bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

tekrar yazmam lazim canim :) diger yazdigim silindi

kızlarrrr hepinize merhaba nasılsınızzzz

iyiyiz canim saol sen nasilsin

arkadaşlar dün dr a gittim adetimin 3. günü ...devlet hastanesinde ki tahlillerim normal çıktı dr klomen verdi. 13. gün yine gel dedi. üniversitedeki dr a gittim bide o tahlil istemedi, eşinde varikosel var dedi ameliyat olması lazım dedi, önce o görünsün dedi ürolojiye.. klomen felan vermem dedi sonuçta her tedavi rahim kanseri riskini arttırıyor dedi.. rahim filmi önerdi ama özel hastanede oluyormuş sadece, devlette de yapılmıyormuş üniversitedede.. eşime dedim o da önce ben bi gideyim ameliyat derlerse olayım sonra dedi..rahim filmi çekinmek istiyorum bende, ama eşim şuan bekle dedi, sorun bende dedi,kendini boşuna operasyonlara sokma dedi.. 5. gün klomene başlayacam ama bilmiyorum eşimde sperm sorunu varken işe yarar mı??

Herşey gonlunce olsun arkadasım... ne guzel bır baslık attın umudumu asla!!bende 6 subatta bebegımı kurtaj yapmak zorunda kaldım kalp atısları duyulmadı bebegım 6 haftalıktı .(( okadar zorkı ıstemeyerek aglayarak kurtaj olmak allahım bırdaha yasatmasın dusmanıma bıle..suan dr 3 ay korunmamı soyledı ben bır ay korundum bu ay korunmadım ama dun adet oldum umudum mayısa ınsallah psıkolaga bıle gıttım ama atlatacam ınanıyorum rabbım daha saglıklısını nasıp edecek cumlemıze dualarda bulusalım..bu arada rahım flmı cektırmek cok zormus canından can gıdıyormus bırak once esın tedavı olsun son raddede sen olursun esının dedıgı gıbı kendını strese sokma

BEBEKLERİMİZE KOŞAR ADIM....
renkliatlas 4 senelik evli, 1 düşüğü var,8 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 mayıs
nazlım 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,6 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
candaş 3,5 senelik evli, 1 düşüğü var,17 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 24 mayıs
minicikumut ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
hilall4040 ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 9 nisan
nilde 9 aylık evli, 1 düşüğü var,3 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
wannabemumm ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
yamukprenses ? senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
beyazz_35 2,5senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: ? nisan
ruveyda 12 1,5 senelik evli, 1 düşüğü var,14 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 2 nisan
bahar1989 6 senelik evli, 1 düşüğü var,12 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 25 mart
Oflu 1 sene 8 aylık evli, 2 düşüğü var,4 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 3 nisan
baharın kızı 5 senelik evli, 1 düşüğü var,? aydır bebek için uğraşıyor.bat: 29 mart
skyline 1 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var,2 aydır bebek için uğraşıyor.bat: ?
mirage79 4 senelik evli, 1 düşüğü var,7 aydır bebek için uğraşıyor.bat: 31 mart
peri3533 3 ,5 senelik evli, 1 düşüğü var, korunma sürecinde.bat: ?

hatalar varsa alıntı kısmını silip kendimiz düzeltelim kızlar..

geçmiş olsun canım Rabbim yeni müjdelerimizle bize unuttursun çektiğimiz acıları..çok doğru bir yere geldin seni en iyi biz anlarız..bencede 3 ay korunma hemen denemelere başla..çünkü hemen hamile kalanlar çok oldu... rahim filmi çektiren arkadaşlar var burda adet sancısı gibi dediler..

