bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

korkmak yokkkkkne güzel hep beraber hamis kalcaz yaa bak en kisa zamanda calismalara basliyosun. bu artik senin istegin üzerine olan bi durum degil bilesin topikce biz karar verdik en kisa zamanda basliyosun :)))))))

ayyy canım yaaa valla siz olmasanızz ben naparımm bilmiyorummm çok seviyorumm sizi ahhh beyazımm yaaa inşşş inşşş bende çok istiyorummm ama bu hamilelik dönemi beni çok korkutuyoo gene kanamam olursaa gene bişeyler ters gidersee oyyyy ne biliyim yaaa biliyorumm bu korkuyu hep yaşıycam ama bu korku peşiimi bırakmıyoo valla kanaman yedinci haftada başlamıştıı tuvaletten çıkamıyodumm kanamamı geldii diyee gene aynı stresss oyyyy amaaaa çok istiyorummmm karmakarışığım yaaaa ama bir bebişte bana çok iyi gelicek bunu biliyorumm...

günaydınnnnnnnnn

kızlarrr nasılsınız??????

bugün hava daha güzel düne nazaran...

ne güzel ne güzelll:119:

günaydınn tatlımm benimm günaydınnn evet hava güzellll camlarımı sildim tüllerimi yıkadımm ohhh mis gibi olduu ev eeee ev satılmayıncaa kendi evim gibi hissetmeye başladımm yoksaa hiç canım istemiyoduuu... sen nasılsınn şekerimmm

canım benim Allah senden razı olsunn gene midemde şişlik var ama eskisi gibi rahatsız etmiyoo sanırım iyi gelmeye başladıı dilee benden ne dilersenn çok tşk ederimm canım benim iyiki varsınnn.....seviyorum seni....:)

canim benim inan bende senden iyi degilim, ben evliligimin ikinci senesinde tamda cocuk olmuyo diye doktordan randevu almistim ona gitmeme bir gün kala hamile oldugumu ögrenmistim. nasil mutlu olmustum tahmin edersin. kendimi ne kadar umutlandirmak istemesemde cok heveslenmistim ve ögrendikten bi hafta sonra senin gibi kanamam geldi bi hafta doktora git gel son ana kürtaj olcagim son ana kadar hep bi ümit bekledim ama olmadi. inan simdi en az senin kadar korkuyorum ya yine düsük olursa öyle olursa böyle olursa ama bunu bilmeyiz simdi korunsak ilerde olma riski yokmu elbette var. etrafindan dogan bebisleri düsün ki senin bi oglun var masallah.
o yüzden umutsuzluk yok bi an önce tedbirleri almaliyiz korkuyla bu isi basaramayiz. hep destek tam destek. biz hep senin yaninda olcaz ins

neyse gene gec kaldim ben kursa kacar bybbyyy

haaa sanki üstünden 1 sene değil 2 sene geçse aynı korkuları yaşamayacağınımı sanıyosun sen????
valla ben 10 senede geçse unutmama yaşadıklarımı..Allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
hala hamile gördüğümde boğazım düğümleniyor benim..6.5 aylık hamile olacaktmı şimdi.ama olması Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.
bende hem korkuyorum hemde çooookkk istiyorum...
Allahım nasip eder inşallah..ben anne olmak istiyorum tekrar yaaaa...bebek görmeye dayanmıyorum benimde olsun istiyorum....

ohhhh miiisssss...
valla ben bişi yapmadım.
kız hava sabah güzeldi..pazara gittim geldim kapadı..gök gürlüyo ara sıra..yağacak yine sanırım.

kızlar napıyosunuz bakıyomda ıkınızde burdasınız menbata nerede bu saatlerde burada olurdu

canımmmmmm o saaatte uyumaya calısıyordum sanırsaam ya da netten böreeeek tariflerine bakıyorda olabilirim ikisi arasında kararsız kaldım

kızlarr tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. bennnnnnimmmm karnımm agrıyooooooo... vee hiç iş yapasım yoook. sabahtan beri yuvarlanıyorrrrrrrrummmm evdeeee

beyazımmm tatlım senindeee mi hemen cocugun olmadıı ?? yani ugrastırdddı sizi oyle mi ???? ay bak bunu bilmiyodummm.. bende sendenimmm..

doğru söylüyosunn canımm haklısınn herseyin farkındayımm Allahım ol derse oluyo zatenn ama dedigin gibi bu riks bir sene sonrada aynı şimdide aynııı sanırımm çokkkk çokk haklısınızzz korkunun bizee faydası yokkk istiyosakk bebiş buna katlanıcaz korksaktaa korkmasakta bu riske giricezz Allahım yardımcımız olsunnn inşşş yaaaa...:) çok tşk ederim

doğru söylüyosunnn kuzumm evet aynen öylee bende bir bebek gördümmmü dayanamıyorum daha yenii arkadasımın bebegi olduu içim gitti içimm sanırımm korksamdaa girişmem lazımm denemem lazımm haaaaa gayrettt sizin desteginizleee inşşşşşş..:) ayyy şimşek mi çakıyoo yaaaaa yağmasınn artıkk güzell hava

ahhh kuzum son ağrılarınn olurr inşşş bundan sonra bebişin gelsinn inşşşş.....

tünaydın canımmm..
ee sendde bugün bişi yapmayıver..kafa tatili olsun yat dinlen..adet ten dolayı olmuştur...
seviyomm sizi çokkk seviyomm anam siz varken valla korku morku kalmazz insandaa Allah razı olsun kızlarr...

bende seni seviyom kuzummm...
valla inşallah allahım tekrar yaşatmaz...korkunun ecele faydası yok...Allah nasip ederse olacak canım

ayy ne bilim yaa mayıs ayı kendini şaşırdı valla..ekim kasım falan sanıyo kendini yaaaa..
sabah nasıl güzeldi şimdi kapalıııı..arada güneş cööö deyip kaçıyooo..
valla bi yerlere yağıyo kesin..gök gürültüsü var yağmur yokkk

mullberry evettt canım yaaaaa adetten dolayııı.. yatooom walla biseee yapmıyoooom tembelik coktu üzerime

blackangelcanım benım sen camları sildin temızlık yaptınya ondan havanın yagmasııı gereekkk

aynennn menbeta aynenn ben ne zaman cam silsemm yağmurr kesin yağar çağırıyorumm yağmuru dememkki şu tülelrimi asıyımm bide kocişe kayısı reçeli yapcemm kaynatıveriyimm geliyorumm kızlarr....çok hamaratımm bugünn çokkk hahahahaha

ohhhh masaaaaaaalllaaahh.. kayıssssı aldında receeeel yapcaaann ?? hadeee kolay gelsinnnn..

oo hamarat hatunun hali başka canım...tütütü maşallahhhh
çok bekletmeee

amin serap abla Allah cümlemizden razı olsun hepimize bebişler versin dua edelim birbirimize başka bişey istemiyorum bende seni çok seviyorum şekerimmmmmmmmm...korkun varmış herhalde korkma serap abla allah büyüktür nereye kadar korkcksınki hepsi bi sınavdı şükür ederek geçtik sınavı isyan etmedik verende alanda Rabbim.ben hiç korkmadım bana kalsa adet olmadan başlardım ama kocam yok dedi :)))yinede sen bilirsin,, ama hepimiz birden yarışa girsek yaa olmamıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…