- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.401
he gidek napalim. ay ben burdaki kuaförleri sevmiom ya ben burda kestirmem saclarimi :)))
türkiyeye gelcktin sen dimi o zaman götürym ben seni benim kuaförüm çok iyidir
tamam olur :))
dün biletimi aldim 22 sinde gidiorum ama kimseye demedim süprüz yapcam hahaah. normalde kayinvaldemlerle 29. unda arabayla gidilcekti. ama o zaman ancak bi hafta izmirde kalabiliodum. kaynimin dügünü var kirsehirde orda olmam lazim ama ben bi hafta erken gitcem hehe. sadece abime dicem beni alsin havaalanindan anneme süprüz olcak :)))
kızlarrrr kıZLARRRR kızlarrrrr ne ediyonuzz bakemmmmadam okudum kabağıı olumammı çok sevmem kendilerini ama hakkaten ne yararı varmışş yawww.... beyazımm saglıklaaa gell inşşşşş memleketineeee...:d ne güzel yaaa uçakla gelcen dimi
evet canim ucakla gitcem. tek gitcem ama neyse esim kayinvaldemlerle gitmek zorunda iki söför lazim onlara. esimde istiodu benle gelmeyi ama nasip olmadi iste.kızlarrrr kıZLARRRR kızlarrrrr ne ediyonuzz bakemmmmadam okudum kabağıı olumammı çok sevmem kendilerini ama hakkaten ne yararı varmışş yawww.... beyazımm saglıklaaa gell inşşşşş memleketineeee...:d ne güzel yaaa uçakla gelcen dimi
o ana bende tanıklık etmek isterdim çok severim öyle buluşmaları ayy ne heyecanlı yaa
evet canim ucakla gitcem. tek gitcem ama neyse esim kayinvaldemlerle gitmek zorunda iki söför lazim onlara. esimde istiodu benle gelmeyi ama nasip olmadi iste.
he canim sende gel yasa o ani. hehe bizimki pek salya sümüklü karsilamalar olmaz hehe o kadar duygusal degilik duygasalikda icimizde hüngür hüngür pek agllayamayiz.
sizi bekliyoruz 4*4*4 gözle gece kuşları yazın yazın sabah oku oku uyukladık pc başında
valla beni götür eminim ben hepinizi ağlatırımm çok sulugözümdür söylemesi ayıpp
sizi bekliyoruz 4*4*4 gözle gece kuşları yazın yazın sabah oku oku uyukladık pc başında
evet canim ucakla gitcem. tek gitcem ama neyse esim kayinvaldemlerle gitmek zorunda iki söför lazim onlara. esimde istiodu benle gelmeyi ama nasip olmadi iste.
he canim sende gel yasa o ani. hehe bizimki pek salya sümüklü karsilamalar olmaz hehe o kadar duygusal degilik duygasalikda icimizde hüngür hüngür pek agllayamayiz.
ohhh olsunn kuzu en güzeli uçakyaa rahat rahatt ben çok severimm valla hava alanının hemen yanında oturuyorum yaa uçaklardan bıktım gerçi amaaa gezmekte ayrı güzell oluyoooAllahım kavuştursunn saglıklaaa kuzummm ne güzelll
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat
menteba bat
yelizcem bat
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
amin menbetacım, tekrar geçmiş olsun. sen doğum mu yapmıştın, yoksa kürtaj mı olmuştun? umarım sorarak seni üzmüyorumdur. merak ettim de..
