- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.021
canım allhım sabır versin..çok zor gerçekten.arkadaşlar bende bir hafta önce 6 haftalık bir düşük yaşadım bir haftadır raporluydum bugün işe başladım. bu ikinci düşüğüm bir tanede geçen sene olmuştu oda 7 haftalıktı. çok zorlu bir haftaydı ALLAH bu durumu yaşayan herkese sabır versin inşallah
canım allhım sabır versin..çok zor gerçekten.
inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize...
aminn canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza.
inşallah canım..Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
canım 4-6 hafta arası adet normal.maşallah seninde zamanında gelmiş....
miktar olarak çok takılma adetine..
sonuçta bir operasyon geçirdik...kiminde az oluyor kiminde çok..sonuçta geldi ya kırmızılar önemli olan o...
benimde bugün 4. günüm..bitti bitecek gibi yani.zaten normalde de 5-6 gün sürer benim adetim.son 2 gün varla yok arası işte...
bende senin gibi çok sevindim adet olunca...allahıma şükrettim..sanki nedense kürtajdan sonra olamayacakmışım gibime gelmişti...
herşey normal diye sevindim...inşallah böyle devam eder adetlerimiz.
Yaa oyle bende tam 9 ay boyunca gormekden korkdugum seyi, gecenlerde gordum ve aynen senin gibi sevindim, gercekden nelere seviniyoruz off off. Insallah be arkadasim insallah hamile kalirsin, ve acin hafifletecek saglikli bir bebegin olur.
hayırlı kandillerrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!! Rabbim bugun ettiğimiz bütün dualarımızı kabul eder ve hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip eder insallahh...
regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
Bu gece yapılan dualar ibadetler geri çevrilmez.
Bol bol dua edelim..allahım kabul eder inşallah...dualarımdasınız canlarım..
kızlar nasılsınız napysnz?ben hala hasta olmadım bugün 43 gün oldu doktorada gitmedim nolcak bu halim evde bi test daha yapcm yoksa yarın sabah doktordayım.SERAP ABLAA miden ağrıyomuş sana çook güzel bi ilaç söylcm,ben 2 sene hastane hastane gezdim midem yüzünden ne endoskopiler yapıldı ne ilaçlar kullandımda geçmedi en son kudret narı kullandım şimdi turp gibiyim aktarda satılıyo macun gibi sabahları ve yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alıyosun sana garanti valla çok dua edersin bana hemen başla sonucunu görceksin
ayyy tatlımmm benimm yaaa hemen alıcammm hemennn valal bu iki hafta beni yedi bitirdi benim çok şükür ağrım yok ama midem çok şiş bide yanmaa oluyooo inşşş banada iyi gelirrr hemen alıcamm hemenn Allah razı olsunnn güzelimmm yaaaa hemen aldırıyorumm kocama...çok tşk ederimm... yavrumm git doktora bekleme artıkk bakk çok olmuş için rahatlarr kuzum böylee kendini yiyip bitireceginee öğrenirsinnn gitt tatlımm gitt[/Q
Amin allah cümlemizden razı olsun...evet haklısın serap abla;
8.günüm oldu bugün yarın sabah bi idrar testi daha yapcm sonra doktora gdcm.geçmiş olsun sanada mide ağrılarını,krampları,şişlikleri çokiyi bilirim allah yardımcın olsun ama görceksin çok iyi glcek kudret narı allah'ın izniyle...
ayyy tatlımmm benimm yaaa hemen alıcammm hemennn valal bu iki hafta beni yedi bitirdi benim çok şükür ağrım yok ama midem çok şiş bide yanmaa oluyooo inşşş banada iyi gelirrr hemen alıcamm hemenn Allah razı olsunnn güzelimmm yaaaa hemen aldırıyorumm kocama...çok tşk ederimm... yavrumm git doktora bekleme artıkk bakk çok olmuş için rahatlarr kuzum böylee kendini yiyip bitireceginee öğrenirsinnn gitt tatlımm gitt[/Q
Amin allah cümlemizden razı olsun...evet haklısın serap abla;
8.günüm oldu bugün yarın sabah bi idrar testi daha yapcm sonra doktora gdcm.geçmiş olsun sanada mide ağrılarını,krampları,şişlikleri çokiyi bilirim allah yardımcın olsun ama görceksin çok iyi glcek kudret narı allah'ın izniyle...
ahhh kuzum benimmmmm kocama söyledimm gelirkenn alcakk inşş canım inşş iyi gelride bende rahatlarımm bide çok sstres var üstümdee birazda ondan sanırımm doktora gitmeden hallolur inşşş..çok sagol kuzum benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?