- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.901
diyosunnnn. canim teste iyi baktinmi cok silik gölge gibi bisiler demi yoktu. ay bida yapsan test yada kanmi versen bilemedim ki ayyyyy ins canim yaaa. adi insssss güzel bi haber verirsin bizeeee
iyiym canim napayim ugrasiyorum bende yeni evimi bekliyorum bu arada topigimizde ne cok tasinan ve tasincak var :)) yavas yavas esyalarimi aliyorum. sen neler yapiyosun canimcanım başın sağolsun ve allah sabır versin inşallah. ben de sezeryan oldum. o 2 yıl bebeği sağlam olanlara söyleniyor canım. 1 yıl diyen dr.lar da işi biraz daha sağlama almak istiyorlar çünkü başka problemler çıkabiliyor. 6 aydan sonra hamile kalabilirsin diyen dr.lar sadece karnında kesilen katların iyileşmesini göz önünde bulunduruyor, diğer etkenleri 2. plana atıyor ve psikolojisi çoook bozuk olanlara 6 ay diyor. ( bir çok melekannesine dedikleri gibi!) ama 6 aydan önce hamile kalıp da sağlıklı doğuran yok mu? tabiki var ama önceki dikişleri yırtılan, bebeği aldırmak zorunda kalanlar da var.
canım aslında bu senin psikolojinle alakalı ama bence ennnn az 6 ay bekle. benim de psikolojim çok fena ama ben 6 ayı göze alamıyorum, 1 yıl bekleyeceğim canım çünkü benim de bazı problemlerim vardı gebelikle alakalı.
allah bir an önce kucaklarımızı doldurur inşallah çünkü bu acı o zaman biraz diner.
vaaaaaay, hadi bakalım hayırlısı canımbence kan ver hemeeeen
beyaaaz şekerim napıyosuuun??
biz butdayiz siz yoksunuz sekerim nerelerdesinizzzYelizzzz, beyaz,, menbeta, renkliatlas, mulberry, ay şhe hu huuuuu yaşıyomusunuzzz kızlarrr özldimm yawww.....
büyük heyecanla bekliyorum bende canim inssss. benimde ilk hafta cikmamisti teste. dedigin gibi bi hafta sonra coook silik cikmisti hatta ilk tek cizgi cikmisti yarim saat sonra icime süphe düsmüstü bi bakmistim cooook hafif cikmisti ikinci cizgi ertesi gün biraz daha derken öyle koyulasmisti yaniiihızlı test aldım şekerim yarın haber vercm inşş.hamileyimdir
hızlı test aldım şekerim yarın haber vercm inşş.hamileyimdir
hızlı test aldım şekerim yarın haber vercm inşş.hamileyimdir
hos geldin canim kismeler yok gari buralarda
eee neler yaptin hafta sonu
evet canım kimse yok bugün.
napıyım cumartesi miafirim vardı arkadaşlar geldi ertesi günde aynı arkadaşlarla dışarı çıktık baya gezdik sonra onlara geçrik 3 tü eve geldigimizde öyle güzel bi haftasonu geçirdik.
sen neler yaptın
bende de degisen bisi yok be canim hafta sonu hep kayinvaldemdeydim pek bisi yapmadim anlayacagin :))
ohhh vallaaa gezmişşş gezmişş yoğun hatunncanım valal içine sinince bişeyy parası pekk koymuyoo mumlukları görmek lazımm ne kadar ediyoo hihihihihihih valla sporr yemekk hamarat hatunnsunn vesselamm..
ayyyy hemde seramik, uygundur herhalde fiyatı. benimde pek bilgim yok o konularda.. güle güle kullan canımm..
evin eksiği hiçbir zaman bitmiyo canım, yeni evde acsan, tasınsanda aynı. sürekli birseyler cıkıyor.. yavas yavas halledersiniz..
spor sana yaramadı desene
olsun spor iyidir ilk başta çok yorucu oluyo ama sonra zamanla alışıyo bünyesi insanın....
sağlam kafa sağlam vücud sağlam yumurta
beyazcım yelizcim nasılsınız? valla şöyle bi okuyum dedim yazılanları gözüm kesmiyo bide yorgunum ki.. 1 haftada 2 kilo vermişim sanırım ödem attım.. sporlada hızlandı sanırım kilo vermem.. ama perişanım yaa ayacıklarım çok fena ağrıyor..bugün karın hareketleri yaptırdılar bana geberiyordum o anda suratımın resmini çekseler heralde facede en çok tıklanan resim olurdum
selam kızlarrr gerçi kimsecikler yok ama :)))
haftasonu hiç giremedim çok yogundum gerçi çıtırdagım aradı bugün sagolsun.
ee neler yapıyosunuz bakim.
melekbebe hamilelik şüphen varmış hadi hayırlısı cnm
Kizlar 2-3 gündür benim sag ayagim berbat bir sekilde sisiyor. Sizce bu kürtajla yani hormonlarla falan bir alakasi ola bilirmi ? Cok kötüyüm vücudumda sanki sismis durumda , ama ayak bileklerim felaket.
iki gun sora kirkim cikiyor, ah be oglum keske yasasaydinda ikimizinki birlikde ciksaydi. Kadere bak, kismete bak burada genelde anneler kirki cikmadan once bri yerlere gitmezler, kirkin cikmasini beklerler bir yerlere gitmek icin, bende oglumun mezarina gitmek icin bekliyorum kirkimin cikmasini, gelicem oglum en gec 3 gun sora gelicem.[/QUO
yaa nasıl bi yazı yazmışsın offf diyorum tüylerim ürperdi gözlerim doldu ne denir bilmem yaşadıklarım geldi aklıma geçmiş olsun
off kimse yokmu kızlarrrrrrrrrrrrr uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?