- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.361
benimm düzleştirimmmm varrrr hemmmmdeee en iyisindeeennnnayyyyy cok gıcıgımm ben yaaaaaaa
tatlıskommmm köpüğü sacımı dogal haliyle kullanabilir miyim acaba diyeee soruyorummm
canım anladıgım kadaıyla ve söyledigin kadarıyla ne kıvırcık ne dümdüz ama kabarık tel tel bi saçın var sanırım o yüzden köpük sana uygun olurbence hiç diilse kıvırcık yaparsın öyle kullanırsın
hortensiaaa yazmıss günahını aldım kızımmm pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hakkında hayırlısı olsun.. -sende katıl bizim kervana. hepimiz baslıyoruz calısmalara.. Allah ın izniyle birer birer haberlerimizi vericezzz..
serap face naptın ya msj kapalı atamıyorum duvarınada yazamıyorum
CANIM BAKTIMM şükür atmamışımm HAİR MATE SECTOR ismi bütün kozmetiklerde vardırr turuncu şişee büyük uzunalmışken banada alıver gari hahahahahah
kızlar ben kaçtım..
Alalha emanet olun....
eweeeeeett aynennnnn oyle bi sacccım varo yuzdennn sordum yaneee...
düzleştiricim varrr onla düzleştirririm zaten..
ama düzleştirmeden daha basit bi yontem alıyorum sacımı salık kullanabilmem için.. kopukk deniyim ozamaaaaaninsaaaallah güzel oloorrrr tsk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmmmmmmmmmm tamam canımm. insaaalhh bu Allah ın dagında bulurummm.. kızımmm ne kozmetıkcisi dukkan mı var burdaaaa. buyuk vilayete gidince ancaaak bulabiliriiiimmyada bi avm de alayım kuzum aybetttınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben kaçtım..
Alalha emanet olun....
rica ederim tatlımmm :) emin ol güzel olur ne çok sertleştiriyo nede dümdüz bırakıyo köpük saçı tam kıvamında nbişi oluyo hem yumuşak hemde şekilli dedigim gibi duşatan çıktıgın zaman kafanı eg sal saçları eline sık köpügü tutup bırak vede kurut olay bitmiştir :))
kızlar ben kaçtım..
Alalha emanet olun....
rica ederim tatlımmm :) emin ol güzel olur ne çok sertleştiriyo nede dümdüz bırakıyo köpük saçı tam kıvamında nbişi oluyo hem yumuşak hemde şekilli dedigim gibi duşatan çıktıgın zaman kafanı eg sal saçları eline sık köpügü tutup bırak vede kurut olay bitmiştir :))
sende tatlımmm ii uykularrr(
ben geldigini bile yeni farkettim yaa kafam yerinde degil bugün allam yaa kimseyi görmüom(
YAVRUM diyoki sitedeki geçici bir sorundan dolayı hesabınız açılmıyorr ayyy bennnn tövbee tövbee açılmıyooo
bendeki meraka bakkkkk. dün eyvah düşüyorumda gözde diye bı kız vardı alperi düşüren. dereceye giricem felan diyodu bi sürü laffonu arastırdım az onceee girememiş tüühh okadarda laff demiştiiiiiii
canım zaten ben bu tvde kimi övünürken gördüyseem tam tersi oluo hee kim milyarder olamk istermi ne var ya kenan ışıgın ondada çıkıolar yok öss birincisiyiz yok bıdı bıdı ilk soruda pırt eleniolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?