bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

günaydın kızlar.. ayy canm geçmiş olsun inşallah bu ay hamile kalırsın bende çok umutluyum rahim filminden.. ben adet oldum dün yarın dr a gidecem tahlil için rahim filmi isteyecem bende cesaretimi toplarsam..
yarın bakalım tahlillerim nasıl çıkacak bende iyi bi dr bulamadım devlete ve üni ye gidecem 2 sindede tahlil yaptıracam hangisi rahim filmi derse ona giderim sonrasında ..

Iyiyim canim saol kurstayim. Bi bakim dedim ne var ne yok. Sen nasilsin?
bende iyiyim canım saol.işte uğraşşıyorum.

inş umudumuz kırılmaz.bende bu ay kaptırdım ya kendimi hayal kırıklığım büyük olabilr.adet olmuşsun ama son olsun inş 9 ay bboyunca, cesaretini topla canım.rahim filmnide hallet kafan rahatlasın.bişey çıkacak olsa bile (inş çıkmaz) benim üzerimden çok büyük bir yük kalktı.sende de birşey çıkmayacak bence.inş bu kez son telaşlarımızdır.sen nasılsın ? görümcenle olayı çözdünüz mü ?

inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın canım..en uzun bekleyenlerden biriyiz senle ben, yarın tahlile gidecem bakalım sonrasında ne diecek dr.. sen direk rahim filmi istedin mi? ben çekiniyorum kızar diye görümcemle çözmedim canım aradım ağzıma geleni söyledim içimi döktüm, yani ilişkimi tamamen koparttım , eşimi aramış kırıldım felan demiş..beni yanlış anladı demiş ama 4 senedir nedense hep yanlış mı anladım, laf sokmaları bitmiyor, ne zaman telefonla konuşsam sinirlerimi bozuyordu..düşük yaptığımda onunda bebeği olmuştu beni arayıp geçmiş olsun diyeceğine arayıp bebeğini anlattı kokladı koklama sesleri yapıyor, anne olmayan anlayamaz bu duyguları, 3. yüde yapacam çok güzel bi duygu bu felan fişman ..düşün ben düşük yapmışım bana bunları anlatıyordu.. yani böyle bi insanla zaten zorunlu olarak görüşüyordum tamamen iletişimimi kesmiş oldum , bundan sonra eyvallahım olmaz zaten.. en son eşimle evine gittiğimizde önümüze yemek değil bi bardak çay koymadı, abisi ta yurtdışıdan gelmişti, bende tekirdağdan, yani aynı şehirde bile deildik, yoldan gelene yemek koyulur hiç bişe koymasan çayla bişe koyarsın, sabahta kalktık eşim isveçe gidecek bende teyzemlere geçecem kahvaltı bile hazırlamadı adi şerefsiz.. yani o insanla zorunlu görüşüyordum artık daha rahatım ne gelir bana nede ben gitmek zorunda kalırım ona.

inş canım.. haklısın bazen dr lar tersliyor insana bozuluyor ister istmez bizde de kısmen öyle olacaktı :) sonra yumuşattık ortamı.ben kendim istedim tamam dedi, sende uygun bi dille dersin inş tamam der çekinirsin.görümcen içinde haklısın o zman canını sıkmaya bile değmez, fazlasını yapmışsın.böyelikle hemde kafan rahat olur.

merhabalar kader arkadaslarim calismalarinizi takip ediyorum. ins filmleriniz temiz cikar hem rahim filminden sonra kanallar temizleniyo hamile kalma sansi biraz daha artiyomus okudugum haberlere göre ins bu ay güzel haberleri aliriz sizden. bende calismalara basladim adet olmuyorum ama napim bisi yapmamaktansa oyalaniyoz iste :))) gecen akintimi adet baslangici olarak almistim kendi kendime bu haftada yumurtlama zamanim oluyo güya
kendi kendime eleniyorum iste napim

evet haklısın canım.. valla senin rahim filmi çekinmen beni rahatlattı adet sancısı gibiyse ben her ay zaten çekiyorum fazlaysla 2 3 dk katlanırım bişe değil o.. ne acılara katlandım düşük ve kürtajda..bide böbrek taşı düşürüyorum ben arada onuda çekiyorum, rahim filmine de katlanırım heralde.. sonunda bebek olacaksa dedğin gibi..

