- Konu Sahibi renkliatlas
-
hadi yaher hamilelik farklıdır derler ya sana inş onu yaşatsın bebeğin, adet olmayı beklerken umudun gelsin in inş.bende iyiyim.cumartesi rahim filmim var, ilaçlı hsg acısız mı oluyor ? ilacı vajenden koyuyomuşsun o mu acaba ilaçlı hsg, benimki öyle olcakta merak ettim.
Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin,bende güzel yavrumu 26 haftalıkken normal doğumla dünyaya getirdim,erken doğum oldu,800 gramdı,o ellerini,ayaklarını,burnunu,çenesini unutamıyorum,15 gün mücadele edebildi,kaybettik Yusuf Eren'imizi,çok üzgünüm,Allahım herkese hayırlı hamilelikler ardından sağlıkla kucaklarına alabilecekleri sağlıklı bebekler nasip etsin.evet kızlar erken doğum oldu 26 haftalık doğum yaptım, 940 gr doğdu oğlum, 1500 gr a kadar çıkıp sonra hidrosefali oldu, kafasında büyüme başlamıştı 1240gr a düştü, beyin ameliyatı oldu genel anestezi aldı şant takıldı ve 1,5 gün sonra, 46. günü tamamladı ve doğduğu saatte gece 1 de melek oldu oğlum, evimize getirdik, odasında yatırdık, aldık yıkanması için götürdük namazı kılındı,defnettik ve geldik...
tek tesellimiz ahirette sonsuz mutluluğu tadıp bebeğimizin şefaatine erebilmek, onu sonsuza kadar doya doya sevmek... hepimize Rabb'im sabır versin, bu dünya için en zor acı belki de ahiretimizi kazandıracak. sabır, sabır, sabır....
bakarız tabi :) ama seni kaybetmeyi göze alamaz.kalırım bebeem sen iste yeterki anam kovulursam da candaşla sen bakarsınız bana artıkallahım patronum hergün olmasın hergün işte olmasın yoruldum yaw bende insanım
candaşım valla kayıp olur 3 işi birden yapan bi elemanı kaybetmek istemezler heralde anamm amma övdüm kendimi terbiyesiz ben
allah yardımcın olsun sabrına sabır katsın, sebebi umarm ki tahmin ettiğin şey değildir yoksa affetmek mümkün değilevet kızlar erken doğum oldu 26 haftalık doğum yaptım, 940 gr doğdu oğlum, 1500 gr a kadar çıkıp sonra hidrosefali oldu, kafasında büyüme başlamıştı 1240gr a düştü, beyin ameliyatı oldu genel anestezi aldı şant takıldı ve 1,5 gün sonra, 46. günü tamamladı ve doğduğu saatte gece 1 de melek oldu oğlum, evimize getirdik, odasında yatırdık, aldık yıkanması için götürdük namazı kılındı,defnettik ve geldik...
tek tesellimiz ahirette sonsuz mutluluğu tadıp bebeğimizin şefaatine erebilmek, onu sonsuza kadar doya doya sevmek... hepimize Rabb'im sabır versin, bu dünya için en zor acı belki de ahiretimizi kazandıracak. sabır, sabır, sabır....
inşallah candas ya ne süper olur valla. cumartesi için iyi şanslar diliyorum sana. git bakalım sen ne yorum yapacaksın rahim filmi için. rahim filminin ilaçlısı ilaçsızı yok şekerim bildiğim kadarıyla. bir kanül geçirip kanülün içinden bir sıvı püskürtüyo, o sıvıyı püskürttüğünde yanma mı sancı mı ne bişey oluyomuş galiba. onun dışında zaten 5-10 dakika süren bir işlemmiş. bazı doktorlar anestezi uyguluyomuş istersen. ama benim araştırdığım kadarıyla genelde uygulanmıyor anestezi. yani ağrı verio ama dayanılmıycak bir ağrı değil diyorlar. ilaç diye bahsettiği anestezi mi acaba bilemedim. metanetli git candas. ben de şimdi o şekilde konsantre oluyorum. bu işlemi hangi amaç uğrunda yaptırdığını düşün. herşey kolaylaşır o zaman.
