- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.181
yelizcim sen ki topigin en neselisisin sana yakismiyo canim karamsarlik bide kilo diyo bak kiziyorummm haaaa
canim ihtiyacn varsa kendinizi düzeltene kadar calis tabi bi. 800 az degil krediyi nerdeyse ödeyecek kadar gerisi size kalir biraz rahatlarsiniz canim.
bende bi selam verim dedim cikiyorum gene. merak ettimde sizi kacamak geldim azcuk
heee dimi beyazımm yelizde böylee yaparsaa anamm bizi kim toplıycekkk yeliz bir sen iki benim komiklerimmm az güldürmediniz beni yaaa yirim sizi yirim...ham yaparımmmm...
ay tesekkür ederim :))
melekbebe naptin sekerim adet durumun nasil varmi bi gelisme
adet oldum canım hastaneye gittim adetin 3.günüydüvajinal muayene bide tahlil yapıldı değerlere bakıldı herşey normal.dr dediki bi tane düşük yaşamışsın demekki hamile kalabiliyosun çok güzel dedi ben 1 yıllık evliyim evlendiğimden beri 17 kilo aldım 45 kiloyken 62 oldum şimdi dr dediki bi anda çok kilo almışsın yumurtaların yağ bağlar egzersiz yap dedi ben hamile kalmadan plates yapmıştım 3 hafta ve o ay hamile kalmıştım dediği doğru şimdi ev taşınıcak benim bide mağazamız var yeni şube açılıyo işlerim bittikten sonra hemen spora yazılıcam böyle işte valla adet oldumda rahatladım ama önümüzdeki maçlara bakıcaz :):)
olsunn kuzum benimm adetini olmuşsun bakk inşşş gelirr bebişlerr çokta takma kafana bu spor ne kadar faydalı bişeymiş yawwww...anam hepimizin yapması laızım yaaa...
adet oldum canım hastaneye gittim adetin 3.günüydüvajinal muayene bide tahlil yapıldı değerlere bakıldı herşey normal.dr dediki bi tane düşük yaşamışsın demekki hamile kalabiliyosun çok güzel dedi ben 1 yıllık evliyim evlendiğimden beri 17 kilo aldım 45 kiloyken 62 oldum şimdi dr dediki bi anda çok kilo almışsın yumurtaların yağ bağlar egzersiz yap dedi ben hamile kalmadan plates yapmıştım 3 hafta ve o ay hamile kalmıştım dediği doğru şimdi ev taşınıcak benim bide mağazamız var yeni şube açılıyo işlerim bittikten sonra hemen spora yazılıcam böyle işte valla adet oldumda rahatladım ama önümüzdeki maçlara bakıcaz :):)
evet valla aynen öyle tek başına bi diyet bile çok faydalı oluyomuş doktor söyledi bugünden itibaren başlıyorum ama takmıcam kafama oluruna bırakıcam eğer yaz sonuna kadar hamile kalmasam gel tedaviye başlarız dedi ama tedavi en son çözüm dedim sonuçta bi düşüğüm oldu demekki problem yok ALLAH büyüktür...
cok sükür canim seninde biseyin cikmamis ok adetten sonra calismalara basliosun herhalde :)) ay bi tasinan daha hehe sorma canim bende tasiniyorum. bugün anahtari aldim cok sükür ev öyle cok pis degil ama boya gerekio. bizde hafta sonuna anca yapariz suanda oturdugum evide temizlemem gerek benden sonra kayinbabam gelip burda kalcak artik.
kizlar bu arada 1 kilo vermisimdiceksiniz ki o biseymi ya bi kilo vermis sevinio hic bisi yapmadan vermisim sanirim ilac ise yariooo. o kadar yediklerime dikkat ederdim az yerdim gene veremezdim. ilaci kullanalu 4 gün oldu ve bir kilo vermisim hemde hafta sonu lahmacun dönerle gecti kermes vardi :))) gerci yiyemedim fazla istahimida kapatti. normlde 3 dilim pizzayi rahat yiyen ben bugün bir bucuk dilim anca yedim fazlasini almadi midee ilactan mi havadan mi bilemedim ama ins böyle devam eder :))))
anaaaa hangi ilacc buuu ?? nolurrr bende kullanayımmm... bi 4-5 kılo vereeem yaaaaa.. ekmek yemıyom cıkardım gıttı hayatımdan 50 gundur yemıyom gene kılommm aynıııbanada ver ismini banadaaa ne olurrr kullanayımm. ne içindii ooo ??? prolaktin için miyidiii ? ayy kesskee dun o hormonada baktırsaydım kesin yüksktir benımde
hahaha catlak yok canim prolaktin icin degil. ilacin adi glucophage diye bisi ama mide bulantisi yapio azcik. metobolizmayi hizlandiriomus, yumurtalarida iyi ediomus sanirim arastirdigim kadariyla sende bi arastir doktoruna sor belki sanada verir. aslen seker hastalarina veriliomus ama internetten baktigim kadariyla beek isteyenlere veriomus doktorlar
yaa olsun bana yararrrr benım annemde seker hastasıııbende olabiliriiiimmm lazım lazımmm bakalımmmm bidahaki doktora gidişimde sorarrrımm.. neymiş ne içinmiişşşşşş...
