- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.161
heyttytt hafi sirkelenin bakalim bisküvit pastasi yaptim en kolayindan serap abla cayi koyar zaten :))) kahve istemiiik hadi bakalim.
kızlar ya sizede danışıyım.
ben şimdi işten ayrıldım martta zaten hamile kaldım kürtaj falan derken baya sıkıştık
cem 1500 maaş alıyo her ay 900 tl kredi ödüyoruz.bize kalıyo 600 tl kredi kartı bu ay gelmiş 1950 cem tabi bunalımlarda dogal olarak banada yansıtıyor.
bi arkadaşımız var dhlde çalışıyo ona gittigi firmaların birinde tanıdıgın biri varmı eleman arıyoruz diye servisi var işte yemek onlardan bide 850 tl maaş ama ben o kadar kararsızımki ne yapsam
ahhh yavrum çalışş bencee çalışmak gibi varmı beee dene canımm yaa denemekten zarar gelmezz ama maaşı az geldii yaa ama gene katkı olur kuzu bee evee hamile kalana kadar çalış bencee çünkü çalışıpta evde oturmakta zorr...sen neden kararsız kaldın balımm yeniden iş hayatı diyemi
evet canım yaa maaşı normal canım yaa sekreterlik sonuçta eski çıktıgım yerde 700 alıodum 4 sene de düşün
şimdide yeni bi iş yeni insanlar falan ne bileyim aslında oldukça çabuk kaynaşan biriyim ama işte ne bileyim yinede
valla kuzum uzun yıllar çalışan biri olarak bir iş yerine adapte olmaa sorunu çok zorrr bide dedign gibi insanlarlaa uğraşıyosunn ama oda bir zaman kuzu yaa bir süre sonraa adapte oluyosun bencee hamile kalana kadar kendini oyala evde oturup napıcaksınn oda bir meşgalee hep madem ihtiyaçta varr maddi olarak bir dene bencee birsey kaybetmezsinki kuzum zaten çocuk olunca çalışmıycaksınn bencee dene...birde bakarsınn hoşuna giderrr
dimi canım yaa bencede dogru diyosun bi bakıyım dünyanın sonu degil ya istemezsem çıkarım napıyım tabi dur bakalım belkide adamlar istemicek beni :))
bi konuşuyum canım ben yarın bakalım :)) hayırlısı olsun hakkımızda
hadi hayırlısı canım benim inşş iyi olurr..:)
inşallah tatlım ya inşallahhh allahımın izniyle herşey bi düzelse ciddi anlamda çok kötü hissediyorum kendimii( hem maddi hem manevi eskisi gibi gözlerimin içi gülmüyo hiç bişi yapasım gelmio ( evin halini görsen anlarsın o derece berbat durumdayım nasıl düzelicem inan bilmiyorum kenddimide begenmemeye başladım aynaya bile bakmıyorum paspal paspalım hep evde dışarıya makyajsız çıkmayan ben ne hallerde çıkıyorum görsen kilomu takıntı ettim saçımı herşeyim batıyo bana (((((((((((((((((((((
ahh bee yavrumm hepimizinn öylee dönemleri oluyoo bende senin gibi o dönemlerden geçiyorumm kolay seylerr yaşamıyoruzki tatlımm hani derler yaa geldinmi hersey üst üste geliyo diyeee aynen öylee ama sabırr beee kuuzm bu günlerde geçicekkk sen neşe kaynagısınn hemde tam bir fıstıksınn senin neren kiloluu kuzumm çok güzelsinn sadece toparlanman lazımm valla bizimde maddi problemlerimiz varr hep maddi hepp ev konularıı hergünn salak insanlara ev gösteriyorumm inan bana çok zorrr kavga etmektenn artıkk gına geldii ama şükrediyorumm beee kuzumm saglıgımız sıhatimizz yerindee hersey düzene giricekk beterin beteri varr Allahımın gücüne giderr çok şükürr inşşş hepsii düzelicekk hepsii bu sadece zor bir dönemm ama inan bana seni şuann çok ama çok iyi anlıyorumm kuzu....
orası öyle canım allahıma şükür saglıgımız yerinde mutluyuz ama işteumarım çabuk toparlanırım ya bu arada saçlarımı küt kestiriorum canım
kestirr tatlım kestirr degişiklik iyidirr iyi gelirrr hemm yüzün çok hoşşş hepsi gider sana balımm şöyleee silkelenn kendineee gelll fıstık fıstık çekildee bizede gösterr resimleriii....:) inan bana yalakalık sen mutlu ol diye degil çok güzel bir kalbinn vee pozitif enerjin varr insanlarr sadece enerjine bile hayran olabilirlerr o yüzdenn lütfenn sana hass olan bu güzelliği kaybetmee inan bana herkeste olmuyoo buuu seni sen kılann o neşenn :) :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmm inan o kadar iyi geldiki :))) seni çok seviorum biliosun dimiii
umarım canım ya umarım vazgeçmem neşemden rabbim başka dertler vermesin inşallah
çok mutlu ettin beni ama
hiçççç kaybetmezsinn kuzumm hiçççç senin ruhunda varr oo neşe hiçbirsey olmazz hemen toparlanırsınn çok güçlüsünn kuzum senn bende seni çokkk seviyommmm....tabii Allahım saglık versinn kuzu hepsi olur beeeee neşene bakkkk :) :)
yelizcim sen ki topigin en neselisisin sana yakismiyo canim karamsarlik bide kilo diyo bak kiziyorummm haaaa
canim ihtiyacn varsa kendinizi düzeltene kadar calis tabi bi. 800 az degil krediyi nerdeyse ödeyecek kadar gerisi size kalir biraz rahatlarsiniz canim.
bende bi selam verim dedim cikiyorum gene. merak ettimde sizi kacamak geldim azcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?