bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

belkide odur.bencede masayı her zman alabilirsin, inş tertemiz çıkar sonucun canım benim.bizim öncelikle bebeğe ihtiyacmız var sağlıklı sıhhatli.olacak o da allahın izniyle
kızlar hepinize merhaba nasılsınız

bende ovulasyon testine başladım hadi hayırlısı doktora gideceklere da hayırlı haberler inşallah bir sorun yoktur ve gelir bebişler hepinizi öpüyorum

inş rastgelir canım.nazlımın duası için saol.

beyaz, selamlar canım nasılsın ?

Son düzenleme:
kızlar selamlar nasılsınız. ben adet oldum bu ay da benden pes yani.

renklim nasılsın canım. net bağlatmışsın hadi hayırlı olsun. tedaviye devam. rahim filmi de çekilecekmiş güzel haberlerle gel canım inşallah.

beyaz sen nasılsın canım nerelerdesin.

nildem ovulasyon testi uğurlu gelsin inşallah.

Son düzenleme:
bende cuma günü kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum kızlar umarım bundan sonrada düzenli bir şekilde olur

amin canım herşeyin hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize...

en güzelini düşünmüşsün canım umarım eşinde sağlığına bir an önce kavuşur ve en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız...

gözün aydın :)

selam arkadaslar saolun ben iyiyim. annemler burda iste onlari gezdirdim bugün baya yordum sanirim uyudular. bende firsattan istifade ziyarete geldim. nasilsiniz arkadaslar varmi gelisme?

internetin hayırlı olsun :)
inşallah sonuçların tertemiz çıkarda için ferahlar canım...

canım hiç sıkma canını bende aynı şeyleri yaşadımbebeğim 1buçuk aylıkken karnımda öldü ve 1buçuk ayda içinde ölü olarak kaldı ve hiç bi doktor bunu anlamadı başka bir doktora gittiğimde ise hemen kürtaj olmassam rahmimin alıjnması gerektiğini söyledi hemen oracıkta canlı canlı hiç uyuşturmadan kürtaj oldum ve aradan 4 ay geçtikten sonra tekrar gebe kaldım şimdi 8 aylık bi oğlum var hiç ümidinizi kaybetmeyin Allaha çok dua edin inanın o dualar birgün kabul olacak işallah sizde benim gibi bebeğinizi sağlıkla kucağınaza alırsınız

çok geçmiş olsun iyi ki sana birşey olmamış. oğlunu Allah bağışlaşın, umarım bizlerde hayırlsıyla hamile kalıp bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız.

öyle canım valla bu saatten sonra bizi bebekten başka bişe mutlu edemez....hayırlısıyla atlatıp geleyim bende şu hsg yi stres oldu bana ..

hayırlısı olsun canım ya her ay şu kırmızılar bezdirdi bizi 9 ay mümkünse hiç gelmesinlerrrr.. net bağlattık cnaım olmuyor valla, alışmışız helede bi öğretmenin olmazsa olmazıı..bide kadınlar kulübüne girmeden duramıyorum durumum vahim...

saol canım inşallah hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi çifter çifterr inşallah

internetin hayırlı olsun :)
inşallah sonuçların tertemiz çıkarda için ferahlar canım...
saol canımmm..

Allah bağışlasın canım darısı başımıza

aynı msjı 3 kere arka arkaya yollamışım kızlar.. sildim nokta nokta koydum yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:

amin canım inş hayırlısıyla cümlemize nasip olur

atlas, inş çok temiz çıkacak canım bekliyorum haberlerini.yalnız gitme tamam mı ? halsiz kalabilirsin çünkü ...

candaşcım çok saol canım.. yarın için arkadaşımı aradım o gelecek, annemde gelmek istedi ama istemedim onu.. panik yapar benide paniğe sokar.. evim zaten hemen özel hastanenin arkasında, yani yol yürümek yada arabaya binme derdim olmayacak.. hemen evime geçicem...inşallah sorunsuz atlatırım , çok gerildim ama canım yaa...sen bana bi işlemleri anlatırmısın sırayla ??

candaşcım çok saol canım.. yarın için arkadaşımı aradım o gelecek, annemde gelmek istedi ama istemedim onu.. panik yapar benide paniğe sokar.. evim zaten hemen özel hastanenin arkasında, yani yol yürümek yada arabaya binme derdim olmayacak.. hemen evime geçicem...inşallah sorunsuz atlatırım , çok gerildim ama canım yaa...sen bana bi işlemleri anlatırmısın sırayla ??

hadi bismillah, kolay geçecek inş. Canım hiç kasma kendini, yanına ped almayı unutma önce onu diyeyim.seni filmin çekileceği odaya götürecekler.alt tarafını çıkaracaksın, masa gibi bişeye yatıyosun.sonra dr geliyo içeriyi bi temizliyor kürtajdaki gibi, sonra o bölgeye bişey yerleştiriyo onun içinede ultraosn çekinilen alet gibi bişeyle ilacı gönderiyo veriyo içeriye, ilaç içeri girdiğinde ağrın olacak biraz ama dediğim gibi benim hissettiğim ağrı adet sancısının en yoğunuydu ki genelde öyle hissedilmiş.sağ ve sola aynı işlemi yapacak 5 bilemedin 10 dk lık bi işlem.ayağı kalktıpğında kanaman olabilir, benim yere damlamıştı ve çok utanmıştım.kalkmadan spanç al koy.bitti. işlem bu kadar. korkulacak bişey yok canım sonuç allahın izniyle güzel olsunda.zaten dr o arada sıkıntı varsa görüyomuş, sorarsan söyler, biz sormadık söylemedi.sadfece hemşireyle aaa hmmm diye seslerini duydum bende sandımki tıkanıklık vardı açtılar.inş açılmıştırda.

