bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

1 ay oldu..gerçekten zaman zaman çöküyor üstüme çok üzülüyorum..çok zor allahım inşallah tekrar yaşatmaz....
çok sağol canım...

herşey nasip kısmet..
allahım hayırlısıyla nasip eder isteyen herkese ve banada inşallah.....

ay ne bilim yaaa daha önce yaptığım şeyler değil...allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmayalım....

rahmi temizliyo diyolar yaa zaten kürtajda salak karı benimkini köşe bucak hatır hatır temizlediydi
bişi kalamamıştır herhalde bende....

haklısın valla daha çok karıştırmayalım işleri.
inşallah bekletmeden gelir bebişlerimiz canım

Son düzenleme:

canım kolay mı ya kolay mı hiç ben de öyleyım ınan

aklıma gelmeye gorsun nasıl baslıo hemen

ınslalah hıc yasamamıs gibiolruus o zamanalrı ınsallah sağlıklı hayırlı evlatalrımız olurr

aynen canım şu korunma sürelerimiz bitsin saglıklı sekilde adetlerimizi görelimm iki ayy ondan sonraa bakarızz belki hersey normaldirr kuzummmm bende korkuyom böyle seylerdenn...

Latte güzelimm nerdesin yaa özledimm seni gözükmedinn bugünn çok ihmal ediyonn ama bizi heeeee....:d :d :d

bi tanem can arkadaşım geldüm geldümmm kızcanız bana biliom ama halı yıkadım da azcıcık :))))))) ama iyikide yıkamışım vallaaa çamur gibim su çıktı :)))))))))))
napıyon balımmmmm ben halımı yıkadım ama başka heç bişe yapmadım vallaaa heryeri pohhh götiriyiiiiiii :))))))))

arkadaslar benimde 8 haftalik bebgim ölmüsdü, 3 hafta önce kürtaj yaptirmak zorunda kaldim.
Ilk bir kac gün agirilarim vardi, sonra gecen haftaya kadar belim cok agiriyordu.
1 haftadir rahatdim.
Simdi bugün bütün gün kasiklarim agiriyor yada sanki yumurtaliklarim agiriyormus gibi, sizdece öyle oldumu?

Yada ne ola bilir fikriniz varmi.

Bu hafta ise basladim cok stresim vardi ondanmi acaba bilmiyorum ama iyi degilim.

sizlerde ise basldinizmi daha raporlumusunuz ?

canım hatırlıyorum ben seni neden atık gelmioun buraya öncelikle onu soruyum.
agrıların gayet normal çünkü yumurtluyosunn

çok normal canım benim yumurtalıkalrın çalışıyooo akıntı bile olabilirr takma kafaya geçer tatlımmm

ayyy ben sana ne diyimm bebegimm çalışkan hatunummm anam halı yıkama nerden çıktı kızz ayyy gell benimkileride yıkıyalımm valla yıkıycak yer olsa bende şap şap yııkıycamda yer yok yaaaa ohhh mis gibi olmuşturr kızzz benim çalışkann ojelimm.... iyi oldaa kuzum

canım hatırlıyorum ben seni neden atık gelmioun buraya öncelikle onu soruyum.
agrıların gayet normal çünkü yumurtluyosunn

Ay keske öyle olsa ozaman belki haftaya falan adet olurum be haftaya bekliyorum, ondan sonra bir ay daha bekleyip hamile kalirim insallahhhh..
Ayyy iyi bari bende dedim ay acaba birseymi kaldi icinde... ????

Nedenmi gelmiyorum bi ara konu cok dagildi daha cok özel sohbetde dönüstü aranizda, birde ise baslayinca bu hafta okadar stress yasadim ki gide bilecek hersey ters gitti, sanki beni beklediler....

Sizler nnasil oldunuz ?

Calisan varmi aranizda...

ay ben aslinda caliscak kadar toparlanmamisim sanki hic iyi degilim...

anamm kıxzz ne bilemm ööle birden esiverdi DDDDD attım küççücük balkonuma katlı katlı yıkadımn artık çok temizlenmedi ama napalım yer dar anacım :))

anam gelirim kız gelmemmi heç valla severimde halı yıkamayı şıppıdı şıppıdı :))))))))))))

Sende farkli degilsin yoruyorsun kendini... bende kürtaj günü yattim ertesi gün kalktim islendim, ama aksamlari agrilarim daha fazla olyuordu , bence dinlenmek sart...

canım herkes öylee geldimmi hersey üst üste glirr ama saglık amaçlı bir sıkıntı vermesinn herseye çözüm bulunurr herkes bir sürü dert yaşıyo canım burda zaten bu sene hiçbirimizin senesi degil ama topalnıyoruzz umutlanıyoruzz kafa dagıtıryoruzz burdaa bu topiğinde amacı bu zatenn bence konu dagılsa özele girse bilee selam versen herkess hemen derdini dinlerrr selam verir merak etmee öyle sıkı bağlandık burda birbirimizee pozitif düşünn kuzum hepp olumlu düşünn Allahım hepimizin yüzünü güldürcekk inşşş inan bana sıkıntıda sevinçte üzüntüde bizim için toparlanmakk güçlenmek senin elindee umarım en kısa zamanda alırsın bebegini kucagınaa

aaa çok saçma bi düşünceyle gelmemezlik etmşsin canım ssonuçta burası bi muhabbet ortamııı sende katılsaydın keşke.yani belli bi konu yok tabiki sürekli ölen bebeklerimizden konuşup agıtlar yakmıcaz kendimizi üzmüycez.

işinle alakalı 3 hafta geçmiş yani toparlanmışsındırr.agrılar yumurtlamayla ilgilidirr.herşekilde işyerinde stres oluyo insan ben 2 ay önce bıraktım işi bıraktıgım ayda hamile kalmıştım zaten

temizlikler yapilmis, halilar yikanmis yemeklerde yapilmis ohhh hani bana hani bana

heee yaaa çok çalışkanızz bugünnn aman verelimm verelimm ver tabagını hihihi bak mercimek çorbası yaptım semizotu yaptımm koyuyım sana uğraşmaa okadar kursa gidiyonn demi ama arkadasımızısa düşünürüzz hihihihihhi....

topigimizin tembel güzelii :) dolma var veremmii
aa bak alindim simdi ne var masamin üstü daginik elbiselerim heryere sacilmis ac olupda mutfaga gitmiyosam tembel mi oluyorum hic yakistiramadim bunu sana

aha bak düsünceli arkadas corba der kuru ekmek verir ama verir iste naparsin (senin kahveni hic unutmucam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…