- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.061
sanirim evet iste o testasteron adet azligi yapabiliyomus. doktor bebek istiomusun dedi bende evet dedim. bana 4 ilac yazdi. bilgisi olan varsa benimle paylassin anlatayim simdi.
adetin 3. günü clomiphen diye bi ilaci 3 gün süreyle günde iki kere almami söyledi. adetin 10. gününe kadar iliski yok dedi. 14. günüde duphaston kullan dedi günde bir kere 10 gün.
ekstra olarak glucophage diye bi ilac verdi hem zyiflatma etkisi varmis yani istah kapatiyomus hemde yumurtularimi olgunlastiriyomus ne. bide prolaktin icin sanirim dostinex yazmis. öteki doktorda vermisti bu hapi prolaktin cok düsmemis sanirim.
böyle iste ilaclari dün alamadim bugün alicam.
ha bisi sorcam bu arada dün benim yine azda olsa adetim geldi diyim. simdi ben bu ilaci 3. gün kullancam ya. yarinmi baslican pazar mi bi el ativerin suna:))) dün bir bugün iki yarin 3 oluyo ama ne bilim bide aksam oldum adet. siz yinede bi yardim ediverin
olsun kuzum aksamda olsan o gün adetin birinci günü oluyoo kuzumm yani dün birinci günn bugün ikinci cumartesi üçüncü ayy bulmaca sorusu gibi olduu hahahahaha cumartesi başla bence canım ben aksamda olsam adetimi birinci gün sayarım çünkü 12 geçmedigi sürece hahahahahahahah
HEHE öyle yapim bari ilaclari aldim eczaci türktü ay heryerdeyiz ya valla bende telefonun ses kaydini actim kaydetcektim anlamazsam esime dinletim diye. kiz hosgeldin demesinmi valla avusturyali bulmak burda zor :)) ama hos oda pek bisi anlatamadi bilmiomus yani. glucophageyi dedim günde bir mi alcam dedi doktorun demesi lazimdi. dedi sen seker hastasimisin dedim hayir bu ilac seker hastalarina verilio ama. dedim benim adet te problem ama bilemedi.
bi arastirayimm
bu clomiphen ilacini türk sitelerinde pek göremedim ama almanca yazan bi yerde anladigim kadariyla yumurta olgunlasmadan önce yumurtayi olgunlastirmak kalitsini artirmak icin hazirlik yapiomus. benim yumurtalar calismio pek sanirim. bunu kullananlarin yüzde 80 i iyi yumurtlamis. yumurtlayanlarin yüzde 40 hamile kalmis. hamile kalanlarin 16 da biride cogul gebelik olmus.
hehe hersey iyi güzelde doktor günde iki sefer al dedi bana bende sabah aksam diye sormadim herhalde öyledir dedim. ama eczaci kiz tek seferde iki tane alcan dedi o kafami karistirdi. bi arastirayim ene netten ins bisi bulurum
ay ne cok konustum.
hadi bakalım hayırlısı tatlımm vaalla okudum okudumm haplar falan kafam karıştı benimdee inşş kuzum inşş en kısa zamanda faydasını görde şu haplarınn bir sevindir hepimizi dualarım seninlee......içinde yazmıyomu kuzumm iki taneyi birden mi alcann sabah aksammı
HEHE öyle yapim bari ilaclari aldim eczaci türktü ay heryerdeyiz ya valla bende telefonun ses kaydini actim kaydetcektim anlamazsam esime dinletim diye. kiz hosgeldin demesinmi valla avusturyali bulmak burda zor :)) ama hos oda pek bisi anlatamadi bilmiomus yani. glucophageyi dedim günde bir mi alcam dedi doktorun demesi lazimdi. dedi sen seker hastasimisin dedim hayir bu ilac seker hastalarina verilio ama. dedim benim adet te problem ama bilemedi.
bi arastirayimm
bu clomiphen ilacini türk sitelerinde pek göremedim ama almanca yazan bi yerde anladigim kadariyla yumurta olgunlasmadan önce yumurtayi olgunlastirmak kalitsini artirmak icin hazirlik yapiomus. benim yumurtalar calismio pek sanirim. bunu kullananlarin yüzde 80 i iyi yumurtlamis. yumurtlayanlarin yüzde 40 hamile kalmis. hamile kalanlarin 16 da biride cogul gebelik olmus.
hehe hersey iyi güzelde doktor günde iki sefer al dedi bana bende sabah aksam diye sormadim herhalde öyledir dedim. ama eczaci kiz tek seferde iki tane alcan dedi o kafami karistirdi. bi arastirayim ene netten ins bisi bulurum
ay ne cok konustum.
ay ne bilim ya aslinda cok umutlu degilim benayy türk bulmuşşunda faydası olmamışki canmım
valla benim kafam karıştı
artık biraz doktorun dediğinden biraz ilacı verenin dediğinden ortaya karışık kullanıvercen....
ama ilaç hakkında yazdığın oranlar süperrr...
kız 1 derken 2 birden gelmesin senin bebişler..
yumurtlama ile ilgili ilaç alanlarda çoğul gebelik oluyo genelde....
hakkında hayırlısı artık canım...
başala hemen ilaçlara..bu ay umutluyum ben senden...
