- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.581
face e gel bacımmserabımmmmmmmmm
kızlar bugün takma tırnak siparişimi yaparken hazır elim akrilik boyalara degmişken bi arkadaşımın yolladıgı bu tasarımıda denedim foto net diil ama nasıl olmuş bakın bakemmm
valla 10 nümeroooooo
bende isteremmm
ayıpsın kuzum kullanıma hazır degil şu anda akrilik su bazlı bi boya oldugu için yıkanınca çıkıyo üzerine güzel bi vernik lazım :)))))))
kızlar bugün takma tırnak siparişimi yaparken hazır elim akrilik boyalara degmişken bi arkadaşımın yolladıgı bu tasarımıda denedim foto net diil ama nasıl olmuş bakın bakemmm
bayıldımmmm bayıldımm zaten bu kuzunun elinin degişpte çirkin bişey yapması mümkünmü degil tabikii tü tü tü maşallahh...
hos geldin canim gecmis olsun. ins burda birbirimize destek olarak olumlu seyler düsünerek tekrardan hamile kalcaz. katil bize bazen problemlerimizi anlatiyoruz bazen kafa dagitiyoruz gülüyoruz bazen birlikte üzülüyoruz ama birbirmize iyi geliyoruz
kızlar merhaba geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın. hala ağrılarım var raporluyum yatıyorum. sizler nasılsınız. umarım herkes iyidir. yelizcim ağrıların geçtimi canım. blackangel, beyaz, mulberry, tobeguk, renklim iyisiniz umarım. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın.
1 sene 8 ay önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim.. sonrasında süreç başladı..bu forumda çok iyi arkadaşlarım oldu..kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır topiğinde ki hamile olmayan arkadaşlarımla burdan devam etmek istiyorum.. hepinizi çok seviyorum..destekleriniz için teşekkür ederim..
yeni topiğimiz hayırlı olsun...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOT
ivitttttttttttttttttttttttttttttt ivittttttttttttttttttttttttttttttttt.....
merhaba bende 3 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbı durması nedenıyle kürtajla aldılar yavrumu:-( doktor 3 ay korunun dedı ve 3 ay sonra gel bız bakcaz ve bız söyleyecez ne zaman korunmayı bırakacağını dedı cuma gunu randevum var bakalım ne söyleyecek,, bıde benım merak ettığım bışey var folık asıt neden vermedı doktor bana oysakı gebelık oncesı kullanmak gerekıyomuş
merhaba bende 3 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbı durması nedenıyle kürtajla aldılar yavrumu:-( doktor 3 ay korunun dedı ve 3 ay sonra gel bız bakcaz ve bız söyleyecez ne zaman korunmayı bırakacağını dedı cuma gunu randevum var bakalım ne söyleyecek,, bıde benım merak ettığım bışey var folık asıt neden vermedı doktor bana oysakı gebelık oncesı kullanmak gerekıyomuş
cemle girdik birbirimize bi insan 5 senede bu kadar sogutur kendinden ya delirtti beni.dolaşmaya gidelim dedim şirinlikler yaptım burnumdan getirdi ben onun yaşama sevincini almışımda ölmek istiyomuşta neler neler saydı bende bastım kalayı konuşmuyorum.
valla canım onu genelde söylemiyolarlarr sanırım oda doktordan doktora degişiyoo kimisine folik asit kullan deniyoo kimisinee gerek yokk hep ikilemm....geçmiş olsun canım Allahım tez vakitte yeniden nasip etsinnn inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?