valla bana dr um demıstı ılk gebelıgımde esımden sperm ölcumu ıstemıstı esım vermek ıstememıstı bende rahım flmı cektırmek ıstemıstım ozaman drum tamam yaparız ama ya esınde sorun varsa sen bosuna o acıyı yasayacaksın demıstı bılemıyorum senınde moralını bozmak ıstemem canım gercı benım ne flıme nede sperm olcumune gerek kalmıstı mevlam benı sevındırmıstı ama dedıgım gıbı sevıncım yarım kaldı(

doğru diyorsun canım benimde kafam karışık.. eşimde aynısını söylüyor..önce ben bi gideyim ameliyat olayım sonra bakarız dedi..ama benimde içimde bi kurt var acaba bende de kürtajtan dolayı bi tıkanıklık felan oldu mu diye?? eşimin sperm sayısı çok azaldı son tahlilde , onun gitmesi lazım ama ihmal etti.. önümüzdeki hafta gidecek ..bende p.tesi adetim bitince gidip rahim filimi çektireyim diyorum ama kafam karışık boşu boşuna hem masraf hem acı çekmek düşündürüyor beni

herkese günaydın.dün dr la görüştüm.

Sağ tüp tamamen kapalı değil dedi galiba anlayamadım yada unuttum.ama o taraftan gebelik elde etmek mümkün değil dedi.Sol tüp açıkmış ama çok değil, geçişi sıkıntılı.bu taraftan hamile kalabilrsin fakat dar olduğu için takibe almamız gerek, 6 ay kadar .. bunun 3 ayını beraber takip edeceğiz, ardındaki 3 ay aşılam ve gebelik olmazsa tüp denemesi yapacağız dedi.bu arada kendiliğinden hamile kalma şansın yükse değerlendirin dedi.ve tüpün açılma imkanı var mı diye sorduğumda cavabı şuydu ; anesteiyle yapacağımız bir işlem var ameliyatvari, o da % 90 başarısızlıkla sonuçlanıyor dedi ...

Şükür dediğim şey, eşimde bir sıkıntı yokmuş.ama araştırdığım kadarıyla kadında gebelik elde edilmesi en zor işlem, tüplerin kapalı olmasıymış.tıkanık olsa açılma ihtimali varmış ama kapalı olana çare yokmuş filan.ama tek tüple hamile kalan da çokmuş.ne umutluyum ne umutsuz.evet sonuç itibariyle bi çocuk sahibi olmak amacımız, farketmez şekli.olmama ihtimallerini düşünmek istemiyorum haliyle ama elimde de değil....Anneme anlattım, o da babama anlattı yanımda.utanamadım bile sıkıntıdan.annem hemen çeşmeleri açtı tabi.eşime dedim, saf gibi tepki bile vermedi.üzüldü biliyorum mecburi bi teselli verdi .. şimdi artık birkaç dr a daha gidelim diyoruz. bakalım onlar ne diyecek.

Tek tek alıntılayamadım, kusura bakmayın...

Atlas, canım bence erteleme hsg yi ...

canım ya öyle üzüldüm ki nazlım söyledi.. ama sen daha önce hamile kaldın demekki oluyormuş..en azından bundan sonraki aşamaları biliyorsunuz ona göre uğraşırsınız, aşılama tüp bebek..senle ben zaten çok sıcak bakıyorduk tüp bebek olayına.. dediğin gibi bende rahim filmi için gideyim p.tesi. belkide bugün öğleden sonra giderim ön bi kontrole girerim özel hastanede,olmayacak böyle sürekli şüphe ile yaşanmaz en azından bilelim sorunu ona göre davranalım.. bence bi kaç dr a gidin canım zaten içine sinmemişti drun.. ben umutluyum senin ikizlerin olmuştu kendiliğinden yine olur.. bizim okulda bi bayan var tek yumurtalığı alınmış, ötekide tıkalıymış sağma yöntemiyle açmışlar, 3 tüp bebek denenmiş olmamış , sonra kendiliğinden olmuş 2 tane oğlu var şimdi, tamamen moral ve stres etkili diyo tıkalı tek yumurtalıkla hamile kaldım diyor hemde 2 kere doğal yolla dedi.. rabbim verecekse verir canım umudumuzu yitirmeyelim olur mu??

