- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.301
ayyy herkesin içine aynı his doğuyor nedenseeee....vardır bunda da bi hayır demi kızlar allahmı söyletiyooo neeee
ayy valla gaza geldim haaaaa.günlerin geçmesini zor bekliyorum.....
yada tam tersi çıkarmış ben size sondan anca yetişirmişim
şaka bi yana inşallah hepimiz ardarda hamiş kalırız kızlar....ben herkese dua ediyorum allahım kabul eder inşallah....
hakkımızda hayırlısı inşallah.
temmuz yazmak daha mantıklı bencede.....
allah söyletmiş olabilir valla!!canım, allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah
güle güle kullan canım. foto isterriiizz amma. oyle anlatmakla olmaz
bende kocamı ıkna edıp kestırdım canım. omzumda benım kat model. blackangel in gosterdiği modeli kuaforde yapalım yapalım dedı ama bennn yoook istemıyom gene baglanabilecek bir kıvamda olsun dedım. ıyıde oldu.. bırkacgune boyucam bakalımm nasıl durcak..
güle güle kullan yeni saçını canım..değişiklik iyidir..sanada çok yakışmıştır.....
foto yokmu foto??
vaayyy, melekcim süper olmuuuş. eline sağlık canım
batım 3 haziran ama beni listenin sonuna ekleseniz iyi olur kızlar. biliyosunuz hamile kalırsam kurtaramazmış dr.lar benibu sürenin dolmasına 1 ay kaldı. ama sonrasında da rahmimi kaybetme riskim var ya, o yüzden çooook korkuyorum. yoksa bi daha hiç şansım olmaz düşünsenize o yüzden de bekleyim diyorum. bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum.7 ay taşıdım karnımda, hissettim, yüzünü gördüm...bunlar aklıma gelince de hemen hamile kalmak istiyorum.. öffff bilmiyoruuum kızlar yaaa...
beyazım umutsuz olma bu kadar. benim arkadaş da senin gibiydi. adet zamanı hiiç belli olmazdı. aynı dönemlerde başladık çalışmaya kız benden önce gebe kaldı vallasenden de aynı performansı bekliyorum ben şekeriiim
yeni saçların hayırlı olsun yelizciiim.pek sesin çıkmıyo tatlım bu ara? gerçi önceki sayfalarda okudum sen de benim gibi bunalım takılıyodun. inşallah bi gün hepimizin yüzü gülecek be yelizim...
anamm ne olaylarrr olmuş bir gün girmedimm anam bir durun lennnnyelizcimm saçların hayırlı olsunn çok sevindimm begendigine ben sana demiştimm sana ne yakışmazz ama acil foto isriyorummm acilll çok merak ettimm.... anammm tobeguk sagol canım destegin içinn valla iştahımı açtınn topik topik eller mis gibi kokusu falannn ayyy inşşşş bebeklerimiz hemen gelirrr....renkli atlasım adetin gelmilş bırak sancılı olsunn beee kuzu inşşşş en kısa zmaandaa kurtulursun bu adetten dokuz ayy kan yüzü görmeyizz inşşşş ayyy valla listeler hazırlandııı gazlarrdaaa geliyoooo bebeklerrr sıralı sıralııııı gelsinnn inşşşşş.valla mulberyy bencede sen patlatcaksınn gibi geliyoo tam gaz bizi geçcienn sankii..... Allahım saglıklı sıhatlii hepmizin kucagını doldursunn inşşş bu mübarek aylarda öyle dualar ettikkki Allahım bir daha böylee acılarlaa sınamasınn zaten hiç isyanda etmedikk hep şükür ettikk inşş yüzümüz gülücekkkk....
sagol balımmmm :) koycam en kısa zamanda inşallahh :)
tatlım okuyorum ama yazamadım valla :) haklı olarak korkuların var ama hiç korkmaaa çünkü olacak olduktan sonra istersen 1 sene bekle eger çekecek acın varsa çekersinki o yüzden istiyosan eger gerçekten çalış ama yok istemiyorum az toparlanıyım diyosanda kendini nasıl ne zaman hazır hisssedersen o zaman dene
foto çekmeye didiom he burdqayım 5 dk ya :)) hade toplanınnnnnnnnnnnnnn
ayyy çekemedim kızlar ya ben hiç fotojenik diilim o yüzden heç begenmedim koyamıyom o yüzdenyarın gün ışıgında çekerim zaten saç kesimim belli olmuo :)
hahahahah manyağımm benimmm :) gel ben seni çekem anamm fotoğrafçı olarakyandan önden arkadann tamam canımmm ama unutmaa heee valla merak ettikk
ayy kuzum çek çek vallaa hiç fotojenik diilim yaaa(((((((((
anam fotojeniksindee bugün kendini begenmedin heraldee bide gündüz daha iyi oluyoo
hayirli aksamlar arkadaslar.bende araniza katilmak istedim:)nasilsiniz?
hoşgeldin yeni üyemizz :)))
tabiki nedemek
ben iyiyim canım sen nasılsın hikayen nedirrr :)
selam kızlar ben bugün adet oldum çok sancılandım yatak döşek yatıyom bacılar anca kendime geldimde iki satır yazayım dedim...perişanım valla inşallah bu son adet olur sonra 9 ay olmazamiiin
anamm ne olaylarrr olmuş bir gün girmedimm anam bir durun lennnnyelizcimm saçların hayırlı olsunn çok sevindimm begendigine ben sana demiştimm sana ne yakışmazz ama acil foto isriyorummm acilll çok merak ettimm.... anammm tobeguk sagol canım destegin içinn valla iştahımı açtınn topik topik eller mis gibi kokusu falannn ayyy inşşşş bebeklerimiz hemen gelirrr....renkli atlasım adetin gelmilş bırak sancılı olsunn beee kuzu inşşşş en kısa zmaandaa kurtulursun bu adetten dokuz ayy kan yüzü görmeyizz inşşşş ayyy valla listeler hazırlandııı gazlarrdaaa geliyoooo bebeklerrr sıralı sıralııııı gelsinnn inşşşşş.valla mulberyy bencede sen patlatcaksınn gibi geliyoo tam gaz bizi geçcienn sankii..... Allahım saglıklı sıhatlii hepmizin kucagını doldursunn inşşş bu mübarek aylarda öyle dualar ettikkki Allahım bir daha böylee acılarlaa sınamasınn zaten hiç isyanda etmedikk hep şükür ettikk inşş yüzümüz gülücekkkk....
saoll tatlımmm :) koycam çekinmedim daha :)
sende güle güle kullan canım :)) ayy valla sana bişe diyimmi bu modeli kullanan kim varsa herkez çok memnunn yıka çık diolar o derece yani ama saçların düz olması lazımmış dalgalıyı kaldırmıyomuş bu model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?