yapmam lazım ama hiç canım istemiyoo bakalımm eyyy ruhi güç beni kaldırdaa yemek pişiremm hahahahahaha....anamm vallaaa hergün ne pişircem derdii valla yapmaya üşenmiyomda ne pişirsemm diye düşünmek öldürüyoo hihihihih ne pişirdinn kızzzzz akıl verrr hahahahahdün mücver makarna salata vardı bugünn bişey yokk valla hihihihih...
oo sen çok iş yapmışşsın hamarat...ben bi yemek yaptım valla.
süpürge falan genelde c.tesi yapıyom yarına bıraktım..
yarın boş oturmayayım demi ama
mercimek çorbası
pırasalı peynirli börek
komposto
kızıma makarna
menü bu canım..salladım valla bu gün yeter..Allahıma şükürler olsun.
oyyy oyyy bu sallamış menüyseee fıstık gibi menü valla ellerine saglıkk çok şükür tabii kızz daha ne olcakk...heee bende süzme mercimek çorbası yapıyımm kızz iyi olurr kociş seviyoo bide semizotu pişiriyimm hahahahah yeter yaaatabi salata bidee yiterrr...:) yaırna Allah kerimmm
otsuz olmaz diyosun yineee
pişir valla..ohh mis...
bugünlük yeter yarında buluruz bişiler canım...
yok yavrumm yeşilliksiz olmazz folik asit kuzum valal eşimm yeterr artık yeşillik diyoo bende yeee yeee bol bol folik ait alıyoruzz bebege hazırlık diyorumm yiyo valla hahahahahahahaha napalımm tek hapla olmazkii yawwww folik asit şartt :d
canım seni hatırlatıp üzmeyeceksem..
daha önceki kayıpların erken haftalardamıydı?
canım estf....
ilki 11 hafta kalp durdu kürtaj
ikincisi 28 hafta kalp durdu bırden nromal doğum
üçüncüsü 5 hafta kendiliğinden düşük
böle canım
şart gülüm şart yimek lazım...
kız bende çok severim yeşillik ama yıkamak zor geliyoooo valla..ne üşengeç karıyım demiii
eşimde bende yeriz yeşillik.hele bazı gece sadece salata yemek niyetine....eşimde bende diyetteyiz yaaaa...eşim 3 bende 3 kilo vermişim
ha bu arada diyebilirsinki peki bugünkü börek ne alaka.....ha bide dünkü pastaaa varrr
onlar kaçamak oluyooo
Allahıım tekrar yaşatmasın inşallah.....
bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..hayırlı ömürlü sağlıklı olsun inşallah canım.....
benim kaybım 22 haftada..normal doğum ve kürtaj oldum...
28 haftalık kaybından sonra kaç ay korunsun?
kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldığını merak ettim....
çok mu oldu yaa..:26::26::26::26:
ohhhh helal size vllla çok saglıklı kuzum yaa heee bide şu yıkaması olmasa dedigin gibi bide sirkeli suya koyuyorumm bnn uzun işşş yavrum okadar kaçamak olcak tabii ot gibimi yaşıycaz hahaahahahahahahaonlarda yencekk hayatınn tadıııı oaman bu azimlee kilololara vedaaa
ohhhh helal size vllla çok saglıklı kuzum yaa heee bide şu yıkaması olmasa dedigin gibi bide sirkeli suya koyuyorumm bnn uzun işşş yavrum okadar kaçamak olcak tabii ot gibimi yaşıycaz hahaahahahahahahaonlarda yencekk hayatınn tadıııı oaman bu azimlee kilololara vedaaa
Allahıım tekrar yaşatmasın inşallah.....
bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..hayırlı ömürlü sağlıklı olsun inşallah canım.....
benim kaybım 22 haftada..normal doğum ve kürtaj oldum...
28 haftalık kaybından sonra kaç ay korunsun?
kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldığını merak ettim....
çok mu oldu yaa..:26::26::26::26:
canım ılk kaybımdan yanı kurtajdan sonra korunuyroduk ama korunurken hamıel kaldfım
yanı kurtajdan 3 ay sonra hamıel kaldım doğumdna sonra da arastırma ıcın bekeldım o sırada üzüntüden
safra kesem tas yaptı ağrıalrım cok oldugu ıcın amelıyata alındım dinlendım kilo verdım manevı olarak toparlandım
yanı 2010 hazirandan 2011 aralığa kadar dınlendın 1,5 sene
2011 aralıkta tekrar denemeye basladık 2012 subatta hamıel kaldım 2012 martta düşük yaptım
1 ay korunduk sadece ıste tekrar bu ay ovulasyon testı ile hamıel kaldım canım :)
düzelir inşallah canım yaaa..ben ilk adeti görseydim hayırlısıyla bakalım sonrakiler nasıl devam edecek????
bu arada benim demir ilacı bitiyor folik başlamak istiyorum bende hemencik inşallah....
Allahım nazarlardan saklasın canım benim..maşallah kolay hamile kalıyorsun demekki...
ben kürtaj sonrası endişeliyim sanki olmayacak diye ama nasip kısmet canım...
doktorum kürtaj sonrası 3 ay korunma verdi zaten..bebek 22 haftalık ama çok büyük gebelik haftasında daeğil sorun olmaz dedi..
zamanın dolmasını bekliyoruz..inşallah çok bekletmez rabbim.
araştırmalarda bi sorun yoktur inşallah bu bebişin sağlıkla gelir
senin adına çok sevindim tekrar tebrikler canım
valla arada kaçamak oluyo...olcak okadar demi ama...
inşallah kilolar gider canım yaaaa..
gerçi hamile kalmadan önceki kiloma döndüm sayılır..1-2 kilo daha tamamdır...inşallah yeni bebek çalışmalarına kadar veririm kilolarımı...ozman bide bebk geldimi süper olcek....
ha bu arada soğan suyu kürü diye bişi duydum araştırıyorum..rahimi temizliyomuş..iltihap vs varsa..hamile kalmak içinmiş...
yapsammı diyorum...allaha şükür bi sorunumuz yok..içip daha çok karışıklık yaratmasam mı diyorum???? ne dersin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?