aa bu arada ben ilişkiden sonra mum duruşu yaptım ya çok komiktim :)) 5-10 dk bişey.sonra yattım sola sabaha dek kalkmadım.cuma cumartesi yumurtlama günümdü pazar son gün sandım bugün ve dün yeniden eğreti çıktı.yaşadın mı bunu ? incir çok yedim bu ay yumurtalarım mı çok tu acaaba dedim.yada tutunuyo mu bebek dedim, keşke son seçenek olsa ya...

saol canım yaa..ay ped alayım hiç aklıma gelmedi, gitmeden yarım saat öncede ağrı kesici alıcam..ay rabbim sıkıntısız atlatsam keşkeee....
canım eğrelti otu bende de bazen yumurtlamadan sonra ki 2 3 gün çıkıyor.. ama yumurtlama günü çok keskin çizgilerle çıkıyor sonra hafif hafif siliniyor.. ben şu sıralar hiç bakmıyorum canım geçen ayda bakmadım bu ayda ..aslında yapsam iyi olur.. klomenli son günüm..13. gün kontrole gidecem yumurtalara bakacak sanırım dr.ama onun içinde özeldeki dr a gidecem , devlettekinin makinası çok eski bişeydi..onla yumurta felan görünmez..
mum duruşu yapamıyom kız ben gülmekten ölüyom, yere mere düşerim bide , kaş yapalım derken göz çıkarmayalım..

bide eğer gebelik varsa yine eğrelti otu çıkabilir, inşallah öyledir canım yaaa.. rabbim yardımcımız olsun.. sakin olmaya çalışmamız lazım ama çok gerginiz , bi şekilde hamile kalıcaz ama çok yıpratıcı bir süreç oldu bu

canım ya keşke hamilelikten olsa ama daha erken onun için dğil mşi ? neyse biz bol dua edelim hem bu ay kutlu doğum ya peygamberimizin yüzü suyu hürmetine niyetlerimiz kabul olur belki .. meryem suresinede başlamışsın canım hayırlı olsunay unttmuşum onu yazmayı.

pedi banada eşim hatırlattı :)) inş sıkıntısız atlatırsın canım hayırlısıyla, korkma geilme kasılma.kasılmaktanda kapalı gibi çıkabiliyomuş acab diyorum benimkide mi öyle, dikkat et yani olar mı :)) eşin nasıl ? iyi mi şimdi daha ? sen nasılsın ? alıştın değil mi ? insan nelere alşışmıyo be.. ama inş çocuksuzluğa alışmayacağız olacak :) nazlım dan sonra sen ben ceza en fazla bekleyen ardından hilal inş ve de nilde :)) sonra burdaki tüm kızlar hamiş olcaz...

amin canım bu mubarek ayda dualarımız kabul olsun... ben inşallah diyorum senin kasılmaktan kapalı çıkmıştır..innnşaaallahh..

nazlım laneti bozdu.. inşallah gerimiz hep birlikte bu ay kalırız..sıra sıra değil hep bir anda kabul olsun dualarmız..

canım eşim dün gitti dr şuan için ameliyatlık gözükmüyor ameliyatla iyi sonuç elde eder miyiz değişme olur mu düşünmek lazım demiş.. tahlil sonuçları çok farklı çıktığından özele yönlendirdi krugere göre baktırın dedi..bu hafta içinde inşallah gidecek hem ben rahim filmi çekilecem ya korunuyoruz perşembe gider oda ,tabi benim zorlamamla , dün dedim çalışma yapalım bak film çekinecem çalışma yapamayacaz dedim,oda olmaz dedi ya hamile kalırsan filme girecen diyo.. ya dedim 8 aydır kalmadım da adetten 2 gün sonra film çekilcem diye mi kalacam.. o da kendi çapında haklı..perşembe gönderecem bende herifi..

öyle moralim bozuk ki umutsuzum , bazen çok umutlanıyorum bazen tüm umutlarım sönüyor.. hep mutsuzum.. dokunsalar ağlarım ama kimse dokunmuyor

renklim hem klomen hem film nasıl olcak..doktor korunma mı dedi?kolay gelsin ben bi bilgi veremicem anestezili olduğu için:)ama kesinlikle ped al..benim sonrasında hiç ağrım olmadı..banyo yapma su değirme demişti doktor..2 gün banyo yapmadım o yüzden..candas sana da dedi mi banyo olayını.yumurta takibine gidecek misin bu ay..

bana hiç bişey demedi canım ya, ben ertesi günü duş aldım ve tahmin edersin ki ilişkide oldu.inş zararı olmamıştır.bu ay takip yok, mayısta gel dedi de gitmicem.gitsem ne olcak ki kca yok bişey yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…