- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.081
cok gecmis olsun canim kürtajdan sonra hormonlarmi bozuluo noluyo bilmiyorum canim bende kürtajdan sonra adet olamadim. bende senin gibi ilaclarla doktorlarla ugrasiyorum. umrarim kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim.
cok gecmis olsun canim kürtajdan sonra hormonlarmi bozuluo noluyo bilmiyorum canim bende kürtajdan sonra adet olamadim. bende senin gibi ilaclarla doktorlarla ugrasiyorum. umrarim kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim.
amiin inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, ben çok şükür adetle ilgili hiçbir problem yaşamadım benim ki tekrar aynı şeyi yaşamamak için önlem almak amaçlıydı ama her geçengün doktora bi umutla gidip tekrar boş dönmek biraz hayal kırıklığı yaratıyor ve bu kadar ilaç iğne serum biraz tedirgin ediyor.
merhaba canım. bence de bugün başla ilaca. bir de doğumdan sonra sütü baskılamak için dostinexi ben tek sefer de 2 tane içmiştim. senin diğer ilaç da böyle olabilir. iyice bir araştır bakalım netten. inşallah ilaçlar işe yarar da bir an önce kucağın dolar canım. ben de önümüzdeki hafta başlayacağım hormon tedavisine. gerçi bana bebiş yasak ama olsun. :44::44:belki serbest bırakılır.. umut fakirin ekmeği ne de olsa...sanirim evet iste o testasteron adet azligi yapabiliyomus. doktor bebek istiomusun dedi bende evet dedim. bana 4 ilac yazdi. bilgisi olan varsa benimle paylassin anlatayim simdi.
adetin 3. günü clomiphen diye bi ilaci 3 gün süreyle günde iki kere almami söyledi. adetin 10. gününe kadar iliski yok dedi. 14. günüde duphaston kullan dedi günde bir kere 10 gün.
ekstra olarak glucophage diye bi ilac verdi hem zyiflatma etkisi varmis yani istah kapatiyomus hemde yumurtularimi olgunlastiriyomus ne. bide prolaktin icin sanirim dostinex yazmis. öteki doktorda vermisti bu hapi prolaktin cok düsmemis sanirim.
böyle iste ilaclari dün alamadim bugün alicam.
ha bisi sorcam bu arada dün benim yine azda olsa adetim geldi diyim. simdi ben bu ilaci 3. gün kullancam ya. yarinmi baslican pazar mi bi el ativerin suna:))) dün bir bugün iki yarin 3 oluyo ama ne bilim bide aksam oldum adet. siz yinede bi yardim ediverin
iyidir kuzu. rutin takılıyoruz işte. üşütmüşüm yatıyorum:2::2:sen neler yapıyorsun canım? ben daha ziyade haftasonları gece ya da haftaiçi gündüz 4-5 gibi girebiliyorum. bana da kimse denk gelmiyo malesef. öpüyorum hepinizi kızlar..selam kuzuşlarmmmm
beyazım hadi hayırlısı canım sonunda doktor tedavi amaçlı bişiler vermiş.gelsin bebeiklerr:))
menbetam serabım mulberim topegukum renkli atlasım ve diger hatuncuklar nasılsınız bakemmm
ben gündüzleri evde durmuom çok gecede siz olmuosunuz giriom ama :) neyse bi ara buluşalımmm yaa ciddenn ama akşamm
arkadaşlar merhaba,
ben burda çok yeniyim bende 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve 15 ocak'ta kürtaj oldum nisan ayında özel doktora gitmeye başladım benden bazı kan tahlilleri ve genetk testi istedi sadece kanımda pıhtılaşma çıktı eşimin sperm testine bakıldı ondada bişey çıkmadı pıhtılaşma için coraspin verdi ve folikasit verdi, ultrasonla rahime bakıldı bir sorun yok dedi, ama klomen kullanmamı istedi yumurtaların gelişmesi için, ayrıca bebek olduğunda rahimin tutması için serum verdiler daha sonra endometrium biraz zayıfmış onu güçlendirmek için ilaç verdi şimdide çatlatma iğnesi yapacağını söylüyor yarın yine kontrolüm var büyük ihtimalle iğneyide yarın yapacak bu süreç herkes için aynımı ben merak ediyorum ben normal yolla hamile kalabilmiştim ilk seferde, şimdi neden yumurta geliştirmek çatlatmak için uğraşıyoruz anlamış değilim (kusura bakmayın biraz uzun yazdım)
arkadaşlar merhaba,
ben burda çok yeniyim bende 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve 15 ocak'ta kürtaj oldum nisan ayında özel doktora gitmeye başladım benden bazı kan tahlilleri ve genetk testi istedi sadece kanımda pıhtılaşma çıktı eşimin sperm testine bakıldı ondada bişey çıkmadı pıhtılaşma için coraspin verdi ve folikasit verdi, ultrasonla rahime bakıldı bir sorun yok dedi, ama klomen kullanmamı istedi yumurtaların gelişmesi için, ayrıca bebek olduğunda rahimin tutması için serum verdiler daha sonra endometrium biraz zayıfmış onu güçlendirmek için ilaç verdi şimdide çatlatma iğnesi yapacağını söylüyor yarın yine kontrolüm var büyük ihtimalle iğneyide yarın yapacak bu süreç herkes için aynımı ben merak ediyorum ben normal yolla hamile kalabilmiştim ilk seferde, şimdi neden yumurta geliştirmek çatlatmak için uğraşıyoruz anlamış değilim (kusura bakmayın biraz uzun yazdım)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanada günayydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydin kizlar, benim kürtajdan sonraki ilk adetim sirf 3 gün sürdü az sank normalde 4-5 gün ama olsun hicden iyi dir sanirim.
