- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.041
ahhh kuzum benimmmmm kocama söyledimm gelirkenn alcakk inşş canım inşş iyi gelride bende rahatlarımm bide çok sstres var üstümdee birazda ondan sanırımm doktora gitmeden hallolur inşşş..çok sagol kuzum benimm
inşallah serap abla doktora gidince ilaç üstüne ilaç iyice mahvediyo valla
inşallah serap abla doktora gidince ilaç üstüne ilaç iyice mahvediyo valla
aynen canım benimm bir deniyim bakalım da geçmezse giderim artıkkk inşşş gitmeme gerek kalmazz...
kızlar merhaba. kandiliniz mübarek olsun. rabbim ona açtığımız elleri, dualarımızı kabul etsin inşallah. hepimize o kutsal annelik duygusunu tez zamanda ve hayırlısıyla tattırsın inşallah.
selam kuzucuklarımmm heee valla yaa bir denk gelemiyozzzz özledimm sizi gari....nasılsınız tatlişlerr ayyy kızlar yaa valla iki haftadır midemm şiş ağırlık var sanki bide yanıyooo offf offff doktora gitmekte istemiyorumm endeskopi istiycekler diyee çok zahmetlii bir işş bide midem çok hassas hiç yaptırmak istemiyorummm kocişe talcid aldırdım inşş iyi gelirde doktora gitmek zorunda kalmamm....çok korkuyomm yaaa bu endeskopidenn... valla bu mide huzurumu kaçırdı
Hangisi sensin ? Siyah saclimi eger öyleyse kesinlikle kisa sac iyi gider , arka kisa öne dogru uzun, cok sahane olur.
oh iyi hadi gözün aydın bakalım. bu ay hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..herkese iyi gecelerr hayirli kandiller. bugün sonuclarimi doktora gösterdim. cocuk istiomusun dedi bende evet dedim bissürü bissürü ilac verdi herhalde bu ilaclarla bu ay hamile kalirim ben hehehehe. ay bitanesi zayiflatiyomus ne mutlu oldum sormayinn
aynen canım benimm bir deniyim bakalım da geçmezse giderim artıkkk inşşş gitmeme gerek kalmazz...
herkese iyi gecelerr hayirli kandiller. bugün sonuclarimi doktora gösterdim. cocuk istiomusun dedi bende evet dedim bissürü bissürü ilac verdi herhalde bu ilaclarla bu ay hamile kalirim ben hehehehe. ay bitanesi zayiflatiyomus ne mutlu oldum sormayinn
çok sevindim beyazcım..
inşallah bu ilaçlar san sifa olur....kısa zamnda rabbim bebişini ve bebişlerimizi gönderiri.....
adet olamaman hormonlarlamı alakalıymış??bişi dedimi doktor....
sanirim evet iste o testasteron adet azligi yapabiliyomus. doktor bebek istiomusun dedi bende evet dedim. bana 4 ilac yazdi. bilgisi olan varsa benimle paylassin anlatayim simdi.
adetin 3. günü clomiphen diye bi ilaci 3 gün süreyle günde iki kere almami söyledi. adetin 10. gününe kadar iliski yok dedi. 14. günüde duphaston kullan dedi günde bir kere 10 gün.
ekstra olarak glucophage diye bi ilac verdi hem zyiflatma etkisi varmis yani istah kapatiyomus hemde yumurtularimi olgunlastiriyomus ne. bide prolaktin icin sanirim dostinex yazmis. öteki doktorda vermisti bu hapi prolaktin cok düsmemis sanirim.
böyle iste ilaclari dün alamadim bugün alicam.
ha bisi sorcam bu arada dün benim yine azda olsa adetim geldi diyim. simdi ben bu ilaci 3. gün kullancam ya. yarinmi baslican pazar mi bi el ativerin suna:))) dün bir bugün iki yarin 3 oluyo ama ne bilim bide aksam oldum adet. siz yinede bi yardim ediverin
yarın 3. gun yarın basla canıkomm.. insallah ilaclarının bır faydasını gorursun canım...
ins canim ya bakalim bugün ilaclari alcam bakalim. öff koca da yok yanimda eczaci anlatacak ins anlarim nasil kullanmam gerektigini.
anlarsın anlarsın pür dikkat dinle bide üzerlerine yazmıyorlar mı orda
sanirim evet iste o testasteron adet azligi yapabiliyomus. doktor bebek istiomusun dedi bende evet dedim. bana 4 ilac yazdi. bilgisi olan varsa benimle paylassin anlatayim simdi.
adetin 3. günü clomiphen diye bi ilaci 3 gün süreyle günde iki kere almami söyledi. adetin 10. gününe kadar iliski yok dedi. 14. günüde duphaston kullan dedi günde bir kere 10 gün.
ekstra olarak glucophage diye bi ilac verdi hem zyiflatma etkisi varmis yani istah kapatiyomus hemde yumurtularimi olgunlastiriyomus ne. bide prolaktin icin sanirim dostinex yazmis. öteki doktorda vermisti bu hapi prolaktin cok düsmemis sanirim.
böyle iste ilaclari dün alamadim bugün alicam.
ha bisi sorcam bu arada dün benim yine azda olsa adetim geldi diyim. simdi ben bu ilaci 3. gün kullancam ya. yarinmi baslican pazar mi bi el ativerin suna:))) dün bir bugün iki yarin 3 oluyo ama ne bilim bide aksam oldum adet. siz yinede bi yardim ediverin
herkese iyi gecelerr hayirli kandiller. bugün sonuclarimi doktora gösterdim. cocuk istiomusun dedi bende evet dedim bissürü bissürü ilac verdi herhalde bu ilaclarla bu ay hamile kalirim ben hehehehe. ay bitanesi zayiflatiyomus ne mutlu oldum sormayinn
kuzummmmmmmmmm bende özledim yaa vallaaa muhabbet etmeyi anam karşılaşamıozdaa(
bidenem msjın çok mutlu etti beni ama knt yok msj atamsdımm seninde kandilin mübarek ettigin dualar kabul olsun inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?