bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ahandaaa biri benden mi bahsediyoooo ayyy aynı benim saç aynıı sinir ne kelimee tam bir kargaşa yanii toplasan olmuyo açsan olmuyo fönledinmi degme keyfinee....hele kısayken dahada zorr

ayyy canım benim valla bende bilmiyodumm kaçırmşım demekk çok olmuş hakkaten kuzum inşşş hemen gelirde normale girer hayatımmm sıkıntı yapıyomu peki doktor ne diyo kuzumm...

ilk gittigim doktor cok ilgilenmedi nisana kadar da ona gitmek zorunlulugum vardi. bu doktor da altan bakti bisi demedi normal sanirim ic taraf hormon testi yaptirdim iste testosteron yüksek cikti sonuclari gösteremedim henüz persembe gidicem gecen hafta doktor izindeydi. bu doktor iyiye benzio bakalim oste persembe ne dicek. SIKINTI haliyle oluyo piskolojik SIKINTIDA cok. 6 aydir ped kullanmiyorum kürtajdan sonra aldim bi tane paketi acmadim.
hayirlisi bakalim
bu arada iyi kaynatmissiniz heee

ayyy canım benim valla bende bilmiyodumm kaçırmşım demekk çok olmuş hakkaten kuzum inşşş hemen gelirde normale girer hayatımmm sıkıntı yapıyomu peki doktor ne diyo kuzumm...

ilk gittigim doktor cok ilgilenmedi nisana kadar da ona gitmek zorunlulugum vardi. bu doktor da altan bakti bisi demedi normal sanirim ic taraf hormon testi yaptirdim iste testosteron yüksek cikti sonuclari gösteremedim henüz persembe gidicem gecen hafta doktor izindeydi. bu doktor iyiye benzio bakalim oste persembe ne dicek. SIKINTI haliyle oluyo piskolojik SIKINTIDA cok. 6 aydir ped kullanmiyorum kürtajdan sonra aldim bi tane paketi acmadim.
hayirlisi bakalim
bu arada iyi kaynatmissiniz hee

canım inşşş bir an önce düzene girer vaalla yeni ögrendimm şimdi ....heee hemde nasıl kaynatııkkk gel sende gell çayı koydukk yelizdee kızlaarr gelemmi gelemmi dedi ne gelen var ne gidennn hahahahahahha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…