- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.281
bat bekleneen adet tarihi canım..batt ne kız :)))))))))))))))))))))))) sat olmasın oo :))) benim adet ne zaman gelir bilmiom kuzum o yüzden bişi diyemiom ama kürtaj tarihim 2 mayıs
kızlarrr nirdesiniz yaaaaa...
neden benim geldiğim gece kimse olmuyorrr
kızlarrr nirdesiniz yaaaaa...
neden benim geldiğim gece kimse olmuyorrr
hoşgeldinnnnnn canımmmslm tatlim nasilsin ses verdin hemen geldim guzelimmmmmm
hoşgeldinnnnnn canımmm
topik nekadar küçük demi
sesin superannelerden geldi uctum buraya hihiiiii eee ne yaptin basladinmi calismalara
bende tih yokkkkk
serlam kızarrrDDD napıonuz bakemmm ben eyvah düşüyorumu izliorummm şahane ya çok komikkkkkkkkkkkkkkkkkk
sana iyi seyirler canım.....
bende öle takılıyorum ama kimseler yok..topik topik dolaşıp okuyorum işte sıkıntıdannn...
uykum geldi artık ben gidiyorummm...
öptüm canımmm
evet canim ilk sene krounmadik ama pekte olsun modunda degildik olursa olur diyoduk ikinci sene calismalara basladik. aslinda benim bekarkende adet problemim vardi. hormonlarimin pek dengeli olmadigini biliodum ama ne bilim en sevmedigim olay doktora gitmek. o yüzden ikinci sene en son etrafimdakilerin baskisiyla doktordan randevu almistim. adetim genelde hep 35 günün üstünde gelirdi. o zamanda adetimi gene bi hafta gecmisti dedim doktora gitmeden bi test yapayim yaptim ilk cikmadi yarim saat sonra icimde bi ses teste bida bak dedi normalde hic bakmazdim cikmayinca direk atardim. bida bakinca ikinci cizgi cok hafif cikmisti. tabi güvenmedik aksam bida yaptik ertesi sabah bida yaptik artik iyice belirginlesmisti test. benim icin tam bi mucizeydi ama bi hafta hamileyim diye bildim ikinci hafta yavas yavas gitti benden.
aslinda simdiki korkum yine o yine uzun beklemek beklerim beklemesine ama kazara bi kere oldu bida olmayacak gibime gelio
öyle isteee
bakiyorum bi yaris tutturmus gidiosunuz bende varim ama sona ben kalirim herhalde. icim disim ilac oldu hayatimda bu kadar ilac ictigimi hatilamiyorum.
serlam kızarrrDDD napıonuz bakemmm ben eyvah düşüyorumu izliorummm şahane ya çok komikkkkkkkkkkkkkkkkkk
bat bekleneen adet tarihi canım..
sat son adet tarihi yaaa ondan yani...
kürtaj 2 mayıssa 2 haziran gibi bekle adetini genelde 30 gün oluyor...
kızlarr saçlarımı kestirdim sonunda :) küt yaptıramadım ama yinede çok hoşuma gitti kuaförümlede konuştuk iyice yanlardan çene hizamdan arkaya dogru v şeklini alarak kestirdim çok güzel oldu çok yakıştı önlerde kısa oldugu için saçlarımı toplayınca küt olsa nasıl olur onuda görebiliyorum ve çok yakışırmış kestirseymişim :))) şimdi bi ay falan bekliycem gözüm alışsın kısaya diye daha sonrada gidip kestiricemDD
kızlarr saçlarımı kestirdim sonunda :) küt yaptıramadım ama yinede çok hoşuma gitti kuaförümlede konuştuk iyice yanlardan çene hizamdan arkaya dogru v şeklini alarak kestirdim çok güzel oldu çok yakıştı önlerde kısa oldugu için saçlarımı toplayınca küt olsa nasıl olur onuda görebiliyorum ve çok yakışırmış kestirseymişim :))) şimdi bi ay falan bekliycem gözüm alışsın kısaya diye daha sonrada gidip kestiricemDD
vaayyy, melekcim süper olmuuuş. eline sağlık canımbeyaz_35 bat 28-Haz
blackangel_1980 bat
mulbery bat
menteba bat
yelizcem bat
tobeguk bat
melekbebe bat 05-Tem
hadi kızlar sizide beklerim olmuşmu şekerim
beyazım umutsuz olma bu kadar. benim arkadaş da senin gibiydi. adet zamanı hiiç belli olmazdı. aynı dönemlerde başladık çalışmaya kız benden önce gebe kaldı vallahadi yap o zaman sen :))) ben söylim hemen benim bat 28 haziran ama ben o zaman türkiyede olcam :)))
yeni saçların hayırlı olsun yelizciiim.kızlarr saçlarımı kestirdim sonunda :) küt yaptıramadım ama yinede çok hoşuma gitti kuaförümlede konuştuk iyice yanlardan çene hizamdan arkaya dogru v şeklini alarak kestirdim çok güzel oldu çok yakıştı önlerde kısa oldugu için saçlarımı toplayınca küt olsa nasıl olur onuda görebiliyorum ve çok yakışırmış kestirseymişim :))) şimdi bi ay falan bekliycem gözüm alışsın kısaya diye daha sonrada gidip kestiricemDD
canım ayıpsın destek de laf mı? ben sonuna kadar hepinizin arkasında olurum gaz verici olarak.doğru söylüyosunnn kuzumm evet aynen öylee bende bir bebek gördümmmü dayanamıyorum daha yenii arkadasımın bebegi olduu içim gitti içimm sanırımm korksamdaa girişmem lazımm denemem lazımmhaaaaa gayrettt sizin desteginizleee inşşşşşş..:) ayyy şimşek mi çakıyoo yaaaaa yağmasınn artıkk güzell hava
ooo listede varrrr yaşasınnnn....
benim bat 21 haziran ama ben bu ay çalışmıcam tatildeyim canlarımmm
inşallah ondan sonraki 21 temmuz için umutlu olacağım...
eee şimdi hangini yazcazzzz
canım ayıpsın destek de laf mı? ben sonuna kadar hepinizin arkasında olurum gaz verici olarak.hadi hepiniz bebek yapın, hamile kalııın sonra bana dua edin (hamilelerin duası kabul olurmuş ya!) benim de bebişim olsuuun ne bencilim demi!
gaz vermeye şimdi mi başlayayım yoksa sonra mı? neyse hadi 1-2 cümle benden: şimdi o bebişin yumuk yumuk elleri oluuur, misssler gibi kokaar, sadece annesine cennetten gelen gülücükler ataar. (ay ağlayacağım şimdi!!)
mulberrycim sen temmuzu yaz bence. ayrıca benim de içime dış kulvardan kopup milleti geçecekmişsin gibi bir his doğdu nedense??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?