bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kimseler yok bugün buralarda bende evi temizliyorum yarin yavas yavas esyalarimi öteki evime götürmeye baslicam burayida kayinvaldemlere teslim edicem temizleyimde öyle verim bari.

iyiym canım hamdolsun...c.tesi evin salonunu boyadıl eşimle...ufff orucu bi iş yanii.
dün gezmelerdeydik..
bugün kırdizini otur modundayız
hava kapalı ve soğuk dersinki sanki kasım ayındayız...

hmm burdada bugün bayrammis ay bunlarda da her hafta bayram bide türkiyede deriz tatil cok diye :)). gerci benim esim calisiyo malesef bende azcik dinlenim yemek yapim bisiler hazirlayim.

hmm burdada bugün bayrammis ay bunlarda da her hafta bayram bide türkiyede deriz tatil cok diye :)). gerci benim esim calisiyo malesef bende azcik dinlenim yemek yapim bisiler hazirlayim.

dimek orada da bizim gibi çok bayram var
bende yemek falan yaptım ee azda temizlik..dinleniyorum..eşim gelcek kalkayım artık..

slm kızlar. herkes iyidir umarım. bizim de okulun kapanmasına az kaldı. okul karne işleriyle uğraşıyorum. zaman geçirmeye çalışıyoruz işte. bu arada melekbebe naptı hamilemiymiş. öptüm hepinizi.kendinize iyi bakın.

kolay gelsin canim. yok canim malesef degilmis.gerci bi test daha yapcakti sanirim noldu bilmiorum gelirse sorayim bi. öyle iste sende kendine iyi bak görüsürüz

Son düzenleme:
kimseler yok bugün buralarda bende evi temizliyorum yarin yavas yavas esyalarimi öteki evime götürmeye baslicam burayida kayinvaldemlere teslim edicem temizleyimde öyle verim bari.
canıım yeni evin şimdiden hayırlı olsun diyelim..
ay ne güzeeel, keşke benim de iştahım kapansa azıcıık!!!! senin dondurmayı sevdiğini herkes biliyo kuzu, belirtmene gerek yok ayni canım zaten ne gelirse başımıza stresten geliyo. bence benim vücudun kanser belirtisi verip kanseri bulamamaları da ondan. azıcık şu kafayı sakinleştirebilsek on numara olacak da, işte!!! canım yeni ev buradaki bi çok arkadaşa iyi geldi. sana da iyi gelecektir eminim. zaten gönlünce dayayıp döşüyosun.. eksik meksik en azından yeni ve senin

tesekkür ederim canim. seninde vücudun baya degisikmis :))))
cikacagim evde kira canim ama ne bilim dedigin gibi eksik meksik benim esyalarim olacak. burdaki esyalari isime yaramasada atamiyorum cünkü kayinvaldemin. kendi evimde yabanci gibiydim burda bian önce cikmak istememin sebebide o. hala daha ise yaramayan esyalarini bana vermeye calisiyo gicik oluyorumm.kullanmadigim perdeler var dio yeniymis cok kullanmamis sana verim diyo. ona bisi diyemedim ama esime dedim perdesiz kalirim ama artik onun bisiyini istemiyorum. gecen sene izine gittigimde evime girmis güya benim isime yaramayan syleri atmis düzeltmis ay nasil sinir oldum. biside diyemiyorum dedigim gibi sonucta kendi esyalari ama inan tek ignesini götürmücem burdan. ay bana gene geldiler neyse hehe ben bakkala gidiom gelince görüsürüz

kuzum kusura bakma sinirlerini zıplattım.. kira diyosun ama kaç kişi kendi evinde oturuyor ki. boşver.. gönlünce döşüyorsun ya, her şey senin ya, bebişin odası da var ya, daha ne olsun canım. sefan olsun...oh ooohhh

onu hic sorma canim ya mucize gibi bisi bu. normalde pek imkanli bisi degil iki kisilik bi aileye 3 oda vermeleri. valla en cok ona seviniyorum :)) tesekkür ederim canim verdigin moral icin. kendime geldim simdi hehe.

onu hic sorma canim ya mucize gibi bisi bu. normalde pek imkanli bisi degil iki kisilik bi aileye 3 oda vermeleri. valla en cok ona seviniyorum :)) tesekkür ederim canim verdigin moral icin. kendime geldim simdi hehe.

ne morali kuzu beeee... bence senin bebişin zaten geleceği var da, allah bunu bildiği için yerini hazır etmiş, hepsi bu!! canım kaçıyorum ben. kendine çook iyi bak. bu ayın son olsun inşallah

ne morali kuzu beeee... bence senin bebişin zaten geleceği var da, allah bunu bildiği için yerini hazır etmiş, hepsi bu!! canım kaçıyorum ben. kendine çook iyi bak. bu ayın son olsun inşallah

insallah canim en kisa zamanda sende iyilesirsinde seninde hemen bebisin konar göbüsüne. iyi aksamlar sekerim görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…