- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.321
iyim bende cok sukur.benim hikayem cok uzun.ama daha bu ay katildim araniza.
hosgeldinn diyim bende... olsun kuzum biz dinlerizz vaktimiz booool. hemde daha iyi tanımıs oluruz seni..
olsun canım istedigi kadar uzun olsun yazmak istediginde yaz okuruz dinleriz bizzziyim bende cok sukur.benim hikayem cok uzun.ama daha bu ay katildim araniza.
anladım kuzum o zzaman san kullanışlı olmaz bu modelllahh canım gecmıs olsunn. bende 2 gundur cekıyorumm. insallah son adetlerimiz olur dediğin gibii...
herkes yazmıs bı bana yazmamıssss
saol sekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmbenım saclarım düz değil canım. dalgalıda değil. boyle kabarık salak tipli biseyy.. o yuzden kendime yakısan dogal bi saç tipim yook. ya baglıcam cıkıcam yada düzeltcem. seninikiniiiii merak ettttim cok :26::26:
hosgeldinn diyim bende... olsun kuzum biz dinlerizz vaktimiz booool. hemde daha iyi tanımıs oluruz seni..
oyy kuzum kıyamam inşallah son adetin olsun canım benim....selam kızlar ben bugün adet oldum çok sancılandım yatak döşek yatıyom bacılar anca kendime geldimde iki satır yazayım dedim...perişanım valla inşallah bu son adet olur sonra 9 ay olmazamiiin
anamm ne olaylarrr olmuş bir gün girmedimm anam bir durun lennnnyelizcimm saçların hayırlı olsunn çok sevindimm begendigine ben sana demiştimm sana ne yakışmazz ama acil foto isriyorummm acilll çok merak ettimm.... anammm tobeguk sagol canım destegin içinn valla iştahımı açtınn topik topik eller mis gibi kokusu falannn ayyy inşşşş bebeklerimiz hemen gelirrr....renkli atlasım adetin gelmilş bırak sancılı olsunn beee kuzu inşşşş en kısa zmaandaa kurtulursun bu adetten dokuz ayy kan yüzü görmeyizz inşşşş ayyy valla listeler hazırlandııı gazlarrdaaa geliyoooo bebeklerrr sıralı sıralııııı gelsinnn inşşşşş.valla mulberyy bencede sen patlatcaksınn gibi geliyoo tam gaz bizi geçcienn sankii..... Allahım saglıklı sıhatlii hepmizin kucagını doldursunn inşşş bu mübarek aylarda öyle dualar ettikkki Allahım bir daha böylee acılarlaa sınamasınn zaten hiç isyanda etmedikk hep şükür ettikk inşş yüzümüz gülücekkkk....
tanitayim kendimi:)
ben 4 yillik evliyim.ilk baslarda ben bebek sahibi olmak istemedim.fakat iki sene once basladik calismalara ama malesef bu seferde bebis gelmek istemedi.hersey normaldi 6 ay hap kullandim, sonuc vermedi.daha sonra rahime bakildi cok aci biseydi hic unutamiyacagim. kanallarda acikti ve asilama islemine basladim gecen senenin mart ayinda.6 kezde asilama yapildi her ay tabi karnimdan asi vururluyordum 6 gun boyunca.bayagi sikinti cektim.buda sonuc vermedi.tup bebek icin bas vuru yaptik kagitlarimizi beklerken hamile oldugumu ogrendim. ogrenmeden once cok agir isler yaptigim icin dusurmusum cok az kanamam oldugu icin hic anlamadim.ilk kontrolde goremediler ve ikinci kontrolde hap verdiler ve hap ile dusurdum ocak ayinda.gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim.ama yikilmadim ayaktayim.esimde bende gayet moralimiz yerinde onun destegi ,espirileri,nesesi sayesinde unutuyoruz herseyi.hayirlisi artik onumuzdeki maclara bakiyoruz.insallah biz kazanicazz:))
