bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

:)))))))) canım çok sagol inşallah toparlanıcam ya yeni bi ben lazım bana :)))

bakalım haber saldım bi kaç yere mutlaka bişi çıkar inşallah.
hadi görüşürüz kuzum

iyi geceler canlarımm bende yatıyorumm çok seviyorumm sizi yarınınz bugündende güzel olsunn güzel güzel rüyalar görünn inşşş muckk muckk muckk....yelizim beyazımm by byy..:)

ay tesekkür ederim :))
melekbebe naptin sekerim adet durumun nasil varmi bi gelisme

adet oldum canım hastaneye gittim adetin 3.günüydüvajinal muayene bide tahlil yapıldı değerlere bakıldı herşey normal.dr dediki bi tane düşük yaşamışsın demekki hamile kalabiliyosun çok güzel dedi ben 1 yıllık evliyim evlendiğimden beri 17 kilo aldım 45 kiloyken 62 oldum şimdi dr dediki bi anda çok kilo almışsın yumurtaların yağ bağlar egzersiz yap dedi ben hamile kalmadan plates yapmıştım 3 hafta ve o ay hamile kalmıştım dediği doğru şimdi ev taşınıcak benim bide mağazamız var yeni şube açılıyo işlerim bittikten sonra hemen spora yazılıcam böyle işte valla adet oldumda rahatladım ama önümüzdeki maçlara bakıcaz :):)

olsunn kuzum benimm adetini olmuşsun bakk inşşş gelirr bebişlerr çokta takma kafana bu spor ne kadar faydalı bişeymiş yawwww...anam hepimizin yapması laızım yaaa...

olsunn kuzum benimm adetini olmuşsun bakk inşşş gelirr bebişlerr çokta takma kafana bu spor ne kadar faydalı bişeymiş yawwww...anam hepimizin yapması laızım yaaa...

evet valla aynen öyle tek başına bi diyet bile çok faydalı oluyomuş doktor söyledi bugünden itibaren başlıyorum ama takmıcam kafama oluruna bırakıcam eğer yaz sonuna kadar hamile kalmasam gel tedaviye başlarız dedi ama tedavi en son çözüm dedim sonuçta bi düşüğüm oldu demekki problem yok ALLAH büyüktür...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben cok mutluyummm.. söktürücü etkisini hemen gosterdiiii. kırmızıları gördüüüüüümmmmmmmmm.. sonuda gelir insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... nasipte bu gunlerıde gorüp sevineceğim varmıs... hayırlısı olsunnn.. adet biter bitmezzz temel atma calısmaları baslıcakk... melekbebeyle yarıscazzzzzzzzzzzz.. sonrada ayagımızı sürücezzz.. bütün topik pesimizdeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn gelecekkkkk insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh

melekbebe adet olmanda güzel canım. cok fazla beklemedin en azından.. insallah bu ay son olur herkesss içinnnn..

yelizzzz kızz bencede bi gorus adamlarla olmadı baska yerlerde bak.. bebek olana kadar oyalan calıs.. hep evdeee insanın ruhu bunalıyorrr. keske bende calısabilsem, kücccccükk bi yerdeyimya hıc bana gore iş imkanı yoookk.. saclarını da kestirr bakalım nasıl olcakkk.. bende kestirceeeeeemmm ve boyucammmm ama kısa olmucak benımkiii..

blackangellll aman sen spor yapma canıkom en ufak b i rüzgarda ucar giderssssinnn

eeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesinizz napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ????????????????????????

cok sükür canim seninde biseyin cikmamis ok adetten sonra calismalara basliosun herhalde :)) ay bi tasinan daha hehe sorma canim bende tasiniyorum. bugün anahtari aldim cok sükür ev öyle cok pis degil ama boya gerekio. bizde hafta sonuna anca yapariz suanda oturdugum evide temizlemem gerek benden sonra kayinbabam gelip burda kalcak artik.

kizlar bu arada 1 kilo vermisim diceksiniz ki o biseymi ya bi kilo vermis sevinio hic bisi yapmadan vermisim sanirim ilac ise yariooo. o kadar yediklerime dikkat ederdim az yerdim gene veremezdim. ilaci kullanalu 4 gün oldu ve bir kilo vermisim hemde hafta sonu lahmacun dönerle gecti kermes vardi :))) gerci yiyemedim fazla istahimida kapatti. normlde 3 dilim pizzayi rahat yiyen ben bugün bir bucuk dilim anca yedim fazlasini almadi midee ilactan mi havadan mi bilemedim ama ins böyle devam eder :))))

tatlımmm biseeee dicemm yumurtaları guclendırmek için sen su bal corekotu tarcını yapsana.. bi dene yanii.. ben sana biseeeyy daha anlatayım süt maydanoz buhar banyosu bunuda yumurtlama gununde yap. bakalım bu ayda boyle deneeee nolcekk.. bende bal alayım bu ay yapiim diyorummm cocuk calısmalarına baslıcamyaaaa..hayırlısıyla insallah cok aramayızzz..

