bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

nie atıyamıyonda kızzzzzzzzzzzz :))))

yaaa ben incecik incecik olmak istiommmmmmmmmmmmmmmmmm

yokk kuzum bence incecik olmak isteme şimdi şişko olmak istiyomm dee sonra zayıf olmak istersinn anammm yaaa bende cıbıldak cıbıldak gezemeyenlerdenimm anamm eteği badiyi çekerim hemen üstümeeee kocam falan hiç karışmazz hatta tatil yeri burasıı der ama içsel bişey sanırımm DENİZE havuza girerimm fırt hemen çekerim üstüme cicilerii hahahahahaahah

YOK KIZZZ şöle incenik olsammm ya 56 falanım sanırım şu anda şöyle bi 50 olsam yetecek yeminleee ((((((((((

ayy bende zayıfken hayatta giyinmezdim DDDDDDDDDDDDDDDDDD

YOK KIZZZ şöle incenik olsammm ya 56 falanım sanırım şu anda şöyle bi 50 olsam yetecek yeminleee ((((((((((

ayy bende zayıfken hayatta giyinmezdim DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ayyyy bebegimmmm çok fark var aramızdaaaa bende 52 kiloyumm kuzum yaaa anam veririsinn onuu zatennn bencee mikinilik bir kilon varr anam yaaa heee giyilirdee bennim içimde yokk heraldee hahahahah süslüyüm kokanayım ama iş deniz oluncaa yokk bir kapalılık geliyo bana sorma gitsinn...

bikini giyom zaten canım mayo hayatta giyemem o kadarda diilim ama sende boy var yavrum benim boy 1.59 yani kısacıgım ee haliylede kilolu gibim hissediom kendimiii ahh bi zayıflayabilsemmm
kız benim fizigim senin gibiyken vallada billada :)) deniz kenarında hiç giyinik durmuodumm :)))
gerçi yaşın verdigi çıtırlıkta vardı tabiki :))

kız bide sana ve kızlara bişi sorcam yaa ben saçlarımı kestirmek istiorum ama yüzüme nasıl bişe yakışır bilemedimm bi türlüüü sizce nasıl bişe yaptırıyımm

çok belli degil ama şu anda az daha uzun böyle saçlarım

Eklentiler

• $ddffsfd.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 37

canım düzmü saçlarınn yanii dümdüzmü valla benimm yeminlee dümdüz olsaa şu arkası kısa hafif önler uzun küt saç varyaa kesin ondan yapardımm zaten saçlarınn gürrr süperr olurrrr kuzu benim komşum yaptırdıı bayılıyorumm yaaa acayipp sekilli duruyoo ama benim saçlarım dalgalı ve ince telli bana olmuyo sürekli fön çekmek lazımm o saçlara çok özeniyommm
t

kuzum saçlarım düz normalde ama zaman geçtikçe şimdi hafif dalgalanmaya başladı ama kısa kestirince düzleşir yine uçlarda var yani hafif dalgada degilde böle ufacık bi dalga fönden korkmam düzleştirici zaten sürekli kullandıgım bişi ama yüzüm yuvarlak oldugu için yakışmaz gibi gelio o model bende bayılıyorum çok tarz duruyo ama ne bileyimmm işte

kız niye yakışmasınnn yakışırr yüz hattına valla o modelinn benn kimseye yakışmadıgını görmedimm çok güzel oturuyoo benim komşum sürekli öyle kullanıyoo çok sevdi vala benimde düz ve gür olsaa hiç ama hiç düşünmem eğer kesitrmeyi düşünüyosann bu modelii kesinliklee dene balımm bende çok yakışırr esmersin bidee vaşşşşş olur yanii öbür türlü düz kısa saç modelini sevmiyom ben yaa büyük gösteriooooo...

hehehhehe gircen kanıma kızzzz valla ya bide aşırı uzun saçlarım baya bi cesaret lazım o modeleee ::))) geri dönüş olmucak çünküü
:)))))))))))))))))

ay canım kötü bisey olmasında gelsin gec gelsin. canım ben kürtaj oldugum gunu ve o zaman gelen adetımı 1. saydım. sonra ben kürtaj olduktan sonraki 25.gun gene kanama basladı onuda 2.adet saydım. tabi o ara daha 40ım dolmadıgı için ara kanamamı diyim ne diyim bilemedim.. şimdide gelmesini beklediğim bana göre 3.adetim. bakalım ne zaman gelir...

selammm kuzucuklarımmmm anam çokkkkk sıcakkkk bugünnnnnn oyyy oyyyy.....nasılsınızz bebişlerrr anam evden çıkmayınnn heeee hihihihihih ohhh tam deniz havası varyaaa valla suya atasım geldi kendimi :d

ohhh buralarda hava bozuyor orda düzeliyor.. ne iş

sac modeli harbiden güzel hee.. benim adamda kısa saç sevse kestiririm ama yoook uzun sevoooo

hehehhehe gircen kanıma kızzzz valla ya bide aşırı uzun saçlarım baya bi cesaret lazım o modeleee ::))) geri dönüş olmucak çünküü
:)))))))))))))))))

valla canımm uzun saçlarından vazgeçebiliyosann zatenn kestirr çünkü hakkatenn uzun saçı kestirmek çok zor oluyo sonra pişman olmaaa ama egerr gerçektenn karar verdiysennn şiddetlee bu modeli tavisye ediyorumm kuzumm yakışırr bencee hiç dert etme...:d

canım benim bende uzun saç çok seviyorummm ama insan bazenn ietiyo değişiklik yaa sürekli aynı aynııı sıkılıyosunn çok şükür kocişimm ikisinide seviyoo ama bana bu model olsaa hemen kesitiririm bide yazz yanii ama diger kısa saç modelleride güzel olmuyo sevmiyorumm ince telli oluncaa saçlarr zorr oluyoo :beyin ne derse o benimde kış kısaydı yaza kadar uzadı

6 aydır adet olmadınmı sen yauuu söledinmi benmi hatırlamıomm ayy karıştım

herkese selamlar ben geldimm. evet canim 5 aralik kürtaj tarihim kürtajdan sonra bile kanamam olmadi desem yeridir. iki ay önceside hamilelikte ekimden bu yana adet olmuyorum acikcasi. pehhh ne cok olmus :))) bakalim bu doktor ne karar verecek

hatırladım tatlım ya arada bi beyne oksijen gitmioda

inşallah düzelir bu sefer ne olundugu bilinse daha iyi iştede anca doktor doktor gezmek gerekio

canim kalabaliginiz bazen unutabiliyoriz kimde ne vardi :)))
ins dedigin gibi kesin sebep anlasilirda ona göre tedavi olurum

inşallah canımmm böyle sebebi belli olmayınca insan bi acaip oluyo ya sürekli kafasını karıştırıyo .
prolaktin çok yüksek olmadıgı sürece adeti etkilemez ama kişiden kişiyede degişio tabiki

ayyy canım benim valla bende bilmiyodumm kaçırmşım demekk çok olmuş hakkaten kuzum inşşş hemen gelirde normale girer hayatımmm sıkıntı yapıyomu peki doktor ne diyo kuzumm...

ahhh ahhhh ben uzun saca devammm.. benımde ınce tellı canım ve ne oldugu belırsız bı sac.. düz degıl dalgalı hıc değil. tel tel kendı havasında anormal bi sekilde takılan karmasık bır sac... düzleştirsemmm ohhhhh ne ala.. yok düzleştirmesem kesin baglanacak.. salık olmuyorr.. ay bak gene sinir oldumm sacımaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…