- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.341
anladım canımm. gecmıs olsun.sen cok güclüsün, güclüsünüz. eşin yanında oldugu sürece kolaylıkla atlatırsınız bu donemleri ve yenıden hamıle kalabilrsin. bir korunma sürecin var mı ?
canım bende 3 yıl bebek için ugrastım, eşimin testleri benım testler hersey temızdı. son olarak hsg cekıldım 6 ay deneyip sonrasına bakıcaktık. ben 2. ayda hamile kaldım. 14 haftalıkken kaybettım. 2 ayım doldu. şimdi reglim. korunmayı bırakıcam kısmetse. Allah gonlümüze gore versn..
saçmalamaaaaagündüz gozuylee cek mademmm.. bende her zaman begenmem kendimi olur arada yaa bisee sorcam soram mı
ne güçlü sesim varmışşş bee oaralara mı geldiii...
daha çalışmalara başlamdım canım yaaa.doktor 3 ay korunma süresi verdiii..
ilk adetimi oldum bitti..inşallah 2. adetimden sonra başlıcam çalışmalaraaa.
3. adeti bekleyemicem..zaten yaklaşık 2.5 ay olacak 2. adetten sonra....
inşallah Allahım nasip eder gelir bebiş..
seni takip ediyom benn..inşallah bu ay olur senindeee.
canım benim hoşgeldinn aramızaaa iştee ne güzell bir pozitif arkadaş daha süpersinnnn süperrr hep böyleee olumlu ve güçlü olll inan bana bebegin geleccek seninde dedigin gibi kazanıcaksınızz Allahın izniylee bol bol dua ediyoruzz hepimiz birbirimizee yüce rabbim en kısa zamandaa doldursunn kucagını inşşş...
anamm valla görmedimmm kızz sen ne ara kestirdinn valla ben size yetişemiyomm yaaa yaşlılıktann heraldee anam gençsiniz idare edin beni azcıkkkızz hani kocan sevmiyoduu kısa saçıııı yawww uzun seviyoduu eee nasıl kestirdinnn nasıll olduuu.... nasıl modelinn saçı benim gibi sekle girmeyen hatunum... valla görmedimm bebegimm affett beni
sanada cok gecmis olsun canim.o anki aciyla soylenen seyler.insallah hayirlisiyla sende iyi haberlerini alirsin.allah yardimcimiz olsun.
cnm insAllah bakalim denemeye devam
ayyy sadeceee sen mi gormuyon benii ????
yelizee biseyy sorcam dedim o da gormedi
hortensiaya bisey yazdım o da gormedii.. bu aksam kimse gormuyoo benii :44::44:
ben anlamaaamm yaslı maslı ne yaslısı.. hepimizi cebindennn cıkarırsın senn..
kocamı ikna ettim. sekle sokamıyom zart zurt bi sürü laf dedim.. kahküllü katlı biseeee kısaaa modell.. düzleştirmek gerekicek her daimm. yada baglıcammm.. yanı dogal haliyle hıcc kullanamıyom napim.. ama şu köpükleri merak ediyoooom. nasıl bisee kullanabilirmiyim diyeeeeee...
kocamı ikna ettim. sekle sokamıyom zart zurt bi sürü laf dedim.. kahküllü katlı biseeee kısaaa modell.. düzleştirmek gerekicek her daimm. yada baglıcammm.. yanı dogal haliyle hıcc kullanamıyom napim.. ama şu köpükleri merak ediyoooom. nasıl bisee kullanabilirmiyim diyeeeeee...
anammmmmm kuzum nerde dedin kızzzzzzzzzzz görsem haydi sor sor demezmiyim heçççççççççççççç
şimcik sölüyom haydi sor sor kuzum
canım benim hoşgeldinn aramızaaa iştee ne güzell bir pozitif arkadaş daha süpersinnnn süperrr hep böyleee olumlu ve güçlü olll inan bana bebegin geleccek seninde dedigin gibi kazanıcaksınızz Allahın izniylee bol bol dua ediyoruzz hepimiz birbirimizee yüce rabbim en kısa zamandaa doldursunn kucagını inşşş...
tatlım köpük alırsan sadece kıvırcıklaştırmaya yarar düzleştirmek için pek işe yaramıo diye biliorum ben
anam bende yazdımm hortensiaya görmedi heralde....yavrum üst üste yazıyoruz yaa kayboluyo yaaaa valla geri gide gide okumaktann gözümm tuhaf olduu heeeee olsunn kuzu dışarı çıkınca sekilli kullanırsınn evde rahat bırak saçlarıı begendinmi peki içine sindimi valla bende bazenn kestiriyim diyorum ama yemiyoo yaa köpükler iyide yağllandırıyo saçları yaaa ben bir sprey keşfettimm ondan çok mennunumm hepp sertt yapmıyo saçı hemde doğal görüntüyü bozmadan çok doğal duruyo saçın tavsiye ederimm...:) saçını sekillendirr çok az sıkk süperr ama adını unuttum yaaa
hosbuldum canim.suanda sizinlede konustuktan ve dualarinizi aldiktan sonra gozlerim bir kat daah isil isil oldu ve cok daha umitliyim.hepimizin adina dua ediyorumbende herzaman.allahim kabul etsin.cok tesekkurler insallah hepimizin kucaginda bebisler olur insallah:)
tatlım köpük alırsan sadece kıvırcıklaştırmaya yarar düzleştirmek için pek işe yaramıo diye biliorum ben
anam bende yazdımm hortensiaya görmedi heralde....yavrum üst üste yazıyoruz yaa kayboluyo yaaaa valla geri gide gide okumaktann gözümm tuhaf olduu heeeee olsunn kuzu dışarı çıkınca sekilli kullanırsınn evde rahat bırak saçlarıı begendinmi peki içine sindimi valla bende bazenn kestiriyim diyorum ama yemiyoo yaa köpükler iyide yağllandırıyo saçları yaaa ben bir sprey keşfettimm ondan çok mennunumm hepp sertt yapmıyo saçı hemde doğal görüntüyü bozmadan çok doğal duruyo saçın tavsiye ederimm...:) saçını sekillendirr çok az sıkk süperr ama adını unuttum yaaa
içime sindiii.. kısaa sacla basetmek daha kolay gibi geldiiinsallah pişman olmam kızımmmmmmmm ismiii neee git bakk yaz banaaa.. bulursum bu uyduruk yerdeeee alırımmm..
çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel bir tespitttt kesinlikleee öyleeeeekıvırcık yaparsann süper oluyo ama düz saçta yağlı görüntüden başka bişey yapmıyo
aminnn bebegimm aminnn inşşşşş Allahım o ışıltıyı hiç almasınn ama sendeki bu güç olduktan sonraa sen en kısa zamanda alırsınn bebegini kucagınaa merak etmeee kocaman alkışşşşşşşşşşş.....
tamam canımmm gidip bakıyım benimde bitti çünkü bakıyım boş şişeyi attımmııı bulursun yaa ben gördümm heryerdeehemen bakıyommm kaldırcann şimdi beni yerimdenn ama neyseee hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?