bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

cok gecmis olsun canim kürtajdan sonra hormonlarmi bozuluo noluyo bilmiyorum canim bende kürtajdan sonra adet olamadim. bende senin gibi ilaclarla doktorlarla ugrasiyorum. umrarim kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim.

amiin inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, ben çok şükür adetle ilgili hiçbir problem yaşamadım benim ki tekrar aynı şeyi yaşamamak için önlem almak amaçlıydı ama her geçengün doktora bi umutla gidip tekrar boş dönmek biraz hayal kırıklığı yaratıyor ve bu kadar ilaç iğne serum biraz tedirgin ediyor.

cok gecmis olsun canim kürtajdan sonra hormonlarmi bozuluo noluyo bilmiyorum canim bende kürtajdan sonra adet olamadim. bende senin gibi ilaclarla doktorlarla ugrasiyorum. umrarim kisa zamanda tekrar hamile kalirsin canim.

amiin inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, ben çok şükür adetle ilgili hiçbir problem yaşamadım benim ki tekrar aynı şeyi yaşamamak için önlem almak amaçlıydı ama her geçengün doktora bi umutla gidip tekrar boş dönmek biraz hayal kırıklığı yaratıyor ve bu kadar ilaç iğne serum biraz tedirgin ediyor.

mesajlarım arka arkaya 3 kez gitmiş ama kusura bakmayın internette sanırım bi sorun oldu gitmedi sonra hepsi birden gitmiş :)

anladim canim senin tedbir amacli. olsun oda güzel. umarim en kisa zamanda emeklerinin karsiligini alirsin

merhaba canım. bence de bugün başla ilaca. bir de doğumdan sonra sütü baskılamak için dostinexi ben tek sefer de 2 tane içmiştim. senin diğer ilaç da böyle olabilir. iyice bir araştır bakalım netten. inşallah ilaçlar işe yarar da bir an önce kucağın dolar canım. ben de önümüzdeki hafta başlayacağım hormon tedavisine. gerçi bana bebiş yasak ama olsun. :44::44:belki serbest bırakılır.. umut fakirin ekmeği ne de olsa...
iyidir kuzu. rutin takılıyoruz işte. üşütmüşüm yatıyorum:2::2:sen neler yapıyorsun canım? ben daha ziyade haftasonları gece ya da haftaiçi gündüz 4-5 gibi girebiliyorum. bana da kimse denk gelmiyo malesef. öpüyorum hepinizi kızlar..

geçmiş olsun canım. umarım kucağın bir an önce dolar. dr.un sorunlu gebelik uzmanı mı? ben de ankaradayım da dr.unun adını ve kan ile genetik testlerini nerede yaptırdığını yazabilir misin? dr.un bütün tedbirleri almış, işi şansa bırakmamış gibi görünüyo. ben bir ton dr.a gittim ama senin dr. hoşuma gitti... özelden yazacaktım sana ama senin özel msj hakkın yokmuş malesef

çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşatmaz rabbim kimseye.
canım ilk bbek için çok beklemişmiydin?
doktorun tedbirli davranması güzel evet ama normal yolla deneyip eğer olmuyosa klomen ve çattlatma iğnesi yapsa daha iyi olmazmıydı?
sonuçta normal yolla hamile kalabiliyosun...
doktorun işi şansa bırakmamış anlaşılan..
inşallah tek seferde hamile kalırsın..

Günaydin kizlar, benim kürtajdan sonraki ilk adetim sirf 3 gün sürdü az sank normalde 4-5 gün ama olsun hicden iyi dir sanirim.
Birdahki regl den sonra hamile kalina bilnir degilmi 3 ay deniliyor ya ... yoksa sizin dr. lariniz ne dedi size ?

Gecen gün bir arkadasima bas ettim düsük oldugumdan, dedi ki ay birdaha hamile kalirsan hemen beni ara lütfen hic kimseye söyleme ve beni ara, allah razi olsun, ne yapcani söylemedi ama dua falan galiba.
Cünkü dedi bir kez düsük olan bir kac kez daha ola bilir, cok israr etti kimseye söyleme ve beni ara..
Olsunda dedim hemen ararim seni :)

canım doktroların geneli 3 ay korunma veriyor. bende 2 ay korunmayı dusunuyorum ki 2 ay oldu benım ama reglimi olamadım. 10-11 gun adetim gec kaldı..gelseydı korunmayı bırakıcaktım. hayırlısı olsun. sende bi adet daha gorup sonra korumayı bırakabilirsin. hakkında hayırlısı olsun.. kimilerine banel gelebiliyor canım ama hamile kalınca dualar varmıs muskalar varmıs yapılabilen.. dua korur herhalde. arkadasınınkide boyle birseydir.. ara bencede gonlude olur arkadasının..

teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza, doktorumun adını söylemek isterim ama burdan yazmak ne kadar doğru onu bilmiyorum özel mesaj hakkı nasıl alınıyor yeni kullanmaya başladığım için bilmiyorum, evet doktorum sorunlu gebeliklerle ilgileniyor

Son düzenleme:

amin canım insallah.. bu arada gecmıs olsun sana. allah bidaha yasatmasın. canım özel msj atmak için 100 msj hakkını doldurman gerekıyor. tobeguk gelince kendisine nasıl ulasıp yazacagını soyler sana..

teşekkür ederim, bende anlamış değilim normal yolla hamile kalabiliyorum ilk hamileliğimde 3-4 ay olmuştu korunmayı bırakalı, ama dediğiniz gibi gerçekten doktor işi şansa bırakmak istemiyor sanırım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar. iysinizdir umarım hepiniz. ben hala salya sümük yatıyorum. inanın yazmaya bile dermanım yok aslında.
barışözlem ben özeline mailimi atayım istersen oradan haberleşiriz olur mu canım? benim 31 haftalık bebeğini kaybeden bir arkadaşa da sana verdikleri ilaçlardan bazılarını vermiş. dr. psikolojini de biraz bozuk gördüyse o yüzden işi hızlandırmak istemiş olabilir.. endişelenme bence canım.

olabilir ama ben kendimi baya toplamıştım doktora gittiğimde başlarda çok kötüydüm, ama şimdi çok daha iyiyim.

arastirmaya calisiyorum canim sanirim bu ilac klomen tedavisinde kullanilan ilac.simdilik sabah aksam olarak icicem bugün basladim canim. dostinex i bi seferde iki tane ictin demek dokunmadimi canim ya cok etkili bi ilac diye biliyorum ben onu haftada ceyrek aliyodum. sisede iki ilac vardi sadece. simdide haftada yarim alicam. basla tabi canim tedaviye hazir olsun hormonlarin sonradan sikinti cekme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…