bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canım allhım sabır versin..çok zor gerçekten.
inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize...

Regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
bu gece yapılan dualar ibadetler geri çevrilmez.
bol bol dua edelim..Allahım kabul eder inşallah...dualarımdasınız canlarım..

kızlar nasılsınız napysnz?ben hala hasta olmadım bugün 43 gün oldu doktorada gitmedim nolcak bu halim evde bi test daha yapcm yoksa yarın sabah doktordayım.SERAP ABLAA miden ağrıyomuş sana çook güzel bi ilaç söylcm,ben 2 sene hastane hastane gezdim midem yüzünden ne endoskopiler yapıldı ne ilaçlar kullandımda geçmedi en son kudret narı kullandım şimdi turp gibiyim aktarda satılıyo macun gibi sabahları ve yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı alıyosun sana garanti valla çok dua edersin bana hemen başla sonucunu görceksin

Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Birbirimize dua edelim Allah kabul etsin inşallah....KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN..

bak yine kimse yok kızlar birbirimize tlfn numaralarımızı verelimde birbirimişzi çaldırak girince :):)denk gelemiyorum sizinle siz kaynatıyosunuz

Aynen arkadasim insallah bu düzende devam eder ve sip diye saglikli hayirli bir sekilde hamile kaliriz ve saglikli hayirli güzel bebekler dogruruz insallah hepimiz amin...

Sene ye bu zamanlar hepimizin bebegi elimizde olacak ve biz burdan onlarin dertlerini paylasacagiz tabii zaman bulursak :))))

Yaa oyle bende tam 9 ay boyunca gormekden korkdugum seyi, gecenlerde gordum ve aynen senin gibi sevindim, gercekden nelere seviniyoruz off off. Insallah be arkadasim insallah hamile kalirsin, ve acin hafifletecek saglikli bir bebegin olur.

Aynen gün geliyor insan üzüldügü seye , gün geliyor sevine biliyor.
Ben iki ay bu duruma sevinecegim sonrasinda gene adet olmamak icin 4 gözle beklicem :))) insallah iki ay sonra saglikli bir sekilde hamile kalirim insallah... hepimiz istedigimiz zaman kalalaim saglikli hayirli bir sekilde insallah...

hayırlı kandillerrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!! Rabbim bugun ettiğimiz bütün dualarımızı kabul eder ve hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip eder insallahh...

Canlarım kandiliniz mübarek olsunn allahım bu mübarek gecede ettiğimiz dularımız kabul etsinn inşş kucaklarımızı bebişlerimizlee doldursunn bu sene....allahım saglık sıhat huzurdan eksik etmesinn dualarımız kabul olsunn inşşş sizleri çokkkk seviyorummm...

Eklentiler

• $regaib-kandili-resimli-mesajlar.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 29

ayyy tatlımmm benimm yaaa hemen alıcammm hemennn valal bu iki hafta beni yedi bitirdi benim çok şükür ağrım yok ama midem çok şiş bide yanmaa oluyooo inşşş banada iyi gelirrr hemen alıcamm hemenn Allah razı olsunnn güzelimmm yaaaa hemen aldırıyorumm kocama...çok tşk ederimm... yavrumm git doktora bekleme artıkk bakk çok olmuş için rahatlarr kuzum böylee kendini yiyip bitireceginee öğrenirsinnn gitt tatlımm gitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…