- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.001
herkese selamlar nasilsiniz arkadaslar
slm kızlar...
valla topik gene boş..anam ben geliyom kimse kalmıyo topikteee....
çoktan muhabbet edemedik yaaaa...
eee ne var ne yok?
bi denk gelemedik yahuuuuuu...
selam canlar... ben bugün memur eylemindeydim 1 günlük iş bırakma eylemimiz vardı faceden görürsünüz resimlerimiçok yorgunum perişanım eylemden geldim spora gittim yemek felan derken şimdide yarın ki ders için hazırlık yapmam lazm bazı eksik evraklarım var müfettiş gelebilir hazırlamam lazım öpüyorum hepiniziii
selam kızalrr bende geldim ama yine kimsecikler yok((((((
selam kuzucuklarımmm heee valla yaa bir denk gelemiyozzzz özledimm sizi gari....nasılsınız tatlişlerr ayyy kızlar yaa valla iki haftadır midemm şiş ağırlık var sanki bide yanıyooo offf offff doktora gitmekte istemiyorumm endeskopi istiycekler diyee çok zahmetlii bir işş bide midem çok hassas hiç yaptırmak istemiyorummm kocişe talcid aldırdım inşş iyi gelirde doktora gitmek zorunda kalmamm....çok korkuyomm yaaa bu endeskopidenn... valla bu mide huzurumu kaçırdı
canım yediklerine dikkat et...
ha bide sigarayı azalt
gaviscon şurup çok iyi geliyor aklında bulunsun...
çokkk geçmiş olsun
çok sagol kuzum benimm sigara az içiyorum zaten ama çay tüketimi çokk neden oluyodurr sibel yaa ciddi bişey yoktur dimi çok kafama taktımm bide doktora gitmekte istemiyorumm ama bu şişlik sinirimi bozuyoo gastirt mi acama gaviscon mide içinmi şu talcidi deniyimm olmadı onu denerimm fare gibi oldumm heee deney tahtasıkociş gidelim gidelim diyoo ama bu endeskopi korkusuna gitmiyorumm...
canım ya dur bakalım..daha önce böyle bir sorunun varmıydı ilk kez mi oluyor....
gaviscon surup canım...mide yanması ve şişkinliğe çok iyi geliyor....
bende daha önce çalışırken gastirit vardı..stresten tabi ki...
bu şurubun çok faydasını gördüm...
ama yapacağın basit bikaç şey var...
aç kalmamaya özen göser ter..az ve sık yemek ye...çok baharatlı,salçalı yemeklerden ve kızartma türü şeylerden uzak dur bi ara..
belki faydası olur..bide çay kahveyide kısıtla bakalım...
öyle hemen endoskopi falan yapılmaz canım..doktora gitsende önce ilaç falan veriri yanii..korkutma kendini...
ayyy ne biliyim canım yaaa hiç böylee takan bir insan degildimm hiç başıma gelmedi canım yaa yeni oluyooo iki haftadırr sanki taş var midemde çok rahatsız ediyoo şiş zaten belli oluyooo bide yanmaa varr kuzumm ayyy ne biliyim herkess endeskopi yaparlar dedi korktumm bendee bu talcidi önerdilerr dedigin gibi biraz yediklerime dikkat edyimi bide şu iilacı kullanıyımm geçmezsee mecbur gitcem zaten...çok sagoll kuzum benimm yaa inşşş iyi gelirdee gerek kalmazz banada stresten gibi geliyoo malumm bu sene benim senem degill bebegimi kaybetmem bide bu ev olaylarıı sıkıntı sıkıntı üstüneee ...
canım valla bu mide olayı üzüntü ve stresle doğrudan alakalı...
sen kafana takma canım...herşey olacağına varıyor malum...
sen biraz dikkat et bide ilacı kullan inşallah sana iyi gelecektir..ben bişey olduğunu düşünmüyorum sende...
strese bağlı büyük ihtimalle.....
Allahım şifa versin inşallah
bikini giyom zaten canım mayo hayatta giyemem o kadarda diilim ama sende boy var yavrum benim boy 1.59 yani kısacıgım ee haliylede kilolu gibim hissediom kendimiii ahh bi zayıflayabilsemmm
kız benim fizigim senin gibiyken vallada billada :)) deniz kenarında hiç giyinik durmuodumm :)))
gerçi yaşın verdigi çıtırlıkta vardı tabiki :))
kız bide sana ve kızlara bişi sorcam yaa ben saçlarımı kestirmek istiorum ama yüzüme nasıl bişe yakışır bilemedimm bi türlüüü sizce nasıl bişe yaptırıyımm
çok belli degil ama şu anda az daha uzun böyle saçlarım
Arkadaslar kürtaj sonrasi ilk adetimi oldum tam 32 gün sonra,ama cok haffif az geldi bugün ikinci gün bitti gibi birsey sanirim bunlar bile normaldi
Ilk defa adetime bukadar sevindim, hayret insan nelere sevine biliyormus
umarim bu sekilde düzenli olarak devam eder ve hemen hamile kalirim tekrar, amin amin :::
Arkadaslar kürtaj sonrasi ilk adetimi oldum tam 32 gün sonra,ama cok haffif az geldi bugün ikinci gün bitti gibi birsey sanirim bunlar bile normaldi
Ilk defa adetime bukadar sevindim, hayret insan nelere sevine biliyormus
umarim bu sekilde düzenli olarak devam eder ve hemen hamile kalirim tekrar, amin amin :::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?