bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

cok tesekkurler canim.sanada gecmis olsun.ocakta dusuk yaptigimda doktorum 3 ay snra hamile kalabilir demisti hicbir teadviye gerek yok.ama ben o 3 ayda korunmamistim.

cnm insAllah bakalim denemeye devam

çokkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsunnn canım benim

ayyy sadeceee sen mi gormuyon benii ????

yelizee biseyy sorcam dedim o da gormedi

hortensiaya bisey yazdım o da gormedii.. bu aksam kimse gormuyoo benii :44::44:

ben anlamaaamm yaslı maslı ne yaslısı.. hepimizi cebindennn cıkarırsın senn..
kocamı ikna ettim. sekle sokamıyom zart zurt bi sürü laf dedim.. kahküllü katlı biseeee kısaaa modell.. düzleştirmek gerekicek her daimm. yada baglıcammm.. yanı dogal haliyle hıcc kullanamıyom napim.. ama şu köpükleri merak ediyoooom. nasıl bisee kullanabilirmiyim diyeeeeee...

hortensiaaa yazmıss günahını aldım kızımmm pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım hakkında hayırlısı olsun.. -sende katıl bizim kervana. hepimiz baslıyoruz calısmalara.. Allah ın izniyle birer birer haberlerimizi vericezzz..

Son düzenleme:
sanada cok gecmis olsun canim.o anki aciyla soylenen seyler.insallah hayirlisiyla sende iyi haberlerini alirsin.allah yardimcimiz olsun.

inşallah hepimizden sırayla güzel haberler gelecek..arka arkaya hamiş haberlerini patlatıcaz burada.....

cnm insAllah bakalim denemeye devam

aynen canım..çalışmalar songaz denemeye devamç...Allahım nasip ettiği an gelecek bebeişlerimizz inşallah

anammmmmm kuzum nerde dedin kızzzzzzzzzzz görsem haydi sor sor demezmiyim heçççççççççççççç
şimcik sölüyom haydi sor sor kuzum

anam bende yazdımm hortensiaya görmedi heralde.... yavrum üst üste yazıyoruz yaa kayboluyo yaaaa valla geri gide gide okumaktann gözümm tuhaf olduu heeeee olsunn kuzu dışarı çıkınca sekilli kullanırsınn evde rahat bırak saçlarıı begendinmi peki içine sindimi valla bende bazenn kestiriyim diyorum ama yemiyoo yaa köpükler iyide yağllandırıyo saçları yaaa ben bir sprey keşfettimm ondan çok mennunumm hepp sertt yapmıyo saçı hemde doğal görüntüyü bozmadan çok doğal duruyo saçın tavsiye ederimm...:) saçını sekillendirr çok az sıkk süperr ama adını unuttum yaaa

anammmmmm kuzum nerde dedin kızzzzzzzzzzz görsem haydi sor sor demezmiyim heçççççççççççççç
şimcik sölüyom haydi sor sor kuzum

wallaaaa gectıııııııı sormuyoooommmm... beklooooom netteeeenn arastırıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok pis gordum kendimi bu aksam

hosbuldum canim.suanda sizinlede konustuktan ve dualarinizi aldiktan sonra gozlerim bir kat daah isil isil oldu ve cok daha umitliyim.hepimizin adina dua ediyorumbende herzaman.allahim kabul etsin.cok tesekkurler insallah hepimizin kucaginda bebisler olur insallah:)

tatlım köpük alırsan sadece kıvırcıklaştırmaya yarar düzleştirmek için pek işe yaramıo diye biliorum ben

içime sindiii.. kısaa sacla basetmek daha kolay gibi geldii insallah pişman olmam kızımmmmmmmm ismiii neee git bakk yaz banaaa.. bulursum bu uyduruk yerdeeee alırımmm..

aminnn bebegimm aminnn inşşşşş Allahım o ışıltıyı hiç almasınn ama sendeki bu güç olduktan sonraa sen en kısa zamanda alırsınn bebegini kucagınaa merak etmeee kocaman alkışşşşşşşşşşş.....

tatlım köpük alırsan sadece kıvırcıklaştırmaya yarar düzleştirmek için pek işe yaramıo diye biliorum ben

benimm düzleştirimmmm varrrr hemmmmdeee en iyisindeeennnn ayyyyy cok gıcıgımm ben yaaaaaaa

tatlıskommmm köpüğü sacımı dogal haliyle kullanabilir miyim acaba diyeee soruyorummm

canim kusura bakma yeniyim burada oyuzden yetiisemiyorum sanirim.ama cevap yazdim sana ne olur kusura bakmayin annemde nette suanda oda bana trip atiyor ya size yazarken ona cevap veremiyorum diye

içime sindiii.. kısaa sacla basetmek daha kolay gibi geldii insallah pişman olmam kızımmmmmmmm ismiii neee git bakk yaz banaaa.. bulursum bu uyduruk yerdeeee alırımmm..

tamam canımmm gidip bakıyım benimde bitti çünkü bakıyım boş şişeyi attımmııı bulursun yaa ben gördümm heryerdee hemen bakıyommm kaldırcann şimdi beni yerimdenn ama neyseee hahahahahaha

çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel bir tespitttt kesinlikleee öyleeeee kıvırcık yaparsann süper oluyo ama düz saçta yağlı görüntüden başka bişey yapmıyo

aynen valla ben kullanıyorum arada bi.. bi adı var o dogal dalganında hatırlamıom şimdi :)) ben banyodan çıkınca elime sıkıyom köpügü kafamı egiyom ıslakken elimle tutup bırakıyom saçımı köpügü yediriom o şekilde sonrada saçımı tutup kurutuyom şahane oluyo :) çokta yakışıo valla D aayyyy ne megolaman oldum he

amin canim cumlemizin gonlune ferahlik versin kucaginada bebisler insallah.alkislariniz icin tesekkurler :)

tamam canımmm gidip bakıyım benimde bitti çünkü bakıyım boş şişeyi attımmııı bulursun yaa ben gördümm heryerdee hemen bakıyommm kaldırcann şimdi beni yerimdenn ama neyseee hahahahahaha

ayyy o kadardaaaa olsunn yaneee. hem yazdıklarımı gormuyonuzzzzz hemdee üşeniyonuzz allaa alllaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…