- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.601
cok sağol canım benım amın inş. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın kımsenın kucağını boş bırakmasın, cuma gunu ben tekrar sorcam folık asıtı, rabbım ınş bıda bana o gunlerı yaşatmaz hala aklıma geldıkce ağlıyorum bebeğime:-( ölmeseydı 5 aylık olmuştu:-(
geçmiş olsunnn normalde 3 ay bi korunma süren var yani 3 ayı geçtikten sonra hiç bi sıkıntı yok hamile kalmanda doktorun neden öyle dedi anlamadım sonuçta oldukça ufakmış gebeligin.folik asiti de doktor vermiyoru yani istersen alıp kullanabilirsin gebelik öncesi başlasanda başlamasanda olur yani
canım öylee düşünmeee napıcaksınn takdiri ilahi Allahım öylee uygun gördü ondada vardır bir hayırr hiçbirimiz böyle bir acı yaşamak istemezdik ama nasip degilmiş saglıksız doğsaydı daha kötüydü tatlımm Allahım inşş gene nasip edicekk gene yüzümüz gülücekk buda bizim kaderimizmiş gene çok şükür demek lazımm Allahım verdi Allahım aldıı buda bir sınavv inşş bir daha böyle acılarla imtihan olmayızz kuzumm bol bol dua eidcez birbirinmize
cok sağol canım benım amın inş. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın kımsenın kucağını boş bırakmasın, cuma gunu ben tekrar sorcam folık asıtı, rabbım ınş bıda bana o gunlerı yaşatmaz hala aklıma geldıkce ağlıyorum bebeğime:-( ölmeseydı 5 aylık olmuştu:-(
sağol canım 3 ayım bıttı şükür şubatın 17sınde kurtaj olmuştum, inş, bebışım gel hemen gobüşüme:Ç-)
iyi geceler kizlar, benim de bi düsügüm var bir seneyi gecti tekrar deneyeli ne umut kaldi heves.. sizler nasil dayaniyorsunuz bu duruma??? aranizda 15 ay gibi uzun bi süredir bekleyen var mi???
canım gelir tabiki bak benim hem 2. bebegim hemde daha çok yeni kürtaj oldum 13 gün oldu daha.ama allaha şükür toparlandım bile hiç düşünmüyorum kendimi tamamen allahın izniyle ne zaman hamile kalırsam o bebege baglamış durumdayım rabbim geciktirmesin ama güçlükte vermesin inşallah
canım dayanılmayacak bişi yok bi kere hamile kalmışsın buda kısır olmadıgını gösterir şükret neleri var.herşeyin bi zamanı vardır o zaman gelince bizlerde alıcaz kucagımıza inşallah.
ben ilk gebeligimi 9. haftada 2010 senesinin agustos ayında kaybettim korunmamamıza ragmen ancak bu sene martta hamile kaldım oda 13 gün önce öldü.kısmet diyorum yapacak bişi yok ne kadar aglarsan bagırırsan bagır farketmio
tabiki haklisin canim ne yaparsak yapalim elden bir sey gelmeyince gelmiyor iste, zor olan zamanin su gibi akip gitmesi.. ama zaman bu kadar cabuk gecerken adet zamanini beklerken hic gecmiyorgecmis olsun canim bekleme zamanini atlatinca saglikli bi hamilelik gecirirsin insallah..
iyi geceler kizlar hepinize, ates almaya gelmis gibi geldim kusura bakmayin ama basligi görünce dayanamayip yazdim size.. sonra yien gelirim.. iyi geceler tekrardan, bebeklerimizle uyanacagimiz güzel sabahlara
serabım çıtırdagım iyiyim aldım zeytini çıktım yagmurda yagıyomuş azcık dolandık cemde arkamdan geldi tabi uyuzzz sinir etti beni duşa gircekmişte bilmem ne bi insan dışarıya çıkıp eşiyle dolaşmak istiyo diye karısına yaşama sevincimi aldın dermi ya pislik .......
yemin ederim şu neşeme pozitifligime insanlar bayılıyolar ne güzel mutluluk saçıyosun etrafına diyip imreniyolar benimkide neşemi alıyosun sen benim dio.buna benim gibi diilde böle öküz gibi oturan agzını açmayan mal bi kadın lazımmışki mal mal otursunlar
iyi geceler kizlar hepinize, ates almaya gelmis gibi geldim kusura bakmayin ama basligi görünce dayanamayip yazdim size.. sonra yien gelirim.. iyi geceler tekrardan, bebeklerimizle uyanacagimiz güzel sabahlara
kızlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimm. 4 gundur ugrayamadım topiğe.. nasılsınızz?? var mı yeni haberler ??
niye uğramıyonn hiç merak etmiyonn dimi bizi bunlarr yaşıyomu iyimiinsan bir bakarr aaaa yaşıyolarr tamam der giderr anamm yokk yokk napalım güzelimm çok şükür aynııı takılyozzzz işteee...muhabbet muhabbett hoşgeldinn
ah tatlım sorma ya, evin bitmek bilmeyen boyası ve ardından temızliği vardı bu yuzden ugrayamadım. aaaa hemide ask olsun yaniii... ancak bitti naappaaaa bilirimmm.. sankiii hecc gelmiyooommm.... hosbuldukk ... hıccccc okuyamadım gecmısı. ne oldu bitti mi senin adetin canımm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?