bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kimseler yok bugün buralarda bende evi temizliyorum yarin yavas yavas esyalarimi öteki evime götürmeye baslicam burayida kayinvaldemlere teslim edicem temizleyimde öyle verim bari.

hayırlı olsun kuzucumm inşş bu yeni evinn sana huzur mutluluk bebiş getirsinn yeni bir başlangıç nede olsaa çok sevindimm kuzumm kolayy gelsinn....

buraya yazdım dün akşam ama nerde kimse bişi yazmamış iice unutmuşunu beni işte (
serabım sanada faceden msj attım cvp ta yazmadın

ay ask olsun neden unutalim canimya yazip kacionuz bekliom bekliom kimseler yok gelsenize ya öffff. ben cikom siz gelonuz. bööö bekci olcam burda yoklama yapcaam kim ne kadar giriyo ne kadar kalio burda gelmeyene ceza

kızlarrrr ben geldım doktordannnnnnnnnnnnnnnnn tebrik edinnn beniiiii hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dermişiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayatımda ilk defa sokturucu kullanıcam canlarım.. kısır donguye girmiş benım kucuk hanım. adetim gelmezmiş ilac kullanmadan.. adet olduktan sonra korunmayı bırakıyoruzzzz.. ondan sonra her geceee turlaraaa cıkıceeeeezzzzzzzzzzzzzzz ..

ayrıca tobeguk ve beyaz tskler canlarım. ıyı haberlerle geldım. hersey yolunda cok sukurrr.. bide adet olsaaaaammmm benden iyisi olmuceeeekkkk..

Allah iyiligini versin emi nasil heyecanladim yaaaaaaaa uffffffffff kizim böyle saka mi olur ya dövcem seni yaaaaaa. neyse bari önemli bisi yok canim cok sükür. adet söktürücünün adi ne canim.

Allah iyiligini versin emi nasil heyecanladim yaaaaaaaa uffffffffff kizim böyle saka mi olur ya dövcem seni yaaaaaa. neyse bari önemli bisi yok canim cok sükür. adet söktürücünün adi ne canim.

hamilelik haberini vereceğim(iz) günlerde gelicekya (insALLAH), prova yapıyorum oncedeeeeennn
tarlusal canımm. bakalım insallah işe yarar.. bir an once sökülsün istiyorummmmm

Son düzenleme:
buraya yazdım dün akşam ama nerde kimse bişi yazmamış iice unutmuşunu beni işte (
serabım sanada faceden msj attım cvp ta yazmadın

kızzz ne zaman yazdınn valla yok mesaj falan baktımm şimdii aaaa niye unutalım bacımm yawww...:) sen unutulurmusunn ama mesaj gelseydi kesin dönerdim bebem sana bennn...gelmedi demekki

ayyy ben sana ne diyim yaaaa yavrumm gerçekten hamile sandım yaaa...kız böyle saka yaplırımı beeee çok sevindim canım herseyin yolunda olduguna kuzumm haydii bakalım önce adet sonra bebişşş.....

ayyy ben sana ne diyim yaaaa yavrumm gerçekten hamile sandım yaaa...kız böyle saka yaplırımı beeee çok sevindim canım herseyin yolunda olduguna kuzumm haydii bakalım önce adet sonra bebişşş.....

ay ne bilem içimdennn geldiiiiiiiiiiiii...

insalllhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

hamilelik haberini vereceğim(iz) günlerde gelicekya (insALLAH), prova yapıyorum oncedeeeeennn
tarlusal canımm. bakalım insallah işe yarar.. bir an once sökülsün istiyorummmmm

kisa sürede gelir ins canim adetin sonra gelsin bebis hadi bakalim hayirlisi canim ya böyle arka arkaya hamile kalirmisiz ne güzel olur :))

ay ask olsun neden unutalim canimya yazip kacionuz bekliom bekliom kimseler yok gelsenize ya öffff. ben cikom siz gelonuz. bööö bekci olcam burda yoklama yapcaam kim ne kadar giriyo ne kadar kalio burda gelmeyene ceza
bilmiom valla ( yogunum bugünlerde yogunluktan çok bide bunalımdayım hiç bişe yapasım yok ((
heheh ben yemedim :)))) neyse canım kullanda gelsin biran önce inş
kızzz ne zaman yazdınn valla yok mesaj falan baktımm şimdii aaaa niye unutalım bacımm yawww...:) sen unutulurmusunn ama mesaj gelseydi kesin dönerdim bebem sana bennn...gelmedi demekki
ne bilim kuzum 2 gün oluo msj attım ama dönmedin gelmemiş demekkü

bende öyleyim ya havalardan mi anlamadim bi SIKINTI var icimde bari arkadaslarla konusim diyom kimselerde yok haydin bakalim herkes canlansin

anam ylizim beyazım bende öyle valla hiçbirsey yapasım yokkk yaaa sıkıntı heppp... yok valla mesaj falan canım olsa yazmammı sana kuzu.....bugün hele dha bir kasvett havada etkilio insanı

bende öyleyim ya havalardan mi anlamadim bi SIKINTI var icimde bari arkadaslarla konusim diyom kimselerde yok haydin bakalim herkes canlansin

anam ylizim beyazım bende öyle valla hiçbirsey yapasım yokkk yaaa sıkıntı heppp... yok valla mesaj falan canım olsa yazmammı sana kuzu.....bugün hele dha bir kasvett havada etkilio insanı

aynen kızlar ya ölmek üzereyim resmen bugün evi toplamam lazımdı gardolabı düzeltiyim dedim ordan başladım ama başladıgımla kaldım evin heryerinde bi kıyafet var :))= kolumu kaldıramıyorum

heyttytt hafi sirkelenin bakalim bisküvit pastasi yaptim en kolayindan serap abla cayi koyar zaten :))) kahve istemiiik hadi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…