- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.101
teşekkür ederim canım. o dr.un adını ben de çoook duydum. sen de tavsiye ediyorsun demekki.. bir de özelinde muayene ücreti ne kadar acaba canım?aldım canım mesajını bende sana mail attım
evet çoook etkili canım ama doğum sonrası bana bu ilacı vermeyi unutmuşlar. 3 gün boyunca acayip süt doldu göğüslerime bu seferde süt ateşi veya göğüs apsesi olmamdan korkup iki tane birden yutturdu dr.lar. sonra baktılar süt gitmiyo 8lik şişeden aldırdılar. hergün yarım yarım içtim. şimdi gene fırlamış hormon, onun tedavisini olucam işte. bebiş olmasını da engelliyomuş ya aynı zamanda bu hormon! pöfffffff!!!!arastirmaya calisiyorum canim sanirim bu ilac klomen tedavisinde kullanilan ilac.simdilik sabah aksam olarak icicem bugün basladim canim. dostinex i bi seferde iki tane ictin demek dokunmadimi canim ya cok etkili bi ilac diye biliyorum ben onu haftada ceyrek aliyodum. sisede iki ilac vardi sadece. simdide haftada yarim alicam. basla tabi canim tedaviye hazir olsun hormonlarin sonradan sikinti cekme.
Serap abla napyn nasılsın?
kudret nasını kullandın mı nasıl oldun merak ettim
canım benim aldım aldımmm sen der demezz kocişe aldırdım bugün ikinci günn içiyorum bakalımm vala ağrım ve yanmam yok çok sükürr ama şu şişlikte insee çok iyi olucakk valla içiyorumm bebegimm inşş faydasını görürümmm çok tşk ederim kuzum yaa zaten herseye iyi geliyomuş bu meled...rahmi bile topluyomuşş içelim bakalımm vitamin vitamin...şu şişkinliğimede alsınn başka bişey istemiyomm.. ama ADA tadı çok kötü yaaa hihihihihi..ama olsunn eşimde diyoki faydalı olan seyy tatlı olurmu
teşekkür ederim canım. o dr.un adını ben de çoook duydum. sen de tavsiye ediyorsun demekki.. bir de özelinde muayene ücreti ne kadar acaba canım?
evet çoook etkili canım ama doğum sonrası bana bu ilacı vermeyi unutmuşlar. 3 gün boyunca acayip süt doldu göğüslerime bu seferde süt ateşi veya göğüs apsesi olmamdan korkup iki tane birden yutturdu dr.lar. sonra baktılar süt gitmiyo 8lik şişeden aldırdılar. hergün yarım yarım içtim. şimdi gene fırlamış hormon, onun tedavisini olucam işte. bebiş olmasını da engelliyomuş ya aynı zamanda bu hormon! pöfffffff!!!!
teşekkür ederim canım. o dr.un adını ben de çoook duydum. sen de tavsiye ediyorsun demekki.. bir de özelinde muayene ücreti ne kadar acaba canım?
evet çoook etkili canım ama doğum sonrası bana bu ilacı vermeyi unutmuşlar. 3 gün boyunca acayip süt doldu göğüslerime bu seferde süt ateşi veya göğüs apsesi olmamdan korkup iki tane birden yutturdu dr.lar. sonra baktılar süt gitmiyo 8lik şişeden aldırdılar. hergün yarım yarım içtim. şimdi gene fırlamış hormon, onun tedavisini olucam işte. bebiş olmasını da engelliyomuş ya aynı zamanda bu hormon! pöfffffff!!!!
:) evet tadı çok kötü ama şişe bitmeden faydasını gördüm ben sadeceye mideye değil dediğin gibi herşeye iyi geliyo ben meyvesuyuyla içiyodum a zaman tadı biraz iyi oluyo öyle dene bideinşallah sende görürsün faydasını
ümitköydeki yeri 130 tl diğeri 150 tl ama her gittiğinde vermiyorsun sonuç gösterince kontrole gidince almıyorlar
evet canim malesef öyle senin degerlerini ölctülermi kacti prolaktinin senin. benim cok yüksek degildi sükür 26 idi 19 inmis herhalde tehlikeli gördü doktor yine verdi hapi bende sekizlik sisede haftada yarim iki ay kullancam.
