bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

heyyyyyyyy nerdesiniz kızlar yaaaaaa ?? merak edooorum heeeeeeeeeeeeeeeeeee..:26::26::26:

selam canlar... ben bugün memur eylemindeydim 1 günlük iş bırakma eylemimiz vardı faceden görürsünüz resimlerimi çok yorgunum perişanım eylemden geldim spora gittim yemek felan derken şimdide yarın ki ders için hazırlık yapmam lazm bazı eksik evraklarım var müfettiş gelebilir hazırlamam lazım öpüyorum hepiniziii

ohh vallaaa :) gördüm ben canım hakkınzı alırsınız inşallahhh
hade öptük senii

selam kızalrr bende geldim ama yine kimsecikler yok ((((((

selam kuzucuklarımmm heee valla yaa bir denk gelemiyozzzz özledimm sizi gari....nasılsınız tatlişlerr ayyy kızlar yaa valla iki haftadır midemm şiş ağırlık var sanki bide yanıyooo offf offff doktora gitmekte istemiyorumm endeskopi istiycekler diyee çok zahmetlii bir işş bide midem çok hassas hiç yaptırmak istemiyorummm kocişe talcid aldırdım inşş iyi gelirde doktora gitmek zorunda kalmamm.... çok korkuyomm yaaa bu endeskopidenn... valla bu mide huzurumu kaçırdı

canım yediklerine dikkat et...
ha bide sigarayı azalt

gaviscon şurup çok iyi geliyor aklında bulunsun...
çokkk geçmiş olsun

canım yediklerine dikkat et...
ha bide sigarayı azalt

gaviscon şurup çok iyi geliyor aklında bulunsun...
çokkk geçmiş olsun

çok sagol kuzum benimm sigara az içiyorum zaten ama çay tüketimi çokk neden oluyodurr sibel yaa ciddi bişey yoktur dimi çok kafama taktımm bide doktora gitmekte istemiyorumm ama bu şişlik sinirimi bozuyoo gastirt mi acama gaviscon mide içinmi şu talcidi deniyimm olmadı onu denerimm fare gibi oldumm heee deney tahtası kociş gidelim gidelim diyoo ama bu endeskopi korkusuna gitmiyorumm...

canım ya dur bakalım..daha önce böyle bir sorunun varmıydı ilk kez mi oluyor....

gaviscon surup canım...mide yanması ve şişkinliğe çok iyi geliyor....
bende daha önce çalışırken gastirit vardı..stresten tabi ki...
bu şurubun çok faydasını gördüm...

ama yapacağın basit bikaç şey var...
aç kalmamaya özen göser ter..az ve sık yemek ye...çok baharatlı,salçalı yemeklerden ve kızartma türü şeylerden uzak dur bi ara..
belki faydası olur..bide çay kahveyide kısıtla bakalım...

öyle hemen endoskopi falan yapılmaz canım..doktora gitsende önce ilaç falan veriri yanii..korkutma kendini...

ayyy ne biliyim canım yaaa hiç böylee takan bir insan degildimm hiç başıma gelmedi canım yaa yeni oluyooo iki haftadırr sanki taş var midemde çok rahatsız ediyoo şiş zaten belli oluyooo bide yanmaa varr kuzumm ayyy ne biliyim herkess endeskopi yaparlar dedi korktumm bendee bu talcidi önerdilerr dedigin gibi biraz yediklerime dikkat edyimi bide şu iilacı kullanıyımm geçmezsee mecbur gitcem zaten... çok sagoll kuzum benimm yaa inşşş iyi gelirdee gerek kalmazz banada stresten gibi geliyoo malumm bu sene benim senem degill bebegimi kaybetmem bide bu ev olaylarıı sıkıntı sıkıntı üstüneee ...

Son düzenleme:

canım valla bu mide olayı üzüntü ve stresle doğrudan alakalı...
sen kafana takma canım...herşey olacağına varıyor malum...

sen biraz dikkat et bide ilacı kullan inşallah sana iyi gelecektir..ben bişey olduğunu düşünmüyorum sende...
strese bağlı büyük ihtimalle.....

Allahım şifa versin inşallah

canım benim çok tşk ederimm içime su serptinn valla rahatlattın beni gece gece tamam doktorumm dinliyemm önerilerini inşş kuzum inşşş iyi gelirrr kocaman öptümm tatlımm....iyiki varsınız yaaaa

Arkadaslar kürtaj sonrasi ilk adetimi oldum tam 32 gün sonra, ama cok haffif az geldi bugün ikinci gün bitti gibi birsey sanirim bunlar bile normaldi
Ilk defa adetime bukadar sevindim, hayret insan nelere sevine biliyormus

umarim bu sekilde düzenli olarak devam eder ve hemen hamile kalirim tekrar, amin amin :::

Hangisi sensin ? Siyah saclimi eger öyleyse kesinlikle kisa sac iyi gider , arka kisa öne dogru uzun, cok sahane olur.

Bugun kirkim cikiyor, keskelerle dolu kocaman 40 gun. Oysa zaman gecmez diyordum, ama nasilda su gibi akip gecdi. Oglum keske yanimda olsaydin, gerci yuzunu goremedigim icin nasil bir bebek oldugunu bilemiyorum, ama gorenler guzel oldugunu soyluyorlar, eminim yasasaydin, simdiye daha bir guzellesirdin. Bundan sonra onumde sensiz kooocamaaan bir omur bekliyor beni. Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin.

Yaa oyle bende tam 9 ay boyunca gormekden korkdugum seyi, gecenlerde gordum ve aynen senin gibi sevindim, gercekden nelere seviniyoruz off off. Insallah be arkadasim insallah hamile kalirsin, ve acin hafifletecek saglikli bir bebegin olur.

arkadaşlar bende bir hafta önce 6 haftalık bir düşük yaşadım bir haftadır raporluydum bugün işe başladım. bu ikinci düşüğüm bir tanede geçen sene olmuştu oda 7 haftalıktı. çok zorlu bir haftaydı ALLAH bu durumu yaşayan herkese sabır versin inşallah

canım 4-6 hafta arası adet normal.maşallah seninde zamanında gelmiş....
miktar olarak çok takılma adetine..
sonuçta bir operasyon geçirdik...kiminde az oluyor kiminde çok..sonuçta geldi ya kırmızılar önemli olan o...
benimde bugün 4. günüm..bitti bitecek gibi yani.zaten normalde de 5-6 gün sürer benim adetim.son 2 gün varla yok arası işte...

bende senin gibi çok sevindim adet olunca...allahıma şükrettim..sanki nedense kürtajdan sonra olamayacakmışım gibime gelmişti...
herşey normal diye sevindim...inşallah böyle devam eder adetlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…