bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

oyyy anam anammmm bide liste yapmışlarrrr hadi hayırlısı kızlarr yaaa insan listeyi görünce bile heyecanlanıyo yaaaaaaa olmuş adacım olmuş daha nasıl olcakkk haydii yarışaaaa

yok be kuzu bu ilaclar bile paklamaz gibime gelio beni. ben sonuncu olmaya raziyim yeterki olsun :)))

ne demek miş paklamazz paklarr öylede paklarkiii bir bakmışsınn hamile kalmışsınn kuzum bende senden çok umutluyumm inşş kuzum olumlu düşünki olumlu olsunnn olcakk olcak deeee heppp hemen tutsunn saglıklaa sıhatlee gelsinn inşşş bebişinn

heyecanlandığına göre sende karar verdin o zaman bebek çalışmalarına :)) gittimi korkun

valla canım o korku hiç gitmiyekki korka korkaa yapıcam mecburr şu dokuz haziranda bir adetimi oluyımm bakıcamm bakalımm kocişlede bir konuşak edekk bakalımmm kısmettt çalışmaya başlarsamm hemen haberdar edicemmm :d valal sizdeki desteklee yapcemm gibi geliyoo hihihihihihih yoksaa bu korkuya bakarsak hiç yapmamam lazımm göze alcam yada almıycamm bu bebek istegide olduguna göree inşşş bende başlıycamm

tam destek arkandayız abla başla başla tabi :))

amin canim insss bakalim bu bat ta türkiyede olcam hamile olursam türkiyede ögrenmis olcam :))) ay ne güzel olur hayirlisi bakalim olmazsam zaten bi 10 tane gebelik testi getircem. hehe burda pahali azcik gecen senede getirmistim :))

amin canim insss bakalim bu bat ta türkiyede olcam hamile olursam türkiyede ögrenmis olcam :))) ay ne güzel olur hayirlisi bakalim olmazsam zaten bi 10 tane gebelik testi getircem. hehe burda pahali azcik gecen senede getirmistim :))

İNŞALLAHH hayırlı haberler veririz sende kendi topraklarında öğrenirsin hamile olduğunu nerdesin şu an?

ooo listede varrrr yaşasınnnn....
benim bat 21 haziran ama ben bu ay çalışmıcam tatildeyim canlarımmm
inşallah ondan sonraki 21 temmuz için umutlu olacağım...

eee şimdi hangini yazcazzzz

batt ne kız :)))))))))))))))))))))))) sat olmasın oo :))) benim adet ne zaman gelir bilmiom kuzum o yüzden bişi diyemiom ama kürtaj tarihim 2 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…