- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #2.981
ahhh ahhhh ben uzun saca devammm.. benımde ınce tellı canım ve ne oldugu belırsız bı sac.. düz degıl dalgalı hıc değil. tel tel kendı havasında anormal bi sekilde takılan karmasık bır sac...düzleştirsemmm ohhhhh ne ala.. yok düzleştirmesem kesin baglanacak.. salık olmuyorr.. ay bak gene sinir oldumm sacımaaa..
gızlar gızlarrr gelemmiii
gelll anam gellll bide yanağımdan öpüverrr hahahahahaah....balkonda pek güzell çay cigaraylaa çok güzel gidiyoo mis gibide sıcak sıcak esiyoo hahahahahahaha....
anammm benım bıyerlerım dondu burda.. kıss ne güzel esoooo dıyooo
bebegim bu seferde sen gelll beee hep biz geliyozzzz sana sıcak diyee bugünde sen gliver yanii ne olcekkkk...bak çayda vercemm :s :s :S
ohhh demeyın keyfıme o zaman.. kocamda kkoltukta uyudu kaldı zaten. aç kapınıda gelıverem, anlamaz bilem gittiğimi
ayyy canım benim valla bende bilmiyodumm kaçırmşım demekk çok olmuş hakkaten kuzum inşşş hemen gelirde normale girer hayatımmm sıkıntı yapıyomu peki doktor ne diyo kuzumm...
ayyy canım benim valla bende bilmiyodumm kaçırmşım demekk çok olmuş hakkaten kuzum inşşş hemen gelirde normale girer hayatımmm sıkıntı yapıyomu peki doktor ne diyo kuzumm...
ilk gittigim doktor cok ilgilenmedi nisana kadar da ona gitmek zorunlulugum vardi. bu doktor da altan bakti bisi demedi normal sanirim ic taraf hormon testi yaptirdim iste testosteron yüksek cikti sonuclari gösteremedim henüz persembe gidicem gecen hafta doktor izindeydi. bu doktor iyiye benzio bakalim oste persembe ne dicek. SIKINTI haliyle oluyo piskolojik SIKINTIDA cok. 6 aydir ped kullanmiyorum kürtajdan sonra aldim bi tane paketi acmadim.
hayirlisi bakalim
bu arada iyi kaynatmissiniz hee
canım inşşş bir an önce düzene girer vaalla yeni ögrendimm şimdi ....heee hemde nasıl kaynatııkkkgel sende gell çayı koydukk yelizdee kızlaarr gelemmi gelemmi dedi ne gelen var ne gidennn hahahahahahha....
gelll anam gellll bide yanağımdan öpüverrr hahahahahaah....balkonda pek güzell çay cigaraylaa çok güzel gidiyoo mis gibide sıcak sıcak esiyoo hahahahahahaha....
ayyy ööpmemmii mucukkkkkkkkkk :))))))))))))
uyuzsun kızım sen uyuzsun valla(( bende hemen çayımı alıp çıkıom balkona
kuzum seni çagırdım ama ben didiom bi 20 dk kaya gelcem cem bey evrak yazıcakmışta pc de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?