bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

amin canim valla aslinda dis kapiyi kapatinca herseyi disarda birakmak lazim. ins bende basaricam bigün bunu yoksa dedigin gibi sen kendini yirtion karsindakinin umru bile degil.

Arkadaslar ben gercekden burdakilere cok ama cok tesekkur ederim. Ben hikayemi daha once anlatmisdim. Ben 14 Nisanda normal dogum yapdim, hic bir sorun yokken, doktorun hatasi yuzunden oglumu kayb etdim. Sadece 2 saat yasadi, ve ben onun ne sesini duydum nede yuzunu gordum. Dun bir ay oldu onu kayb edeli. Dun ve bugun cok agladim, ama bu topigi gorunce benimde icim umutla dogdu insallah, topiginiz cok guzel ve umud verici. Bebegimizi kayb etdik umudumuzu asla. Insallah tanrim tekrardan yarim kalmis annelik duygularini yasamayi hepimize nasip eder.

aramıza hoşgeldin canım.. başın sağolsun.. rabbim daha yaşatmasın böyle bi acıyı.. inşallah oğlun seni cennette bekliyor.. hayırlısıyla tez zamanda yeniden anne olursun canım

Cok tesekkur ederim Amin. Sen hic hamile oldunmu?

evet canım bende 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi...düşük yaptım.. 1 buçuk seneyi geçti, hala uğraşıyoruz işte.. eşimdeymiş sorun morfoloji bozukluğu var eşimde, normal sperm sayısı %2 gerisinde şekil bozukluğu var, 10 gün önce ameliyat oldu , 3 ay sonra düzelir dediler inşallah bebeğim gelir o zaman..

Cok tesekkur ederim Amin. Sen hic hamile oldunmu?

evet canım bende 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi...düşük yaptım.. 1 buçuk seneyi geçti, hala uğraşıyoruz işte.. eşimdeymiş sorun morfoloji bozukluğu var eşimde, normal sperm sayısı %2 gerisinde şekil bozukluğu var, 10 gün önce ameliyat oldu , 3 ay sonra düzelir dediler inşallah bebeğim gelir o zaman..

hos geldin canim gecmis olsun. ins burda birbirimize destek olarak olumlu seyler düsünerek tekrardan hamile kalcaz. katil bize bazen problemlerimizi anlatiyoruz bazen kafa dagitiyoruz gülüyoruz bazen birlikte üzülüyoruz ama birbirmize iyi geliyoruz

canım malesef aramıza hoşgeldin...

başka topikte okumuştum hikayeni...başın sağ olsun çok geçmiş olsun....

inşallah rabbim tekrar böyle acılar yaşatmaz hiçbirimize...
çok bekletmeden sağlıklı ömürlü hayırlı bebeişlerimizi gönderir bize...bende hep hayırlı sağlıklı olsun derdim artık uzun ömürlü olsun inşallah diye ekliyorum..

bende 12 nisanda kaybettim kızımı

iinşallah allahım tekrar nasip eder......
doktor korunma süresi falan verdimi???
tekjrar düşünüyormusunuz??

inşallah bende yeniden hamile olurum...(2 martta kürtaj oldum, 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu)
Allahım hepimizin kalbine göre versin...İsteyen herkesin tez zamanda hamile kalması umuduylaa...

hoşgeldin aramıza canım keşke bu şekilde karşılaşmasaydık ama napalım kısmet rabbim nederse o oluyo..
başın sagolsun acın daha çok çok yeniii umarım biranönce toparlanırsın
bende 2 bebek kaybettim.ikiside 8*-9 haftalarda kalbi durdugu için kürtaj oldum.
allahım daha büyük dertlerle sınamasın bizi inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin

inşallah bende yeniden hamile olurum...(2 martta kürtaj oldum, 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu)
Allahım hepimizin kalbine göre versin...İsteyen herkesin tez zamanda hamile kalması umuduylaa...

hoşgeldin canım geçmiş olsun bende 2. bebegimi 13 gün önce kaybettim .aminnn inşallah zamanı gelince hayırlısıyla gelir bebekelrimiz

çok geçmiş olsunn canım benimm Allahım inşş yeniden güldürsün yüzünü cennete sefaakatçın olucak oğlun senin ne desek boş ateş düştügü yeri yakıyorr hersey Allahtan bee tatlımm şükredicezz hayırlısı böyleymiş diycezz napalımm en kısa zamanda Allahım güldürsün yüzünü burda herkes aynı acıylaa yanıyoo ama hepimiz birbirizimze güç kuvvet vetiyoruzz dualarımız seninleeee

canım sanada çokkk geçmişş olsunnn inşş sende hemen alırsın bebişini kucagınaa saglıklı sıhatliii inşş bir daha böyle acılar yaşamayızz hoşgeldinn....

çok geçmiş olsun....inşallah allahım tekrra yaşatmaz hiçbirimize.....

en kısa zamanda hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah

kızlar merhaba geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın. hala ağrılarım var raporluyum yatıyorum. sizler nasılsınız. umarım herkes iyidir. yelizcim ağrıların geçtimi canım. blackangel, beyaz, mulberry, tobeguk, renklim iyisiniz umarım. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın.

canım dinlen sen..istirahat et..geçecek inşallah....
biz gayet iyiyiz Allah şükür....
adet olamadım adet bekliyom :26:

hoşgeldinn canımmmmmm dinlen dinlennn .iiyim ben canım agrılarım geçti şükür kanamamda bittti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…