bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kızlar merhaba. kandiliniz mübarek olsun. rabbim ona açtığımız elleri, dualarımızı kabul etsin inşallah. hepimize o kutsal annelik duygusunu tez zamanda ve hayırlısıyla tattırsın inşallah.

kızlar merhaba. kandiliniz mübarek olsun. rabbim ona açtığımız elleri, dualarımızı kabul etsin inşallah. hepimize o kutsal annelik duygusunu tez zamanda ve hayırlısıyla tattırsın inşallah.

herkese iyi gecelerr hayirli kandiller. bugün sonuclarimi doktora gösterdim. cocuk istiomusun dedi bende evet dedim bissürü bissürü ilac verdi herhalde bu ilaclarla bu ay hamile kalirim ben hehehehe. ay bitanesi zayiflatiyomus ne mutlu oldum sormayinn

kuzummmmmmmmmm bende özledim yaa vallaaa muhabbet etmeyi anam karşılaşamıozdaa (
bidenem msjın çok mutlu etti beni ama knt yok msj atamsdımm seninde kandilin mübarek ettigin dualar kabul olsun inşallahhhhhhhh

kuzucuklarıummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kandiliniz mübarek olsunnn acıcık geç oldu ama anca eve geldim allahım inşallahhhhhhhhh dualarımızı kabul ederrrrrr sizleri kocaman seviomm heeeeeeeeeeee

oh iyi hadi gözün aydın bakalım. bu ay hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..
aynen canım benimm bir deniyim bakalım da geçmezse giderim artıkkk inşşş gitmeme gerek kalmazz...

canım çok geçmiş olsun. ben de mide yanmasına yemekten önce muz ve hani şöyle tadı tuzu olmayan, saman tadında elmalar var ya o iyi geliyo diye biliyorum. ama şişkinliği bilemeyeceğim. bir de rennie, talcid den daha iyi. tecrübeyle sabit.

çok sevindim beyazcım..
inşallah bu ilaçlar san sifa olur....kısa zamnda rabbim bebişini ve bebişlerimizi gönderiri.....

adet olamaman hormonlarlamı alakalıymış??bişi dedimi doktor....

çok sevindim beyazcım..
inşallah bu ilaçlar san sifa olur....kısa zamnda rabbim bebişini ve bebişlerimizi gönderiri.....

adet olamaman hormonlarlamı alakalıymış??bişi dedimi doktor....

sanirim evet iste o testasteron adet azligi yapabiliyomus. doktor bebek istiomusun dedi bende evet dedim. bana 4 ilac yazdi. bilgisi olan varsa benimle paylassin anlatayim simdi.
adetin 3. günü clomiphen diye bi ilaci 3 gün süreyle günde iki kere almami söyledi. adetin 10. gününe kadar iliski yok dedi. 14. günüde duphaston kullan dedi günde bir kere 10 gün.
ekstra olarak glucophage diye bi ilac verdi hem zyiflatma etkisi varmis yani istah kapatiyomus hemde yumurtularimi olgunlastiriyomus ne. bide prolaktin icin sanirim dostinex yazmis. öteki doktorda vermisti bu hapi prolaktin cok düsmemis sanirim.
böyle iste ilaclari dün alamadim bugün alicam.
ha bisi sorcam bu arada dün benim yine azda olsa adetim geldi diyim. simdi ben bu ilaci 3. gün kullancam ya. yarinmi baslican pazar mi bi el ativerin suna:))) dün bir bugün iki yarin 3 oluyo ama ne bilim bide aksam oldum adet. siz yinede bi yardim ediverin

yarın 3. gun yarın basla canıkomm.. insallah ilaclarının bır faydasını gorursun canım...

duphaston ilacı sanırım rahimi güçlendiriyor ve bebişin rahime tutunmasına yardımcı olan bi ilaççç..başka topiklerde okumuştum...

glucophage ilacıda kilo verdiriyormuş..yumurtaları güçlendiriyor ve adetleri düzenliyo diye biliyorum...

ilk ilacı daha önce duymadım..dostinex malum prolaktin hormonunu düşürüyorrr...

ha duphaston ve glucophage kullanıp hamile kalan çok...
inşallah sanada iyi gelir canım..bebeişin gelir tez zamanda...
netten araştır istersen....
ilaç aldığın yerde anlattıklarını dinle zaten doktor sana anlatmış kullanımını....rica et belkide yazarlar bi kağıda....

son olarakta ilacı 3. gün al sen azda olsa dün başlamış madem adetin...

canım benim çok sevindimm inşş inşş seninde hayırlı haberlerini alırızz en sonunda güzel bir haberr....inşş zayıflatmazdaa karnı burnunda olursunn hihihihihi bebişlee...

kuzummmmmmmmmm bende özledim yaa vallaaa muhabbet etmeyi anam karşılaşamıozdaa (
bidenem msjın çok mutlu etti beni ama knt yok msj atamsdımm seninde kandilin mübarek ettigin dualar kabul olsun inşallahhhhhhhh

olsun bebegimm yaaa ne olcekk hiç takılmam öyle seylere benn mesajımdan mutlu olduysan ne mutlu bana hihihihihihihi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…