bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canım çok güzel yazmışşın gerçekten...
he valla yarışa girelim biz en iyisiiii...
arka arkaya hamiş kalalım ne güzel olur..

tşk ederim.valla girelim yarışa bakalım ilk kim hamile kalıcak menbetayla giriyoruz sizide beklerizz :))1.olana bi çeyrek altın bebeğe takılıcak :))iyimi?

Son düzenleme:

canım benim doğru söylüyosunnn hakkatenn dedigin gibi Allahım bir daha yaşatmasınn inşşş hepimiz gülelimm bazenn diyorumm tamam yaaa yapıcamm çok güçlü hissediyorumm kendimi bazende çok karamsar oluyorumm şu ikinci adetimide oluyımdaa ondan sonraa bakalım psikolojim nasıl olcakk inşş Allahımm güç kuvvet verirdee hamile kalırımm...:)

tşk ederim.valla girelim yarışa bakalım ilk kim hamile kalıcak menbetayla giriyoruz sizide beklerizz :))1.olana bi çeyrek altın bebeğe takılıcak :))iyimi?

iyi valla süper.....
siz başlayın yarışa bende dış kulvardan yetişmeye çalışırım artık....

kendisi hala korkuyor ama serap ta yakın size.başlasın sizinleee

1
2
3 başlaaaaaa

1 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyoruz.....inşallah allahım hepimize nasip eder canım...

hıı ben senden ümidi kestim kuzum...
sen bu kararsızlıkla gidersen oooooohhooo olmaz o iş...
valla sen ben çalışıyom deyip kandırırsın bizi...
senin zamana ihtiyacın var belkide

dış kulvardan gelip bizi yeniceksin gibime geliyo hadi hayırlısı :))serap abla sen 2. adetten sonra bütün korkunu yeniceksin kendin issticeksin bak gör Allahın izniyle..

kızımmmmmmmmmmmmmmm 1. olannnn ayagını sürüceeeeeekkkk en büyük ödülümüz bebeğimizzz zateeeenn

dış kulvardan gelip bizi yeniceksin gibime geliyo hadi hayırlısı :))serap abla sen 2. adetten sonra bütün korkunu yeniceksin kendin issticeksin bak gör Allahın izniyle..

ayyy inşş kızlarr inşşş valla şu adet bitsinn hiç belli olmazz birdenn hareketleniveririm benn benim hep kararlarım ani olurr hihihihih

beyazımmm tatlım senindeee mi hemen cocugun olmadıı ?? yani ugrastırdddı sizi oyle mi ???? ay bak bunu bilmiyodummm.. bende sendenimmm..

evet canim ilk sene krounmadik ama pekte olsun modunda degildik olursa olur diyoduk ikinci sene calismalara basladik. aslinda benim bekarkende adet problemim vardi. hormonlarimin pek dengeli olmadigini biliodum ama ne bilim en sevmedigim olay doktora gitmek. o yüzden ikinci sene en son etrafimdakilerin baskisiyla doktordan randevu almistim. adetim genelde hep 35 günün üstünde gelirdi. o zamanda adetimi gene bi hafta gecmisti dedim doktora gitmeden bi test yapayim yaptim ilk cikmadi yarim saat sonra icimde bi ses teste bida bak dedi normalde hic bakmazdim cikmayinca direk atardim. bida bakinca ikinci cizgi cok hafif cikmisti. tabi güvenmedik aksam bida yaptik ertesi sabah bida yaptik artik iyice belirginlesmisti test. benim icin tam bi mucizeydi ama bi hafta hamileyim diye bildim ikinci hafta yavas yavas gitti benden.
aslinda simdiki korkum yine o yine uzun beklemek beklerim beklemesine ama kazara bi kere oldu bida olmayacak gibime gelio
öyle isteee
bakiyorum bi yaris tutturmus gidiosunuz bende varim ama sona ben kalirim herhalde. icim disim ilac oldu hayatimda bu kadar ilac ictigimi hatilamiyorum.

kız bellimi olur..
bi sürü ilaç alıyosun doğru ama bunlar bebek için gerekli.....

sonuncu derken bana öyle geliyor sanki sen birinci olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…