Birdahki regl den sonra hamile kalina bilnir degilmi 3 ay deniliyor ya ... yoksa sizin dr. lariniz ne dedi size ?
Gecen gün bir arkadasima bas ettim düsük oldugumdan, dedi ki ay birdaha hamile kalirsan hemen beni ara lütfen hic kimseye söyleme ve beni ara, allah razi olsun, ne yapcani söylemedi ama dua falan galiba.
Cünkü dedi bir kez düsük olan bir kac kez daha ola bilir, cok israr etti kimseye söyleme ve beni ara..
Olsunda dedim hemen ararim seni :)
merhaba canım. bence de bugün başla ilaca. bir de doğumdan sonra sütü baskılamak için dostinexi ben tek sefer de 2 tane içmiştim. senin diğer ilaç da böyle olabilir. iyice bir araştır bakalım netten. inşallah ilaçlar işe yarar da bir an önce kucağın dolar canım. ben de önümüzdeki hafta başlayacağım hormon tedavisine. gerçi bana bebiş yasak ama olsun. :44::44:belki serbest bırakılır.. umut fakirin ekmeği ne de olsa...
iyidir kuzu. rutin takılıyoruz işte. üşütmüşüm yatıyorum:2::2:sen neler yapıyorsun canım? ben daha ziyade haftasonları gece ya da haftaiçi gündüz 4-5 gibi girebiliyorum. bana da kimse denk gelmiyo malesef. öpüyorum hepinizi kızlar..
geçmiş olsun canım. umarım kucağın bir an önce dolar. dr.un sorunlu gebelik uzmanı mı? ben de ankaradayım da dr.unun adını ve kan ile genetik testlerini nerede yaptırdığını yazabilir misin? dr.un bütün tedbirleri almış, işi şansa bırakmamış gibi görünüyo. ben bir ton dr.a gittim ama senin dr. hoşuma gitti... özelden yazacaktım sana ama senin özel msj hakkın yokmuş malesef
teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza, doktorumun adını söylemek isterim ama burdan yazmak ne kadar doğru onu bilmiyorum özel mesaj hakkı nasıl alınıyor yeni kullanmaya başladığım için bilmiyorum
çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşatmaz rabbim kimseye.
canım ilk bbek için çok beklemişmiydin?
doktorun tedbirli davranması güzel evet ama normal yolla deneyip eğer olmuyosa klomen ve çattlatma iğnesi yapsa daha iyi olmazmıydı?
sonuçta normal yolla hamile kalabiliyosun...
doktorun işi şansa bırakmamış anlaşılan..
inşallah tek seferde hamile kalırsın..
günaydın kızlaaar. iysinizdir umarım hepiniz. ben hala salya sümük yatıyorum. inanın yazmaya bile dermanım yok aslında.
barışözlem ben özeline mailimi atayım istersen oradan haberleşiriz olur mu canım? benim 31 haftalık bebeğini kaybeden bir arkadaşa da sana verdikleri ilaçlardan bazılarını vermiş. dr. psikolojini de biraz bozuk gördüyse o yüzden işi hızlandırmak istemiş olabilir.. endişelenme bence canım.
olabilir ama ben kendimi baya toplamıştım doktora gittiğimde başlarda çok kötüydüm, ama şimdi çok daha iyiyim.
maşallah canım. iyi olmamız lazım zaten yeni bebişler için bu arada özeline msj attım canım..
merhaba canım. bence de bugün başla ilaca. bir de doğumdan sonra sütü baskılamak için dostinexi ben tek sefer de 2 tane içmiştim. senin diğer ilaç da böyle olabilir. iyice bir araştır bakalım netten. inşallah ilaçlar işe yarar da bir an önce kucağın dolar canım. ben de önümüzdeki hafta başlayacağım hormon tedavisine. gerçi bana bebiş yasak ama olsun. :44::44:belki serbest bırakılır.. umut fakirin ekmeği ne de olsa...
iyidir kuzu. rutin takılıyoruz işte. üşütmüşüm yatıyorum:2::2:sen neler yapıyorsun canım? ben daha ziyade haftasonları gece ya da haftaiçi gündüz 4-5 gibi girebiliyorum. bana da kimse denk gelmiyo malesef. öpüyorum hepinizi kızlar..
geçmiş olsun canım. umarım kucağın bir an önce dolar. dr.un sorunlu gebelik uzmanı mı? ben de ankaradayım da dr.unun adını ve kan ile genetik testlerini nerede yaptırdığını yazabilir misin? dr.un bütün tedbirleri almış, işi şansa bırakmamış gibi görünüyo. ben bir ton dr.a gittim ama senin dr. hoşuma gitti... özelden yazacaktım sana ama senin özel msj hakkın yokmuş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?