bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

allah söyletmiş olabilir valla!! canım, allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah

selam kızlar ben bugün adet oldum çok sancılandım yatak döşek yatıyom bacılar anca kendime geldimde iki satır yazayım dedim...perişanım valla inşallah bu son adet olur sonra 9 ay olmaz amiiin

anamm ne olaylarrr olmuş bir gün girmedimm anam bir durun lennnn yelizcimm saçların hayırlı olsunn çok sevindimm begendigine ben sana demiştimm sana ne yakışmazz ama acil foto isriyorummm acilll çok merak ettimm.... anammm tobeguk sagol canım destegin içinn valla iştahımı açtınn topik topik eller mis gibi kokusu falannn ayyy inşşşş bebeklerimiz hemen gelirrr....renkli atlasım adetin gelmilş bırak sancılı olsunn beee kuzu inşşşş en kısa zmaandaa kurtulursun bu adetten dokuz ayy kan yüzü görmeyizz inşşşş ayyy valla listeler hazırlandııı gazlarrdaaa geliyoooo bebeklerrr sıralı sıralııııı gelsinnn inşşşşş.valla mulberyy bencede sen patlatcaksınn gibi geliyoo tam gaz bizi geçcienn sankii..... Allahım saglıklı sıhatlii hepmizin kucagını doldursunn inşşş bu mübarek aylarda öyle dualar ettikkki Allahım bir daha böylee acılarlaa sınamasınn zaten hiç isyanda etmedikk hep şükür ettikk inşş yüzümüz gülücekkkk....

saoll tatlımmm :) koycam çekinmedim daha :)

sende güle güle kullan canım :)) ayy valla sana bişe diyimmi bu modeli kullanan kim varsa herkez çok memnunn yıka çık diolar o derece yani ama saçların düz olması lazımmış dalgalıyı kaldırmıyomuş bu model

sagol tatlışımmmm :) evet yaa biraz bunalmıştım ama şimdi iyiyim çok şükür :) ama benim bunalım maddi acuk bebek olayına gelince allah biliyo ya aman olsun olsun demiorum zamanı gelince verecektir rabbim hiç takmıom o yüzden :)

sagol balımmmm :) koycam en kısa zamanda inşallahh :)

tatlım okuyorum ama yazamadım valla :) haklı olarak korkuların var ama hiç korkmaaa çünkü olacak olduktan sonra istersen 1 sene bekle eger çekecek acın varsa çekersinki o yüzden istiyosan eger gerçekten çalış ama yok istemiyorum az toparlanıyım diyosanda kendini nasıl ne zaman hazır hisssedersen o zaman dene

evet canım doğru söylüyosunn hayırlısı bakalım...:) hadi çekkkk çekkkk çekkkkkk çekkk...hihihihi

ayyy çekemedim kızlar ya ben hiç fotojenik diilim o yüzden heç begenmedim koyamıyom o yüzden yarın gün ışıgında çekerim zaten saç kesimim belli olmuo :)

hahahahah manyağımm benimmm :) gel ben seni çekem anamm fotoğrafçı olarak yandan önden arkadann tamam canımmm ama unutmaa heee valla merak ettikk

selam kızlar ben bugün adet oldum çok sancılandım yatak döşek yatıyom bacılar anca kendime geldimde iki satır yazayım dedim...perişanım valla inşallah bu son adet olur sonra 9 ay olmaz amiiin

ahh canım gecmıs olsunn. bende 2 gundur cekıyorumm. insallah son adetlerimiz olur dediğin gibii...

herkes yazmıs bı bana yazmamıssss

saol sekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm benım saclarım düz değil canım. dalgalıda değil. boyle kabarık salak tipli biseyy.. o yuzden kendime yakısan dogal bi saç tipim yook. ya baglıcam cıkıcam yada düzeltcem. seninikiniiiii merak ettttim cok :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…