bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kızlar bugün takma tırnak siparişimi yaparken hazır elim akrilik boyalara degmişken bi arkadaşımın yolladıgı bu tasarımıda denedim foto net diil ama nasıl olmuş bakın bakemmm

Eklentiler

• $SDC17371.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 16
kızlar bugün takma tırnak siparişimi yaparken hazır elim akrilik boyalara degmişken bi arkadaşımın yolladıgı bu tasarımıda denedim foto net diil ama nasıl olmuş bakın bakemmm

bayıldımmmm bayıldımm zaten bu kuzunun elinin degişpte çirkin bişey yapması mümkünmü degil tabikii tü tü tü maşallahh...

Benide araniza kabul etdiyiniz icin cok tesekkur ederim. Birlikde mujdeli haberleri paylasmak umuduyla.

dinlen tatlım dinlenn kendine gell biz burdayızz iyiyizz öpüyozz çok seni bian önce toparlan inşşşş

merhaba bende 3 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbı durması nedenıyle kürtajla aldılar yavrumu:-( doktor 3 ay korunun dedı ve 3 ay sonra gel bız bakcaz ve bız söyleyecez ne zaman korunmayı bırakacağını dedı cuma gunu randevum var bakalım ne söyleyecek,, bıde benım merak ettığım bışey var folık asıt neden vermedı doktor bana oysakı gebelık oncesı kullanmak gerekıyomuş

geçmiş olsunnn normalde 3 ay bi korunma süren var yani 3 ayı geçtikten sonra hiç bi sıkıntı yok hamile kalmanda doktorun neden öyle dedi anlamadım sonuçta oldukça ufakmış gebeligin.folik asiti de doktor vermiyoru yani istersen alıp kullanabilirsin gebelik öncesi başlasanda başlamasanda olur yani

cemle girdik birbirimize bi insan 5 senede bu kadar sogutur kendinden ya delirtti beni.dolaşmaya gidelim dedim şirinlikler yaptım burnumdan getirdi ben onun yaşama sevincini almışımda ölmek istiyomuşta neler neler saydı bende bastım kalayı konuşmuyorum.

valla canım onu genelde söylemiyolarlarr sanırım oda doktordan doktora degişiyoo kimisine folik asit kullan deniyoo kimisinee gerek yokk hep ikilemm....geçmiş olsun canım Allahım tez vakitte yeniden nasip etsinnn inşşş

Allah Allah hayırdırr inşşş yelizim yaaa ne oldu öyleee yaşama sevincinimi almışınn o nebiçim laf öylee... bişeye bozulmuştur belki kuzumm

cok sağol canım benım amın inş. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın kımsenın kucağını boş bırakmasın, cuma gunu ben tekrar sorcam folık asıtı, rabbım ınş bıda bana o gunlerı yaşatmaz hala aklıma geldıkce ağlıyorum bebeğime:-( ölmeseydı 5 aylık olmuştu:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…