bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

oooffffff.. cok kötü oluyorum yazmayın boylee. birazdaha umutlu olun.. güçlüolun.. birini veren rabbim diğerini de verecek, meleklerimizin kardeslerini gonderecek.. güçlü olmaya calıs, hayırlısı boyleymiş de.. hayırlısını istese her zaman.. (

yaa gitsem mi bilmiyorum ya daha fazla yıkılırsam diye korkuyorum ama hamilelik belirtilerinide yaşamıyo değilim gidiyim mi?aldığım test dandik bişey değildi ama olsa çıkmaz mıydı

yaa gitsem mi bilmiyorum ya daha fazla yıkılırsam diye korkuyorum ama hamilelik belirtilerinide yaşamıyo değilim gidiyim mi?aldığım test dandik bişey değildi ama olsa çıkmaz mıydı

sen umutlu olarak gitme sadece hamile olmadigima emin olmak icin gidiyorum de kendi kendine ve bisi cikmazsa doktora git. belki baska sebepleri vardir canim, erken teshis bebek getirir :)))

sen umutlu olarak gitme sadece hamile olmadigima emin olmak icin gidiyorum de kendi kendine ve bisi cikmazsa doktora git. belki baska sebepleri vardir canim, erken teshis bebek getirir :)))

sağol ya napıcamı şaşırdım valla hiç böyle olmazdı off tam 41 gün oldu dün gece mide bulantısında yatamadım psikolojik olduğunu düşşünmüyorum 10 aydır bebek istiyorum hiç böyle olmamıştım

canım herkeste farklı oluyor bu durum ..
ben iki hamileliğimde de adet olmam gereken gün gördüm çift çizgiyi.hatta 2. de adetime 3 gün kala pozitifti gebelik testi..
ama gebelik testi negatif çıkıp hamle olanda oluyor..için rahatlasın git bi kan testi yaptır istersen.

haa bide daha önce adet gecikmen oluyomuydu?? buda önemli....

kürtaj sonrası adet düzensizliği olabiliyomuş bazı kişilerde...

sırf seni meraktan girdim topiğee...güzel haberlerini alırız inşallah...

canım gerçekten çok zor ama..olanları kabullenip orada bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor..
geçmişe takılı kalırsan çok fazla yıpranırsın...
bende çok üzülüyorum..ama düşünmemeye çalışıyorum...olan olmuş keşke elimizden bişi gelse ama gelmiyor işte takdiri ilahi...

çok zor ama düşünmemeye çalış ve kafanı meşgul edecek şeyler bul...öylemiydi böylemiydi diye düşünürsen işin içinden çıkamazsın.bi sonucada varamazsın...

Allahın hikmetinden sual olunmaz biliyosun...demekki böyle nasip etmiş böylesi daha hayırlı bizim için.
ne olur geçmişe takılıp kalma moralini topla ve geleceğe umutla bak...moral ve motivasyon çok önemli...
zaman geçtikçe acımız hafifleyecek..aynı derecede kalsa insan yaşayamaz...

inşallah Allahım bize sağlıklı hayırlı ömürlü bebekler nasip eder...çok düşünme ne olur..bizim elimizden gelen bişi yok malesef..

yıpratma kendini ne olur...

tşk ederim sağol kürtajdan sonra 4 buçuk ay geçti adetim en fazla 34. gün olur hiç böyle olmamıştım hamilelik belirtileri var ama hızlı gebelik testi ne kadar yanıltabilir diye düşünüyorum bugün gitmeye çalışıcam kan testine olmadı yarın mağaza taşınıcak evim taşınıcak bu ara kafamı kaşıyamıyorum desem yeridir bende sizden akıl almak için girdim.

canim kürtajdan sonra hormon dengeleri bozuluyomu noluyo anlamadim ama benim bütün dengem bozuldu. belki hamilelikten önce de problemlerim vardir ben bilmiodum ama kürtajdan sonra adet olamadim ben bissürü seyler cikti karsima prolaktin dendi testosteron dendi. ihmal etme. sen önce bi kan testi yaptir sonra doktora git anlat derdini

evet doğru söylüyosun dünyanın sonu değil ya off zaten eğer hamile değilsem bi süre ara vercm en geç yarına gidicm doktora.

seni umutlandirmak istemem ama bi yerde okumustum kizin teki öyle önce ucuz test aliyo hamile cikiyo emin olmak icin iyi testlerden aliyo orda cikmiyo kan testine gidiyo hamile yani teste güvenme iyi falan diye. yinede umutlandirmak istemiyorum acikcasi hayal kirikligini en iyi biz biliyoruz malesef

sana kolay gelsin canım..
ayrıca bu taşınma işinde kendini fazla yorma malum bebek olabilir....

gerçekten adetin çok gecikmiş ve testte negatif çıkıyor olması ilginç...

testlerin hassasiyetide önemli bu konuda ama hızlı testler daha hassas diye biliyorum...

inşallah hamilesindir canım benim..
ama kendini şartlandırma sonra üzülürsün...kan testi bu durumda kesin sonuç oluyor...

yarın bi hastaneye gidiyim ya hamileyim ya da değilim neyse en azından rahat rahat uyurum işimi yaparım ya son 2 gün çok stres oldum hamileysem testler neden negatif değilsem neden adet olamıyorum gidiyimde kafam rahatlasın

beyazcım bu konuda haklı....

sen önce kan testi yaptır..sonrada bi kadın doğum uzmanına git durumu anlat....

haaa kızlarrr bu arada

tam 40. gün ilk adetimi oldum kürtajdan sonra...MAŞALLAH
gayette normal ağrı falan yok..normal adet dönemi gibi...

nasıl sevindim anlatamam.
insan adet olunca böyle sevinirmi yaaa.kafayı yedim sanırsam.....

Son düzenleme:

bende ilk adette çok sevinmiştim düşük yapanlar böyle herhalde :)başka zaman olmayalım diye dualar ederiz

ah canim sevinmez miii ah bende 4 gözle bekliyorum canim tam 6 aydir söyle cok degil azcik kirmizi görsem diyorum. hano derler ya bu ay kirmizilari görmeyelim diye bende bu ay bari göreyim kirmizilari diyorum,
bu arada cok sevindim canim ins bu normallikle devam eder adetlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…