bu arada dilsad arkadaşımızla diğer forumda da laflaştık biraz. yaşadığı şanssızlığın sebebini duysanız çıldırırsınız. ben yorum bile yapamadım baktım öyle ekrana.
haklısın canım ulvi bir amaç içn gideceğim değil mi :) korkmuyorum da merak yani.inş uğru gelir, açıkladığın için çok teşekkürler merakım gitti sayılır :) hsg nin ardından daha klay hamile kalındığına dair düşünceler var umarım bende bir diğer örnek olurum bu konuda.sen adet oldun mu canım ? kaç yaşındasın ? ben 27
günaydın kızlar, dün geceden beri uykularım kaçtı.. görümcem çıktı bide piyasaya, aramış dün eşimi neymiş ben kaynanama laf sokmuşum , biz domatesi kendimize almıyoruz sana mı alacaz demişim.. yuh! dediğim sadece kışın domatesin tadı olmaz başka bişe alalım dedim.. bunu laf etmiş kocama taşıyo..bende açtım ağzımı yumdum gözümü! aradım ne geliyorsa söyledim ağzıma..anası onla ilgilide bişeyler diyo bana ben dedim sana bunları diyor muyum?? sen anneni evden kovmuşsun.. dövmüşsün... felan.. bu kadın deli dedim bunun lafına mı inanıyorsunuz dedim. ben bile tanıdıım dedim 4 senede! valla dedim evliliğimin içine ettiniz huzurumu kaçırdınız dedim yazıklar olsun dedim!
adet olmadım daha. sen alttaki çizelgeme bakma, onu geçen ayın başında yapmıştım. yumurta takibim yapıldı ya bu ay, ondan biliyorum 31 mart bat'ım, yani yarın. ben 33 yaşındayım canım. inşallah rahim filminden sonra hemencik hamile kalırsın. döner dönmez anlar nolduğunu, sonucunu da tabi...
renkli, sakin ol tatlım. kabullen. bu insanlar senin hayatında var sonuçta, başa çıkma yöntemleri geliştir. sinirlerini bozma onlar için. biliosun bu hamile kalmanı da etkiliyor. duyma bazı şeyleri. he de geç. evet domates pahalı dedim de. madem sizi bu yaşınızda düşüncesizce borca sokmuş, var zaten böyle birşeyler deme hakkın.
hepimiz de aynı zamanda mı adet oluyoruz yaw? benimki de yarın.
nilldecim umut bir dahaki aya, yola devam...
renkli davanda çok haklısın. bir de reglin yaklaştıysa iyice zıvanadan çıkmışındır haklı olarak. içinde tutmamış söylemişsin, iyi etmişsin. ama bence önemli olan kocanın tavrı bu durumda. kocan kimin tarafında duruyor bunlar olurken? o çok önemli...
Herkese sakin stressiz bir gun diliyorum. Evdeki internetim bundan sonra aksam altida acilcak. Telefondan giriyorum. Calismalar nasil gidiyo arkadaslar
selam canım hoşgeldin... bundan sonra bol bol girersin artık topiğe , boş kalmasın yaa topiğimiz.. bizimde internet inşallah en kısa zamanda bağlatırsak bende sık sık girerim hatta hiç çıkmamhaftasonu ve p.tesi girmiyorum..
canım resim öğretmeniyim sormuştun cevap veremedim kaynadı arada..dert sıkıntı çok olunca kafa kalmıyor ki
selam kızlar,
tam söylediğim gibi bugün regl oldum. biliodum zaten olacağımıbu ay benim için zor bir ay olacak. rahim filmi ve eşimin spermiogramı...şimdi sonuçları iyi çıksın diye dua edicem. ne zor işmiş bu yaaa. herkes kolaycana doğuruyor gibi görünüyordu dışardan. candaş gelir gelmez yaz, nolur. meraktayım...umarım herşey yolunda gitmiştir. umarım sonucu tertemiz çıkmıştır. dua ediyorum senin için de bugün...
herkese ii haftalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?