- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.341
canım senıdne basın sağolsun cok gecmıs olsun 22 hafta cokta kuycuk dğeil baya alısmıs oluo ınsan
en ksıa zamanda sağlıklı hayırlı bebekelrın olru ınsallahh canımm
korkma hıc nasib kısmett gene veriri Rabbımmm
valla canım benimm bu soğan kürünü çok tavsiye ediyolarr ama ne biliyimm hrsey temiz çıktıı bir sorunda gözükmedii o yüzdenn ben pek yanaşmıyorumm öyle seyleree adeti falanda söküyo diyolarr şimdidlik hersey normla gibi göüzüküyo kuzum bende karışıklık yaratmıyalım
1 ay oldu..gerçekten zaman zaman çöküyor üstüme çok üzülüyorum..çok zor allahım inşallah tekrar yaşatmaz....
çok sağol canım...
herşey nasip kısmet..
allahım hayırlısıyla nasip eder isteyen herkese ve banada inşallah.....
ay ne bilim yaaa daha önce yaptığım şeyler değil...allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmayalım....
rahmi temizliyo diyolar yaa zaten kürtajda salak karı benimkini köşe bucak hatır hatır temizlediydi
bişi kalamamıştır herhalde bende....
haklısın valla daha çok karıştırmayalım işleri.
inşallah bekletmeden gelir bebişlerimiz canım
Latte güzelimm nerdesin yaa özledimm seni gözükmedinn bugünn çok ihmal ediyonn ama bizi heeeee....:d :d :d
arkadaslar benimde 8 haftalik bebgim ölmüsdü, 3 hafta önce kürtaj yaptirmak zorunda kaldim.
Ilk bir kac gün agirilarim vardi, sonra gecen haftaya kadar belim cok agiriyordu.
1 haftadir rahatdim.
Simdi bugün bütün gün kasiklarim agiriyor yada sanki yumurtaliklarim agiriyormus gibi, sizdece öyle oldumu?
Yada ne ola bilir fikriniz varmi.
Bu hafta ise basladim cok stresim vardi ondanmi acaba bilmiyorum ama iyi degilim.
sizlerde ise basldinizmi daha raporlumusunuz ?
arkadaslar benimde 8 haftalik bebgim ölmüsdü, 3 hafta önce kürtaj yaptirmak zorunda kaldim.
Ilk bir kac gün agirilarim vardi, sonra gecen haftaya kadar belim cok agiriyordu.
1 haftadir rahatdim.
Simdi bugün bütün gün kasiklarim agiriyor yada sanki yumurtaliklarim agiriyormus gibi, sizdece öyle oldumu?
Yada ne ola bilir fikriniz varmi.
Bu hafta ise basladim cok stresim vardi ondanmi acaba bilmiyorum ama iyi degilim.
sizlerde ise basldinizmi daha raporlumusunuz ?
bi tanem can arkadaşım geldüm geldümmm kızcanız bana biliom ama halı yıkadım da azcıcık :))))))) ama iyikide yıkamışım vallaaa çamur gibim su çıktı :)))))))))))
napıyon balımmmmm ben halımı yıkadım ama başka heç bişe yapmadım vallaaa heryeri pohhh götiriyiiiiiii :))))))))
canım hatırlıyorum ben seni neden atık gelmioun buraya öncelikle onu soruyum.
agrıların gayet normal çünkü yumurtluyosunn
ayyy ben sana ne diyimm bebegimm çalışkan hatunummm anam halı yıkama nerden çıktı kızz ayyy gell benimkileride yıkıyalımm valla yıkıycak yer olsa bende şap şap yııkıycamda yer yok yaaaa ohhh mis gibi olmuşturr kızzz benim çalışkann ojelimm....iyi oldaa kuzum
ayyy ben sana ne diyimm bebegimm çalışkan hatunummm anam halı yıkama nerden çıktı kızz ayyy gell benimkileride yıkıyalımm valla yıkıycak yer olsa bende şap şap yııkıycamda yer yok yaaaa ohhh mis gibi olmuşturr kızzz benim çalışkann ojelimm....iyi oldaa kuzum
Ay keske öyle olsa ozaman belki haftaya falan adet olurum be haftaya bekliyorum, ondan sonra bir ay daha bekleyip hamile kalirim insallahhhh..
Ayyy iyi bari bende dedim ay acaba birseymi kaldi icinde... ????
Nedenmi gelmiyorum bi ara konu cok dagildi daha cok özel sohbetde dönüstü aranizda, birde ise baslayinca bu hafta okadar stress yasadim ki gide bilecek hersey ters gitti, sanki beni beklediler....
Sizler nnasil oldunuz ?
Calisan varmi aranizda...
ay ben aslinda caliscak kadar toparlanmamisim sanki hic iyi degilim...
Ay keske öyle olsa ozaman belki haftaya falan adet olurum be haftaya bekliyorum, ondan sonra bir ay daha bekleyip hamile kalirim insallahhhh..
Ayyy iyi bari bende dedim ay acaba birseymi kaldi icinde... ????
Nedenmi gelmiyorum bi ara konu cok dagildi daha cok özel sohbetde dönüstü aranizda, birde ise baslayinca bu hafta okadar stress yasadim ki gide bilecek hersey ters gitti, sanki beni beklediler....
Sizler nnasil oldunuz ?
Calisan varmi aranizda...
ay ben aslinda caliscak kadar toparlanmamisim sanki hic iyi degilim...
temizlikler yapilmis, halilar yikanmis yemeklerde yapilmis ohhh hani bana hani bana
temizlikler yapilmis, halilar yikanmis yemeklerde yapilmis ohhh hani bana hani bana
heee yaaa çok çalışkanızz bugünnn aman verelimm verelimm ver tabagını hihihi bak mercimek çorbası yaptım semizotu yaptımm koyuyım sana uğraşmaa okadar kursa gidiyonn demi ama arkadasımızısa düşünürüzz hihihihihhi....
aa bak alindim simdi ne var masamin üstü daginik elbiselerim heryere sacilmis ac olupda mutfaga gitmiyosam tembel mi oluyorum hic yakistiramadim bunu sanatopigimizin tembel güzelii :) dolma var veremmii
heee yaaa çok çalışkanızz bugünnn aman verelimm verelimm ver tabagını hihihi bak mercimek çorbası yaptım semizotu yaptımm koyuyım sana uğraşmaa okadar kursa gidiyonn demi ama arkadasımızısa düşünürüzz hihihihihhi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?