bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

:)) aynen valla :))) ben 1 kadın 1 erkek var onu izliom D

ayyy bende dğeiştirdimmmmmmmmmmmmmmmm şimciiikkk radyo günleri var ona bakıommmm.. birazdan kalkıp bulasık makinesini bosaltcamm. hıcccddeee sevmıyooommm yaaa biriniz gelinde el atıverınn

anam beni hiç bulaştırma D heç sevmem bulaşık olayını DDDD

walla makine yıkıyoooo ben yerleştirmeye üşeniyorum. goruyorumki yalnız değilim. bide tabak canagı yerine yerleştiren bi robotumuz olsa süper olcekk..

aman totomuzzu kaldırmayalım dimi. ne tembeliz yahuuuuu

walla makine yıkıyoooo ben yerleştirmeye üşeniyorum. goruyorumki yalnız değilim. bide tabak canagı yerine yerleştiren bi robotumuz olsa süper olcekk..

aman totomuzzu kaldırmayalım dimi. ne tembeliz yahuuuuu

valla canım ya aynen DD ama hayat bizi buralara getirio anam herşey makina:)

32. günde adamın teki konuşuyo gidip tecavüz edicem adama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delimidir nedir tecavüze ugrayan kadın hamile kalırsa çocugunu aldırmasın dio neymiş devletin psikolohları varmışta cartmış curtmuş o çocuga her baktıgında o igrenç geceyi hatırlamıycakmı bu kadın yaa deliricem hee.
böyle bişi yok yaa cidden yok heleki bilmeden hiç yaşamadan hatta yaşayamayacakken konuşuyolar yaaaaaaaaaaaaa

anammm kızlarrrr oğlanı uyutcam diyee bendee gidiyomuşum yaaaa valla bugünn dokuz da kalktımm komşuda kahvaltı vardııı gözlerimm kapanıyoo kuzucuklarımm bende yatıyım barii yarın görüşürüzzz kuzularrr sizleri çokkk seviyomm Allaha emanet olunnn....

beyaz_35 bat 28 HAZİRAN

blackangel_1980 bat

mulbery bat

menteba bat

yelizcem bat

tobeguk bat 03 HAZİRAN

melekbebe bat 05-TEMMUZ

Son düzenleme:
hayirli aksamlar arkadaslar.bende araniza katilmak istedim:)nasilsiniz?
hoşgeldin canım. pozitifliğine hayran kaldım. inşallah allah en kısa sürede kucaklarımız doldurur))
amin menbetacım, tekrar geçmiş olsun. sen doğum mu yapmıştın, yoksa kürtaj mı olmuştun? umarım sorarak seni üzmüyorumdur. merak ettim de..

canım senin bebiş kaç haftalıktı? yaaaa kıslar böyle sordum ikinize de ama umarım üzmüyorumdur sizi
he valla iyi kaynatmışlar. sabah sabah oku oku anca bitti..
melekcim yolladığın linke baktım şekerim ben. sanırım 5 nolu kısım bizi ilgilendiriyor galiba. ben de dün ender saraçın yazısında okumuştum kabak çorbasının ya da haşlamasının zayıflattığını.

he valla iyi kaynatmışlar. sabah sabah oku oku anca bitti..
melekcim yolladığın linke baktım şekerim ben. sanırım 5 nolu kısım bizi ilgilendiriyor galiba. ben de dün ender saraçın yazısında okumuştum kabak çorbasının ya da haşlamasının zayıflattığını.[/QUOTE]

valla zaten uykuluydum iyice uyukladım okurken :)) evet hem zayıflatıyomuş hemde doğurganlığı arttırıyomuş yarış esnasında yemek lazım şu kabağı malum yorucu bi süreç içindeyiz
heyecanla beklicem sonuçları

kuzum siz bi başlayın. ben sadece zayıflama kısmı için kullanayım bunu. biliyosun şimdilik yasak bana bebiş. inşallah ben de arkanızdan gelicem 6 ay sonra
tatlım ben şimdi kaçıyorum, işe gideceğim. sonra görüşürüz. öpüyorum.

bende öptüm kolay gelsin inş canım 6 ay gelir geçer Allah sağlık versinde...

öffff ben yokum diye iyi kaynatmissiniz ya bisi kacirmayim diye hepsini okudum ama bayada yoruldum yawww.
bakiyorum saclar baslar baya kokos olmussunuz :)))
simdi kimseyi bulamayiz tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…