ben 4 yillik evliyim.ilk baslarda ben bebek sahibi olmak istemedim.fakat iki sene once basladik calismalara ama malesef bu seferde bebis gelmek istemedi.hersey normaldi 6 ay hap kullandim, sonuc vermedi.daha sonra rahime bakildi cok aci biseydi hic unutamiyacagim. kanallarda acikti ve asilama islemine basladim gecen senenin mart ayinda.6 kezde asilama yapildi her ay tabi karnimdan asi vururluyordum 6 gun boyunca.bayagi sikinti cektim.buda sonuc vermedi.tup bebek icin bas vuru yaptik kagitlarimizi beklerken hamile oldugumu ogrendim. ogrenmeden once cok agir isler yaptigim icin dusurmusum cok az kanamam oldugu icin hic anlamadim.ilk kontrolde goremediler ve ikinci kontrolde hap verdiler ve hap ile dusurdum ocak ayinda.gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim.ama yikilmadim ayaktayim.esimde bende gayet moralimiz yerinde onun destegi ,espirileri,nesesi sayesinde unutuyoruz herseyi.hayirlisi artik onumuzdeki maclara bakiyoruz.insallah biz kazanicazz:))
olsun canım istedigi kadar uzun olsun yazmak istediginde yaz okuruz dinleriz bizzz
ben 5 senelik evliyim 2 kaybım var ikiside 9 haftalıkken kalpleri durdu.ikincisinde kğrtaj olalı 1 ay oluyor
anladım kuzum o zzaman san kullanışlı olmaz bu modelll(( ayy bende istiom ama çok çiykininm yaa
canım çok geçmiş olsunnnn..inşallah Allahım tyekrar yaşatmasın hiçkimseye...
,
ama umutlu olman çok güzel..moral çokm önemliii..bu moral motivasyonla gelir inşallah çok bekletmeden...
Allahım nasip ettiyse gelecek bebişlerimiz...üzülmek moral bozmak yokkk
önümüzdeki maçlara bakıcaz dediğin gibi
cok tesekkurederim canim.gercekten cok zor bunlar gecen ayda oyle olunca okdara soguluk girmistiki icime diyordum busenede bos gecsin istemiyorum falan ama temizlendikten sonra hersey normale dondu bir anlik biseymis.ama isteksizligime ben bile sasirdim ve korttum dogrusu.neyseki uzun surmedi.allahim su cuma gecesinde edilen dualrimiz bos cevirmez insallah en kisa zamanda haberlerimizi aliriz.
geçmiş olsun canımmmm :) mutlu olman sevindirdi beni umudunu kaybetme zamanı gelince gelir bebegin nasılsaaa
bende bebeğimi kaybedeceğimi öğrendiğimde....hele doğum sancıları ve kürtaj esnasında birdaha bebekmi tövbe dedim...
Allahım inşallah bu duamı kabul etmemiştir...tekrar bebek falan düşünemedim o an...ama şimdi deli gibi istiyorum...
inşallah allahım dualarımızı kabul eder bekletmeden hayırlı zamnda gönderiri bebeişlerimiziii
oyyyy kuzummmm ben seni yerimm anam senn sonn seylerde bişey yazamışındaa ondan yazanlara cevap yazdımm kurban olurumm ben seni niye unutıyımmbana sana özell olaraktann yazıyommm BEBİŞİMMMMM....:dD :d
serapppppppppppppp konuşsana yaaaaaaaaaaaaa
kızlar geç yazıom dizim varda shameless sezon finali bugün alt yazılı ya konuşmadıkları aralarda yazıomD seviştiklerinde konuşmuolarda DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
ayyyyy yazmamısmıyım ??? nedenküneeeeeee ??? yazdımyaaaa kızımmm gormedın mı ?????????? saclarımı kestırdımmm dedimmmm hıııhhh gormuyon sen benı gormuyooonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?