verir herhalde canim bende ve ailemde seker yok benim doktor sordu bende yok dedim ama genede vermis. bende ne ise yaradigini bilmiodum eczaci bile sasti dedi bunu seker hastalarina veriolar sana neden vermis dedim bilmiom eve gelip arastirinca anladim gebe kalmayi kolaylastiriomus. kiminde asiri mide bulantisi yapmis. kimi günde iki kere kullanilmus ben kac tane kullancam bilmiom söylemedi bende bi tane aliyom günde ama midede hafif bi mide bulantisiyla dolasiyorum hep su ara ondan canimda bisi yemek istemio. öle iste sen bi danis doktoruna faydasini gören cok ama bu ilacla bile kilo vermeyende varmis hani ondan bende bilmiyorum simdi ilactan mi havadan mi böyleyim
anladım canım. 4-5 ay daha cocuk olmassa bende gene gidicem doktora tahlil felan yapar.. herhalde kendide gerek duyar vermeye bi takım ilaclar bende ozellikle bunu isterim nihahahahahahaahaaha ..
haha bana bu ay bütün hamile kalinabilinecek ilaclari verdi yinede ise yaramazsa pes derim artik. iki ay sonra gel takrar dedi bana. bakalim iki ay icinde bisiler olcakmi. olmazsa baska türlü tedavi yolu izlicek herhalde
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben cok mutluyummm.. söktürücü etkisini hemen gosterdiiii. kırmızıları gördüüüüüümmmmmmmmm.. sonuda gelir insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... nasipte bu gunlerıde gorüp sevineceğim varmıs... hayırlısı olsunnn.. adet biter bitmezzz temel atma calısmaları baslıcakk... melekbebeyle yarıscazzzzzzzzzzzz.. sonrada ayagımızı sürücezzz.. bütün topik pesimizdeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn gelecekkkkk insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh
melekbebe adet olmanda güzel canım. cok fazla beklemedin en azından.. insallah bu ay son olur herkesss içinnnn..
yelizzzz kızz bencede bi gorus adamlarla olmadı baska yerlerde bak.. bebek olana kadar oyalan calıs.. hep evdeee insanın ruhu bunalıyorrr. keske bende calısabilsem, kücccccükk bi yerdeyimya hıc bana gore iş imkanı yoookk.. saclarını da kestirr bakalım nasıl olcakkk.. bende kestirceeeeeemmm ve boyucammmm ama kısa olmucak benımkiii..
blackangellll aman sen spor yapma canıkom en ufak b i rüzgarda ucar giderssssinnn
eeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesinizz napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ????????????????????????
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben cok mutluyummm.. söktürücü etkisini hemen gosterdiiii. kırmızıları gördüüüüüümmmmmmmmm.. sonuda gelir insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... nasipte bu gunlerıde gorüp sevineceğim varmıs... hayırlısı olsunnn.. adet biter bitmezzz temel atma calısmaları baslıcakk... melekbebeyle yarıscazzzzzzzzzzzz.. sonrada ayagımızı sürücezzz.. bütün topik pesimizdeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn gelecekkkkk insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh
melekbebe adet olmanda güzel canım. cok fazla beklemedin en azından.. insallah bu ay son olur herkesss içinnnn..
yelizzzz kızz bencede bi gorus adamlarla olmadı baska yerlerde bak.. bebek olana kadar oyalan calıs.. hep evdeee insanın ruhu bunalıyorrr. keske bende calısabilsem, kücccccükk bi yerdeyimya hıc bana gore iş imkanı yoookk.. saclarını da kestirr bakalım nasıl olcakkk.. bende kestirceeeeeemmm ve boyucammmm ama kısa olmucak benımkiii..
blackangellll aman sen spor yapma canıkom en ufak b i rüzgarda ucar giderssssinnn
eeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesinizz napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ????????????????????????
ayy çok güldüm valla ya Allah'ta seni güldürsün emii :)ben varım yarışa hodri meydan :)Rabbim hayırlısını versin
ayyy Allahım bu kızz beni öldürcek valla yaaa lennn niye uçıyımm anam yokk uçcak kadar zayıf degilim saglık içinn biri iki spor yapemm beeeolmaz mı Allahım dualarımızı kabul etsinn hepimizz patlamış mısır gibi tek tek patlayalım inşşşş :) herkes bebek heberleri versinn topiğimiz senlensinnn inşşşşşş...AMİN......:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?