- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.141
kimseler yok bugün buralarda bende evi temizliyorum yarin yavas yavas esyalarimi öteki evime götürmeye baslicam burayida kayinvaldemlere teslim edicem temizleyimde öyle verim bari.
hayırlı olsun kuzucumm inşş bu yeni evinn sana huzur mutluluk bebiş getirsinn yeni bir başlangıç nede olsaa çok sevindimm kuzumm kolayy gelsinn....
ohoo unutulmuşum ben yazıyorum ama kimse görmüyo neyse.....
ohoo unutulmuşum ben yazıyorum ama kimse görmüyo neyse.....
ne ara yazdin seker görmedim valla kusura bakma naber nasilsin
nereye ne yazdın kızzz görmedim bendee..heeee heee unuttuk seni anam toplaşamıyozki yaaaa artıkk hepimiz yazıyoz çıkıoz heralde...:)
buraya yazdım dün akşam ama nerde kimse bişi yazmamış iice unutmuşunu beni işte(
serabım sanada faceden msj attım cvp ta yazmadın
kızlarrrr ben geldım doktordannnnnnnnnnnnnnnnntebrik edinnn beniiiii hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dermişiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayatımda ilk defa sokturucu kullanıcam canlarım.. kısır donguye girmiş benım kucuk hanım. adetim gelmezmiş ilac kullanmadan.. adet olduktan sonra korunmayı bırakıyoruzzzz.. ondan sonra her geceee turlaraaa cıkıceeeeezzzzzzzzzzzzzzz ..
ayrıca tobeguk ve beyaz tskler canlarım. ıyı haberlerle geldım. hersey yolunda cok sukurrr.. bide adet olsaaaaammmm benden iyisi olmuceeeekkkk..
Allah iyiligini versin emi nasil heyecanladim yaaaaaaaa uffffffffff kizim böyle saka mi olur ya dövcem seni yaaaaaa. neyse bari önemli bisi yok canim cok sükür. adet söktürücünün adi ne canim.
buraya yazdım dün akşam ama nerde kimse bişi yazmamış iice unutmuşunu beni işte(
serabım sanada faceden msj attım cvp ta yazmadın
kızlarrrr ben geldım doktordannnnnnnnnnnnnnnnntebrik edinnn beniiiii hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayatımda ilk defa sokturucu kullanıcam canlarım.. kısır donguye girmiş benım kucuk hanım. adetim gelmezmiş ilac kullanmadan.. adet olduktan sonra korunmayı bırakıyoruzzzz.. ondan sonra her geceee turlaraaa cıkıceeeeezzzzzzzzzzzzzzz ..
ayrıca tobeguk ve beyaz tskler canlarım. ıyı haberlerle geldım. hersey yolunda cok sukurrr.. bide adet olsaaaaammmm benden iyisi olmuceeeekkkk..
ayyy ben sana ne diyim yaaaa yavrumm gerçekten hamile sandım yaaa...kız böyle saka yaplırımı beeeeçok sevindim canım herseyin yolunda olduguna kuzumm haydii bakalım önce adet sonra bebişşş.....
hamilelik haberini vereceğim(iz) günlerde gelicekya (insALLAH), prova yapıyorum oncedeeeeennn
tarlusal canımm. bakalım insallah işe yarar.. bir an once sökülsün istiyorummmmm
bilmiom vallaay ask olsun neden unutalim canimya yazip kacionuz bekliom bekliom kimseler yok gelsenize ya öffff. ben cikom siz gelonuz. bööö bekci olcam burda yoklama yapcaam kim ne kadar giriyo ne kadar kalio burda gelmeyene ceza
heheh ben yemedim :)))) neyse canım kullanda gelsin biran önce inşkızlarrrr ben geldım doktordannnnnnnnnnnnnnnnntebrik edinnn beniiiii hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne bilim kuzum 2 gün oluo msj attım ama dönmedin gelmemiş demekkükızzz ne zaman yazdınn valla yok mesaj falan baktımm şimdii aaaa niye unutalım bacımm yawww...:) sen unutulurmusunn ama mesaj gelseydi kesin dönerdim bebem sana bennn...gelmedi demekki
bilmiom valla( yogunum bugünlerde yogunluktan çok bide bunalımdayım hiç bişe yapasım yok ((
heheh ben yemedim :)))) neyse canım kullanda gelsin biran önce inş
ne bilim kuzum 2 gün oluo msj attım ama dönmedin gelmemiş demekkü
bende öyleyim ya havalardan mi anlamadim bi SIKINTI var icimde bari arkadaslarla konusim diyom kimselerde yok haydin bakalim herkes canlansin
anam ylizim beyazım bende öyle valla hiçbirsey yapasım yokkk yaaa sıkıntı heppp...yok valla mesaj falan canım olsa yazmammı sana kuzu.....bugün hele dha bir kasvett havada etkilio insanı
anam ylizim beyazım bende öyle valla hiçbirsey yapasım yokkk yaaa sıkıntı heppp...yok valla mesaj falan canım olsa yazmammı sana kuzu.....bugün hele dha bir kasvett havada etkilio insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?