canım sen yinede çalışmaları yap düşükten hemen sonra hamile kalanlar var..hayrlısı inşallah gelir bu ay

inş canım ya hayırlısıyla temiz çıkar ve o hamilelik uğru hepimize bulaşır rahim filmiyle.tabi size daha öncesinden :) çalışmalar rast gitsin inş.. bol şanslar diliyorum :)

bana öyle geldi canım ağrı şekli, ben bi deli cesaretiyle gittim dr acımaz dedi güvendim, ama bu acı sabredilmeyecek bişey değil, dediğin gbi ne acılara dayandık ki bu bebeklerimiz için hiç birşey.böbrek taşının yanında ise hiç kıyaslanamaycağını üşünüyorum.hadi inş iyi olur bu ay hepimiz için :)

ben kürtajdan sonra adetimi bekledim ilk adete kadar korundum baktim adet gelmiyo korunmayi biraktim. sen ne zaman düsünüyosun film cektirmeyi
inş canım ya hayırlısıyla temiz çıkar ve o hamilelik uğru hepimize bulaşır rahim filmiyle.tabi size daha öncesinden :) çalışmalar rast gitsin inş.. bol şanslar diliyorum :)

)

sonuclari ne zaman alacaksin canim

diger arkadaslar nerde acabaa 3 kisi kaldik topikte??????

canım geldimmmm burdayımmmm arada girebiliyorummmm canım ben adet oldummmmmm(( çizelgeyi değiştir istersen bat 25 nisan sen napıyosun iyimisin

hosgeldin canim bende napayim tek basima takiliyorum buralarda :) tamam canim degistireyim cizelgeyi bende onu sorcaktim sana adet oldunmu diye neyse bu ay güzel haberlerini aliriz :)

ben kürtajdan sonra adetimi bekledim ilk adete kadar korundum baktim adet gelmiyo korunmayi biraktim. sen ne zaman düsünüyosun film cektirmeyi

sonuclari ne zaman alacaksin canim
yarın alcam canım kısmet olursa, sen ne kursuna gidiyosun ?
inşallah bir daha hiç birimiz adet olmayızzzzzz korunanlar korunma bittikten sonraaa:))))

inşallah :)

beyazz cım nasılsın? canım sen bilirsin ama bence kürtajdan sonra dr. ne kadar süre dediyse o kadar bekleyin. çünkü çeşitli komplikasyonlar çıkabiliyor. bugün dr.a gittim. 6 ay olan korunma sürecimi 7 aya çıkardı. valla bu gebelikle ilgili başıma o kadar çok şey geldi ki dr.1 sene desin 1 yıl beklerim. ha içim yanıyor mu?evet! sabırsızlanıyor muyum?tahmin bile edemezsin!! ha başkaları beklemeden gebe kalıp sağlıcakla bebişlerini kucağına almış mıdır? mutlaka. ama bence sen önce önlemini al, sonrasını allaha bırak canım. allah büyüktür.

iyiym canim saol sen nasilsin. haklisin canim muhakkak ama doktorum benimle cok ilgilenmedi dediklerine güvenmiyorum hatta bunu diyen kendisi degil asistandi. diceksin baska doktora git malesef mart sonuna kadar baska doktora gitme imkanim yok buranin sartlari yüzünden. simdi ilac kullaniyorum bitsin baska doktor bulcam umarim iyi bu doktor bulurum. arastiriyorum.
bu arada sana mesaj yazdim ama mesaj kutun doluymus silmen gerekiyomus gönderemedim haberin olsun canim

evetcanım malesef yurt dışında sağlık konusu çok sıkıntılıymış( en azından bu topicteki arkadaşlar kadar korun ya da diğer dr. gitmeyi bekle. bu sefer de aynı şeyleri yaşamayalım değil mi canım?
tatlım mesaj kutusunu boşalttım ama henüz gelmedi mesajın. görüşürüz yine. kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…