bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

tanitayim kendimi:)
ben 4 yillik evliyim.ilk baslarda ben bebek sahibi olmak istemedim.fakat iki sene once basladik calismalara ama malesef bu seferde bebis gelmek istemedi.hersey normaldi 6 ay hap kullandim, sonuc vermedi.daha sonra rahime bakildi cok aci biseydi hic unutamiyacagim. kanallarda acikti ve asilama islemine basladim gecen senenin mart ayinda.6 kezde asilama yapildi her ay tabi karnimdan asi vururluyordum 6 gun boyunca.bayagi sikinti cektim.buda sonuc vermedi.tup bebek icin bas vuru yaptik kagitlarimizi beklerken hamile oldugumu ogrendim. ogrenmeden once cok agir isler yaptigim icin dusurmusum cok az kanamam oldugu icin hic anlamadim.ilk kontrolde goremediler ve ikinci kontrolde hap verdiler ve hap ile dusurdum ocak ayinda.gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim.ama yikilmadim ayaktayim.esimde bende gayet moralimiz yerinde onun destegi ,espirileri,nesesi sayesinde unutuyoruz herseyi.hayirlisi artik onumuzdeki maclara bakiyoruz.insallah biz kazanicazz:))

iyim bende cok sukur.benim hikayem cok uzun.ama daha bu ay katildim araniza.
olsun canım istedigi kadar uzun olsun yazmak istediginde yaz okuruz dinleriz bizzz
ben 5 senelik evliyim 2 kaybım var ikiside 9 haftalıkken kalpleri durdu.ikincisinde kğrtaj olalı 1 ay oluyor
anladım kuzum o zzaman san kullanışlı olmaz bu modelll (( ayy bende istiom ama çok çiykininm yaa
hosgeldinn diyim bende... olsun kuzum biz dinlerizz vaktimiz booool. hemde daha iyi tanımıs oluruz seni..

selam kızlar ben bugün adet oldum çok sancılandım yatak döşek yatıyom bacılar anca kendime geldimde iki satır yazayım dedim...perişanım valla inşallah bu son adet olur sonra 9 ay olmaz amiiin
oyy kuzum kıyamam inşallah son adetin olsun canım benim....
dinlen yorma kendini ...

kız valla 40 kere söyleyince olurmuş...siz söyleye söyleye doğurtacaksınız beni....
inşallah hepimizin bebişleri fazla bekletmeden gelir...

canım çok geçmiş olsunnnn..inşallah Allahım tyekrar yaşatmasın hiçkimseye...
,
ama umutlu olman çok güzel..moral çokm önemliii..bu moral motivasyonla gelir inşallah çok bekletmeden...

Allahım nasip ettiyse gelecek bebişlerimiz...üzülmek moral bozmak yokkk
önümüzdeki maçlara bakıcaz dediğin gibi

geçmiş olsun canımmmm :) mutlu olman sevindirdi beni umudunu kaybetme zamanı gelince gelir bebegin nasılsaaa

anladım canımm. gecmıs olsun.sen cok güclüsün, güclüsünüz. eşin yanında oldugu sürece kolaylıkla atlatırsınız bu donemleri ve yenıden hamıle kalabilrsin. bir korunma sürecin var mı ?

canım bende 3 yıl bebek için ugrastım, eşimin testleri benım testler hersey temızdı. son olarak hsg cekıldım 6 ay deneyip sonrasına bakıcaktık. ben 2. ayda hamile kaldım. 14 haftalıkken kaybettım. 2 ayım doldu. şimdi reglim. korunmayı bırakıcam kısmetse. Allah gonlümüze gore versn..

saçmalamaaaaa gündüz gozuylee cek mademmm.. bende her zaman begenmem kendimi olur arada yaa bisee sorcam soram mı

canım benim hoşgeldinn aramızaaa iştee ne güzell bir pozitif arkadaş daha süpersinnnn süperrr hep böyleee olumlu ve güçlü olll inan bana bebegin geleccek seninde dedigin gibi kazanıcaksınızz Allahın izniylee bol bol dua ediyoruzz hepimiz birbirimizee yüce rabbim en kısa zamandaa doldursunn kucagını inşşş...

