bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

benimm düzleştirimmmm varrrr hemmmmdeee en iyisindeeennnn ayyyyy cok gıcıgımm ben yaaaaaaa

tatlıskommmm köpüğü sacımı dogal haliyle kullanabilir miyim acaba diyeee soruyorummm

canım anladıgım kadaıyla ve söyledigin kadarıyla ne kıvırcık ne dümdüz ama kabarık tel tel bi saçın var sanırım o yüzden köpük sana uygun olur bence hiç diilse kıvırcık yaparsın öyle kullanırsın

eweeeeeett aynennnnn oyle bi sacccım var o yuzdennn sordum yaneee...

düzleştiricim varrr onla düzleştirririm zaten..

ama düzleştirmeden daha basit bi yontem alıyorum sacımı salık kullanabilmem için.. kopukk deniyim ozamaaaaan insaaaallah güzel oloorrrr tsk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok canim onemli degil olur boyle vakalar.sizin kervan bayagi eglenceli geldi hem ilgileriniz icinde allah razi olsun cok tesekkurler.

Son düzenleme:
CANIM BAKTIMM şükür atmamışımm HAİR MATE SECTOR ismi bütün kozmetiklerde vardırr turuncu şişee büyük uzun almışken banada alıver gari hahahahahah

hımmmmmmmmmmm tamam canımm. insaaalhh bu Allah ın dagında bulurummm.. kızımmm ne kozmetıkcisi dukkan mı var burdaaaa. buyuk vilayete gidince ancaaak bulabiliriiiimm yada bi avm de alayım kuzum aybetttınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

rica ederim tatlımmm :) emin ol güzel olur ne çok sertleştiriyo nede dümdüz bırakıyo köpük saçı tam kıvamında nbişi oluyo hem yumuşak hemde şekilli dedigim gibi duşatan çıktıgın zaman kafanı eg sal saçları eline sık köpügü tutup bırak vede kurut olay bitmiştir :))

anam inşş bulursunn balımmm yaaa valla aynenn benimdee aynı senin gibi saçım varr okadar köpük sprey denedimm olmadıı kıvırcıktada düzdede süperr bu spreyy inşş bulursunnn kuzumm....seni çokkkkk iyi anlıyorummm

kızlar ben kaçtım..
Alalha emanet olun....

ıyı gecelerr canımmmm. sende

insallahhh canımmmm kolaylık olur banaaaa yaaa

benimde bir cok arkadasim kopuk kullaniyorlardi ve cok memnunlardi

sende tatlımmm ii uykularrr (
ben geldigini bile yeni farkettim yaa kafam yerinde degil bugün allam yaa kimseyi görmüom (

anam bebegimm ne ara geldinn ne ara gidiyonnn bakk hiç selam veriyomuuu beeee kuzummmmmm şimdi gördümm bende anamm bir sürü sey yazmışınn şimdi görüyomm yaaa anam ne olduu bize bugünnn eeee tabii napıyonuzz ballarım aşklarımm demiyonn ondann hahahahaha iyi geceler tatlım benimm

bendeki meraka bakkkkk. dün eyvah düşüyorumda gözde diye bı kız vardı alperi düşüren. dereceye giricem felan diyodu bi sürü laff onu arastırdım az onceee girememiş tüühh okadarda laff demiştiiiiiii

canım zaten ben bu tvde kimi övünürken gördüyseem tam tersi oluo hee kim milyarder olamk istermi ne var ya kenan ışıgın ondada çıkıolar yok öss birincisiyiz yok bıdı bıdı ilk soruda pırt eleniolarrr

aynen oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…