tamam olur :))
dün biletimi aldim 22 sinde gidiorum ama kimseye demedim süprüz yapcam hahaah. normalde kayinvaldemlerle 29. unda arabayla gidilcekti. ama o zaman ancak bi hafta izmirde kalabiliodum. kaynimin dügünü var kirsehirde orda olmam lazim ama ben bi hafta erken gitcem hehe. sadece abime dicem beni alsin havaalanindan anneme süprüz olcak :)))
yainda oturuyosan zor canim tabi o zaman is biraz SIKINTILI oluyo ama insan sevdiklerine kavusmayi bekledigi icin havalimaninda beklemek cok güzel oluyo. ama ben arabayla gitmeyi de seviyorum ama karisan olmayacak, gecen sene esimle birlikte arabayla gittik sadece ikimizdik cok rahattik valla. kücük dolabimizda vardi arabada soguk icecek olunca cok rahat oluyo. ama bu sene hic istemiyodum acikcasi arabayla ben gitmeyi arkada 3 kisi olcaktik cok rahatsiz uzun yol o zaman cekilmio hehe giderken rahatimda gelirken gene arabayla gelcem. neyse olsun o kadarda
mentebaa değil yahuuuuu menbeta menbetaaanormalde düzenim 25 veya 28 dir ben 30 gunluk dongu veriyorumm veee bat 29 haziraaaaan diyorummm... Allah bunu derken bile heyecan bastıııı.. insallah cok yıpranmayız bu sürectee.. şimdide içim burkuldu ( her ay yasanan meraklı beklemeler ve sonucunda kırmızıları gormenın hüznünü yasamak istemiyorum. hic kimse yasamasın.. Allah tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavustursun bizleri insallah..
yaa ben dün girdim baktım canım da herhalde aceleden tam göremedim faydalarını
yok tatlım ne demek.. benim suyum geldiği için doktorda muayene ettiğinde bebeğim yola düşmüştü. hatta elle muayenede bebeğimin basını tuttugunu soyledı. bana bi hap verdiler bebeği vucudumdan atmam için. o hapla bebeğim benden ayrıldı. eşi gelmediği içinde narkozsuz kürtaja aldılar..
ohhh ne güzell. Allah saglıkla kavustursun anneciğneeee.. bu planlarda hep abilerle yapılırrrrrbende abimleeee konusurudum
kızzz bisee sorcam sen fotolarında hangisisin ?? kapalıııı olan mı acık olan mı ?? :44: merak ettimde..
mentebaa değil yahuuuuu menbeta menbetaaanormalde düzenim 25 veya 28 dir ben 30 gunluk dongu veriyorumm veee bat 29 haziraaaaan diyorummm... Allah bunu derken bile heyecan bastıııı.. insallah cok yıpranmayız bu sürectee.. şimdide içim burkuldu ( her ay yasanan meraklı beklemeler ve sonucunda kırmızıları gormenın hüznünü yasamak istemiyorum. hic kimse yasamasın.. Allah tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavustursun bizleri insallah..
valla hep sana menteba diyesim var bi türlü ezberleyemedim adını
ayyy evet dimi ne güzel yaaa annen çok sevinicekkk...olsunn kuzum yaa bırak dönerken sıkıntı olsun yaaaa amannnn sen annene kavuş hasret giderdeee gerisi boşşşş :) sana çok iyi gelicekkk moral olucakk işteeeçok sevindim senin adınaaa
cok tesekkür ederim canim evet cok cok iyi gelcek ailemi akrabalarimi arkadaslarimi hepsini görcem ins. hepsini cok özledim annemle babami arada görüyorum ama arkadaslarimi akrabalarimi abimi bayadir görmüyorum. abimin kizida oldu ay hala oldum ben fotograflardan seviom bebisi valla bi kere görmek nasil oldu.
ay kiyamam senin ismin hep yanlis yazilio)))) ay cok güldüm. ee naparsin canim abilerde olmasa kime dicez onada söylemedim daha gitmeden bi kac gün önce söylicem ona göre ayarlasin kendini bilmem elimde yük olmazsa metroyla bile gidebilirm tam süpriz olur hehe.
fotograflarda kapali olan benim canim. normalde foto koymuyorum esim istemii ama arkadaslar etkiketleyince iste öyle oluyo :))) yanimdaki kiz normalde benden büyük te ben ondan azcik daha büyük görünüyom :))))
.
anam en güzeli isimlerlee seslenin yahuuu bak beni karıştırıyonuz mıu serap diyiveriyonuzzznecla diyin ayşegül diyin ada diyin yeliz diyin serap diyin sibel diyinn :d en rahatıı hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?