bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

iyiym canim napayim ugrasiyorum bende yeni evimi bekliyorum bu arada topigimizde ne cok tasinan ve tasincak var :)) yavas yavas esyalarimi aliyorum. sen neler yapiyosun canim
Yelizzzz, beyaz,, menbeta, renkliatlas, mulberry, ay şhe hu huuuuu yaşıyomusunuzzz kızlarrr özldimm yawww.....
biz butdayiz siz yoksunuz sekerim nerelerdesinizzz
hızlı test aldım şekerim yarın haber vercm inşş.hamileyimdir
büyük heyecanla bekliyorum bende canim inssss. benimde ilk hafta cikmamisti teste. dedigin gibi bi hafta sonra coook silik cikmisti hatta ilk tek cizgi cikmisti yarim saat sonra icime süphe düsmüstü bi bakmistim cooook hafif cikmisti ikinci cizgi ertesi gün biraz daha derken öyle koyulasmisti yaniii

eyy ahali ben geldim herkes kacmis yaw

selam kızlarrr gerçi kimsecikler yok ama :)))

haftasonu hiç giremedim çok yogundum gerçi çıtırdagım aradı bugün sagolsun.
ee neler yapıyosunuz bakim.

melekbebe hamilelik şüphen varmış hadi hayırlısı cnm

hos geldin canim kismeler yok gari buralarda
eee neler yaptin hafta sonu

evet canım kimse yok bugün.
napıyım cumartesi miafirim vardı arkadaşlar geldi ertesi günde aynı arkadaşlarla dışarı çıktık baya gezdik sonra onlara geçrik 3 tü eve geldigimizde öyle güzel bi haftasonu geçirdik.
sen neler yaptın

bende de degisen bisi yok be canim hafta sonu hep kayinvaldemdeydim pek bisi yapmadim anlayacagin :))

ohhh vallaaa gezmişşş gezmişş yoğun hatunn canım valal içine sinince bişeyy parası pekk koymuyoo mumlukları görmek lazımm ne kadar ediyoo hihihihihihih valla sporr yemekk hamarat hatunnsunn vesselamm..

spor sana yaramadı desene

olsun spor iyidir ilk başta çok yorucu oluyo ama sonra zamanla alışıyo bünyesi insanın....

sağlam kafa sağlam vücud sağlam yumurta

yarın foto çekip koyarım bacılar... spordan geldim bi ton çamaşr astım, banyo yaptım böyle keselendim bol bol , sonra süt almıştım yoğurt mayaladım dizimizide izledik uzanıyorum , uzanrken bakıyım kızlar ne alemde dedim..
mulberry valla doğrusun sağlam vücut sağlam yumurta herşey bebek için yaaa!

melekbebe inşallah hamilesindir yarın ola hayrola bakalım ne çıkcak testin

beyazcım yelizcim nasılsınız? valla şöyle bi okuyum dedim yazılanları gözüm kesmiyo bide yorgunum ki.. 1 haftada 2 kilo vermişim sanırım ödem attım.. sporlada hızlandı sanırım kilo vermem.. ama perişanım yaa ayacıklarım çok fena ağrıyor..bugün karın hareketleri yaptırdılar bana geberiyordum o anda suratımın resmini çekseler heralde facede en çok tıklanan resim olurdum

iyiyim tatlım ya napıyım oturdum leyla ile mecnunu izliorumm.
acaip canım sıkılıyo pat die patlıycam şimdi yaz gelince evde hiç oturasım gelmiyor (( zeytinde bayıldı yanımda ööle yatıoz valla

ohh maşallah ödem atmışsındır canım ödem çok farkettiriyo ya şi gibi görüntü kayboluyo ortadan.

Kizlar 2-3 gündür benim sag ayagim berbat bir sekilde sisiyor. Sizce bu kürtajla yani hormonlarla falan bir alakasi ola bilirmi ? Cok kötüyüm vücudumda sanki sismis durumda , ama ayak bileklerim felaket.

şekeriiiimm şekerimmmmmmmmmmmmmmmmm merak ettik seni hiç bakmıyonn gecmıseee. bi cıtırdagı aramıs onu diyooo hııhhh sanaaaa

Kizlar 2-3 gündür benim sag ayagim berbat bir sekilde sisiyor. Sizce bu kürtajla yani hormonlarla falan bir alakasi ola bilirmi ? Cok kötüyüm vücudumda sanki sismis durumda , ama ayak bileklerim felaket.

Allah Allah neden boyle birsey olsun ki.. bi doktora gorun canım.. bizlerde kürtaj olduk ama boyle biseyi kimseden duymadım. insallah kotu birsey yoktur.

kızlar sabahın 5inde kalkıp testi yaptım ama ne yazıkki negatif inanın bütün hamilelik belirtileri var kendimi hiç dinlemedim mide bulantım,göğüslerimde şişme,uçlarda kararma ve damarlanma,beyaz akıntı kasıklarımda batma,idrara sık çıkma od ya bunların hepsi psikolojik olamaz ya çok üzgünüm 41.günüm adet belirtisinin 'a'sı bile yok napım akıl verin bana?

iki gun sora kirkim cikiyor, ah be oglum keske yasasaydinda ikimizinki birlikde ciksaydi. Kadere bak, kismete bak burada genelde anneler kirki cikmadan once bri yerlere gitmezler, kirkin cikmasini beklerler bir yerlere gitmek icin, bende oglumun mezarina gitmek icin bekliyorum kirkimin cikmasini, gelicem oglum en gec 3 gun sora gelicem.

off kimse yokmu kızlarrrrrrrrrrrrr uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kuzum sen nerdesin hangi sehirde__ yavrum hıc bekleme acile git kan testı yaptır belkı bhcg kücük degerdir ondan cıkmıyordur ne bileyim gec dollenme vs olmustur.. merakını gider ona görede bı doktora gıdersın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…