bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

inşallah candas ya ne süper olur valla. cumartesi için iyi şanslar diliyorum sana. git bakalım sen ne yorum yapacaksın rahim filmi için. rahim filminin ilaçlısı ilaçsızı yok şekerim bildiğim kadarıyla. bir kanül geçirip kanülün içinden bir sıvı püskürtüyo, o sıvıyı püskürttüğünde yanma mı sancı mı ne bişey oluyomuş galiba. onun dışında zaten 5-10 dakika süren bir işlemmiş. bazı doktorlar anestezi uyguluyomuş istersen. ama benim araştırdığım kadarıyla genelde uygulanmıyor anestezi. yani ağrı verio ama dayanılmıycak bir ağrı değil diyorlar. ilaç diye bahsettiği anestezi mi acaba bilemedim. metanetli git candas. ben de şimdi o şekilde konsantre oluyorum. bu işlemi hangi amaç uğrunda yaptırdığını düşün. herşey kolaylaşır o zaman.

bu arada dilsad arkadaşımızla diğer forumda da laflaştık biraz. yaşadığı şanssızlığın sebebini duysanız çıldırırsınız. ben yorum bile yapamadım baktım öyle ekrana.

Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin,bende güzel yavrumu 26 haftalıkken normal doğumla dünyaya getirdim,erken doğum oldu,800 gramdı,o ellerini,ayaklarını,burnunu,çenesini unutamıyorum,15 gün mücadele edebildi,kaybettik Yusuf Eren'imizi,çok üzgünüm,Allahım herkese hayırlı hamilelikler ardından sağlıkla kucaklarına alabilecekleri sağlıklı bebekler nasip etsin.

bakarız tabi :) ama seni kaybetmeyi göze alamaz.
allah yardımcın olsun sabrına sabır katsın, sebebi umarm ki tahmin ettiğin şey değildir yoksa affetmek mümkün değil

haklısın canım ulvi bir amaç içn gideceğim değil mi :) korkmuyorum da merak yani.inş uğru gelir, açıkladığın için çok teşekkürler merakım gitti sayılır :) hsg nin ardından daha klay hamile kalındığına dair düşünceler var umarım bende bir diğer örnek olurum bu konuda.sen adet oldun mu canım ? kaç yaşındasın ? ben 27

Son düzenleme:
günaydın kızlar, dün geceden beri uykularım kaçtı.. görümcem çıktı bide piyasaya, aramış dün eşimi neymiş ben kaynanama laf sokmuşum , biz domatesi kendimize almıyoruz sana mı alacaz demişim.. yuh! dediğim sadece kışın domatesin tadı olmaz başka bişe alalım dedim.. bunu laf etmiş kocama taşıyo..bende açtım ağzımı yumdum gözümü! aradım ne geliyorsa söyledim ağzıma..anası onla ilgilide bişeyler diyo bana ben dedim sana bunları diyor muyum?? sen anneni evden kovmuşsun.. dövmüşsün... felan.. bu kadın deli dedim bunun lafına mı inanıyorsunuz dedim. ben bile tanıdıım dedim 4 senede! valla dedim evliliğimin içine ettiniz huzurumu kaçırdınız dedim yazıklar olsun dedim!

adet olmadım daha. sen alttaki çizelgeme bakma, onu geçen ayın başında yapmıştım. yumurta takibim yapıldı ya bu ay, ondan biliyorum 31 mart bat'ım, yani yarın. ben 33 yaşındayım canım. inşallah rahim filminden sonra hemencik hamile kalırsın. döner dönmez anlar nolduğunu, sonucunu da tabi...

renkli, sakin ol tatlım. kabullen. bu insanlar senin hayatında var sonuçta, başa çıkma yöntemleri geliştir. sinirlerini bozma onlar için. biliosun bu hamile kalmanı da etkiliyor. duyma bazı şeyleri. he de geç. evet domates pahalı dedim de. madem sizi bu yaşınızda düşüncesizce borca sokmuş, var zaten böyle birşeyler deme hakkın.

valla canım kaynanam benim düğünümden 1 ay sonra,beni aramıştı senin o çingene görümcen sana gelen hediyeleri çantasına doldurdu götürdü, dedi aynen bunu dediğni söyledim.. kendi öz kızı hakkında bunu diyen bana ne demez dedim..insan bu kadar nankör olmaz, ben 2 kuruşun hesabını yapıyormuşum yapsam kendi altınlarımla aldığım eve onu oturttum onun hesabını yaparım dedm.. bana dediki görümcem o altınları abim taktı sana dedi, abinin taktığından çok benim kendi ailemin taktıkları var dedim ne diyon sen dedim! ben ne diyom o ne diyo! ya dedim ben domatesin hesabını yapacak kişi olsam önce evin ve bize taktığı borçların hesabını tutarım.. maaşı -260 tı faiz binmesin diye eşim yatırdı para, ona rağmen senin anan gelmiş bana nerde benim maaşım ne yaptınız diye soruyor dedim.. görümcem diyoki siz diyo 2 kuruşun hesabını yapıyormuşsunuz felan diyo dedi.. bende dedim ki geçen sene sana gelmiş o zamanda senin için aynısını bize demişti dedim, kendi kızı katlanamıyor ona benden ne bekliyorsun dedim.. ayy analı kızlı hayatımın içine ettiler yaa... ama içimdekini döktüm dedim bi daha bize akıl vermeye kalkma huzurumuzu kaçırma dedim!kapattım

