bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canım ya inşallah bu ay sende bol bol görürsün kırmızılarını .....hahaha duaya bak yaaa...

gerçekten kırmızıları görünce moralim yerine geldi..daha bi umutlandım sankiiiii...

inşallah bu düzende devam eder.çok sağol canım benim....

isimiz kirmizilara kaldi naparsin hehehe
bende persembe yine gitcem doktora daha sonuclari göstermedim bakalim nasil bi tadavi yöntemi uygulayacak. ins kisa zamanda ise yarar

isimiz kirmizilara kaldi naparsin hehehe
bende persembe yine gitcem doktora daha sonuclari göstermedim bakalim nasil bi tadavi yöntemi uygulayacak. ins kisa zamanda ise yarar

inşallah işe yarar canım....
ha bu arada merak ettim...belki yadın görmedim...sen az adet görmeyle ilgili doktora gittiğinde ultrasonla rahim kontrolü yapıldımı???

inşallah işe yarar canım....
ha bu arada merak ettim...belki yadın görmedim...sen az adet görmeyle ilgili doktora gittiğinde ultrasonla rahim kontrolü yapıldımı???

ilk gittigim doktor kürtajdan sonra bakmisti ultrasonda normal öyle sikayet icin degil yani temiz demisti sonra adetim gelmio diye gittigimde acikcasi bakmadi ilk adet söktürücü verdi ise yaramadi sonra hormon testi yaptirdi prolaktin dedi ilac verdi gene ise yaramadi. bende baska doktora gittim kadina anlatmaya calistik esimle durumu ben almanca bilmiyorum esimde böyle kadinsal terimleri pek bilmiyo :)))) neyse zaten elimde evraklar var kürtajla ilgili neden kürtaj oldum sonuc nedir diye onlari gösterdim adet cok az oluyorum dedim oda bakti alttan bisi demedi bi problem görmedi sanirim oda hormon testi istedi bende önceden yaptirdim dedim bakti yaptirdigim yer pek iyi bi yer degilmis. yurtdisindayim bu arada bilgin varmi bilmiyorum. burda labratuarlar var oralarda yaptirip götürüyosun doktora, baska yer tavsiye etti orda yaptirdim iste testi gecen hafta doktor izindeydi bu haftada persembe esim izinli persembe gidicem iste, benim baktigim testoteron yüksekmis. hatta espirisini yapmistim burda erkeklik hormonuymus ya o. normal deger kac acaba bulamadim bi türlü. benim deger 0.680 mi neydi ocivardaydi,

anladım canım...yurtdışında olunca farklı tabi..derdini anlatmakta zor

yapışıklık falan olsa bakınca görürdü herhalde.demekki bişi yok...

hormonal bişeyse ilaçla falan kısa sürede düzelir inşallahhhhh...

vee gelsin bebeişler ozamn

bende öyle düsünüyorum yapisiklik olsa görürdü herhalde, bakalim iste persembe günü ne dicek.

yaa gitsem mi bilmiyorum ya daha fazla yıkılırsam diye korkuyorum ama hamilelik belirtilerinide yaşamıyo değilim gidiyim mi?aldığım test dandik bişey değildi ama olsa çıkmaz mıydı

şekerim boyle kendini strese sokana git kan testi yaptır rahatla. kesin sonuc verir ona göre de bi yol izlersin. bak benım arkadasım var tam 68 gun adet gormedı kesin hamile dedik sonra regl oldu. bi diğer sanırsam 61 gun adet olmadı o zamana kadar olan idrar kan da negatifti. sonrasında oğrendiki hamile.. yani bu işler belli olmuyor. kişiden kişiye değişiyor..
güzel haberleriniz bekliyoruz. kendini sıkma ve rahat ol..

