- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.261
olur tamam yapalım evet biraz zor olck ama olsun
hadi yap o zaman sen :))) ben söylim hemen benim bat 28 haziran ama ben o zaman türkiyede olcam :)))
hadi yap o zaman sen :))) ben söylim hemen benim bat 28 haziran ama ben o zaman türkiyede olcam :)))
yok be kuzu bu ilaclar bile paklamaz gibime gelio beni. ben sonuncu olmaya raziyim yeterki olsun :)))
oyyy anam anammmm bide liste yapmışlarrrr hadi hayırlısı kızlarr yaaa insan listeyi görünce bile heyecanlanıyo yaaaaaaaolmuş adacım olmuş daha nasıl olcakkk haydii yarışaaaa
heyecanlandığına göre sende karar verdin o zaman bebek çalışmalarına :)) gittimi korkun
beyaz_35 bat 28-Haz
blackangel_1980 bat
mulbery bat
menteba bat
yelizcem bat
tobeguk bat
melekbebe bat 05-Tem
hadi kızlar sizide beklerim olmuşmu şekerim
valla canım o korku hiç gitmiyekki korka korkaa yapıcam mecburr şu dokuz haziranda bir adetimi oluyımm bakıcamm bakalımm kocişlede bir konuşak edekk bakalımmm kısmettt çalışmaya başlarsamm hemen haberdar edicemmm :dvalal sizdeki desteklee yapcemm gibi geliyoo hihihihihihih yoksaa bu korkuya bakarsak hiç yapmamam lazımm göze alcam yada almıycamm bu bebek istegide olduguna göree inşşş bende başlıycamm
cok güzel olmus canim eline saglik ama arada ileri sayfalari kopyalayalimda bunu kaybolmasin :=)
ne demek miş paklamazz paklarr öylede paklarkiii bir bakmışsınn hamile kalmışsınn kuzum bende senden çok umutluyumm inşş kuzum olumlu düşünki olumlu olsunnn olcakk olcak deeee heppphemen tutsunn saglıklaa sıhatlee gelsinn inşşş bebişinn
amin canim insss bakalim bu bat ta türkiyede olcam hamile olursam türkiyede ögrenmis olcam :))) ay ne güzel olur hayirlisi bakalim olmazsam zaten bi 10 tane gebelik testi getircem. hehe burda pahali azcik gecen senede getirmistim :))
İNŞALLAHH hayırlı haberler veririz sende kendi topraklarında öğrenirsin hamile olduğunu nerdesin şu an?
aminnnnn :)
ben avusturyadayim suan canim.
hımm nasıl oralarda yaşamak zor oluyodur dimi?
beyaz_35 bat 28-Haz
blackangel_1980 bat
mulbery bat
menteba bat
yelizcem bat
tobeguk bat
melekbebe bat 05-Tem
beyaz_35 bat 28-Haz
blackangel_1980 bat
mulbery bat
menteba bat
yelizcem bat
tobeguk bat
melekbebe bat 05-Tem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?