anaaaa hangi ilacc buuu ?? nolurrr bende kullanayımmm... bi 4-5 kılo vereeem yaaaaa.. ekmek yemıyom cıkardım gıttı hayatımdan 50 gundur yemıyom gene kılommm aynııı banada ver ismini banadaaa ne olurrr kullanayımm. ne içindii ooo ??? prolaktin için miyidiii ? ayy kesskee dun o hormonada baktırsaydım kesin yüksktir benımde

hahaha catlak yok canim prolaktin icin degil. ilacin adi glucophage diye bisi ama mide bulantisi yapio azcik. metobolizmayi hizlandiriomus, yumurtalarida iyi ediomus sanirim arastirdigim kadariyla sende bi arastir doktoruna sor belki sanada verir. aslen seker hastalarina veriliomus ama internetten baktigim kadariyla beek isteyenlere veriomus doktorlar

yaa olsun bana yararrrr benım annemde seker hastasııı bende olabiliriiiimmm lazım lazımmm bakalımmmm bidahaki doktora gidişimde sorarrrımm.. neymiş ne içinmiişşşşşş...

yaa olsun bana yararrrr benım annemde seker hastasııı bende olabiliriiiimmm lazım lazımmm bakalımmmm bidahaki doktora gidişimde sorarrrımm.. neymiş ne içinmiişşşşşş...

verir herhalde canim bende ve ailemde seker yok benim doktor sordu bende yok dedim ama genede vermis. bende ne ise yaradigini bilmiodum eczaci bile sasti dedi bunu seker hastalarina veriolar sana neden vermis dedim bilmiom eve gelip arastirinca anladim gebe kalmayi kolaylastiriomus. kiminde asiri mide bulantisi yapmis. kimi günde iki kere kullanilmus ben kac tane kullancam bilmiom söylemedi bende bi tane aliyom günde ama midede hafif bi mide bulantisiyla dolasiyorum hep su ara ondan canimda bisi yemek istemio. öle iste sen bi danis doktoruna faydasini gören cok ama bu ilacla bile kilo vermeyende varmis hani ondan bende bilmiyorum simdi ilactan mi havadan mi böyleyim

anladım canım. 4-5 ay daha cocuk olmassa bende gene gidicem doktora tahlil felan yapar.. herhalde kendide gerek duyar vermeye bi takım ilaclar bende ozellikle bunu isterim nihahahahahahaahaaha ..

anladım canım. 4-5 ay daha cocuk olmassa bende gene gidicem doktora tahlil felan yapar.. herhalde kendide gerek duyar vermeye bi takım ilaclar bende ozellikle bunu isterim nihahahahahahaahaaha ..

haha bana bu ay bütün hamile kalinabilinecek ilaclari verdi yinede ise yaramazsa pes derim artik. iki ay sonra gel takrar dedi bana. bakalim iki ay icinde bisiler olcakmi. olmazsa baska türlü tedavi yolu izlicek herhalde

haha bana bu ay bütün hamile kalinabilinecek ilaclari verdi yinede ise yaramazsa pes derim artik. iki ay sonra gel takrar dedi bana. bakalim iki ay icinde bisiler olcakmi. olmazsa baska türlü tedavi yolu izlicek herhalde

inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırız şekerim banada yaz sonuna kadar hamile kalmazsan gel dedi

ayy çok güldüm valla ya Allah'ta seni güldürsün emii :)ben varım yarışa hodri meydan :)Rabbim hayırlısını versin

çok şükür adet olmuşşun canım...sevindim..valla adet bekliyoruz resmen yaa görüp kırmızıları seviniyoz
valla şu kilonun gebeliklede alakası var demekki...
sende biraz spor yap diet falan ver bikaç kilo bakalım faydası olcekmi???
ayyy bede vermeye çalışıyorummmm...arada kızıp bırakıyorum..şimdiye kadar toplam 3.5 kilo verebilmişim....
enaz 2-3 kilo daha lazım yaaa..korunma süresi bitene kadar veremeyeceğim kesin..belki bbeiş gelene kadar gider...

alll bitane daha kırmızı görüp sevinen

ilaç ne çabuk etki göstermiş....çok sevindim canım....
senin korunma süren bittmiş oldu bu durumda demi??
hadi bakalım gelsin bebeiş ozman..

ayağını sürü 1 au sonra peşindeyim canım

ayy çok güldüm valla ya Allah'ta seni güldürsün emii :)ben varım yarışa hodri meydan :)Rabbim hayırlısını versin

ayyy Allahım bu kızz beni öldürcek valla yaaa lennn niye uçıyımm anam yokk uçcak kadar zayıf degilim saglık içinn biri iki spor yapemm beee olmaz mı Allahım dualarımızı kabul etsinn hepimizz patlamış mısır gibi tek tek patlayalım inşşşş :) herkes bebek heberleri versinn topiğimiz senlensinnn inşşşşşş...AMİN......:)

aminnnn amin serap abla ben 2 haftaya kadar spora yazılcm hadi bakalım bi dahaki aya nlck kimler hamiş kalıcak valla şimdiden heyecan bastı :))patlamış mısırada benzettin ya ayhh çok güldüm bugün burda hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…