ölçtüler canım. 3 ila 26 arasında olması gerekirken 35.5 benimkiben üç ay önce 1 şişe 2lik, 1 şişe 8lik kullanmıştım... şimdi yine fırlamış. dr. stresten de olabilir biraz kafa dağıt dedi. haftaiçi tekrar ölçtüreceğim. onun sonucuna göre başlanacak tedaviye..
bence seninki tehlikeli değil de bu hormonlar çook uzun sürede düzene giriyor ya tekrar yükselmesin diye vermiştir bence.
beyazım kilo yaptı mı sende bu hap? sanki ben de yaptı gibi
canım çok teşekkür ederim yardımın için.gerçekten makbule geçecek emin ol. sence hangisine gidersem daha iyi ilgilenir. pek bir farkı yok gibi sanki ama... bilemedim:44::44:
prolaktin tamamen strese dayali bi hormon canim sen stressen prolaktin seninle yani. bende kilo yapmadi canim ben dedigim gibi cok düsük doz kullandim haftada ceyrek ben iki ayda iki hapi bitirdim, digerine henüz baslamadim carsamba alcam dostinexi carsambalari kullaniyordum ben o hapi öyle devam etcem. of 4 tane ilac var hayatimda hic bu kadar ilac kullanmadim ben yaaaa.
ölçtüler canım. 3 ila 26 arasında olması gerekirken 35.5 benimkiben üç ay önce 1 şişe 2lik, 1 şişe 8lik kullanmıştım... şimdi yine fırlamış. dr. stresten de olabilir biraz kafa dağıt dedi. haftaiçi tekrar ölçtüreceğim. onun sonucuna göre başlanacak tedaviye..
bence seninki tehlikeli değil de bu hormonlar çook uzun sürede düzene giriyor ya tekrar yükselmesin diye vermiştir bence.
beyazım kilo yaptı mı sende bu hap? sanki ben de yaptı gibi
prolaktin tamamen strese dayali bi hormon canim sen stressen prolaktin seninle yani. bende kilo yapmadi canim ben dedigim gibi cok düsük doz kullandim haftada ceyrek ben iki ayda iki hapi bitirdim, digerine henüz baslamadim carsamba alcam dostinexi carsambalari kullaniyordum ben o hapi öyle devam etcem. of 4 tane ilac var hayatimda hic bu kadar ilac kullanmadim ben yaaaa.
teşekkür ederim canım. soru biraz saçmaydı, farkettim ama bizimki de umut dünyası be canım arada saçmalarsak mazur görelim birbirimiziben ümitköye gidiyorum bana daha yakın olduğuiçin günün belli saatlerinde ikisinede gidiyor, bildiğim kadarıyla da cumartesi günleri diğer adreste ümitköyde değil, bence ikisinde de aynı ilgilenir farketmez
kuzu benimki de 35.5 işte. tabi bir de her laboratuvarın referans aralığı farklı oluyo ya senin değerler de bunlar mıydı? zaten hamileyken yükselmesi problem değil, hamilelik öncesi yüksek olması problemsizin yüksek değilmiş ki kızlarrbenım 31 küsür cıkmıstı ilk doktorum onemli değil o kadar demişti. yeni hamile oldugum zamanda ya 42 idi yada 46ydı. doktor hamileliğe baglı olarak yükselmiştir demişti. suan ne durumda bilmiyorum..
bakalım yarın randevum var dua edin bana kızlar. neden adet olmamısım bi öğreneyimmm.. hersey yolundadır insallah..:18::18:
canım bebiş uğruna nelere katlanıyoruz değil mi?? evet ben yüksek doz kullandım ya belki o yüzden kilo yapmıştır. tabi bi de o ilacı içerken 50 gün yatmıştım hepstres benim göbek adım şekerim. şaka bi yana iş yerim çok stresli benim malesef ( o yüzden ben o ilacı içerim gibime geliyo. senin ilaçların dozu azmış ya, sık dişini accık napalım datluuum...
evet sekerim ilk 26 idi ilacla 19 a düsürdüm ama yinede cok degildi sinirdaydi benimde. insallah hersey temiz cikar canim haberlerini bekliyoruzsizin yüksek değilmiş ki kızlarrbenım 31 küsür cıkmıstı ilk doktorum onemli değil o kadar demişti. yeni hamile oldugum zamanda ya 42 idi yada 46ydı. doktor hamileliğe baglı olarak yükselmiştir demişti. suan ne durumda bilmiyorum..
bakalım yarın randevum var dua edin bana kızlar. neden adet olmamısım bi öğreneyimmm.. hersey yolundadır insallah..:18::18:
teşekkür ederim canım. soru biraz saçmaydı, farkettim ama bizimki de umut dünyası be canım arada saçmalarsak mazur görelim birbirimizi
rica ederim niye saçma olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?