- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.381
aynen oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:))))))))))))))))))))))) valla ya ilahi adaletmi denir nedenir bilmiomda çok komik oluolar :))))))))
en gıcık oldugum tiplerr wallaaaaa... neyseeetv de bisee yoook sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:)) aynen valla :))) ben 1 kadın 1 erkek var onu izliomD
ayyy bende dğeiştirdimmmmmmmmmmmmmmmm şimciiikkk radyo günleri var ona bakıommmm.. birazdan kalkıp bulasık makinesini bosaltcamm. hıcccddeee sevmıyooommm yaaabiriniz gelinde el atıverınn
anam beni hiç bulaştırmaD heç sevmem bulaşık olayını DDDD
walla makine yıkıyoooo ben yerleştirmeye üşeniyorum. goruyorumki yalnız değilim. bide tabak canagı yerine yerleştiren bi robotumuz olsa süper olcekk..
aman totomuzzu kaldırmayalım dimi. ne tembeliz yahuuuuu
hoşgeldin canım. pozitifliğine hayran kaldım. inşallah allah en kısa sürede kucaklarımız doldururhayirli aksamlar arkadaslar.bende araniza katilmak istedim:)nasilsiniz?
amin menbetacım, tekrar geçmiş olsun. sen doğum mu yapmıştın, yoksa kürtaj mı olmuştun? umarım sorarak seni üzmüyorumdur. merak ettim de..anladım canımm. gecmıs olsun.sen cok güclüsün, güclüsünüz. eşin yanında oldugu sürece kolaylıkla atlatırsınız bu donemleri ve yenıden hamıle kalabilrsin. bir korunma sürecin var mı ?
canım bende 3 yıl bebek için ugrastım, eşimin testleri benım testler hersey temızdı. son olarak hsg cekıldım 6 ay deneyip sonrasına bakıcaktık. ben 2. ayda hamile kaldım. 14 haftalıkken kaybettım. 2 ayım doldu. şimdi reglim. korunmayı bırakıcam kısmetse. Allah gonlümüze gore versn..
canım senin bebiş kaç haftalıktı? yaaaa kıslar böyle sordum ikinize de ama umarım üzmüyorumdur sizibende bebeğimi kaybedeceğimi öğrendiğimde....hele doğum sancıları ve kürtaj esnasında birdaha bebekmi tövbe dedim...
Allahım inşallah bu duamı kabul etmemiştir...tekrar bebek falan düşünemedim o an...ama şimdi deli gibi istiyorum...
inşallah allahım dualarımızı kabul eder bekletmeden hayırlı zamnda gönderiri bebeişlerimiziii
he valla iyi kaynatmışlar. sabah sabah oku oku anca bitti..ayh oku oku anca bitirdimm uyukladım hee pc başında yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş,saçlar,köpüklerrr .... :)
kızlar dün link atmıştım size aşk olsun bakmadınızmı ya Her derdin dermanı kabakta var! foto galerisi 1 - 01 Haziran 2012 Cuma
bi göz atın kabağın faydaları...
valla zaten uykuluydum iyice uyukladım okurken :)) evet hem zayıflatıyomuş hemde doğurganlığı arttırıyomuş yarış esnasında yemek lazım şu kabağımalum yorucu bi süreç içindeyiz
heyecanla beklicem sonuçları
kuzum siz bi başlayın. ben sadece zayıflama kısmı için kullanayım bunu. biliyosun şimdilik yasak bana bebiş. inşallah ben de arkanızdan gelicem 6 ay sonra
tatlım ben şimdi kaçıyorum, işe gideceğim. sonra görüşürüz. öpüyorum.
öffff ben yokum diye iyi kaynatmissiniz ya bisi kacirmayim diye hepsini okudum ama bayada yoruldum yawww.
bakiyorum saclar baslar baya kokos olmussunuz :)))
simdi kimseyi bulamayiz tabiiii
hee biz kaldık burda bi kuaföremi gitsek bizde nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?