bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

aminnnn amin serap abla ben 2 haftaya kadar spora yazılcm hadi bakalım bi dahaki aya nlck kimler hamiş kalıcak valla şimdiden heyecan bastı :))patlamış mısırada benzettin ya ayhh çok güldüm bugün burda hee

ahhh kuzum inşşş yaaa artıkk güzell haberlerr alalım yaaa herkesin yüzü gülsünnn inşşşş bol bol dua ediyoruzz Allahım boş çevirmezz dualarımızı...tabii pıt pıt pıttt patlayalımm inşşş hepimizzz koca göbişli olalımm inşşşşş...bu arada evde satıldıı kızlarrrrrrrr ama ben yerimdeyimm sadece ev sahibi degiştii çok sevindimm yaaa galibaa bişeylerr yoluna giriyoo çok şükürr taşınma derdi kalmadı...:) benimde ikinci adet geliyooo dokuzundaa inşş sorunsuzz dertsizz gelsinnn benimdee ama bide şu korkumu yensem iyi olucakk ikinci adetten sonra başlarım diyodumm ama sanırımm daha hazır degilmiyim neee bu korkumu yenmem lazımm....

Son düzenleme:

seninde gözün aydin serap abla tasinmaktan kurtulmussun. korkma korkma ikinci adetten sonra calismalara basla abla valla birinizden iyi haberler alalimda umutlanalim. topigimizde henüz hamis yok yaaa, ayse vardi oda gitti biz bize kaldik hadi güzel güzel yumurtlayin bakalim

ay bende sasırdımm yaaaa sevindim gelmesinede. insallah gelen son adetim olur.
tam 2 ay oldu canım. yani 60 gun. korunmayıda bırak dedi doktor. bakalım insallah cok beklememm ilki gibi. bebeğim erkekmiş biliyormusun ?? hep içime dogmustu..hayırlısı boyleymiş ..
insallah canım hepimizz birer hamiş kalıp saglıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..

canım gozunaydın tasınma derdin kalmamıs.
tatlım yaa korkmaaa..sende adet ol seninde tam 2 ay oluyor. sende bırak. hep beraber bebek yapmaya calısalımmm..

AYNEN canım Allaha çok şükür ev derdinden kurtuldummm rahatladımm yaaa beyazımm bende çok istiyorum ama bu korku beni deli ediyoo bir senede geççse biliyorumm gene korkarak hamilelik geçircem ama yaklaştıkçaa daha birr korkmaya başladımm yaşımda belli zamanımda yokk inşşş kızlarrr gazlayınn beni sürekliii gaz verinnn bende başlıyım çalışmalara tek başıma yoksaa yapacagım yok

evet canım bu ayda adet olursam iki adet olmuş oluyorum iki ay bitmiş oluyoo ayyy inşşş kuzum yaaa inşşş bir korkumu yensemm yapcemm garideee korkuma yeniliyiom neyse adet olana kadarr kendimi motive ediyim sizde gazlayın beni hihihihihi

ne güzelll taşınmaktan kurtulmuşşsun....bak işte herşey yavaş yavaş yoluna giriyor..kendini strese sokmana gerek yokk canım..
herşey olacağına varıyor sonuçta..

kızzz neden vazgeçiyon şimdiii..hani 2. adetten sonra başlıcaktık çalışmalaraaaa...aaaaaa olmaz ama biz böylemi anlaştık senle bakim hııı
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın vaınl sen daha baştan su koyveriyon haaa.
olmaz kuzum olmaz...şimdi bulamazsan sonra hiç gelmez o cesaret.bakalım ilk aydan gelecekmi kuzucuklar....
bak menbeta da başlıyo çalışmalara ardınızda ben varım.....hadi hadi durmak yok yola devam

hadi inşallah son adetin olur canım yaa...
demek erkekmiş bebişin....hayırlısı canım.nasip kısmet işte..nasibi yokmuş dünyada..hayırlısı böyleymiş dediğin gibi

benimde kaybettiğim bebeğim kızdı...
bu arada geçen rüyamda gördüm..hayır olsun..
hamileymişim ve kızım olacakmış....aaa diyorum kaybettiğim bebeğimde kızdı.demek allahım onun yerine bana kız nasip ediyor diyorum...
nasıl sevindim...hakkımızda hayırlısı tabiii.
nasıl yrumlanır yorumu nedir bilemem ama ben rüyada olsa çok sevindim.

inşallah allahım sağlıklı ömürlü hayırlı bbeişler nasip eder hepimize...

benimde 50 gün falan oldu sanırım.2. adetten sonra inşallah bende başlayacağım allahın izniylee...

hadi bakalaım ard arda patlatalım hamiş haberlerini İNŞALLAHH..

serappp cesaretini topla caymak yokkk

aynı beyaa :)) napıon fıstıgım nasıl gidio gözün aydın evini degiştirmek zorunda kalmamışın çok sevindim vallaa

çok şükür kuzum yaaa bugün satıldıı satılık yazısınıda çıkardımm ohh rahat ettim valla evi göstermektenn canım çıkmıştı bide ev taşıma derdi falannn oyyy oyyy çok şükür Allahım yüzümüze güldüdee bu sorunda hallolduu...Allahım başka sıkıntılar vermesin tabidee kiracı olmaktaa arı bir derttt yaniii....

aynen canım ya kira zor valla neyseki atlattınız çok şükürr

kızlar konumuzla ilgisi yok ama bu siteden hiç bir şey anlamadım nasıl bir yer burası başlıklarda yazışacak kimse yok in cin top oynuyor:)

korkmak yokkkkkne güzel hep beraber hamis kalcaz yaa bak en kisa zamanda calismalara basliyosun. bu artik senin istegin üzerine olan bi durum degil bilesin topikce biz karar verdik en kisa zamanda basliyosun :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…