canım tokanıkla kapanıklık farklı sanırım, kapalı olan açılamıyormuş açsalarda geri kapanıyormuş. enteresan buda. dr kötüde konuşmadı hani normal olarak hala olabilir, belki ilkinde de böyleydi belki hamile kaldın dedi.ama kontrol altında tutmalıyız dedi, başka dr a gideceğim bakalım ne der.ama bişey daha var ki işlemin adı laroskopi olabilr, onda bazen tüpler tıkalı gibi görünmesine rağmen açık olduğu tespit edilirmiş.cd sini almıştım.gösteririm.

canım inş bişey çıkmaz sende ama dediğin gibi şüpheyle yaşamak kötü, ben hiç bişey yok sanardım ne çıktı.1 kere hamile kaldık diyoruz ama şans bu ya sorunlar senden çıkabiliyor.inş aşacağız hepsini ama boş vakit geçirmekten iyidir gerçeklerle yüzleşmek.zaten tedaviye karşı değildik ikimizde, ama mecbur kalmak kötüymüş onu hissettim.istemekle mecbur kalmak arasında dağlar kadar fark varmış.inş olsunda nasıl olursa olsun ya.ama korkum ya tüpte tutmazsa oraya kadar gitmez inş...

peki sağma yöntemi neymiş ki ? diğer tüp için gerekirse yaptırırm yani nolcak.

çok sağol canım.allah istesin yeter ki ne olmazlar oluyor. dilerim bizim niyetlerimizede ol der ve olur ...

üzülme canım ya doktor karamsar konuşmamış ki; umarım doğal yollardan tedaviye gerek kalmadan hamile kalıp, meleğini kucağına alırsın; hem böyle olmasa bile aşılama ve tüp bebek tedavileri var mutlaka olur yeterki umudumuzu kaybetmeyelim, Rabbim başka derler vermesin...

sonuçlarının normal çıkmasına sevindim canım :) bencede doktorun önerdiği gibi rahim filmini çektir en azından kendi adına kafan rahat olsun bakarsın eşinin rahatsızlığına rağmen doğal yolla hamile kalırsın. Rabbim gönlüne göre versin canım...

çok sağol canım evet umutsuz değil ama çokta iyi değil.allah başka dertler vermesin yine şükür halimize.duayla her kapı açılır bende bu inançtayım inanıyorum inş bizlerinde yüzü gülecek...allah razı olsun...

canım benim ben umutsuz değilim, inşallah olacak çünkü normal yolla 2 tane yumurtası döllenen bi insansın sen yaaa! bu sağma dedikleri şey bizim o öğretmen arkadaş dış gebelik geçirmiş tek yumurtalığı alınmış, ötekide tıkalı diye dr eliyle sağmış diğer tüpü açılsın diye, sonrasnda 3 tüp bebek denemesi tutmamış , sonra kendiliğinden hamile kalmış 2 çocuğu var..
bi arkadaşım daha var oda tek yumurtalıklı ama 3 çocuğu var yani oluyor işte tek tüple ..inşallah candaşım 3 er 5 er doğurursun çatır çatır yaaaa

bu arada evimize interneti bağlattık canlarım artık girerim sürekli.. bunaldım işlerimizi yürütemiyoruz, evde internete alışmışız, eşimede banada lazım 1 ay dayanabildik internetsiz olmuyormuş öğrendik ama sadece çalışma odasında girecez

canım saol ya valla bende gidip rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum..bu akşam çıkınca direk gidecem zaten evimin hemen yanı özel hastane, dr a sorarım,gösteririm sonuçları..o da derseki önce eşin tedavi olsun o zaman bekleriz..

canım saol ya valla bende gidip rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum..bu akşam çıkınca direk gidecem zaten evimin hemen yanı özel hastane, dr a sorarım,gösteririm sonuçları..o da derseki önce eşin tedavi olsun o zaman bekleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…