- Konu Sahibi renkliatlas
-
herkese selamlar esimi gönderdim geldim. dün giremedim benim ki evdeydi dün aksamda kayinvaldeme gittik falan iste
calismalar nasil arkadaslar doktorlara gidip gelmeler devam ediyor herhalde bende bi ay sonra gidicem tekrar. bu arada pazar günü annemle babam geliyo onbes gün kalcaklar bende tabi annem kalabilirsebenden haberler böyle
selam canım sanırım çoğunluk adetli...bende dr a gitme planlarıyla meşgulüm.. eşimde gidecek bu salı sanırım ameliyat olmaya karar verdi ..bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama eşim ameliyat olayım sonra dedi , ben yinede gitmek istiyorum filme kafam karışık..
bende internetimi bağlattım canım en sonunda artık boş bırakmayız topiğimizi
calismalar nasil arkadaslar doktorlara gidip gelmeler devam ediyor herhalde bende bi ay sonra gidicem tekrar. bu arada pazar günü annemle babam geliyo onbes gün kalcaklar bende tabi annem kalabilirsebenden haberler böyle
hadi gözün aydın canım. inşallah kalır annen. havalar ısındı ya burdan oraya yoğun bir geliş olacak herhalde
sen ne kadardır deniyodun canım ? benden haberlerde iyi değildi, tek tüp o da dar, normal hamile kalabilisin ama 3 ay olmazsa aşılma dedi, ardından tüp...herkese selamlar esimi gönderdim geldim. dün giremedim benim ki evdeydi dün aksamda kayinvaldeme gittik falan iste
canım benim ben umutsuz değilim, inşallah olacak çünkü normal yolla 2 tane yumurtası döllenen bi insansın sen yaaa! bu sağma dedikleri şey bizim o öğretmen arkadaş dış gebelik geçirmiş tek yumurtalığı alınmış, ötekide tıkalı diye dr eliyle sağmış diğer tüpü açılsın diye, sonrasnda 3 tüp bebek denemesi tutmamış , sonra kendiliğinden hamile kalmış 2 çocuğu var..
bi arkadaşım daha var oda tek yumurtalıklı ama 3 çocuğu var yani oluyor işte tek tüple ..inşallah candaşım 3 er 5 er doğurursun çatır çatır yaaaa
bu arada evimize interneti bağlattık canlarım artık girerim sürekli.. bunaldım işlerimizi yürütemiyoruz, evde internete alışmışız, eşimede banada lazım 1 ay dayanabildik internetsiz olmuyormuş öğrendik ama sadece çalışma odasında girecez
sen ne kadardır deniyodun canım ? benden haberlerde iyi değildi, tek tüp o da dar, normal hamile kalabilisin ama 3 ay olmazsa aşılma dedi, ardından tüp...
canım benim çok sağol.bende diyorum yine olabilir, bugün daha iyiceyim şoku atlattım.yine ihtimalim var hem normal hem tüpten diye toparlıyorum kendimi.şunun cevabını bilsem ona göre korkarım.tek tüpüm hep mi kapalıydı yoksa kürtaj sonrasımı oldu ? inş bizlerde bebeklerimize kavuşacağız.3 ay geçsin bakalım eğer hsg nin etkisiyle hamile kalamzsam direk tüp yaptırım, aşılama ço etkili değilmiş galiba.canım sende haklısın sizde belli bir sbep var, onu halledince olacak inş.maddi durum el verse kesin git derim sana ama o da önemli.bi eşinle başlayın bakalım hallolAcak inş.eşin ne zman ameliyat olacak ?
bende iyi bir dr bulsamda açtırabilsem keşke ya ... umutlar çok.dua da en büyük umudumuz, olacak inş.yaradanın mucizeleri bol.bizlerde o mucizleri yaşayacağız inş ...
sen ne kadardır deniyodun canım ? benden haberlerde iyi değildi, tek tüp o da dar, normal hamile kalabilisin ama 3 ay olmazsa aşılma dedi, ardından tüp...
canım benim çok sağol.bende diyorum yine olabilir, bugün daha iyiceyim şoku atlattım.yine ihtimalim var hem normal hem tüpten diye toparlıyorum kendimi.şunun cevabını bilsem ona göre korkarım.tek tüpüm hep mi kapalıydı yoksa kürtaj sonrasımı oldu ? inş bizlerde bebeklerimize kavuşacağız.3 ay geçsin bakalım eğer hsg nin etkisiyle hamile kalamzsam direk tüp yaptırım, aşılama ço etkili değilmiş galiba.canım sende haklısın sizde belli bir sbep var, onu halledince olacak inş.maddi durum el verse kesin git derim sana ama o da önemli.bi eşinle başlayın bakalım hallolAcak inş.eşin ne zman ameliyat olacak ?
bende iyi bir dr bulsamda açtırabilsem keşke ya ... umutlar çok.dua da en büyük umudumuz, olacak inş.yaradanın mucizeleri bol.bizlerde o mucizleri yaşayacağız inş ...
