bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

slm kızlarç......ben geldim nihayet evimdeyim...
bi dünya yapılacak işim var aaaffff yaaa faffffffff..gezmek güzelde sonrası kötü...

sizde ne var ne yok..geçmişi okuyamadım gelişme varmı gelişmeeee??

slm kızlarç......ben geldim nihayet evimdeyim...
bi dünya yapılacak işim var aaaffff yaaa faffffffff..gezmek güzelde sonrası kötü...

sizde ne var ne yok..geçmişi okuyamadım gelişme varmı gelişmeeee??

hoşgeldinn canım benim sefa geldinn valla bende bugün girdimm ne var ne yokk kızlarrr özledimm hepiniziii....

MELEKBEBE.... bizi habersizz bırakmaa inşş kuzum benim inşş hayırlı haberler verirsin bize hamilelik belirtilerini gösteriyonn ama inşşşş mutlu haberlerlee dönersinnn...:):)

iyiyim canim napayim. hafta sonu kayinvaldemlerdeydik cumartesi pazar, bide benimki evdeyken bilgisayarla pek ilgilenmemi istemiyo :)
diger kizlar asmaya basladilar burayi bi kulaklarini cekmek lazim.
sen napiyosun canim

hımmm gezdın yanee.

napim bende misafirlerim vardı onlarla ilgilendim felan. aynen devam işte..

40.gunun ve test negatif hee ?? canıkommm bence yarın gıdıp kan testı yaptır. merakını felan gider yoksa kafayı yersin düşünmekten. kıza bak 40 gun olmus nasıl sabredıyorsa ben hıc dayanamazdım

amin canım hepimize insallah.. Allah sanada bidaha yasatmasın canım ne denır ki baska..

selam kızlar bende fıldır fıldır gezdim bugün..konsolumun üstüne seramik mumluklar aldım 2 tane ..30 lira pahalı mı? neyse artık aldım

çok eksiğim var evimi yeni düzdüm türkiyeye yeni yerleştik bacılar..incik boncuk derken ne çok eksik oluyor yaa.. daha büyük eksiklerimde var yaza erteledik..sizler nasılsınız..? benim günler yoğun geçtiğinden pek giremiyorum akşamlarıda çok yorgun oluyorum şimdi yemeğimi yaptım spor salonuna gidicem sonra zaten pert oluyorum gelir gelmez sızıyorum..girme imkanım olmuyo topiğe..

canıkommmm hosgeldın nassssınnn ?? nerelerdeydın butun haftasonu ?? yelizde yoook merak ettım :))

iyi kuzum beee ne olsunn aynı iştee ye iç toplaaa başka bişey yokk çok şükürr iyi olalımdaa senin nasıl geçtii enerji depoladınmı ohhhh gezdin gezdinn...

Allah iyilik versin canım......

valla hem gezdik hem oturduk ...gerçekten çok iyi geldi değişiklik oldu bana....geri dönüşte ev bu halde olmasa daha iyi olurdu ama..temizlemeden gidersen böyle olur tabi ..sanki kim gelip süpürüp temizlicek ecvi benden başkaaa

ohhh vallaaa gezmişşş gezmişş yoğun hatunn canım valal içine sinince bişeyy parası pekk koymuyoo mumlukları görmek lazımm ne kadar ediyoo hihihihihihih valla sporr yemekk hamarat hatunnsunn vesselamm..

ayyyy hemde seramik, uygundur herhalde fiyatı. benimde pek bilgim yok o konularda.. güle güle kullan canımm..

evin eksiği hiçbir zaman bitmiyo canım, yeni evde acsan, tasınsanda aynı. sürekli birseyler cıkıyor.. yavas yavas halledersiniz..

spor sana yaramadı desene

olsun spor iyidir ilk başta çok yorucu oluyo ama sonra zamanla alışıyo bünyesi insanın....

sağlam kafa sağlam vücud sağlam yumurta

canıkommmm hosgeldın nassssınnn ?? nerelerdeydın butun haftasonu ?? yelizde yoook merak ettım :))

hoşbuldukk bebişimmmm valla nasıl oluyımm benimde ev satılıyo yaa çok bakmaya geliyolarr bu hafta kitlediler bizi eve çok morelimm bozulduuu çok şükür genede sanırımm yAKIN zamanda ev degiştiricemm çok işim var benimdeee oyyy oyyy....canım yelizlee şimdi telde konuştumm merak ettimm hafta sonu çok yoğun geçmişşş şimdi ev topluyomuş hanımm... aksam girerim dedi sen nasılsınn tatlımm

oooo evet canım ya unuttum, haftasonları bakmaya gelyorlardı dimi ?? Allah yardımcın olsun ne dıyım. sende yeni bir ev bulacaksın mecburen, ne kadar vaktiniz var belli mi ?? insallah gonlune gore içine sinen bir ev bulursun tatlm.. bu işler zor işler..

yelizinde iyi olmasına sevındım cok misafiri geldi demek hep benım mı gelecek bırazda size gelsin

sagol canım benimm neyseki boş ev var sitede kuzum sitemden ayrılmıycam hemen karşıya geçicemmm o yüzdenn rahatım ama işte topla yerleştirrr ZOR olcakk.... valla bide bakmaya geliyoruzz bir saate kadar deyip gelmiyolary aa kuzu ozaman felç oluyosunnn bütün sinir sistemin oynuyo o yüzden biran önce geçmem lazımm ondan sonra satcakmı ne yapcaksa yapsınn kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…