bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

[table="width: 500, class: outer_border"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
NO|ANNE ADAYLARI|SAT|
1|yelizcem|2 haziran
2|blackangel1980|
3|menbeta|
4|mullberry|
5|beyaz_35|
6|topeguk|
7|melekbebe|

Son düzenleme:
sesin superannelerden geldi uctum buraya hihiiiii eee ne yaptin basladinmi calismalara
bende tih yokkkkk

ne güçlü sesim varmışşş bee oaralara mı geldiii...

daha çalışmalara başlamdım canım yaaa.doktor 3 ay korunma süresi verdiii..
ilk adetimi oldum bitti..inşallah 2. adetimden sonra başlıcam çalışmalaraaa.

3. adeti bekleyemicem..zaten yaklaşık 2.5 ay olacak 2. adetten sonra....
inşallah Allahım nasip eder gelir bebiş..
seni takip ediyom benn..inşallah bu ay olur senindeee.

tatlım sen neden umutsuzsun bu kadar,? bakk bende bebek için çok caba verdim. eşimin testler vermesini benım ayrı ayrı sehırlerde bi sürü doktora gitmem..
bizimde tek ümit tüpp gibi duruyordu. şükürki rabbim ummadıgım anda gonderdı bebeğimi..şükür hamile kalabildiğimi öğrendim. er yada gec tekrar hamıle kalıcaz. hemde hepimiz..

sen bu konuda cok cok ümitsizsinn yakındır bu yuzden bebeğinin gelmesii. insallah biran once hamile kalırsın. saglıkla güzellikle..

serlam kızarrr DDD napıonuz bakemmm ben eyvah düşüyorumu izliorummm şahane ya çok komikkkkkkkkkkkkkkkkkk

yaa bende izledim dün aksam.. koptum resmennnnn keske kocacımda uyumuyor olsaydıda seyretseydııı

eeeeeee kızlar neredesinizzzzzzzzzzzzzz ????

kızlarr saçlarımı kestirdim sonunda :) küt yaptıramadım ama yinede çok hoşuma gitti kuaförümlede konuştuk iyice yanlardan çene hizamdan arkaya dogru v şeklini alarak kestirdim çok güzel oldu çok yakıştı önlerde kısa oldugu için saçlarımı toplayınca küt olsa nasıl olur onuda görebiliyorum ve çok yakışırmış kestirseymişim :))) şimdi bi ay falan bekliycem gözüm alışsın kısaya diye daha sonrada gidip kestiricem DD

güle güle kullan canım. foto isterriiizz amma. oyle anlatmakla olmaz

bende kocamı ıkna edıp kestırdım canım. omzumda benım kat model. blackangel in gosterdiği modeli kuaforde yapalım yapalım dedı ama bennn yoook istemıyom gene baglanabilecek bir kıvamda olsun dedım. ıyıde oldu.. bırkacgune boyucam bakalımm nasıl durcak..

güle güle kullan yeni saçını canım..değişiklik iyidir..sanada çok yakışmıştır.....

foto yokmu foto??

vaayyy, melekcim süper olmuuuş. eline sağlık canım
batım 3 haziran ama beni listenin sonuna ekleseniz iyi olur kızlar. biliyosunuz hamile kalırsam kurtaramazmış dr.lar beni bu sürenin dolmasına 1 ay kaldı. ama sonrasında da rahmimi kaybetme riskim var ya, o yüzden çooook korkuyorum. yoksa bi daha hiç şansım olmaz düşünsenize o yüzden de bekleyim diyorum. bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum.7 ay taşıdım karnımda, hissettim, yüzünü gördüm...bunlar aklıma gelince de hemen hamile kalmak istiyorum.. öffff bilmiyoruuum kızlar yaaa...
hadi yap o zaman sen :))) ben söylim hemen benim bat 28 haziran ama ben o zaman türkiyede olcam :)))
beyazım umutsuz olma bu kadar. benim arkadaş da senin gibiydi. adet zamanı hiiç belli olmazdı. aynı dönemlerde başladık çalışmaya kız benden önce gebe kaldı valla senden de aynı performansı bekliyorum ben şekeriiim
yeni saçların hayırlı olsun yelizciiim. pek sesin çıkmıyo tatlım bu ara? gerçi önceki sayfalarda okudum sen de benim gibi bunalım takılıyodun. inşallah bi gün hepimizin yüzü gülecek be yelizim...

canım ayıpsın destek de laf mı? ben sonuna kadar hepinizin arkasında olurum gaz verici olarak. hadi hepiniz bebek yapın, hamile kalııın sonra bana dua edin (hamilelerin duası kabul olurmuş ya!) benim de bebişim olsuuun ne bencilim demi!
gaz vermeye şimdi mi başlayayım yoksa sonra mı? neyse hadi 1-2 cümle benden: şimdi o bebişin yumuk yumuk elleri oluuur, misssler gibi kokaar, sadece annesine cennetten gelen gülücükler ataar. (ay ağlayacağım şimdi!!)

ooo listede varrrr yaşasınnnn....
benim bat 21 haziran ama ben bu ay çalışmıcam tatildeyim canlarımmm
inşallah ondan sonraki 21 temmuz için umutlu olacağım...

eee şimdi hangini yazcazzzz

mulberrycim sen temmuzu yaz bence. ayrıca benim de içime dış kulvardan kopup milleti geçecekmişsin gibi bir his doğdu nedense??:44:

ayyy herkesin içine aynı his doğuyor nedenseeee....vardır bunda da bi hayır demi kızlar allahmı söyletiyooo neeee

ayy valla gaza geldim haaaaa.günlerin geçmesini zor bekliyorum.....

yada tam tersi çıkarmış ben size sondan anca yetişirmişim

şaka bi yana inşallah hepimiz ardarda hamiş kalırız kızlar....ben herkese dua ediyorum allahım kabul eder inşallah....
hakkımızda hayırlısı inşallah.
temmuz yazmak daha mantıklı bencede.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…