bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

türkiyeye gelcktin sen dimi o zaman götürym ben seni benim kuaförüm çok iyidir

tamam olur :))
dün biletimi aldim 22 sinde gidiorum ama kimseye demedim süprüz yapcam hahaah. normalde kayinvaldemlerle 29. unda arabayla gidilcekti. ama o zaman ancak bi hafta izmirde kalabiliodum. kaynimin dügünü var kirsehirde orda olmam lazim ama ben bi hafta erken gitcem hehe. sadece abime dicem beni alsin havaalanindan anneme süprüz olcak :)))

kızlarrrr kıZLARRRR kızlarrrrr ne ediyonuzz bakemmmm adam okudum kabağıı olumammı çok sevmem kendilerini ama hakkaten ne yararı varmışş yawww.... beyazımm saglıklaaa gell inşşşşş memleketineeee...:d ne güzel yaaa uçakla gelcen dimi

o ana bende tanıklık etmek isterdim çok severim öyle buluşmaları ayy ne heyecanlı yaa

sizi bekliyoruz 4*4*4 gözle gece kuşları yazın yazın sabah oku oku uyukladık pc başında

evet canim ucakla gitcem. tek gitcem ama neyse esim kayinvaldemlerle gitmek zorunda iki söför lazim onlara. esimde istiodu benle gelmeyi ama nasip olmadi iste.
o ana bende tanıklık etmek isterdim çok severim öyle buluşmaları ayy ne heyecanlı yaa

he canim sende gel yasa o ani. hehe bizimki pek salya sümüklü karsilamalar olmaz hehe o kadar duygusal degilik duygasalikda icimizde hüngür hüngür pek agllayamayiz.

valla beni götür eminim ben hepinizi ağlatırımm çok sulugözümdür söylemesi ayıpp

valla beni götür eminim ben hepinizi ağlatırımm çok sulugözümdür söylemesi ayıpp

biz güleriz sende biz kavustuk diye aglarsin :))) hehe. canim bu sene biz biraz cok görüstük ya ondan pek hasretlik okadar yok ben aralikta babaannemin vefati nedeniyle gittim bi haftaligina annemler nisanda burdaydi onlar gelmisti iki ay sonra ben gene gidiom. hehe valla bu sene pek bi görüstük

ohhh olsunn kuzu en güzeli uçakyaa rahat rahatt ben çok severimm valla hava alanının hemen yanında oturuyorum yaa uçaklardan bıktım gerçi amaaa gezmekte ayrı güzell oluyooo Allahım kavuştursunn saglıklaaa kuzummm ne güzelll

yainda oturuyosan zor canim tabi o zaman is biraz SIKINTILI oluyo ama insan sevdiklerine kavusmayi bekledigi icin havalimaninda beklemek cok güzel oluyo. ama ben arabayla gitmeyi de seviyorum ama karisan olmayacak, gecen sene esimle birlikte arabayla gittik sadece ikimizdik cok rahattik valla. kücük dolabimizda vardi arabada soguk icecek olunca cok rahat oluyo. ama bu sene hic istemiyodum acikcasi arabayla ben gitmeyi arkada 3 kisi olcaktik cok rahatsiz uzun yol o zaman cekilmio hehe giderken rahatimda gelirken gene arabayla gelcem. neyse olsun o kadarda

mentebaa değil yahuuuuu menbeta menbetaaa normalde düzenim 25 veya 28 dir ben 30 gunluk dongu veriyorumm veee bat 29 haziraaaaan diyorummm... Allah bunu derken bile heyecan bastıııı.. insallah cok yıpranmayız bu sürectee.. şimdide içim burkuldu ( her ay yasanan meraklı beklemeler ve sonucunda kırmızıları gormenın hüznünü yasamak istemiyorum. hic kimse yasamasın.. Allah tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavustursun bizleri insallah..

yaa ben dün girdim baktım canım da herhalde aceleden tam göremedim faydalarını

amin menbetacım, tekrar geçmiş olsun. sen doğum mu yapmıştın, yoksa kürtaj mı olmuştun? umarım sorarak seni üzmüyorumdur. merak ettim de..

yok tatlım ne demek.. benim suyum geldiği için doktorda muayene ettiğinde bebeğim yola düşmüştü. hatta elle muayenede bebeğimin basını tuttugunu soyledı. bana bi hap verdiler bebeği vucudumdan atmam için. o hapla bebeğim benden ayrıldı. eşi gelmediği içinde narkozsuz kürtaja aldılar..

ohhh ne güzell. Allah saglıkla kavustursun anneciğneeee.. bu planlarda hep abilerle yapılırrrrr bende abimleeee konusurudum

kızzz bisee sorcam sen fotolarında hangisisin ?? kapalıııı olan mı acık olan mı ?? :44: merak ettimde..

ayyy evet dimi ne güzel yaaa annen çok sevinicekkk...olsunn kuzum yaa bırak dönerken sıkıntı olsun yaaaa amannnn sen annene kavuş hasret giderdeee gerisi boşşşş :) sana çok iyi gelicekkk moral olucakk işteee çok sevindim senin adınaaa

ay kiyamam senin ismin hep yanlis yazilio )))) ay cok güldüm. ee naparsin canim abilerde olmasa kime dicez onada söylemedim daha gitmeden bi kac gün önce söylicem ona göre ayarlasin kendini bilmem elimde yük olmazsa metroyla bile gidebilirm tam süpriz olur hehe.
fotograflarda kapali olan benim canim. normalde foto koymuyorum esim istemii ama arkadaslar etkiketleyince iste öyle oluyo :))) yanimdaki kiz normalde benden büyük te ben ondan azcik daha büyük görünüyom :))))

cok tesekkür ederim canim evet cok cok iyi gelcek ailemi akrabalarimi arkadaslarimi hepsini görcem ins. hepsini cok özledim annemle babami arada görüyorum ama arkadaslarimi akrabalarimi abimi bayadir görmüyorum. abimin kizida oldu ay hala oldum ben fotograflardan seviom bebisi valla bi kere görmek nasil oldu.

ayyy canım benim kıyamam benn sanaaa bol boll öper koklarsınnn iştee iyice hasret giderr ısır poposunu kuzummm oyyy

ay kıymaaa bana kıymaaa. walla hep yanlıss yazıııyolarrr yaaa
ayy büyükkk süprizzzz olceeeekkk.. bende giderken abimle ayarladım felan, eşim annenin yüreğine indircen dedi ve kendi soyledii süpriz müpriz kalmadı ortada ahh ahhh bende cok özledimmmmm.. neyseki gelicekler yanıma bu yazz.. kıssss bendeee seni acık olan zannettim. kapalının kucagında bebek var diyeee ne pürrrüssüz tenin varrr dondurmadan mı aceppp benimki hep sivilceli hem pütürlüüü.. bitmedddii su sivilceler

.

valla hep sana menteba diyesim var bi türlü ezberleyemedim adını

ayyy bilemiceeeem artıkınnn, bak alınıyorumm hee, alınmak üzereyimm. alınsam mı acep ?? neysee alınmıyorumm

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…