ben bile heveslendim haaa
selam kuzuşlarmmmm
beyazım hadi hayırlısı canım sonunda doktor tedavi amaçlı bişiler vermiş.gelsin bebeiklerr:))
menbetam serabım mulberim topegukum renkli atlasım ve diger hatuncuklar nasılsınız bakemmm
ben gündüzleri evde durmuom çok gecede siz olmuosunuz giriom ama :) neyse bi ara buluşalımmm yaa ciddenn ama akşamm
selam kuzuşlarmmmm
beyazım hadi hayırlısı canım sonunda doktor tedavi amaçlı bişiler vermiş.gelsin bebeiklerr:))
menbetam serabım mulberim topegukum renkli atlasım ve diger hatuncuklar nasılsınız bakemmm
ben gündüzleri evde durmuom çok gecede siz olmuosunuz giriom ama :) neyse bi ara buluşalımmm yaa ciddenn ama akşamm
tesk ederim canim
valla bulusalim artik bi aksam yaw. bi ortak saat belirlesek mi ki?
iyiym canım hamdolsun..sen nasılsın??
valla bi görüşemiyoz haa yazan çıkıyo yazan çıkyoo toplanamadık yaniiii....
valla beyazcım haklısın bi saat belirleyelim en iyisi yoksa topikte kimse olmuyo ...
ay ne bilim ya aslinda cok umutlu degilim ben
kadin bile baksana bütün yumurtlama haplarini kullandiriyo tek seferde hehe. ama doktor cok ciddi sordu cocuk istionmu dedi yoksa baska tedavi yöntemi vercekti sanirim. bende istiom dedim o da aldi kalemi kagidi eline güzelce cizelge yapti ama öyle ki valla esime ihtiyac duymadan hepsini anladim. hehe bakalim iki ay sonra gel dedi bida ins hamile olarak giderim bida. ay bi tanesini bulakta ikiz surda dursun :))
ay ne bilim ya aslinda cok umutlu degilim ben
kadin bile baksana bütün yumurtlama haplarini kullandiriyo tek seferde hehe. ama doktor cok ciddi sordu cocuk istionmu dedi yoksa baska tedavi yöntemi vercekti sanirim. bende istiom dedim o da aldi kalemi kagidi eline güzelce cizelge yapti ama öyle ki valla esime ihtiyac duymadan hepsini anladim. hehe bakalim iki ay sonra gel dedi bida ins hamile olarak giderim bida. ay bi tanesini bulakta ikiz surda dursun :))
neden umudun yok canım???
ha bu arada bu bebişler öyle umutsuz zamanlarda geliyor bilgin olsun...
beklersin uğraşırsın bakarsın bebek yok..umudun olmadığı zamnda çıkagelir
inşallah seninde öyle olur canım...baksana doktor bisürü ilaç yazmış..vardır bi bildiği....
bebek olmasada belki düzenli normal adet görmene yardımcı olur..ee normale dönüncede bebek şansı artar canım...
sonuçta Rabbim nezamn nasip ederse o zamn olacak ama hakkımızda hayırlısı canım
ilk hamileligim dedigin gibi en umutsuz anda gelmisti. ama ne bilim iki sene olmamisti bebek zar zor bitane tuttu. bida tutarmi tutmazmi.
hayirlisi diyorum en uygun zaman verir ins rabbim
amin ins canim. ee sen nasilsin bakalim ne var ne yok bende en gec persembeye tasiniyorum :)inşallah canım..
Allahım eğer nasip ettiyse zamanı gelince er yada geç gelecek bebişlerimiz...
allahım çok bekletmesin inşallah ...
amin ins canim. ee sen nasilsin bakalim ne var ne yok bende en gec persembeye tasiniyorum :)
iyiym hamdolsun bende canım...
ye iç temizlik yap topla dağıt
valla değişen bişi yok aynı tempoda devam...
hadi bakalım yeni eve taşınıyorsun nihayet....ayyyy taşınmak çok zorr yaaaa...
valla ben bikere taşındım illahlah dedim..aman ne çok eşyamız varmış toplaması dert..yeni eve götürüp yerleşmesi dertt...
ama senin eşyan pek yoktu yeni alacaktın demi ozamn daha rahat olur...
çok yorma kendini kolay gelsin sannnnnaaaaaa
arkadaşlar merhaba,
ben burda çok yeniyim bende 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve 15 ocak'ta kürtaj oldum nisan ayında özel doktora gitmeye başladım benden bazı kan tahlilleri ve genetk testi istedi sadece kanımda pıhtılaşma çıktı eşimin sperm testine bakıldı ondada bişey çıkmadı pıhtılaşma için coraspin verdi ve folikasit verdi, ultrasonla rahime bakıldı bir sorun yok dedi, ama klomen kullanmamı istedi yumurtaların gelişmesi için, ayrıca bebek olduğunda rahimin tutması için serum verdiler daha sonra endometrium biraz zayıfmış onu güçlendirmek için ilaç verdi şimdide çatlatma iğnesi yapacağını söylüyor yarın yine kontrolüm var büyük ihtimalle iğneyide yarın yapacak bu süreç herkes için aynımı ben merak ediyorum ben normal yolla hamile kalabilmiştim ilk seferde, şimdi neden yumurta geliştirmek çatlatmak için uğraşıyoruz anlamış değilim (kusura bakmayın biraz uzun yazdım)
cok gecmis olsun canim kürtajdan sonra hormonlarmi bozuluo noluyo bilmiyorum canim bende kürtajdan sonra adet olamadim. bende senin gibi ilaclarla doktorlarla ugrasiyorum. umrarim kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?