Paylaştığımız duaları okuyorum bende çok ... birde yeni olarak şuna başladım ... Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari ... en az 100 yane ama ortalama 1000 okumaya çalışıyorum. birde rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr (rabbim zorlaştırma kolaylaştır) haa birde 41 gece meryem suresi.dün başladım.özellikle meryem çok kuvvetli bir sure.. onun uğruna çok inanıyorum anlamına bakınca etkilendim ... kaybetmeyiz birşey sende dene canım benim ...
merhaba kızlar nasılsınız?
benm dün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım bakalım hayırlısı hakkımızda
merhaba kızlar nasılsınız?
benm dün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım bakalım hayırlısı hakkımızda
ii haberlerle gel canım..
kızlarr internetim bağlandı..
saat 4 te özel hastanedeki bi dr a gittim, çok sempatik bi dr buldum kendime, hsg için gün aldım çarşamba günü hsg çekilecek, 250 tl miş..inşallah iyi çıkar kızlar dua edin ne olurrr...
ins temiz cikar canim. hakkinda hayirlisi
saol canım klomende kullanıyorum, eşimde p.tesi gidecek ürolojiye bakalım ona ne diyecek... rahim filmi çekilen ay korunmak gerekiyor mu acaba?
canim sansinizdan midir nedir burda havalar cok iyidi simdi yagmurlu. ins düzelir ya. siz ne zaman gelceksiniz tarih bellimi
seni çok iyi anlıyorum canım aynı şoku ben eşimle yaşadım biliyorsun.. ama atlatıyor insan, hemen çare yollarını arıyor, gerçekten herşeyin bi çözümü var tıpta.. gerçekten üzülme rahatlamaya çalış.en azından sorunun ne olduğunu öğrendik demi.. kız ben kendimi dürtüklüyom gün param vardı köşede mutfak masamı almak için saklıyordum bi kaç ay bekleyip az biraz belimiz düzelince direk mutfak masamı alırım diyordum..onu götürüp hsg ye vermeyi planlıyorum canım , dr bide klomen verdi bana biliyorsun 2 dr a gidiyorum hem üni. hemde devlet.. üni. deki önce eşin tedavi olsun dedi sonra sen ama rahim filmi önerdi.. devletteki direk klomen verdi 13. gün tekrar gel dedi, hsg için gitsemde klomende kullansam olur demi? kaç gün korunma oluyor hsg den sonra? sen ne önerirsin klomen kullanayım mı? eşimde de sorun var ya işe yarar mı yaramaz mı hiç bi fikrim yok
günaydın arkadaşlar... pek gelen giden olmadı haftasonu, benim rahim filmin çarşamba, eşimde şimdi dr a gittik üroloğa , bakalım ne diyecekler..
bende bu sabah tv de gördüm gebelik iğnesi dye bişeyden bahsettiler, tam anlayamadım ama hamile kalma şansını %40 arttırıyormuşş, belkide odur?o parayı mutfak masam için ayırmıştım ama olsun önemli olan bebekevet insan alışıyor ya bi şekilde.evet en azından sorunu ğrendik ve inş çözümüde kolaylıkla aşarız.canım süpersin ya hsg yi ertleme ne olur ne olmaz.işte kötü gün parası dedikleri bu olsa gerek :) klomeni hiç bilmiyorum ki ben canım sanırım benim kuzenimde de sorun vardı (erkek), karısına aşılama yaptılar uzun süre sonra hamile kaldı.ne alaka diycen, kuzenime dr bi iğne vermiş galiba ve ondan sonra karısı hamile kaldı.karısıda yumrutlayamıyodu pcos vardı.iğne avrupadan gelmiş önerdikleri hekesinde çocuğu olmuş.sorarım gördüğümde yazarım sana.eşin ne zman ameliyat olcak ? hsg den sonra 2 gün korunmak lazımmış.vaktin geçmediyse canım bu ay hallet, hem sorun olmasa bile yolu genişlediği için belki o spermler rahat gidecek ve azda olsa sayısı hamile kalacaksın.dene bi, çekin mutlaka.
ina çok sevindim :) inş bişey çıkmayacak canım ya.nasılsın ? ben meryem suresine başladım 4 gün oluyo , 41 gece okunacakmış ara vermedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?