cok tesekkurederim canim.gercekten cok zor bunlar gecen ayda oyle olunca okdara soguluk girmistiki icime diyordum busenede bos gecsin istemiyorum falan ama temizlendikten sonra hersey normale dondu bir anlik biseymis.ama isteksizligime ben bile sasirdim ve korttum dogrusu.neyseki uzun surmedi.allahim su cuma gecesinde edilen dualrimiz bos cevirmez insallah en kisa zamanda haberlerimizi aliriz.

serapppppppppppppp konuşsana yaaaaaaaaaaaaa

kızlar geç yazıom dizim varda shameless sezon finali bugün alt yazılı ya konuşmadıkları aralarda yazıom D seviştiklerinde konuşmuolarda DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

bende bebeğimi kaybedeceğimi öğrendiğimde....hele doğum sancıları ve kürtaj esnasında birdaha bebekmi tövbe dedim...
Allahım inşallah bu duamı kabul etmemiştir...tekrar bebek falan düşünemedim o an...ama şimdi deli gibi istiyorum...
inşallah allahım dualarımızı kabul eder bekletmeden hayırlı zamnda gönderiri bebeişlerimiziii

geçmiş olsun canımmmm :) mutlu olman sevindirdi beni umudunu kaybetme zamanı gelince gelir bebegin nasılsaaa

cok tesekkur ederim canim.umutlarimizdir bizi ayakta tutan ve mecburuz guclu olmaya allah baska dert sikinti vermesin.uzuntu veriyor bizlere ama saglikli ve huzurlu olmamizda yetiyor .

oyyyy kuzummmm ben seni yerimm anam senn sonn seylerde bişey yazamışındaa ondan yazanlara cevap yazdımm kurban olurumm ben seni niye unutıyımm bana sana özell olaraktann yazıyommm BEBİŞİMMMMM....:dD :d

sanada cok gecmis olsun canim.o anki aciyla soylenen seyler.insallah hayirlisiyla sende iyi haberlerini alirsin.allah yardimcimiz olsun.

oyyyy kuzummmm ben seni yerimm anam senn sonn seylerde bişey yazamışındaa ondan yazanlara cevap yazdımm kurban olurumm ben seni niye unutıyımm bana sana özell olaraktann yazıyommm BEBİŞİMMMMM....:dD :d

ayyyyy yazmamısmıyım ??? nedenküneeeeeee ??? yazdımyaaaa kızımmm gormedın mı ?????????? saclarımı kestırdımmm dedimmmm hıııhhh gormuyon sen benı gormuyooonnn

serapppppppppppppp konuşsana yaaaaaaaaaaaaa

kızlar geç yazıom dizim varda shameless sezon finali bugün alt yazılı ya konuşmadıkları aralarda yazıom D seviştiklerinde konuşmuolarda DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

ANAM BENDE YETİŞEMİYOM YAAA :d anam bir komşucuklaa aramamıza mesafe girdiydideee faceden yazdıdaa yazdı yazdıdaa yazdıı ona cevap yetiştirmektenn geri kaldımm anamm oku oku yetişemedim yawww....

ayyyyy yazmamısmıyım ??? nedenküneeeeeee ??? yazdımyaaaa kızımmm gormedın mı ?????????? saclarımı kestırdımmm dedimmmm hıııhhh gormuyon sen benı gormuyooonnn

anamm valla görmedimmm kızz sen ne ara kestirdinn valla ben size yetişemiyomm yaaa yaşlılıktann heraldee anam gençsiniz idare edin beni azcıkk kızz hani kocan sevmiyoduu kısa saçıııı yawww uzun seviyoduu eee nasıl kestirdinnn nasıll olduuu.... nasıl modelinn saçı benim gibi sekle girmeyen hatunum... valla görmedimm bebegimm affett beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…