oooohh hadi gozunaydın canımm. sen adet oldun rahatladın bide ben olsam pek güzel olcak.. düzenli diye diye nazar değdirdim tam 1 hafta gectı. bakalım ne zaman gelicek olmadı haftaya doktora gidicem.. korunurkende hamile kalamam dimi

hehe nasil korunduguna bagli sekerim hic belli olmaz

Canım ben ilk kürtajımdan sonra 45-50 gün arasında adet olmuştum.
kürtajdan sonra bu tarz gecikmeler normal yani.
bu arada ümidn kırılmasın diye bişi demedim ama çogu insanda kürtajdan sonraki ilk 1 ayda hamile gibi hiseder insan kendini ve belirtiler gösterir gerek hormonların gerekse bilinçaltın olayı bu şekilde algılar.
kan testi yaptırmaktansa bi doktora git direk o zaten senden belirli testler ister betada bunların içinde olur.
tabi buşekilde hiç adet görmeden hamile kalanlarda olabiliyor.
biranönce doktora gidersen kafanı rahatlatırsın

kuzummmmmmmmmmmmm gördüm kız görmemmiiii zaten sserapta söledi merak ettik senü dieeee
ama dün öle bitkindimki vallaaa yazıları bilem zor yazdım :)))

6 aydır adet olmadınmı sen yauuu söledinmi benmi hatırlamıomm ayy karıştım

kuzummmmmmmmmmmmm gördüm kız görmemmiiii zaten sserapta söledi merak ettik senü dieeee
ama dün öle bitkindimki vallaaa yazıları bilem zor yazdım :)))

hımmmmm oyle olsun bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızımmmmm beyaz 6 aydır adet donemlerinde kahvrengimsi akıntısı oluyorrr. kırmızı adet gormuyorr bayan bilmiş konustu

Son düzenleme:
hımmmmm oyle olsun bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızımmmmm beyaz 6 aydır adet donemlerinde kahvrengimsi akıntısı oluyorrr. kırmızı adet gormuyorr bayan bilmiş konustu

valla öyle kızzzz yoksam okudum gördüm kuzum benimmmm mucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sanaaaaaaaaaaaaaa

ne yapimmde sana affet beni hadeeee

ayyyy anlatmıştıda kız hee ama benim kafa arada gidio işte :)))) sen söleyince hatırladım şimcikkk

korunurken hamile kalamak korunma şekline bağlı canım.....

ama sen eminsen seninki kürtaj sonrası düzensizliktir...bugün yarın kırmızılar çalar kapını merak etme

bu arada geciken kırmızılar senin kürtaj sonrası 2. adetin demi?

Son düzenleme:
selammm kuzucuklarımmmm anam çokkkkk sıcakkkk bugünnnnnn oyyy oyyyy.....nasılsınızz bebişlerrr anam evden çıkmayınnn heeee hihihihihih ohhh tam deniz havası varyaaa valla suya atasım geldi kendimi :d

selammm kuzucuklarımmmm anam çokkkkk sıcakkkk bugünnnnnn oyyy oyyyy.....nasılsınızz bebişlerrr anam evden çıkmayınnn heeee hihihihihih ohhh tam deniz havası varyaaa valla suya atasım geldi kendimi :d

o fizikle atarsın tabeee zayıflamak istiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin kzuuşummmmmmmmmmm

o fizikle atarsın tabeee zayıflamak istiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin kzuuşummmmmmmmmmm

ahhh anam beee fizik olsa ne olcekkk böylee minikileri giyipp şap şap atlayamayanlardanımm hihihihi ahhh ama valla şöylee serinn serinnnn havuz olsaa pek iyi olurdu anam nerene zayıflıycenn sen yaaaa aaaaaaaa

beyazcım bu konuda haklı....

sen önce kan testi yaptır..sonrada bi kadın doğum uzmanına git durumu anlat....

geçmişi şimdi okudum adacımmm mulberry çok haklı kuzum biran önce kan testi yaptırr ona göre hemen kadın uzamnına görünn seninde için rahatlasınn dedigin gibi neden kaynaklandıgını ögrenirsinn bebiştee varsaa iki katı mutlu olursunn çünkü belirtisizlikk çok yıpratırr insanı gçmiş olsun bebegim bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…