- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.201
aminnnn amin serap abla ben 2 haftaya kadar spora yazılcm hadi bakalım bi dahaki aya nlck kimler hamiş kalıcak valla şimdiden heyecan bastı :))patlamış mısırada benzettin ya ayhh çok güldüm bugün burda hee
ahhh kuzum inşşş yaaa artıkk güzell haberlerr alalım yaaa herkesin yüzü gülsünnn inşşşş bol bol dua ediyoruzz Allahım boş çevirmezz dualarımızı...tabii pıt pıt pıttt patlayalımm inşşş hepimizzz koca göbişli olalımm inşşşşş...bu arada evde satıldıı kızlarrrrrrrr ama ben yerimdeyimm sadece ev sahibi degiştii çok sevindimm yaaa galibaa bişeylerr yoluna giriyoo çok şükürr taşınma derdi kalmadı...:) benimde ikinci adet geliyooo dokuzundaa inşş sorunsuzz dertsizz gelsinnn benimdee ama bide şu korkumu yensem iyi olucakk ikinci adetten sonra başlarım diyodumm ama sanırımm daha hazır degilmiyim neee bu korkumu yenmem lazımm....
alll bitane daha kırmızı görüp sevinen
ilaç ne çabuk etki göstermiş....çok sevindim canım....
senin korunma süren bittmiş oldu bu durumda demi??
hadi bakalım gelsin bebeiş ozman..
ayağını sürü 1 au sonra peşindeyim canım
canım gozunaydın tasınma derdin kalmamıs.ahhh kuzum inşşş yaaa artıkk güzell haberlerr alalım yaaa herkesin yüzü gülsünnn inşşşş bol bol dua ediyoruzz Allahım boş çevirmezz dualarımızı...tabii pıt pıt pıttt patlayalımm inşşş hepimizzz koca göbişli olalımm inşşşşş...bu arada evde satıldıı kızlarrrrrrrr ama ben yerimdeyimm sadece ev sahibi degiştii çok sevindimm yaaa galibaa bişeylerr yoluna giriyoo çok şükürr taşınma derdi kalmadı...:) benimde ikinci adet geliyooo dokuzundaa inşş sorunsuzz dertsizz gelsinnn benimdee ama bide şu korkumu yensem iyi olucakk ikinci adetten sonra başlarım diyodumm ama sanırımm daha hazır degilmiyim neee bu korkumu yenmem lazımm....
seninde gözün aydin serap abla tasinmaktan kurtulmussun. korkma korkma ikinci adetten sonra calismalara basla abla valla birinizden iyi haberler alalimda umutlanalim. topigimizde henüz hamis yok yaaa, ayse vardi oda gitti biz bize kaldik hadi güzel güzel yumurtlayin bakalim
ay bende sasırdımm yaaaa sevindim gelmesinede. insallah gelen son adetim olur.
tam 2 ay oldu canım. yani 60 gun. korunmayıda bırak dedi doktor. bakalım insallah cok beklememm ilki gibi. bebeğim erkekmiş biliyormusun ?? hep içime dogmustu..hayırlısı boyleymiş ..
insallah canım hepimizz birer hamiş kalıp saglıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..
canım gozunaydın tasınma derdin kalmamıs.
tatlım yaa korkmaaa..sende adet ol seninde tam 2 ay oluyor. sende bırak. hep beraber bebek yapmaya calısalımmm..
ne güzelll taşınmaktan kurtulmuşşsun....bak işte herşey yavaş yavaş yoluna giriyor..kendini strese sokmana gerek yokk canım..ahhh kuzum inşşş yaaa artıkk güzell haberlerr alalım yaaa herkesin yüzü gülsünnn inşşşş bol bol dua ediyoruzz Allahım boş çevirmezz dualarımızı...tabii pıt pıt pıttt patlayalımm inşşş hepimizzz koca göbişli olalımm inşşşşş...bu arada evde satıldıı kızlarrrrrrrr ama ben yerimdeyimm sadece ev sahibi degiştii çok sevindimm yaaa galibaa bişeylerr yoluna giriyoo çok şükürr taşınma derdi kalmadı...:) benimde ikinci adet geliyooo dokuzundaa inşş sorunsuzz dertsizz gelsinnn benimdee ama bide şu korkumu yensem iyi olucakk ikinci adetten sonra başlarım diyodumm ama sanırımm daha hazır degilmiyim neee bu korkumu yenmem lazımm....
hadi inşallah son adetin olur canım yaa...ay bende sasırdımm yaaaa sevindim gelmesinede. insallah gelen son adetim olur.
tam 2 ay oldu canım. yani 60 gun. korunmayıda bırak dedi doktor. bakalım insallah cok beklememm ilki gibi. bebeğim erkekmiş biliyormusun ?? hep içime dogmustu..hayırlısı boyleymiş ..
insallah canım hepimizz birer hamiş kalıp saglıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..
canım gozunaydın tasınma derdin kalmamıs.
tatlım yaa korkmaaa..sende adet ol seninde tam 2 ay oluyor. sende bırak. hep beraber bebek yapmaya calısalımmm..
menbeta gözün aydın kuzumm :))
kızlar kimse yok ama nabersiniz bakem kızancıklarDDDDDDDDD
iyi kızancık senden naberr....:)
aynı beyaa :)) napıon fıstıgım nasıl gidio gözün aydın evini degiştirmek zorunda kalmamışın çok sevindim vallaa
çok şükür kuzum yaaa bugün satıldıı satılık yazısınıda çıkardımm ohh rahat ettim valla evi göstermektenn canım çıkmıştı bide ev taşıma derdi falannn oyyy oyyy çok şükür Allahım yüzümüze güldüdee bu sorunda hallolduu...Allahım başka sıkıntılar vermesin tabidee kiracı olmaktaa arı bir derttt yaniii....
aynen canım ya kira zor valla neyseki atlattınız çok şükürr
kızlar napıyosunuz bakıyomda ıkınızde burdasınız menbata nerede bu saatlerde burada olurdu
napalım canım valla bugünn pek sessiz buraa herkes yazmış yazmış çıkmış heraldeedemirbaşlar burdaa
a doğru öle oluyo arada hayırlı olsun bı ev meselesı var ama deteylı okumadım ama yınede hayırlı olsun
AYNEN canım Allaha çok şükür ev derdinden kurtuldummm rahatladımm yaaa beyazımm bende çok istiyorum ama bu korku beni deli ediyoo bir senede geççse biliyorumm gene korkarak hamilelik geçircem ama yaklaştıkçaa daha birr korkmaya başladımm yaşımda belli zamanımda yokk inşşş kızlarrr gazlayınn beni sürekliii gaz verinnnbende başlıyım çalışmalara tek başıma yoksaa yapacagım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?