- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.921
iki gun sora kirkim cikiyor, ah be oglum keske yasasaydinda ikimizinki birlikde ciksaydi. Kadere bak, kismete bak burada genelde anneler kirki cikmadan once bri yerlere gitmezler, kirkin cikmasini beklerler bir yerlere gitmek icin, bende oglumun mezarina gitmek icin bekliyorum kirkimin cikmasini, gelicem oglum en gec 3 gun sora gelicem.
kuzum sen nerdesin hangi sehirde__ yavrum hıc bekleme acile git kan testı yaptır belkı bhcg kücük degerdir ondan cıkmıyordur ne bileyim gec dollenme vs olmustur.. merakını gider ona görede bı doktora gıdersın..
yaa gitsem mi bilmiyorum ya daha fazla yıkılırsam diye korkuyorum ama hamilelik belirtilerinide yaşamıyo değilim gidiyim mi?aldığım test dandik bişey değildi ama olsa çıkmaz mıydı
sen umutlu olarak gitme sadece hamile olmadigima emin olmak icin gidiyorum de kendi kendine ve bisi cikmazsa doktora git. belki baska sebepleri vardir canim, erken teshis bebek getirir :)))
kızlar sabahın 5inde kalkıp testi yaptım ama ne yazıkki negatif inanın bütün hamilelik belirtileri var kendimi hiç dinlemedim mide bulantım,göğüslerimde şişme,uçlarda kararma ve damarlanma,beyaz akıntı kasıklarımda batma,idrara sık çıkma od ya bunların hepsi psikolojik olamaz ya çok üzgünüm 41.günüm adet belirtisinin 'a'sı bile yok napım akıl verin bana?
iki gun sora kirkim cikiyor, ah be oglum keske yasasaydinda ikimizinki birlikde ciksaydi. Kadere bak, kismete bak burada genelde anneler kirki cikmadan once bri yerlere gitmezler, kirkin cikmasini beklerler bir yerlere gitmek icin, bende oglumun mezarina gitmek icin bekliyorum kirkimin cikmasini, gelicem oglum en gec 3 gun sora gelicem.
canım herkeste farklı oluyor bu durum ..
ben iki hamileliğimde de adet olmam gereken gün gördüm çift çizgiyi.hatta 2. de adetime 3 gün kala pozitifti gebelik testi..
ama gebelik testi negatif çıkıp hamle olanda oluyor..için rahatlasın git bi kan testi yaptır istersen.
haa bide daha önce adet gecikmen oluyomuydu?? buda önemli....
kürtaj sonrası adet düzensizliği olabiliyomuş bazı kişilerde...
sırf seni meraktan girdim topiğee...güzel haberlerini alırız inşallah...
sağol ya napıcamı şaşırdım valla hiç böyle olmazdı off tam 41 gün oldu dün gece mide bulantısında yatamadım psikolojik olduğunu düşşünmüyorum 10 aydır bebek istiyorum hiç böyle olmamıştım
canim kürtajdan sonra hormon dengeleri bozuluyomu noluyo anlamadim ama benim bütün dengem bozuldu. belki hamilelikten önce de problemlerim vardir ben bilmiodum ama kürtajdan sonra adet olamadim ben bissürü seyler cikti karsima prolaktin dendi testosteron dendi. ihmal etme. sen önce bi kan testi yaptir sonra doktora git anlat derdini
tşk ederim sağol kürtajdan sonra 4 buçuk ay geçti adetim en fazla 34. gün olur hiç böyle olmamıştım hamilelik belirtileri var ama hızlı gebelik testi ne kadar yanıltabilir diye düşünüyorum bugün gitmeye çalışıcam kan testine olmadı yarın mağaza taşınıcak evim taşınıcak bu ara kafamı kaşıyamıyorum desem yeridir bende sizden akıl almak için girdim.
tşk ederim sağol kürtajdan sonra 4 buçuk ay geçti adetim en fazla 34. gün olur hiç böyle olmamıştım hamilelik belirtileri var ama hızlı gebelik testi ne kadar yanıltabilir diye düşünüyorum bugün gitmeye çalışıcam kan testine olmadı yarın mağaza taşınıcak evim taşınıcak bu ara kafamı kaşıyamıyorum desem yeridir bende sizden akıl almak için girdim.
sana kolay gelsin canım..
ayrıca bu taşınma işinde kendini fazla yorma malum bebek olabilir....
gerçekten adetin çok gecikmiş ve testte negatif çıkıyor olması ilginç...
testlerin hassasiyetide önemli bu konuda ama hızlı testler daha hassas diye biliyorum...
inşallah hamilesindir canım benim..
ama kendini şartlandırma sonra üzülürsün...kan testi bu durumda kesin sonuç oluyor...
canim kürtajdan sonra hormon dengeleri bozuluyomu noluyo anlamadim ama benim bütün dengem bozuldu. belki hamilelikten önce de problemlerim vardir ben bilmiodum ama kürtajdan sonra adet olamadim ben bissürü seyler cikti karsima prolaktin dendi testosteron dendi. ihmal etme. sen önce bi kan testi yaptir sonra doktora git anlat derdini
haaa kızlarrr bu arada
tam 40. gün ilk adetimi oldum kürtajdan sonra...MAŞALLAH
gayette normal ağrı falan yok..normal adet dönemi gibi...
nasıl sevindim anlatamam.
insan adet olunca böyle sevinirmi yaaa.kafayı yedim sanırsam.....
sağolun kızlar iyi motive oldum valla sayenizde yarın sonuçlardan sonra burdayım yine
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım...
haaa kızlarrr bu arada
tam 40. gün ilk adetimi oldum kürtajdan sonra...MAŞALLAH
gayette normal ağrı falan yok..normal adet dönemi gibi...
nasıl sevindim anlatamam.
insan adet olunca böyle sevinirmi yaaa.kafayı yedim sanırsam.....
bende ilk adette çok sevinmiştim düşük yapanlar böyle herhalde :)başka zaman olmayalım diye dualar ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?