- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.361
Ay yelizcemmmis hali yikayan bende blackangel le karistirdim :)))
Yelizcem sen ne yoruyorsun kendini sanirim bizlerden en son sen kürtaj oldun, yanlis hatirlamiyorsam ..
çıtırdagımmmm bi tencerede ben alimmm çok severümdee
anam lattemm hepsini veriyimm sana feda olsunn kuzum benim yorulmuşsunnn zatenn ahh ahha komşu oluvereydikk hemen getirmiştimm zatennn oyyy oyyyy zatenn böylee kafa muhabbetli kuşlarımm hep uzaklarda uçuyoo yaaaa...yakınımızda yokk bööö ağlıycemmmm ağlıycemmm
aa bak alindim simdi ne var masamin üstü daginik elbiselerim heryere sacilmis ac olupda mutfaga gitmiyosam tembel mi oluyorum hic yakistiramadim bunu sana
aha bak düsünceli arkadas corba der kuru ekmek verir ama verir iste naparsin (senin kahveni hic unutmucam)
heççç hatırlatma çıtırdagım yaaaaaaaaaa(( valla özelllikle seninle komşu olmayı acaip isterdim burda zaten komşulugum bööö ((
hergün gecelere kadar balkon sefası yapardık ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
ama bigün mutlaka gelcem otarafaaa inşallahhh kocama dicem götür beni die akşam üzeri gelirik olmazsa senin eşin müsait olursa eşler takılır bizde rahat rahat takılırızz
ahhh bebegümmm beklerim tabiii heee yaa söylee altlı üstlü komşu oluvereydikk yi olurdu garii olsunn burdanda tanış olmamız büyük nirr lütuf ayy şair gibi konuştummmmm hahahahahaha...
ayyyy bakk beyazz gelmiyimm oraya heeeee başıma kakıp durmaa yawww anam kahve yapamadım ama neler sundum sizee beee püüüü yazıklar olsunn hahahahahahaha anammm valla yakın olsakk sana böylee 15 fincan kahve içirmezsem serefsizimm hahahahahahayerümmm senüüü yerümmm yakın olsakk hersey feda olsunn sizee canlarr oyyy oyyy oyyy ağıt yakasımm geldi çok efkarlandımm şimdi ben gidiyimde cigara tüttüriyimm barii hahahaha
dilime düstün bi kerem :) ah öyle kahve seven biri olsam senede bir yada iki kere ya icerim ya icmem:))) ah yakin olsak keskelerim. en uzaginiz benim. burda bari buldum sizi sizde olmasaniz konusmayi unuturdum herhalde
gızlar gızlar gelemmii yanagızdan öpemmii lülülülülülülüllü
yavru kuşlarım ben artık didiom benim herüf geliomuş mamamızı hazırlıyam akşam gelecem burda olmayanı keserüm heeeeeeeee :)))))))))))
iki muhabbet edelimm kaç akşamdır toplanamıyozzzz öptüm hepiciginii
elbet bir günn gözüne girerimm artık napıyımm... hee yaa hepimizz öylee bee kuzum yalnızız ama burda iki laf ediyoz rahatlıyozz işteee yüzyüze olamasakta gönüllerimiz birr çok şükürr buda Allahımın bir lütfuu yok yokkk bugünn bende bir şairane hava varr ben şiir yazıyımm en iyisi
ahaaaa ben geldim herkes kaçtııııı ağlicim şimdi....
neyse akşama uğrarım ozmansaaa
kuzum ben geldim bilem :))))))))) gerçi birazdan dolaşmaya didicez ama olsunDDDDDD
ayy bugüğn yalanb dünya günü dimiii kimse olmaz bu akşamda
ben varim yalan dünya seyretmiom bennn feriha seyrediom :)
ben hiçbirini seyretmiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?