sinirden midem bulanıyor...adetimede 5 gün var temelli sinirlendim.. adetin 3. günü tahlil yaptırmaya gidecem inşallah o zaman cesaretimi toplayıp rahim filmi isteyecem...valla görümceme bu kadar laftan sonra kesin kocamı arar fitler yine.. adamı boşatcaklar bana! ne çocuk derdim kalacak ne çalışma ne yumurtlama , toptan kurtarcam candaşcım 4 sene sıkıntı çek anca kavuş sonra gel bu manyaklarla uğraş

hepimiz de aynı zamanda mı adet oluyoruz yaw? benimki de yarın.

nilldecim umut bir dahaki aya, yola devam...

renkli davanda çok haklısın. bir de reglin yaklaştıysa iyice zıvanadan çıkmışındır haklı olarak. içinde tutmamış söylemişsin, iyi etmişsin. ama bence önemli olan kocanın tavrı bu durumda. kocan kimin tarafında duruyor bunlar olurken? o çok önemli...

canım isyan etmiyorum ama canımın sıkılmasınada engel olamıyorum

Herkese sakin stressiz bir gun diliyorum. Evdeki internetim bundan sonra aksam altida acilcak. Telefondan giriyorum. Calismalar nasil gidiyo arkadaslar

Herkese sakin stressiz bir gun diliyorum. Evdeki internetim bundan sonra aksam altida acilcak. Telefondan giriyorum. Calismalar nasil gidiyo arkadaslar

selam canım hoşgeldin... bundan sonra bol bol girersin artık topiğe , boş kalmasın yaa topiğimiz.. bizimde internet inşallah en kısa zamanda bağlatırsak bende sık sık girerim hatta hiç çıkmam haftasonu ve p.tesi girmiyorum..

canım resim öğretmeniyim sormuştun cevap veremedim kaynadı arada..dert sıkıntı çok olunca kafa kalmıyor ki

Bende tasincam diye kapattirdim. Komsudan aliyorum interneti oda aksam 6da gelio eve o zaman acio sanirim. Evden giremesemde cepten birakmam sizi

selam kızlar,

tam söylediğim gibi bugün regl oldum. biliodum zaten olacağımı bu ay benim için zor bir ay olacak. rahim filmi ve eşimin spermiogramı...şimdi sonuçları iyi çıksın diye dua edicem. ne zor işmiş bu yaaa. herkes kolaycana doğuruyor gibi görünüyordu dışardan. candaş gelir gelmez yaz, nolur. meraktayım...umarım herşey yolunda gitmiştir. umarım sonucu tertemiz çıkmıştır. dua ediyorum senin için de bugün...

Asla umudunu kaybetme organık seker ben de 8 haftalık bebegımı kaybettıgımde cok uzulmustum.doktor degıstırdık once bırtakım testler yapıldı nedenıne bakıldı.bır doktor bana 6 ay sonra ancak tekrar dene dedıler ama baska doktor hıc alakası yok ıstedıgın zaman kalabılırsın dedı ve 2 ay sonra hamıle kaldım.yapılan testler sonucunda 9 ay boyunca claxene ıgne vurdum kendıme ve bebegım sımdı 11 aylık...o yuzden her seyın once allah bılır.emınım hayırlı haberlerın gelecektır...

canım ya çok üzüldüm bende, ama umut etmekten başka çaremiz yok.elbette anne olacağız ben bu inançtayım.üzülsdük çok ama mikafatımız yakındır.bende öyle görüyorum herkesin kolay sahip olduğu bize zor, belki onlarada zordur ama bize öyle grünemiyor işte.ben cumartesi hsg çekindim.şükür fena değildi, sonuçlar çarşamba çıkacakmış.çok sağol allah razı olsun canım benim.hsg için korkulacak bişey yok anestezilikte değildi bence, acı tarifi şöyle adetin en sancılı hali, zaten en fazla 3 -5 dk sürüyor işlem. sonrasında 1 gün boyunca ağrım oldu yine adet sancısı gibi ama daha hafifi.amaç kutsalsa çekilen çile kutsaldır değil mi :) ağrırken aklıma senin dediklerin geldi .. inş bende bu aydan umutluym dolanırken gördüm hsg sonrası hastaların %50 si 6 ay içinde hamile kalıyormuş, süreçte etkisi varmış.bende inanıyorum buna bakalım.sen hsg yi bu ay çekilmeyi düşünüyordun galiba değil mi ? korkma herşey güzel olacak, ardından bebeğin gelecek annesi :)

http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv...-sonra-normal-yolla-hamile-kalan-varmi-3.html

atlas, canım görümcen çok canını sıkmış.hoş olmamış ama napcan sabır sıkıntıların sana yetiyor xaten bide bunlar iyice zorluyordur, yine gerilmemeye çalış.bırak konuşur konuşur susarlar.seninde sınavınmış demekki bu insanalr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…