- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.881
slm kızlarç......ben geldim nihayet evimdeyim...
bi dünya yapılacak işim var aaaffff yaaa faffffffff..gezmek güzelde sonrası kötü...
sizde ne var ne yok..geçmişi okuyamadım gelişme varmı gelişmeeee??
Yelizzzz, beyaz,, menbeta, renkliatlas, mulberry, ay şhe hu huuuuu yaşıyomusunuzzz kızlarrr özldimm yawww.....
iyiyim canim napayim. hafta sonu kayinvaldemlerdeydik cumartesi pazar, bide benimki evdeyken bilgisayarla pek ilgilenmemi istemiyo :)
diger kizlar asmaya basladilar burayi bi kulaklarini cekmek lazim.
sen napiyosun canim
valla size bi sürpriz yapım dedim amaaa..... dayanamadım bugün 40.günüm ne gelen var ne giden adet olmadım adet belirtimde yok göğüslerime elleyemiyorum karnım şiş kasıklarımda batma var arada miğdem bulanıyo.göğüs uçlarım karardı hadi bana yorum yapın ama c.tesi akşamı test yaptım negatip napım ?
kistik higroma boynun arkasında kistik yapılar varmış bir de vücutta ve kafada ödem varmış. sonuçlar elime henüz geçmedi. neden kaynaklandığını henüz bilmiyorum. kromozomal falan olabilirmiş. zaten zorla hamile kalmıştım. 14 haftalık olmuştu. bağırttıra bağırttıra doğurttular suni sancıyla ... hamile kalmakla ve düşürmemekle iş bitmiyormuş. allah herkese sğlıklı bebekler nasip etsin.
yaşıyorum kız Allahıma çok şükür...
valla özleştik haaaaa....
ne var neyok serabım
iyi kuzum beee ne olsunn aynı iştee ye iç toplaaabaşka bişey yokk çok şükürr iyi olalımdaa senin nasıl geçtii enerji depoladınmı ohhhh gezdin gezdinn...
selam kızlar bende fıldır fıldır gezdim bugün..konsolumun üstüne seramik mumluklar aldım 2 tane ..30 lira pahalı mı? neyse artık aldım
çok eksiğim var evimi yeni düzdüm türkiyeye yeni yerleştik bacılar..incik boncuk derken ne çok eksik oluyor yaa.. daha büyük eksiklerimde var yaza erteledik..sizler nasılsınız..? benim günler yoğun geçtiğinden pek giremiyorum akşamlarıda çok yorgun oluyorum şimdi yemeğimi yaptım spor salonuna gidicem sonra zaten pert oluyorum gelir gelmez sızıyorum..girme imkanım olmuyo topiğe..
selam kızlar bende fıldır fıldır gezdim bugün..konsolumun üstüne seramik mumluklar aldım 2 tane ..30 lira pahalı mı? neyse artık aldım
çok eksiğim var evimi yeni düzdüm türkiyeye yeni yerleştik bacılar..incik boncuk derken ne çok eksik oluyor yaa.. daha büyük eksiklerimde var yaza erteledik..sizler nasılsınız..? benim günler yoğun geçtiğinden pek giremiyorum akşamlarıda çok yorgun oluyorum şimdi yemeğimi yaptım spor salonuna gidicem sonra zaten pert oluyorum gelir gelmez sızıyorum..girme imkanım olmuyo topiğe..
canıkommmm hosgeldın nassssınnn ?? nerelerdeydın butun haftasonu ?? yelizde yoook merak ettım :))
hoşbuldukk bebişimmmm valla nasıl oluyımm benimde ev satılıyo yaa çok bakmaya geliyolarr bu hafta kitlediler bizi eve çok morelimm bozulduuuçok şükür genede sanırımm yAKIN zamanda ev degiştiricemm çok işim var benimdeee oyyy oyyy....canım yelizlee şimdi telde konuştumm merak ettimm hafta sonu çok yoğun geçmişşş şimdi ev topluyomuş hanımm... aksam girerim dedi sen nasılsınn tatlımm
oooo evet canım ya unuttum, haftasonları bakmaya gelyorlardı dimi ?? Allah yardımcın olsun ne dıyım. sende yeni bir ev bulacaksın mecburen, ne kadar vaktiniz var belli mi ?? insallah gonlune gore içine sinen bir ev bulursun tatlm.. bu işler zor işler..
yelizinde iyi olmasına sevındım cok misafiri geldi demekhep benım mı gelecek bırazda size gelsin
40.gunun ve test negatif hee ?? canıkommm bence yarın gıdıp kan testı yaptır. merakını felan gider yoksa kafayı yersin düşünmekten. kıza bak 40 gun olmus nasıl sabredıyorsaben hıc dayanamazdım
valla ne sabırlıyım ya:) düşük yaptığım hamileliğimde 10 gün geçtikten sonra çıkmıştı testte çıkana kadar 5 tane test yapmıştım şimdi gidip hızlı test aldım yarın sabah yapcm inşallah hamileyimdir bi kaç belirti var bakalım.
diyosunnnn. canim teste iyi baktinmi cok silik gölge gibi bisiler demi yoktu. ay bida yapsan test yada kanmi versen bilemedim ki ayyyyy ins canim yaaa. adi insssss güzel bi haber verirsin bizeeee
diyosunnnn. canim teste iyi baktinmi cok silik gölge gibi bisiler demi yoktu. ay bida yapsan test yada kanmi versen bilemedim ki ayyyyy ins canim yaaa. adi insssss güzel bi haber verirsin bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?